AMALIEWJ

Nyttårsaftens outfit:

 • 31.12.2010 - 19:52

Veldig uklart bilde da, men.

Har forresten laget meg en header så jeg skal ha en liten stund nå. Her er den:Nå er vi med onkel,og har nylig spist god mat og god dessert. Vi ser egentlig bare på tv nå imens vi venter på at onkel skal komme inn fra fjøset. Jeg holder på å lage noe på photofiltre av lillebroren min og ungen til søskenbarnet mitt som kanskje kommer på bloggen senere.

Dette blir vel mitt siste innlegg i år,så snakkes neste år.. haha!

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin nyttårsaften og en koselig kveld! ♥

Hva synes dere om headeren?

Godt nyttår :-)

 • 31.12.2010 - 14:14

Hei!

Idag er det nyttårsaften,gleder meg kjempe mye til ikveld når vi skal sende opp raketter,spise kalkun og mye annet. Tror ikke det blir så mye raketter da,siden her regner det og blåser skikkelig og det er meldt storm til ikveld! Om en time skal vi til onkelen min,så nå skal jeg ta meg en dusj. Også må vi vel gå bort dit i uværet. Skal ha med pcen så det blir blogging senere og.

Her er noen bilder fra sommeren 2010,siden jeg gleder meg kjempe mye til sommer og varme! ♥Snakkes senere idag! Ha en fin dag! ♥

 

Hvordan er været hos dere?

 

Det ble smoothie

 • 30.12.2010 - 20:28

Dere kommenterte mest "smoothie" i innlegget nedenfor, så jeg laget meg det. Nå sitter jeg å drikker smoothie, kjempe godt ♥I forrige gårs var jeg og Camilla i Kristiansund på shopping. Kjøpte meg bare litt småtteri, siden hadde ikke med meg så mye penger.. Etter vi hadde vært i byen dro vi til Camilla siden jeg skulle overnatte! Vi spilte wii, så på tv, kreppet/krøllet håret og mye annet. I tre tiden på natta sovnet vi,også våknet jeg i fem tiden pga jeg var ikke helt i form. Dro hjem tidlig. Når jeg kom hjem slappet jeg av,men senere på dagen dro vi på juletrefest. Kjempe koselig. Skrev hva vi gjorde der i går,så orker ikke skrive det her å.

Idag våkna jeg seint, i 11-12 tiden. Det er veldig seint for meg,siden jeg våkner til vanlig i 9-10 tiden i ferier og helger.. Dagen idag var egentlig bare en slapp av dag. Vi hadde besøk noen timer, men har sittet på dataen ellers. Skal legge meg litt tidligere idag enn til vanlig, det er jo nyttårsaften imorgen,så må være uthvilt til da.

Har forresten fått mange flere lesere og kommentarer. Det er veldig gøy,nå har jeg mye mer blogglyst enn jeg hadde før og. Så kommer til å blogge ekstra mye nå,men når skolen begynner på blogger jeg bare når jeg har tid,siden alle leksene,prøvene osv. Bare fortsett å les bloggen og kommenter,så skal jeg gjøre mitt beste med blogginga.

Snakkes 

Liker du smoothie?

Smoothie vs Milkshake?

 • 30.12.2010 - 18:36

Hei!

Nå fikk jeg veldig lyst på smoothie og milkshake, så skal lage meg det, men vet ikke hva jeg skal lage..

SMOOTHIE :

MILKSHAKE :

Smoothie vs Milkshake?

Lese din blogg?

 • 30.12.2010 - 16:30

Hei! ♥

Nå kjeder jeg meg,så tenkte å lese blogger og kanskje kommentere.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive blogg adressen din i kommentar feltet under..

 

 

Skal jeg lese din blogg? ♥

 

Gjesteinnlegg av Emilie

 • 29.12.2010 - 22:50

Heey! ♥

Emilie her. Tenkte å blogge et gjesteinnlegg til Amalie, og legge ut litt bilder og sånn.Jeg elsker bloggen din Amalie,fast leser! Du blogger kjempe bra,med mange bilder ogsånn + du er kjempe flink å ta bilder. På min toppliste ligger du på 1.plass. Isåfall DIGGER bloggen din og deg søta!♥ Du legger ut mange fine og forskjellige bilder som forteller om dagen din ogsånn,koslig!

