AMALIEWJ

"Neste Låt" i kveld; innringer

 • 28.12.2014 - 20:49

I kveld klokken 21.45 begynner Neste Låt programmet på tv2 - Venke Knutson sin konsert. I sommer ble jeg nemlig spurt av henne om jeg ville være med på dette, og ble deretter valgt ut til å være en av innringerne. Jeg skulle velge ut en sang og fortelle min historie i telefonlinjen live på konserten. Jeg skjelver nesten når jeg skriver dette her, for jeg er så nervøs for hva som blir i vente. Jeg forventer ikke stort ettersom det sikkert bare var ett minutt i telefonlinjen, uansett så er det litt speielt at hun synger en sang som jeg har valgt ut. Etter min mening synes jeg ikke historien min er så spesiell som de andre jeg har hørt tidligere, men det må da være litt av hvert. Jeg husker nesten ikke et ord av hva jeg sa, for jeg hørte nesten bare min egen stemme. I alle fall så var det mange som ville jeg skulle gi beskjed når dette kom på tv, så nå er det bare å følge med i kveld. Om jeg ikke husker feil, så blir dette cirka etter første pause!in my makeup bag

 • 27.12.2014 - 19:40


Sminkamappen min er fra Lulu´s. Flere av dere har spurt om jeg kan lage et innlegg om sminken min, så i dag passet dette ypperlig. Det er kanskje ikke så spesielt med bare noen bilder, men i teksten under har jeg skrevet hva sminkeproduktene heter. Kan ikke akkurat skryte av at jeg sminker meg så mye når jeg går på skolen, for jeg prioriterer heller å sove litt lengre. Men når jeg først skal pynte meg, liker jeg å stæsje meg litt ekstra. Nå i disse juletider er det jo den perfekte anledning til å teste ut noe nye sminkelooker, kanskje du finner noe inspirasjon til nye sminkeinnkjøp? De fleste av produktene er fra coverbrands og makestyle.

1. Mineralize MAC skinfinish 2. Too Faced Kabuki brush 3. Glo Minerals brow kit 4. Glo Minerals natural Camouflage concealer 5. Too faced Chocolate Soleil 6. Max Factor X masterpiece transform 7. Everyday minerals 8. NYX Super skinny marker 9. Inglot brush 10. Bare Minerals foundation medium 11. Bobby Brown foundation beige 3 12. Sheercover base perfector ♥

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

 

min julaften

 • 26.12.2014 - 11:20

Bedre sent enn aldri. Jeg tenkte å oppsummere min julaften med noen av de 300 bildene jeg tok. Jeg koste meg masse med god mat, fine gaver og ikke minst (nesten) hele familien samlet. Nøt hvert sekund og knipset en del bilder for å huske denne fine og minnerike kvelden. Julestemningen var dessverre ikke her i år, derfor føltes det nesten ut som en helt vanlig dag. Merker likevel at det ikke er like stor "stas" som det var for en del år siden. Nå setter jeg større pris på å ha familien samlet. Jeg er så takknemlig over hvor en flott familie jeg har! 

 

den store dagen

 • 24.12.2014 - 16:01

Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle en riktig god jul! Ta vare på hverandre og nyt kvelden sammen med dine kjære! Nå drar vi til på juleselskap til familien ♥ Ha en fin kveld!

hjemmelagde oreokuler

 • 23.12.2014 - 17:06

For en liten stund siden fant jeg en spennende og ikke minst lett oppskrift på oreokuler som jeg har lyst til å dele med dere. Jeg er ikke så glad i tradisjonell julebakst, men konfekter og sjokolade generelt er jeg veldig glad i. Jeg fant oppskriften på Kristina Andersen sin blogg.Dette trenger du:
1 pakke oreokjeks, 200 gram philadelfia ost, 150 gram kokesjokolade, 1 ts delfiafett.

Slik gjør du: Knus kjeksene og rør inn kremosten. Sett så blandingen i kjøleskapet i cirka ti minutter, før du ruller til 25-30 stk små runde kuler. Legg dette på et brett med bakepapir, og sett til avkjøling igjen i kjøleskapet eller fryseren i minst en time til kulene har stivnet. Smelt så mørk sjokolade over vannbad sammen med delfiafett. Dypp kulene i sjokoladen. Disse må du oppbevare kjølig i en helt tett boks.


