AMALIEWJ

gårsdagens antrekk

 • 06.08.2015 - 12:57

Husk Allsang på Grensen klokken 20.00 i kveld på TV2. Tok nemlig toget til Halden i går alene, ettersom søskenbarnet mitt ble syk og måtte avlyse. Ikke like kjekt alene, men konserten var på topp uansett! I dag er også min siste dag i Rygge, før turen går videre til hotellweekend i Bogstadveien med min kjære mamma. Var altså så heldig å vinne meg en hotellweekend i Oslo tidligere, så denne helgen blir en opplevelse. Ønsker alle en fin dag!


todays outfit

 • 30.04.2015 - 23:01

Genser - Bik Bok // Bukse - Monki // Solbriller Bik Bok // Veske - H&M // Sko - Converse 

My favorite blue jeans

Etter en kort skoledag i dag dro jeg og mine gode venninner på Havnekontoret for å spise lunsj. Det er så sjeldent vi finner på slike ting, så vi burde unne oss litt i blant også. For å ikke snakke om det fantastiske været som det har vært i dag. Faktisk så er det første dag uten jakke i år, noe som tyder på at det ikke er lenge igjen til varmere tider. I kveld har jeg bare slappet av hjemme, ettersom jeg har vært utrolig sliten denne uka. 3 dager på rad på trening + skole i tillegg tar veldig på kjenner jeg. Heldigvis er humøret på topp, og jeg gleder meg til noen fridager der jeg kan fokusere på de tingene jeg vil. Håper alle har hatt en flott dag!

black from head to toe

 • 31.03.2015 - 13:02


All I see is black, black black

 I det siste har likt å kle meg svart fra topp til tå. Det er så sofistikert, og noe jeg føler meg komfortabel i. I tillegg er det så fint at man kan mikse andre mønster inn, slik som Malene Birger vesken min. Det går heller aldri ut av trend, og alltid lett å style. Dette er overhode ikke dagens antrekk, ettersom dagen min består oppgaveskriving og vasking av hus hos bestemor. Håper alle får en superfin dag ♥  

den store dagen

 • 24.12.2014 - 16:01

Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle en riktig god jul! Ta vare på hverandre og nyt kvelden sammen med dine kjære! Nå drar vi til på juleselskap til familien ♥ Ha en fin kveld!

dagens outfit

 • 19.12.2014 - 16:34

Etter å ha vært borte fra skolen mesteparten av uken på grunn av influensa, kan jeg endelig ta juleferie. Det er nesten litt rart å tenke på! Etter en fin dag på skolen med julemusikk og annet kos med klassen fikk vi ta helg. Hvert år er det også juleavsluttning der alle på skolen samles å spiser grøt, noen holder taler og frivillig sang. Ordentlig julestemning! Etter skolen dro jeg og jentene på sentret for å kjøpe noen julegaver og feire med et lite og koselig kafèbesøk. Nå skal jeg skynde meg å vaske badet og deretter hjelp til med annen pynting her i hus. Håper alle får en fin kveld videre! Hva har du gjort i dag?

Topp fra Monki / Cardigan fra By Lene Orvik / Bukse fra Bikbok / Klokke fra Daniel Wellington

 "Må ha med et pratebilde også da vettu"

 

dagens antrekk

 • 01.09.2014 - 18:49

skjorte monki - bukse bikbok - t skjorte zara - jakke h&m - klokke daniel wellington - sko nike

Var så utkoblet i morges at jeg klarte å glemme å ha med meg mat. Heldigvis var det kake-dag i dag, etttersom ei i klassen hadde bursdag. Så jeg klarte å holde ut dagen med litt energi. Kom hjem fra skolen for et par timer siden og ellers så har tiden gått overraskende fort. Vi ble forresten invitert på middag til søskenbarnet mitt/naboen i dag, så da stod god hjemmelaget middag og dessert på planen. Skeier virkelig ut i dag, veldig fin start på uken. Er jo lov å kose seg litt i ukedagene også, det gjør underverker skal jeg si. Nå skal jeg fortsette å jobbe med en skoleoppgave som jeg skal få ferdig til i morgen. Håper alle har hatt en fin mandag! Ønsker alle en fantastisk uke, gjør den til noe positivt! ♥ Hva gjør du i kveld?

