AMALIEWJ

back to start

  • 27.08.2014 - 19:22

I dag var en ganske koselig dag på skolen ettersom vi hadde "bli-kjent" dag med klassen. Vi ble delt inn i grupper og fikk i oppgave å gå rundt i sentrum å ta selfies foran spesielle plasser, som sykehjem, sykehus, boliger.. De mest kreative ville få en liten premie etter fremføringen. Det ble ikke noe premie på gruppen min, men det ble noen kreative selfies uansett. Ellers fikk vi pizza da vi kom tilbake til skolen og så hadde vi noen konkurranser. Etter skolen dro jeg på trening, noe som var ganske tøft å starte på igjen etter sommeren. Kjenner at jeg er gangsperr allerede, selv om jeg tok det ganske rolig i dag. Hadde i tillegg glemt av vannflaska mi, så det ble ikke mye vann på meg dessverre. Ser veldig frem til å komme i gang med treningen og sette meg mål igjen. Håper alle har hatt en fin onsdag! ♥ 


sminkefri lørdag

  • 02.08.2014 - 13:34

Nå er jeg nylig kommet hjem fra trening. Syklet faktisk til treningssentret i dag for å trene styrke. Fikk en kommentar på bloggen i går som spurte om jeg har lagt på meg.. Hehe, takk så mye! For nå fikk jeg nemlig enda mer motivasjon til å trene og spise sunt :-)

Og over til noe annet. Nå i sommer så går jeg sminkefri nesten hele tiden, sminker meg bare noen få ganger i måneden, altså når jeg skal noe spesielt. Er så herlig å gå uten sminke og fortsatt føle seg litt fresh. Husk at smilet er det vakreste smykket man bærer, for da utstråles glede og selvsikkerhet. Var litt kjekt å være naturlig på bloggen for en gangs skyld, ikke pynte på virkeligheten. Jeg er ikke så innmari fin uten sminke, men det viktigste er at jeg trives. Utseende betyr ikke alt.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og lage meg noe å spise. Hva skal du i dag?hits