Til dere som er innom,anbefaler dere å bli faste lesere!

Nå litt bilder ;Fra venstre; Jeg, Amalie og Emma.

Har mange koslige minner sammens med deg Amalie, som den gangen vi var på Hoel i en stor akebakke,så synes vi det ble kaldt så vi satt oss inni bilen og hørte på musikk imens vi spiste kjekse og drakk brus. Også satt Johan i bilden atmed også var det liksom om å ha best musikk, haha.

Elsker bloggen din ! ♥

 

Snakkes :-)

 

-Emilie Eliassen

Juletrefest

 • 29.12.2010 - 21:15

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra juletrefest. Kjempe koselig, utrolig masse folk!  Først var det underholdning av barna på søndagsskolen, så spiste vi, så gikk vi rundt juletreet, og til slutt når spilte korpset så nissen kom, da fikk alle barna gaver.

Igår dro jeg og Camilla til Kristiansund på shopping, dette kjøpte jeg meg;
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. juledag

 • 27.12.2010 - 20:58

HEI ! ♥

Idag har jeg vært med Emilie (http://emilieeliassens.blogg.no/) Veldig koselig ♥ Vi satt litt på pcèn og snakket mye om forskjellige ting,siden vi prøver å spare penger,så vil/ville vi jobbe da. Også spurte faren til Emilie,han sa at vi kunne hente ved ute og ta ut av oppvaskmaskinen,vet dere hvor mye penger vi tjente da? vi fikk 50øre hver. Haha! Det var kjempe gøy. Vi snakka mye tull skjønner dere :-)

Nå gjør jeg egentlig ingenting,bare tv,godteri osv..

 

Har dessverre ikke noen bilder ,så det blir webcamera bilde fra julaften.

Noen som har noen tips om hvordan vi kan tjene penger?

1.Juledag

 • 25.12.2010 - 13:32

Idag er det 1.Juledag. Nå har jeg akkurat sett en film (som jeg fikk i julegave av Sunniva igår), spist godteri og kost meg. Filmen var veldig bra! synes jeg. Men nå skal jeg ordne meg siden vi skal til onkelen min å spise,kommer en del folk. Snakkes ♥

Hva skal du idag?

 

 

Julegavene ;

 • 25.12.2010 - 00:28


Ja! Ble super duper fornøyd med alle de søte julegavene mine! ♥ Tusen takk ♥

Jeg fikk;

Godteri,sminkefjernet,sminke,parfyme,kremer,flakslodd,penger,ullundertøv,neglelakk,øredobler,toalettveske, kose dress (bukse oog jakke) ,varmeteppe,bølgetang,to gensere,film,gavekort,teppe,votter,sports bher,Kari Traa truse & sokker,smykke, ørepropper (?) til iphonen,t-skjorte,lys,armbånd,ring,lipsyl,såpe,sjerf,skrin og iphone 4som  jeg fikk for ei stund siden.

Nå er jeg så sliten etter denne lange og koselige dagen som har godt alt for fort. Så jeg sier god natt nå ! ♥

Imorgen skal hele familien til onkelen min å spise god mat osv.

Ble du fornøyd med julegavene? Hva fikk du?

JULAFTENS OUTFIT

 • 24.12.2010 - 16:04

Da ønsker jeg dere en koselig julaften! ♥

Hva synes dere om outfiten?

JULAFTEN

 • 24.12.2010 - 15:21

God Jul ♥

Nå er det endelig julaften,fikk nesten ikke sove inatt fordi jeg gledet meg kjempe mye.. Familien kommer i fire tiden og jeg er nydusjet og holder på å kreppe håret. Kommer et innlegg etterpå også med outfit osv.