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ LINKERUNDE!


 

dagens outfit

 • 12.08.2014 - 17:14

I dag mens resten av familien var på museum, dro jeg på shopping på Trondheim Torg. Storkoste meg i mitt eget selskap i flere timer. Etter en koselig lunch gikk vi tilbake til bilen for å slappe av litt. Nå sitter vi her å hviler pengboka litt før det er klart for en liten runde med vandring til. Håper alle får en fin tirsdag! ♥ Hva gjør du i dag?topp fra gina tricot bukse fra bik bok sko fra nelly klokke fra daniel wellington veske fra malene birger

upostet outfit

 • 03.08.2014 - 15:49

Nå er familien på vei ned til bryggen der vi skal bade og ta en liten kanotur/båttur. Det er overskyet ute, men likevel ganske varmt. Senere blir det biffmiddag med god dessert stående på buffeen, gleder meg! Hva gjør du i dag?

Hadde en upostet outfit på bloggen, så passet bra å legge det ut når jeg ikke har annet å velge mellom.


Kjole og sko fra Nelly

today´s look

 • 20.06.2014 - 22:08

Nå sitter jeg å ser på VG lista på tv og koser meg med moreller. Tror jeg tar tidlig kveld ettersom jeg holder på å sovne her jeg sitter.. Siden det sommerferie nå, så tenkte jeg å slenge inn et par bilder av dagens antrekk. Legg merke til at bakrunnen er grønn, slik blir det når man bor på landet. I morgen er planen å vaske hus hos onkelen min og rydde rommet/sortere klær kanskje om jeg gidder? Håper dere får en fin kveld videre! ♥

kåpe nelly skinnveske bestemor sin genser nelly

new in + outfit

 • 15.06.2014 - 20:59

Jeg beklager så mye for dårlig blogging de siste dagene, men har hatt det så travelt at jeg nesten ikke har vært hjemme. På fredagen var jeg altså i byen og kom hjem sent. Og i går jobbet jeg i siloen (applaus til meg for ordentlig gårsarbeid) Kom hjem over klokka elleve etter tretten timers arbeidsdag i siloen og klipping av gress. Mandagen og tirsdagen skal jeg også gjøre det samme, så det er ikke mye slappfisk-modus her i gården nei.. Klarte også å knuse mobilen min i går, jeg som akkurat har fått tilbake mobilen fra reparasjon! I dag har jeg vært i bursdagsselskap å spist god mat og kake, kort sagt! Skulle egentlig legge ut bilder av innkjøpet i går, men slenger det bare inn i samme innlegget som outfiten. Kjøpte også en neglelakk som du kan se i innlegget under og et par billige pumps fra h&m. Hva har du gjort helga?

Ny blazer fra h&m topp fra bikbok skjørt fra only ny veske/pengbok fra h&m klokke fra daniel wellington  neglelakk fra dior

 

dagens outfit

 • 11.06.2014 - 17:24

Jakke H&M Topp og bukse BIKBOK Klokke DANIEL WELLINGTON

today´s look

 • 10.06.2014 - 18:23

I dag hadde vi en ganske rolig skoledag, så vi fikk heldigvis dra hjem litt tidligere. Det eneste vi gjorde på skolen i dag var å spille kort, se filmer og så hadde vi en fremføring som NRK filmet litt av. Selvfølgelig stod jeg fremst i klasserommet da det ble filmet og beina mine ristet så mye av nervøsitet, så håper virkelig at han ikke filmet meg når jeg snakket.. I morgen skal vi forresten levere inn skolebøkene, åh som jeg gleder meg til sommerferie nå! Dette året har gått så inderlig fort at det nesten er skummelt. Hva har du gjort i dag?

