AMALIEWJ

Video: London 2015

 • 19.12.2015 - 18:54

 

Sonny Alven feat. Emmi - Our Youth

Sett på 1080 for bedre kvalitet ♥

Sommerens weekend i Oslo

 • 26.09.2015 - 13:12

kreta 2015

 • 02.08.2015 - 19:16

yesterdays pictures - oslo

 • 22.03.2015 - 10:33

Nå må jeg skynde meg å pakke kofferten, før vi må gå gjennom hele Bogstadveien for å rekke bussen til Gardemoen. Det blir litt trist å dra fra denne fine byen, men det skal ikke bli lenge til neste gang. Samtidig blir det litt godt å komme hjem! Håper alle får en super dag ♥ Hva skal du i dag?


saturday in oslo

 • 21.03.2015 - 20:22

Katy Perry konserten i går var uuuutrolig bra, dette skal uten tvil oppleves igjen! Hun var helt råå! Vi stod flere timer i kø, noe som var ubeskrivelig kaldt. Det både regnet og blåste, og jeg stod der i en tynn skinnjakke.. Noen timer før konserten tok jeg også en kaffe med Venke Knutson, noe jeg satt stor pris på at hun tok seg tid til.Dagen i dag startet tidlig med god hotellfrokost, shopping og vandring i gatene. Heldigvis var det fint vær i dag, men varmen var ikke akkurat noe å skryte av. Denne dagen har bare sust avgårde, og vi har fått unnagjort mye av det vi hadde på planen. Vi var også på klessalg på Kongens Gate, der blant annet Lene Orvik, Louise Angelica Riise solgte klær og andre div. Nå er planen å gå ut å spise en alt for sen middag, for mat er noe vi ikke har prioritert i dag. Håper dere får en flott kveld!

 

Forrige ukes oslotur

 • 02.06.2014 - 21:13

I forrige uke reiste jeg til Oslo, for jeg skulle på Miley Cyrus konsert. Dro nedover på tirsdagskveld og konserten var på onsdagkveld. Derfor hadde vi endel timer til overs og bestemte oss for å nyte finværet i hovedstaden med å spise mat på Fridays, Joe and the Juice og ikke minst shopping (vindushopping). Dagen gikk fort, og i sekstiden var det på tide å dra på konsert, som vi egentlig skulle dra tidligere på. Med full buss gikk turen til Telenor Arena, kom ikke akkurat som et sjokk..Køen gikk overraskende fort, og etter et par timer begynte endelig konserten. De fleste var vel like sliten som meg før konserten hadde begynt, på grunn av at det var så dårlig luft, hadde gått rundt hele dagen og ikke minst lite væske i kroppen. Vi hadde ståplass og kom ganske langt frem, men likevel var det vanskelig å se scenen. Konserten var super bra, men ettersom det var så dårlig luft så trakk det mye ned.. Det var morsomt å ha vært på konsert, og ikke minst sett Miley live ♥ Men neste gang så skal jeg ha Golden Circle billett og stå helt fremst, det har jeg bestemt meg for!

På torsdagen stod vi opp tidlig for å dra på blogg-klessalg på Hendrix hair. Stod tre timer i kø, men ventetiden var verdt det dersom jeg fikk ha med noe fint hjem. Vi stod til og med lengre i kø enn på selve konserten, det sier litt hvor mye folk det var! Resten av dagen bestod for det meste av is-spising og middag på Aker brygge. Kjempe koselig!


Jeg og søskenbarnet mitt var også så heldige å traff på et par ekstra kjendiser enn vi hadde regnet med. Altså den lykkedagen for meg! Aller først så møtte jeg Linni Meister på flyplassen, og så møtte vi seks bloggere, to paradise hotel deltakere og to programledere, og Miley Cyrus da!

(BEKLAGER FOR SENT OG ROTETE INNLEGG)

tyrkia 2013

 • 10.11.2013 - 18:27
Kjenner sterkt at jeg savner sommeren. Sol, bading, god mat, varme og godt selskap. Kan ikke vente til neste sommer, den blir enda bedre enn denne! 

Var du i utlandet i sommer? Hvor?

Polen 2012

 • 27.12.2012 - 11:02

Like etter at skolen startet dro vi på klassetur til Polen og Berlin. Det var en kjempe fin og lang tur. Vi reiste med selskapet Hvite busser. Vi var innom mange av konsentrasjonsleirene, det var veldig sterkt! Orker ikke å skrive mer, legger heller ut litt bilder fra turen..

Har sett at det er flere som har lest bloggen min hver dag helt siden jeg sluttet å blogge, noe som er veldig koselig. Jeg er ikke tilbake enda, men kommer til å blogge litt av og til. Håper alle får en fin ferie fortsatt, GOD JUL! ♥


Har du vært på klassetur til et annet land?

happy girl in oslo

 • 31.07.2012 - 00:10

I dag har vi vært i the city Oslo. Stod opp kl halv åtte i morges, så er passe sliten nå. Skal legge meg, så legger bare ut bildene fra i kveld. Vi var på Sommertid med Katarina og Øyvind. Kjempe gøy var det!! Vamp var der å sang også. Skriver mere i morgen. Har du vært der før?