Lille julaften

 • 23.12.2010 - 23:07

<3

Idag er den lille julaften,altså kvelden før kvelden. Gleder meg kjempe masse til at familien er samlet,åpne pakker og god julemat.. Dagen idag har bare bestått av at jeg og den beste lillebroren min har vært ute å rent oss på akebrett og sittet under juletreet å sett på alle de fine pakkene som skal åpnes imorgen. Ellers har vi bare rydda litt her og der.. Kommer til å blogge imorgen før alle gjestene kommer.. Iste var søskenbarnet mitt og onkelen fra rygge(Oslo) her ,og de hjalp meg med å laste ned programmer på iphonen min,så nå sitter jeg å spiller osv. Jeg blogger med iphonen min nå siden jeg har ikke orket å sitte på dataen i hele dag,altså datafei dag for en gangs skyld! Greier ikke å legge ut bilder med den ,men jeg fant en sAng som jeg la ut i utkAst (?) eller hva det heter på bloggen .. Haha! Men orker ikke skrive mer nÅ så HADE og god jul :)

Bitte lille julaften

 • 22.12.2010 - 19:58

Hei, idag er det bitte lille julaften. Bare to dager igjen til jul nå ♥ Idag har jeg vært barnevakt i ca fire timer,ryddet,pyntet,hatt besøk av Johanne m/fam,de har nesten akkurat dratt nå. Også var Sunniva en liten tur innom med julegaven min.

Nå hører jeg på en kjempe fin sang jeg er skikkelig dilla på,fra "Den unge Fleksnes"

Har tatt en del bilder ute og inne idag,så her kommer de ;Nå sitter jeg i sofaen og venter på at "Den unge Fleksnes" skal begynne.

 

Hva synes du om sangen/bildene?

Bruker du å se "Den unge Fleksnes"?

Juleferie

 • 21.12.2010 - 22:17

Igår hadde jeg ikke tid til å blogge siden etter skolen ble jeg og Marianne (mariaanne.blogg.no) med Vilde (vildehoeel.blogg.no) hjem fra skolen. Med en gang vi kom til hun spiste vi og begynte å ordne oss til juleballet.. Vi var skikkelig stressa,eller Vilde var mest stressa,så hun hoppet rundt og hviste ikke hva hun skulle gjøre av seg.. Hun krøllet håret først også likte hun det ikke,og det ble bølger da.. Det samme med Marianne men hun hadde litt krøller tilslutt! Haha,dette ble et veldig interssant innlegg,bare fortsett å les.

Når vi endelig hadde hatt på oss kjolene,sminken og krøllet/bølget håret tok moren til Vilde noen bilder av oss. Når vi kom til juleballet var det kjempe mye folk der,og etter vi hadde betalt gikk vi og satt oss ned. Etter vi hadde sittet å snakket ei stund ble det fremvist litt av forestillingen Footloose som 10-ende klassen skal ha i Mai (?) elns. Gleder meg, de var flinke! Når de var ferdige fikk vi hamburger,salat og brus. Ellers så dansa vi bare..


<- Jeg, Marianne & Vilde ->

Sorry,bildet ble ikke større!

Juleballet var fra kl  19:00 - 23:00. Var hjemme rundt kvart over elleve,og da var jeg så trøtt at jeg sovna rett etter jeg hadde spist, det var i tolv tiden da.

Idag var det siste dag på skolen før jul. Endelig juleferie! ♥ Siden det er 4 dager til jul har jeg egentlig ikke julestemning.. det er litt dumt,jeg vertfall få det til julaften da. Når vi kom på skolen idag så vi bilder fra "bli kjent turen" med 8C tidligere. I andre time tok vi bussen til Bremsnes kirka, der møtte vi faktisk lærerne og elevene på Bruvollv skolen, kjempe koselig å se de igjen! Når vi tok bussen tilbake til skolen igjen så vi resten av bildene og spiste godteri osv og reiste hjem.

Jeg har nesten ikke gjort noen ting etter jeg kom hjem fra skolen,bare litt ryddling og pc kos.

