AMALIEWJ

Instaweek og tanker

  • 19.09.2014 - 15:43
Har hatt litt tid borte fra bloggen i det siste, på grunn av lite motivasjon og kreativitet. Det har vært godt med en liten pause, for det var vært ganske travelt på skolen. Nå er jeg tilbake igjen og veldig motivert til å blogge. Jeg har lagt merke til at jeg fortsatt har endel lesere innom bloggen, selv om jeg ikke blogger. Derfor har jeg litt dårlig samvittighet for ingen nye poster. I denne sammenhengen vil jeg takke hver èn av dere som bruker tiden deres her inne og legger igjen mye positivt i kommentarfeltet. Alltid like koselig! Jeg blir så utrolig glad og motivert når jeg hører noen snakke positivt om bloggen min. Fremover nå skal jeg prøve å legge inn mer kreativitet i bloggingen, slik at det blir mer variasjon. Jeg har som mål å utfordre meg selv og gjøre ting jeg vanligvis gjør. Ta litt sjanser og gå nye veier.


Blogging er noe jeg aldri har tenkt stort over som glede i hverdagen min. Men faktisk så har det blitt det for meg. Jeg kjenner alltid en mestringsfølelse når jeg deler noe her. Hele sammenhengen med å ta bilder, som jeg glemmer helt av når bloggen ikke blir brukt. Og jeg føler jeg har blitt flinkere å skrive etter at jeg startet å blogge. Det er så mye gøyere å legge ut bildene sine en plass og i tillegg få respons. Jeg skriver om min kjedelige hverdag på lille Averøy, midt på landet. Prøver å gjøre det så spennende så mulig, men ut i fra at jeg ikke har et like spennende liv som de andre på topplisten. Jeg er en vanlig person med en vanlig hverdag, kanskje unormalt kjedelig ettersom jeg ikke gjør så mye annet enn å gå på skole. Jeg trener i blant, sitter hjemme med serier, øver på prøver og av og til finner på ting med venner. Ellers er det ikke så mye annet som skjer. Takk igjen for all støtte på bloggen ♥


mål og ambisjoner

  • 25.08.2014 - 18:53
Kjenner nesten litt at jeg er kommet inn i skolerutiner allerede. Ei uke har gått siden skolestart og jeg er motivert! Jeg prøver å gjøre mitt aller beste på skolen og gi en innsats. Da gjenstår bare treningsrutinene, noe som jeg kjenner er litt tungt å starte på igjen. Tenker at det blir lettere om jeg kommer i gang og setter meg klare mål og ambisjoner. Jeg skal få dette året til å gå fort, holde meg motivert, gjøre mitt aller beste på skolen og vise at jeg klarer hva jeg vil med en positiv innstilling. Det er mitt mål og jeg skal gjøre en innsats til å klare dette nogenlunde bra. Jeg vil bli fornøyd med karakterne mine, slik at jeg ikke har noe å skylde på når året er omme. Føler også presset på hvor viktig det er å jobbe best mulig den siste tiden, for det er nemlig karakterne fra dette året jeg kommer til å søke med til neste år.

Planene mine etter at jeg har fullført dette skoleåret er å bli lærling som helsefagarbeider, èn eller annen plass i fylket. Mest sannsynlig vekk herfra.   Jeg vil vokse som person og sette meg realistiske mål som jeg vet at jeg klarer å fullføre med innsats og motivasjon. Det er også viktig å ha noe positivt å se frem til. Fremtiden skremmer meg litt, fordi jeg ikke har kontroll på hva som vil skje. Det er ganske usikkert hva jeg vil jobbe med, men jeg vet iallefall at jeg må tenke realistisk. Det er jo lov å drømme, men bare ikke være altfor urealistisk. Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe, hva jeg kommer til å arbeide med eller hvor jeg kommer til å bosette meg. Jeg har veldig lyst til å flytte til èn by, spesielt Oslo eller Ålesund er noe jeg kunne tenkt meg. Skulle ønske jeg kunne spole litt frem i tid for å se hvordan jeg klarer meg og hvor jeg ender opp i verden. Hva er dine mål? 


rett fra sjela

  • 07.08.2014 - 16:20

Er så lei av at alle sier hva jeg skal gjøre. Er så lei av mas. Er så lei av å ikke bli fornøyd. Er så lei av å tenke. Er så lei av å være sliten. Er så lei av å være ensom. Er så lei av å ikke bli invitert. Er så lei av å ikke vite hva jeg vil. Er så lei av å være sint. Er så lei av å grue meg til ting. Er så lei av å ha så store forventninger. Er så lei av å bruke krefter og energi.  Hva er du lei av?Ville bare skrive noe rett fra sjela, måtte bare få det ut. 

//bildene fra weheartit

hits