Da disse bildene ble tatt var sjokoladen fortsatt varm, så bildene ble ikke så bra. Men oreokulene trenger ikke være fine selv om de er gode. Resultaten ble overraskende bra og de smakte fantastisk! De er også ganske mektige, så man blir fort kvalm. Dette anbefales!

julegaveshopping

 • 22.12.2014 - 15:42
Klokka ti i morges dro jeg og mamma til byen på julegaveshopping. Hun hadde noen julegaver igjen, derfor passet det bra med en jentetur. Jeg fikk også kjøpt meg en ny kjole som jeg skal ha på julaften og noen andre gaver; til meg fra familien. Kjøpte noen andre ting også, ikke minst noen etterlengtede vintersko. Nemlig noen som jeg har siklet på i flere år, dr martens. Etter at vi begynte å bli sultne, dro vi på Brasseriet for å spise lunsj, noe som var supergodt! Jeg har hatt en utrolig koselig dag sammen med min kjære mor! Timene har bare sust inna. Håper alle får en fin dag videre! Hva har du gjort i dag? 
w54YiezJNxw6F9dJTJM2
Kjole fra H&M 299,-

morgenstund

 • 20.12.2014 - 11:41

Morgenstund med gull i munn ♥ Noe av det beste jeg vet i helgene er å våkne tidlig, spise en god frokost og bare nyte stillheten. I morges gjorde jeg akkurat dette. Alarmen ringte klokka halv ni, morgenkåpen ble tatt på og jeg lagde meg en god pastasalat & kakao med krem. Musikken stod også på i bakgrunnen. Jeg nyter de siste dagene før jul og prøver å drøye tiden litt. Synes tiden går litt for fort og 2014 nærmer seg slutten. Håper dere får en superfin lørdag! Nyt den! Hva gjør du i dag?

 

nytt design

 • 20.12.2014 - 10:38

Jeg var så utrolig lei av designet på bloggen min, derfor måtte det skiftes ut med det samme. Jeg satt hele kvelden i går og er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Simple and casual, akkurat som jeg liker det! Nå er motivasjonen på topp og jeg gleder meg til å poste nye innlegg fremover. Fant også ut at det skal ganske lite til for å gjøre store endringer. Hva synes dere om det nye designet? Ønsker dere en fin lørdag ♥

dagens outfit

 • 19.12.2014 - 16:34

Etter å ha vært borte fra skolen mesteparten av uken på grunn av influensa, kan jeg endelig ta juleferie. Det er nesten litt rart å tenke på! Etter en fin dag på skolen med julemusikk og annet kos med klassen fikk vi ta helg. Hvert år er det også juleavsluttning der alle på skolen samles å spiser grøt, noen holder taler og frivillig sang. Ordentlig julestemning! Etter skolen dro jeg og jentene på sentret for å kjøpe noen julegaver og feire med et lite og koselig kafèbesøk. Nå skal jeg skynde meg å vaske badet og deretter hjelp til med annen pynting her i hus. Håper alle får en fin kveld videre! Hva har du gjort i dag?

Topp fra Monki / Cardigan fra By Lene Orvik / Bukse fra Bikbok / Klokke fra Daniel Wellington

 "Må ha med et pratebilde også da vettu"

 

julegavetips for henne

 • 10.12.2014 - 19:56
Nå er det ikke lenge igjen til jul og mange har ikke begynt med julegavene enda. Derfor tenkte jeg å komme med noen julegavetips som kanskje både mor, datter, kjæresten, venninna hadde blitt glad for. Hvis noe av dette hadde ligget under juletreet vårt hadde i alle fall jeg blitt veeldig glad. Jeg satt sammen bildene på polyvore av mine favoritter for tiden. Håper noen av tipsene faller i smak og at du ble litt klokere på hva du skal kjøpe.
 
jule ønsker 2

 

Pukka te / Like a boss kaffekrus / Arne Jacobsen håndklær / Redken shampoo og balsam / "But first coffee" bilde / By Malene Birger duftlys / Marc By Marc Jacobs pengbok / Pantone kopp / Michael Kors mobildeksel / Nike sportsbra / YSL leppestift / Grå håndklær / Elle abbonement / Nike air max thea / Giorgio Armani Si parfyme / Questbar proteinbar / Lush Self Preserving


julestemning

 • 07.12.2014 - 11:20

De siste ukene har jeg hørt på julemusikk hver eneste dag og bare gledet meg veldig til jul. Kan ikke beskrive hvor godt det vil bli med juleferie om ikke så alt for lenge. Jeg har vært på to julekonserter allerede og julestemningen er på topp. De siste ukene før jul er ganske travle på skolefronten, men jeg skal gjøre mitt beste og prøve koble litt ut i blant også. Jeg skal nyte årets siste måned og gjøre det beste ut av den. I dag er det andre søndag i advent, tiden går så utrolig fort! Håper alle nyter søndagen og koser seg med sine nære & kjære ♥

//weheartit

hits