Også glemte jeg nesten noe - GOD JUL ALLESAMMEN ! ♥

Her var juleball outfiten:


SKoene kjøpte jeg på søndag. De er mye finere i virkeligheten enn på bildet..

Hadde dessverre ikke med camera eller mobil så det blir ingen bilder av ballet,men imorgen skal ei i klassen min sende meg noen av bilda,så fårse om de kommer da.

Dette ble et langt innlegg med mye tekst,lover at jeg skal sjerpe meg med å ta bilder. Nå er det jo ferie så det kommer sikkert mange bilder om dagene.

Har du vært på juleball? Var det gøy?

Dagens outfit 19.12.10

 • 19.12.2010 - 12:36

Idag skal vi kjøre rundt med litt julegaver,og vi har hatt opp juletreet så vi skal legge pakker under det. Det er litt tidlig men pappa skal dra på jobb en dag tidlig i uka så vi gjør det bare idag..

 

Imorgen skal jeg ;

- på skolen

- og Marianne skal til Vilde ordne oss til juleballet

- Juleball ♥

- Hjem

Det er egentlig bare det jeg skal. Grugleder meg.

 


Genser og singlett fra bik bok og buksetights fra cubus


Ansiktet var så rart på bildet,så jeg tok på mosaikk og skrev "Synes" over..

Ring fra Farmor ♥

 

Synes om outfit`n?

Fredagen`s innkjøp

 • 19.12.2010 - 12:16Sminkekost 39 kr & solpudder 50 kr fra H&M


Kjøpte meg bare det på bildet lengre oppe,ellers kjøpte jeg meg bare mat og resten av julegavene.

 

Hva synes du om innkjøpet? ♥

Overnatting og julegave shopping

 • 18.12.2010 - 02:36

Hei!

Idag har vært i byen på julegave shopping med Annabelle,Marianne,Vilde og Julie. Vi tok bussen rett etter skolen.. Jeg kjøpte meg bare 2 ting og de kommer på bloggen i neste innlegg,kjøpte alle julegavene uten til pappa og lillebroren min. Når vi dro hjem ble Annabelle og Marianne med meg hjem for de skulle overrnatte. Vi har spist taco,vært ute i snøen,sunget kakoke og mye annet! Kjempe koselig.

Nå sitter vi bare på pcen og gjør nesten ingenting imens jeg er litt trøtt da! Bildene kommer imorgen..

På mandag er det juleball,legger ikke ut bilde av kjolenfør juleballet,men her er to bilder av armbåndet og øredoblene jeg skal ha på juleballet:

Hva synes dere?

Jul snart

 • 16.12.2010 - 22:03

Hei!

Det er ikke så lenge igjen til jul nå,bare 8 dager igjen ♥ Gleder meg! Har fått en del julegaver også.. Imorgen skal jeg kjøpe ferdig julegavene og jeg MÅ finne sko til juleballet som er på mandag. Etter skolen imorgen tar jeg Annabelle og Marianne bussen til Kristiansund,også etter vi har vært å shoppa ei stund skal vi til meg og overnatte.

Nå har akkurat Silje dratt ned til seg (vi er naboen sjø),og jeg skal egentlig begynne på Engelsk fordypning leksa som jeg ikke gidder.. kanskje jeg gjør den i helga heller? haha! Ja,for se.

Har egentlig ikke noe spesielt å blogge om og heller ikke tatt noen bilder,men lover å ta mange bilder i helga.


Juletreet i fjor! PAKKER ♥♥

Gleder du deg til jul?

Fotballcup

 • 15.12.2010 - 22:11

Hei!
På skolen idag var det kjempe gøy! Først hadde vi noen vanlige (kjedelige) timer,men i fjerde timen hadde fotballcup. Jeg skulle egentlig være med å spille,men så sa jeg at jeg ikke ville igår,men etter klassen vår hadde spilt to kamper og vunnet begge masa Camilla på meg til å være med å spille,hun fikk meg med og det angrer jeg ikke på siden det var kjempe gøy! Vi kom til finalen,og tapte 2-1 mot 10ende klassingene..