Katarina (programleder) og meg ♥

Lillebror, Øyvind (programleder) og meg ♥
Flinke Vamp!

london 2012

 • 13.07.2012 - 15:39

Dro til London forrige lørdag morgen og kom til Norge på tirsdags kveld. Var en veldig koselig tur, jeg koste meg masse! På lørdagen sto vi opp kl 05.00 og tok flyet fra Vigra i 06.00 tiden. Når vi kom til London dro vi rett på hotellet med koffertene. Men gjett hva som skjedde de første 20 meterene? Jo, jeg var så oppslukt over fine London, og det var så mye å se. Så jeg klarte å gå på en jernlyktestolpe. Trodde jeg skulle besvime. Alt ble svart når det skjedde, så jeg husker ikke så mye av akkurat det. Men husker at jeg var veldig svimmel, kvalm og hadde sykt vont i hodet. Når dette skjedde kom det en skjokkert dame bort å spurte om alt gikk bra, om jeg ville sette meg ned og om jeg ville ha is. Men det gikk heldigvis bedre. Heldigvis var det ikke en hjernerystelse, da hadde London turen vært ødelagt! Senere den dagen dro vi til Notting hill og Oxford street, og kjørte masse undergrundsbane. Så en del i butikker også. På kvelden gikk vi ut og spiste god mat og hygget oss. 

 Neste dag dro vi på Madam Tussauds. Var veldig gøy. Men var ikke sånn som forventet. Det var sykt mye folk og bråk, så det var det som gjorde det utrivelig. Vi dro også i en kjempe stor park du ser på noen av bildene under. Parken var kjempe fin med masse blomster. 

 På mandagen var det shopping som sto på menyen. Dro litt overalt. Vi tok også to etasje`s buss i flere timer, som var veldig spennende. Kjørte veldig masse, så vi fikk se mye ting london er kjent for. Det regnet også i London de dagene vi var der, så det var veldig dumt. Mange gikk med paraplyer og regnklær. Så sikkert minst femti personer med hunter støvler der, så det er sikkert populært på shopping, haha! På kvelden dro vi innom hotellet for å pynte oss, siden vi skulle på Mamma mia forestilling. Det var det beste jeg har sett! Anbefaler alle som skal til London om å dra på dit. Det var ikke lov å ta bilder der, så det ble dessverre ingen bilder derifra.  Skuespillerne var perfekte for rollene, var masse humor og fine sangstemmer.

 Han var skummel. Vi trodde han var en statue, men når vi gikk forbi rørte han på seg. Haha, da ble vi skremt ja!


Han sa: "Ta bilde av meg og si at du har møtt en uteligger i London!" (på engelsk)
Jeg ble veldig skuffet over primark. Hadde gledet meg veldig mye til den, så for meg en skikkelig stilig motebutikk bare drit billig. JA, det var veeldig billig. Men det var sykt stappfullt, veldig rotete og ikke så mye fine klær. Fant meg bare en topp faktisk! Men det var mange fine billige sko og smykker. Og de lange køene til prøverommene.. Jeg synes i hvertfall det var utrivelig når det var så mye bråk og støy. Folk var jo helt ville siden ting var så billig!


London Eye. Nesten ingen av oss turte opp, høydeskrekk much? Haha, men det var var sykt høyt!

Fine harrods!

 På tirsdag var det dagen vi dro hjem. Vi sto opp tidlig og pakket kofferten. På hotellet var det ikke en plass å sette fra seg koffertene, så vi måtte kjøre undergrundsbane over en time før vi fant en plass. Da dro vi i hvertfall på shopping i Oxford street. De beste butikkene er der, så anbefaler alle til å shoppe i Oxford street. Der er det butikker som Topshop, Miss Selfridge, Mango, Zara osv. Tror det er en av de dyre strøkene, men de har de beste butikkene. Favoritt butikken min var Miss Selfridge, fiineste klærne! Når vi skulle hjem var flyet selvfølgelig en og en halv time forsinket, så når vi kom til Gardemoen, hadde flyet til Vigra dratt. Selv om de sa de skulle vente.. Så da fikk vi 250,- på mat hver + ei natt på det fineste hotellet jeg har vært på, de hadde også den beste frokosten jeg har smakt! 

 

Haha, var veldig gøy og fasinerende å se på han. Bildet var uklart, men så tøft! Jeg hadde i hvertfall IKKE turt å stått der!


Klar for mamma mia forestilling!

Starbucks ♥♥


Hvem er det som ikke tar bilde av en telefonkiosk i London når man er der?

Spiste også makroner for første gang, synes det ikke var så spesielt godt. Men fint var det.
Har du vært i London før?

konfirmasjon i stavanger

 • 06.05.2012 - 21:44

I helga har jeg vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt i Stavanger. Det var veldig koselig! Familien var samlet, vi spiste også veldig god mat og kake. Forrige helg var det jeg som ble konfirmert. Og denne helgen var det søskenbarnet mitt i Stavanger, så neste helg er det søskenbarnet mitt i Ålesund. Veldig koselig!

 I morges var det veldig travelt. Siden vi skulle dra klokka tolv, så måtte vi pakke, spise og andre ting. Fikk også tatt et morgenbad. De har stort svømmebasseng inne i huset, veldig deilig og varmt! Tror jeg skal legge meg om ikke så lenge, er helt utslitt og trøtt etter helgen.. Har du vært i konfirmasjon eller blitt konfirmert i år?


søskenbarna mine ♥ (meg til venstre)bulgaria - del 4

 • 15.09.2011 - 17:52

Hva synes du om bildene?

bulgaria - del 3

 • 04.09.2011 - 18:16
show-veldig mye folk

Hva synes du om bildene?

bulgaria - del 2

 • 03.09.2011 - 23:43Hva synes du om bildene?


bulgaria-del 1

 • 02.09.2011 - 22:43
lillebror,mamma og jeg


barnebassenget.

Hva synes du om bildene?
Har du vært i syden i sommer?

hits