AMALIEWJ

svar på spørsmålsrunden, del 1

  • 15.07.2012 - 17:42
Hvor er ringen fra?
Ringen kjøpte jeg på en random bod i Ålesund i fjor sommer. Favoritt ringen min, elsker den! 
Hvor søker du etter jobb? :D 
Jeg søkte etter jobb på Drivhuset, var på jobbintervju. Ble ikke valgt, noe jeg synes var greit. Har det travelt nok i sommer uansett, har sommerjobb med å klippe plener og vaske hus. Må jo også ha tid til ferie, venner og familie tid.
Hvor laster du ned filmene? Kan du lage et innlegg om hvordan du gjør det?
Jeg laster ned filmer på pirate bay, veldig enkel og rask måte. Men nå som jeg har kjøpt meg mac vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Noen son har tips? For øyblikket ser jeg filmer på youtube. Veldig greit egentlig, der finner man jo alt. Det eneste negative er at mange av filmene er så utydelige og dårlig lyd/kvalitet på, men det kan man jo leve med..
Kan du legge ut bilder av konfirmasjonen din og gavene dine? :)
Ja det skal jeg gjøre, må bare få bildene fra konfirmasjonen inn på macen. Må også lære meg å redigere i photoshop. Skal prøve å få gjørt den så fort som mulig! :)
Hvilken sminke bruker du hvis du skal pynte deg litt? :))
Kan vise sminken jeg bruker i et innlegg senere :)
Hva vil du gi utseende ditt fra en skala fra 1-10?
Det er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg er ikke så veldig fornøyd med meg selv, har også veldig dårlig selvtillit. Føler at jeg ikke er bra nok, og ikke greier ting. Har lært etter hvert at jeg kan mye hvis jeg vil. Og at man ikke skal fokusere så mye på utseende og kropp. Alle er forskjellig (heldigvis), og har forkjellig kroppsbygning. Kanskje jeg skal skrive et innlegg om selvtillit eller noe senere? Men tilbake til spørsmålet: Midt på treet kanskje? 


Liker du Justin Bieber?
Såklart!
Hvilken blogger leser du?
Leser mange av bloggene jeg er venn med på blogg.no og leser bloggen til de som kommenterer bloggen min. 
Hvorfor startet du å blogge? :D
Jeg startet å blogge fordi flere av vennene mine hadde blogg, så ville jeg også prøve det ut. Det endte med at det ble en gøy ting å gjøre på fritiden. Elsker å blogge når jeg har inspirasjon. Liker å dele ord, tanker og bilder jeg har tatt selv med dere. Det aller beste med å ha blogg er å få fine tilbakemeldinger ♥
Hvor får du inspirasjon til å blogge?
Nesten overalt. Får masse inspirasjon når jeg leser blogger jeg liker, treffer glade folk, leser blad, gjøre noe jeg elsker, drar på ferie, tar bilder jeg blir fornøyd med og masse mer.

spørsmålsrunde om amalie

  • 07.07.2012 - 12:58

Camilla her. Nå er Amalie på vei til London, turen fikk hun i konf.gave. Hun reiser sammen med moren sin, Johanne (vennine) og moren til Johanne. De blir der til tirsdag, så nå skal jeg sette igang en spørsmålsrunde om Amalie som jeg svarer på på når det er nok spørsmål. Det dere trenger å gjøre er å stille spørsål som dere lurer på om Amalie i kommentarfeltet, også svarer jeg. Kanskje dere ikke vet det, men jeg er bestevennina til Amalie, og det har vi vært siden hun flyttet til Averøya i barnehagen. Still mange spørsmål ♥ 


Her er bilder av meg og Amalie, noen gamle og noen nye. På det nederste bildet til høyre er det bilde av f.v Johanne, meg og Amalie fra 17.Mai i fjor.

♥LINK TIL BLOGGEN MIN HER♥

 

Er det noe du lurer på om Amalie?

spørsmålsrunde

  • 03.06.2012 - 21:15

Da tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde, siden jeg har fått en del lesere i det siste. Spørr om alt du lurer på,  jeg svarer på alt i løpet av neste uke.. Svarer ikke på teite spørsmål. Du kan også skrive hvis det er noe du vil ha på bloggen min, for eksempel innlegg. Lykke til! ♥

 

hits