Bussturen hjem var kjempe skummel! Vi har en fyr som kjører sykt fort + det er mange som har klaget på han. Han kommer fra et annet land.. idag kræsja vi nesten i en annen buss!

Har bare prøvd å gjort en vanskelig geografi lekse som jeg ikke skjønner bæra av. Haha! Jeg har selfølgelig sett yndlings juleprogrammet mitt - Jul i Månetoppen ♥

Nå prøver jeg å laste ned noen "gratisè" spill på mobilen,men det går ikke. På fredag skal jeg, Marianne og Annabelle ( www.annabelles.blogg.no & www.mariaanne.blogg.no ) til Kristiansund på shopping,gleder meg ♥ Jeg skal kjøpe ferdig resten av julegavene,har ikke mange igjen nå.

Igår var Silje ( www.siljebeateholter96.blogg.no ) her,vi sang karoke i garasjen vår,og det var kjempe gøy! Her er noen bilder ;


♥ haha

Her er et bilde av håret mitt,sånn ble det ;

Er du ferdig med ALLE julegavene?

Lucia

 • 13.12.2010 - 18:13

Idag er det Lucia,hadde vært godt med noen lucia kaker nå ja. Har ikke vært på skolen idag fordi vi hadde avspassering elns. Dagen min har bare bestått av tv,skikkelig koselig egentlig. I advendtspakken idag fikk jeg ei hårbørste.Nå ser jeg på Jul på Månetoppen mens jeg snakker med søskenbarnet mitt Lena på msn ♥

Noen andre som ser på Jul i Månetoppen?

Hva fikk du i advendtspakke idag?


Regines bok

 • 12.12.2010 - 20:09

Hei!

Jeg vil bare si Tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i forrige innlegg ♥,det setter jeg veldig stor pris på. Håper dere kan fortsette og kommentere sånn. Ble ikke noe blogging igår fordi kom meg rett og slett ikke på "blogg.no",greide alt annet enn det. Noen andre som ikke kom seg på "blogg.no" ?

Igår slappet jeg og Madeleine bare av foran tven og pcen,det var kjempe koselig. Vi la oss kl halv 3. Jeg ble hentet i 1 tiden idag av mamma og pappa.. på ferga hjem var det utrolig masse folk, det var kjempe lang kioskkø, og mange inne på ferga måtte stå.

Når vi kom hjem dro vi rett i bursdag til naboen og spiste kake og div. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal opp å spise pizza. Imorgen har vi fri fra skolen,husker ikke grunnen akkurat nå,men det blir et innlegg imorgen værtfall.

Skal prøve å ta en del bilder ute imorgen,siden har ikke lakt ut så mye bilder for tiden..

Gleder meg til etterpå for da skal jeg lese "Regines bok".  Mange har sagt at den er trist,bra osv. Kommer til å grine kjempe mye,haha!

 

Har du lest Regines bok? Er den bra?

Overnatter med Madeleine

 • 10.12.2010 - 22:23

Hei!

Nå overnatter jeg med Madeleine, søskenbarnet mitt på Sunnmøre ♥ ( www.madeleinejs.blogg.no ). Kom hit i 6 tida, vi har bare sittet på dataen. Nå sitter vi å ser på tv og skal spise middag snart. Her er et bilde av Madeleine ;Imorgen skal jeg en tur til Martine & Torill,og så skal jeg,tante og Madeleine kanskje til Moa.

Laget en blogg til henne iste,

www.madeleinejs.blogg.no

Besøke bloggen hennes? :)

 

 

Mobilblogg

 • 07.12.2010 - 22:59
Hei :) dette er mitt første mobilblogg fra iphonen.
Dette kommer jeg til å gjøre en del frammover når jeg har dårlig tid øya leksene..
Idag hadde vi bare kjedelige fag på skolen, og det snø,snør & snør!
Det er egentlig bra da,og så er jeg i skikkelig julestemning :)
Iste pakket jeg inn nesten alle julegavene.
Imorgen skal vi kanskje til Johanne og så skal hun hjelpe meg med å laste ned ting og tang.
Gleder meg kjempe mye til torsdag og fredag.
På torsdag skal jeg til frisøren å klippe å stripe eller farge håret og på fredag skal jeg til sunnmøre.
Dette innlegget her ble det litt mye skriving og ingen bilder siden vet ikke hvordan man gjør det enda...

