AMALIEWJ

new in

  • 16.11.2013 - 21:06

Tok meg en tur til Kristiansund i dag for å handle billig på bik bok. Kjøpte to ullgensere, ei joggebukse og et smykke, gleder meg til å bruke dette i vinter, for en gang skyld kjøpte jeg noe jeg virkelig trengte. Elsker smykket! Hva synes du?


inspo by me

  • 14.11.2013 - 20:37

// Tatt av søskenbarnet mitt i sommer 

Hva synes du? 

rolig dag

  • 12.11.2013 - 15:57

Har vært syk helt fra lørdagen, begynte allerede da og kjenne smerte i kroppen og sår hals. Våknet på søndag med hes stemme, og har ligget i senga i hele tre dager. Begynner å bli ganske rastløs, når det ikke er mye en kan finne på. Noen som har tips til hva man kan finne på når man er syk? Skulle egentlig på skolen i dag, men kroppen sa i fra med en gang jeg reiste meg opp i morges. Er så lei av å hoste til jeg nesten spyr. Har heldigvis god matlyst, og lagde meg gode havrepannekaker til lunch. I morgen gleder jeg meg faktisk til skolen, det er ikke så ofte. Har heldigvis ingen prøver på skolen denne uka, heller ikke lekser. Så er ikke noe å stresse med.  

Skulle ønske det var sommer igjen, fryser til døde hver eneste morgen. Må da også innrømme at det er litt godt og fyre i peisen på kalde dager med en varm kopp te i hånda. Er du frisk?

Bli ukens blogg HER 

tyrkia 2013

  • 10.11.2013 - 18:27
Kjenner sterkt at jeg savner sommeren. Sol, bading, god mat, varme og godt selskap. Kan ikke vente til neste sommer, den blir enda bedre enn denne! 

Var du i utlandet i sommer? Hvor?

hits