AMALIEWJ

love pink!

  • 07.08.2012 - 21:44

I dag har jeg jobbet i nesten hele dag. Stod opp klokka elleve, gikk bort til onkel å vasket hele huset osv, har også jobbet litt hjemme. Tok meg også en joggetur i dag, lenge siden sist. Det var herlig! Ellers har jeg laget verdens beste smoothie, og nå skal jeg bestille noe på nettet. Det får dere se senere! Hva har du gjort i dag?

oslo bilder, del 1

  • 31.07.2012 - 23:29

I går var vi som sagt i Oslo hele dagen. Vi så masse i den fine byen! Var på Operaen, var på 2-verdenskrig museum, gikk i Karl Johans gate, spiste god lunch på Deli De Luca, gikk veldig masse, spiste god middag på Fridays og god dessert. Åh, den beste! Kjøpte oreo madness, anbefales masse! Når vi var å spiste lunch, så pappa også Maria Haukaas Mittet. Det hadde vært lykke hvis jeg hadde sett hun og fått tatt bilde med hun. Så også Omar fra The Voice. Hele kjendis dagen. Senere på kvelden etter vi hadde spist god mat på Fridays, dro vi rett bort på Karl Johan og så på Vamp spille på Sommerkveld med Kataria og Øyvind. Tok bilde sammens med de, hvis dere vil se det, kan du se i forrige innlegget. Har ikke noe annet å skrive egentlig, men det var en veldig koselig tur. Skulle gjerne vært der noen dager i selve Oslo mer, men har ikke så mange dager igjen på Rygge.

 

Når vi var i Oslo utsatte vi shoppingen til senere på dagen, så når vi dro å spiste hadde butikkene stengt. Så typisk! Men fikk gå gjennom noen butikker på veien da.. Kjøpte meg ingenting uten et super fint  iphone deksel. Men da blir det mere jeg kan bestille på nettet som jeg har ønsket meg lenge da..

 

I morgen er det verdens beste Allsang på Grensen vi skal på. Gleder meg noe sykt! Har gledet meg i hele år! Det kommer outfit om hva jeg skal ha på meg i morgen. Har du vært i Oslo før?


Fine slottet! Håper jeg blir bedt inn en dag..

Vi var på 2-verdenskrig museum, kjempe spennede! Gledes mer til Polen med klassen nå ja!Fint vær!

 

fiin dag

  • 26.07.2012 - 22:29

I dag har jeg og mamma gått tur her, veldig fint og gammeldags. Det har også vært veldig varmt og kokende sol her i Sverige i dag, har fått litt farge. Ellers har vi handlet litt, badet i bassenget, spilt tennis og spist kjempe god 2-retters middag. I morgen drar vi til Rygge i tolv tiden på dagen, blir travelt. Skal pakke, ta sol, bade og spille basketball. Gleder meg! Hvilket vær har det vært hos deg i dag?

fiine nye skoa

nobodys perfect (heldigvis)

dagen i bilder

  • 24.07.2012 - 20:52

I dag kom vi til Sverige. Har ikke fått gjort så mye enda, men vi har mange dager igjen. Koste oss med å spilte tennis ute isted, og så straks når jeg er ferdig å blogge skal vi bade i svømmebassenget. Herlig å være her, litt sommer også! Skal ta masse bilder i morgen også, så det blir blogging. Håper du får en fin kveld videre♥, det har i hvertfall vi! Hva gjør du i kveld?

hits