-amalie

Iphone 4

 • 06.12.2010 - 12:34

 

 

Pappa hadde bestilt Iphone 4 for ei stund siden,og idag kom den ♥ Nå holder vi på å laste ned forskjellige programmer og div. Igår var jeg syk, hadde farang. Så idag er jeg hjemme og slapper av..

Har du Iphone 4?

God morgen

 • 04.12.2010 - 12:26

Nå holder vi på å rydde i huset,tømmer skoffer for rot,samtidlig som vi hører på koselig julemusikk. Idag skal vi sikkert bare jobbe,rydde,rydde & rydde. Vi skal også finne fram julenisser,og pynte huset utvendig med lys..

Iste så jeg på blogglisten på Averøy og jeg var nr 12, synes det er litt gøy at det er bloggliste fra den kommunen vi kommer fra. ( "Bloggere fra Averøy" osv.)

Hva synes du om det?

Fredags kveld

 • 03.12.2010 - 19:56

Hei!

Dagen min har vært ganske koselig egentlig. På skolen var det ganske greit, men vi hadde Samfunnsfagprøve. Tror den gikk ganske bra. Ellers har jeg bare vært hjemme og kost meg med Jul på Månetoppen, ganske koselig program, julestemningen går i ett. I advenspakken min idag var det denne her:

Denne fredags kvelden her kommer til å bli forran tven og pcen med godteri,brus,mandarin,kakemenn og potetgull. Har ikke blogg lyst for tiden, har vært veldig lite kommentarer i det siste,men det er jo min feil.

Nå hører på "verdens nydeligste julesang" av ei syv år gammel jente! Fikk nesten tårer i øynene første gang jeg hørte på denne sangen som kommer under her.

Hva skal du gjøre ikveld?

Utfordring

 • 01.12.2010 - 20:29

Hei, jeg er utfordret av ;  Emilie, Sofie, Stine, Mari, Guri & Matilde

Ti ting om deg selv ;

1. Jeg elsker vennene mine og familien min.

2. Hater å være syk.

3. Elsker sommeren & jula.

4.Mine favoritt program er ; Home And Away, One Tree Hill, Hotel Cæsar, Hvaler &    Tangerudbakken.

5. Blir veldig fort flau.

6. Har høydeskrekk.

7. Har verdens beste lillebror & foreldre.

8. Vil bli fotograf, når jeg blir stor.

9. Elsker å shoppe.

10. Hater innsekt/småkryp.

Legg ut et bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det ;

Dette bilde ble tatt på Allsang på Grensen i sommer. På bildet er det jeg & Venke Knutson ♥ Det var kjempe koselig der,det er et av de beste minnene mine fordi er kjempe stor fan av hun!

Dette bildet ble også tatt i sommer da Martine & Torill overnattet med meg for første gang. De bor på Sunnmøre, jeg gikk i barnehagen sammens med de der.


Dette bildet er fra når jeg og Guri var hos Marianne. Vi syklet en plass og tok sykt mye bilder,rågøy!

Legg også ut et bilde du liker og fortell hvorfor.


Jeg liker dette bildet fordi det var en gang når jeg overnattet med Annabelle. Det var kjempe koselig! Vi sminket oss som nisser.. Jeg får skikkelig julestemning av dette bildet.

 

Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det ;

Dette bildet liker jeg ikke fordi det er så trist bilde,og dette bildet tok  jeg etter og nesten brekt foten!


Jeg utfordrer disse 5 ;

Sara

Ane

Camilla

Oda

Silje

Hva synes du?

hits