Shorts LEVIS T-skjorte BIKBOK Sko TOMS

today´s look

 • 04.06.2014 - 18:35

Etter en travel dag i går er planen å slappe av hjemme i dag. I går trente jeg styrke på treningssentret etter skolen, deretter dro familien på fjelltur, og i tillegg dro jeg og ei venninne på enda en tur når jeg kom hjem. I ti-tiden kom jeg krypende inn døra sliten, sulten og klar for en dusj. Kjente fort at dagen i dag kom til å bli en rolig dag, så heldigvis sluttet vi litt tidligere på skolen. Nå skal jeg skjære opp vannmelon og slappe av med serie rullende på skjermen resten av kvelden. Nå skal jeg kose meg! Hva gjør du i kveld?


Skjørt fra Cubus Skinnjakke fra H&M Topp fra Bik Bok Klokke fra Daniel Wellington

outfit i oslo

 • 03.06.2014 - 20:12

Jakke fra H&M // Skjørt fra Bik Bok // Solbriller fra Ray Ban // Veske fra Malene Birger // Klokke fra Daniel Wellington

(Bilder fra forrige ukes Oslotur)

 

 

dagens outfit

 • 05.04.2014 - 14:18


Skinnjakke fra H&M //  Skjørt fra BIKBOK // Klokke fra Daniel Wellington 

inspo by me

 • 14.11.2013 - 20:37

// Tatt av søskenbarnet mitt i sommer 

Hva synes du? 

victoria secret & levis

 • 12.10.2013 - 18:06


Shorts fra LEVIS og bikini fra VICTORIA SECRET 

Sommeren er dessverre over for dette året. Fremover nå er det kaldere tider, varmere klær og kos ved peisen på kalde dager. Sommeren er virkelig den beste tiden i året. Gleder meg allerede til neste sommer!

Hva synes du?

outfit

 • 05.10.2012 - 17:57

Lenge siden sist ja. Har hatt skikkelig lyst til å blogge i det siste, så da tenkte jeg å blogge litt i ferien. Kommer ikke tilbake igjen, men kommer til å blogge i kanskje ferier og helger? I det siste har det vært mye skolejobb, prøver og lekser.. Er nesten lei av skolen allerede. Orker ikke å skrive så mye nå, siden det endelig er høstferie. Åh, det er så herlig! Skal til Sunnmøre på tirsdag, så skal jeg i begravelse på fredag, men ellers skal jeg ikke gjøre så mye. Håper på å ta det mye med ro, Pretty Little Liars maraton og litt sånn. 

Genser fra Bik Bok // Bluse fra Cubus // Sko fra Converse // Bukse fra Bik Bok // Veske fra Modekungen.se (dette er ikke dagens outfit)

 

Hva synes du om outfiten?

outfit

 • 11.05.2012 - 00:28

I dag kom jeg til Sunnmøre tidligere på dagen, ellers har jeg vært litt å handlet og vært på graven til farmor ♥ Tiden har gått veldig fort! På lørdag skal søskenbarnet mitt ha konfirmasjon, så jeg ble med litt tidligere.. Men er så trøtt nå, så tror jeg går å legger meg. Forresten, outfiten er den jeg skal ha i morgen.. Måtte bare prøve det, så tok vi bilder. Hva synes du om outfiten?


dongerijakke fra cubus topp og sko fra bikbok sko fra converseoutfit

 • 11.02.2012 - 23:57

Har ikke hatt denne outfiten i dag, men det var det jeg kjøpte i går. Alt i fra Bik Bok. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å bruke det, mangler bare en skinnjakke og noen høyhælte sko nå så.. 

 

Synes?

dagens outfit

 • 23.10.2011 - 15:16


Genser og genser fra Bikbok // Jakke fra Cubus // Sko fra Økonomi sko // Ring og øredobber fra Cubus 

Like?♥

Dagens antrekk

 • 12.06.2011 - 21:31

bluse BIKBOK bukse BIKBOK sko EUROSKO

Hva synes du?

hits