AMALIEWJ

Ny uke, nye muligheter

  • 22.09.2014 - 17:30

Nå er det endelig mandag igjen og jeg er klar for en ny uke. Faktisk så har jeg gledet meg til i dag, det er ikke så ofte. Grunnen til det er at jeg er motivert til å gjøre denne uken best mulig. Jeg har mål om å legge meg tidlig på kveldene, hjelpe til mer hjemme, blogge hver dag, drikke mye vann og spise sunnere (mindre usunn mellomspising), få til noen treningsøkter og tilslutt få bra resultat på prøven på fredag. Ganske mange mål kanskje, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg gleder meg til å komme i gang, for jeg er veldig motivert. Om man er positiv innstilt så kan man klare det man vil. Ny uke, nye muligheter! Denne uken skal bli bra, det har jeg på følelsen. Ønsker dere en fin mandag videre ♥ Nå skal jeg øve til prøve og deretter dra på Zumba på treningssentret. Har du noen mål denne uken?

Tips til sunne og gode ispinner

  • 21.09.2014 - 15:31
I dag tenkte å komme med et søndagstips til dere. For noen dager siden lagde jeg dette for første gang, ettersom jeg hadde hatt lyst til å prøve det ut lenge. Nemlig hjemmelagde, sunne ispinner. Det første du trenger er en juicemaskin eller en smoothiemaskin. Du trenger også gode ingredienser, slik som grønnsaker, bær og frukt. Jeg brukte det vi hadde liggende i kjøleskapet fra før, så du kan bruke hva som helst. Jeg brukte ananas, eple, appelsin og pære + litt vann. Neste dag tok jeg det opp fra fryseren og ble overassket over hvor gode de var. I tillegg er det sunt ettersom det bare er tilsatt frukt og vann. Lettere sagt et sunnere alternativ til is, som minst smaker like godt. Du kan spise så mye du vil av den uten å få dårlig samvittighet. I tillegg hvis du sliter å få i deg nok grønnsaker og frukt er dette en god løsning. Viktige næringsstoffer på 1-2-3. Ananas gjorde susen i denne isen, så dette anbefales sterkt! Har du prøvd dette før?nyvasket rom

  • 20.09.2014 - 20:33

Vasket rommet mitt forrige helg, så det er ikke like strøkent nå, men jeg tok litt bilder til dere uansett. I dag har jeg vasket huset til onkelen min, som jeg har utsatt en god stund nå. Jeg har vasket der i noen år nå, så begynner å bli litt lei. Uansett så skal jeg ikke klage, for det er jo alltid kjekt å tjene seg noen kroner. I tillegg til det, så har jeg vært sosial og besøkt min kjære bestemor. Veldig lenge siden sist nå, så det var veldig koselig med en lang prat. Gikk ut døra med et stort smil rundt munnen, med dobbelt så godt humør. Dette har vært en superfin lørdag der jeg har fått gjort mye nyttig. Jeg sitter også igjen med god samvittighet. I kveld så har familien spilt bordtennis og nå skal vi spille fifa faktisk, hehe. Tenkte jeg skulle avslutte med å vise bildene jeg tok av rommet mitt i dag. Kanskje jeg også skal lage en romvideo om det er forespørsel om det? Bare å skrike ut! Håper alle får en fin kveld ♥ Instaweek og tanker

  • 19.09.2014 - 15:43
Har hatt litt tid borte fra bloggen i det siste, på grunn av lite motivasjon og kreativitet. Det har vært godt med en liten pause, for det var vært ganske travelt på skolen. Nå er jeg tilbake igjen og veldig motivert til å blogge. Jeg har lagt merke til at jeg fortsatt har endel lesere innom bloggen, selv om jeg ikke blogger. Derfor har jeg litt dårlig samvittighet for ingen nye poster. I denne sammenhengen vil jeg takke hver èn av dere som bruker tiden deres her inne og legger igjen mye positivt i kommentarfeltet. Alltid like koselig! Jeg blir så utrolig glad og motivert når jeg hører noen snakke positivt om bloggen min. Fremover nå skal jeg prøve å legge inn mer kreativitet i bloggingen, slik at det blir mer variasjon. Jeg har som mål å utfordre meg selv og gjøre ting jeg vanligvis gjør. Ta litt sjanser og gå nye veier.


Blogging er noe jeg aldri har tenkt stort over som glede i hverdagen min. Men faktisk så har det blitt det for meg. Jeg kjenner alltid en mestringsfølelse når jeg deler noe her. Hele sammenhengen med å ta bilder, som jeg glemmer helt av når bloggen ikke blir brukt. Og jeg føler jeg har blitt flinkere å skrive etter at jeg startet å blogge. Det er så mye gøyere å legge ut bildene sine en plass og i tillegg få respons. Jeg skriver om min kjedelige hverdag på lille Averøy, midt på landet. Prøver å gjøre det så spennende så mulig, men ut i fra at jeg ikke har et like spennende liv som de andre på topplisten. Jeg er en vanlig person med en vanlig hverdag, kanskje unormalt kjedelig ettersom jeg ikke gjør så mye annet enn å gå på skole. Jeg trener i blant, sitter hjemme med serier, øver på prøver og av og til finner på ting med venner. Ellers er det ikke så mye annet som skjer. Takk igjen for all støtte på bloggen ♥


Hva kan jeg blogge om?

  • 08.09.2014 - 19:02

Bloggingen har ikke vært på sitt beste i det siste og grunnen til det er ganske enkel. Jeg har ingen inspirasjon til hva jeg kan blogge om og er helt tom for ideer. Er det noe jeg kan blogge om som jeg ikke har gjort tidligere? Det kan for eksempel være noe med video, noe dere vil vite om meg, personlige innlegg om et tema, ønskelister, interiør, throwbacks, trening, mat, spørsmålsrunde osv. Velg og vrak! Hva synes dere mangler på bloggen for at den skal bli mer spennende? Hadde blitt veldig takknemlig hvis du ville svart ♥

lørdagskveld på hytta

  • 06.09.2014 - 20:32

Kvelden består av tente lys, tv-kos, god mat og brettspill. Det har vært godt å koble litt vekk fra sosiale medier denne helgen, derfor har det ikke blitt noe blogging før nå. I tillegg kjørte vi hit etter skolen i går, så jeg var ganske sliten etter en lang uke. Vi har hytte på Lønset på Oppdal hvis noen lurer på det. I morgen kjører vi hjem ganske tidlig, for jeg skal på førstehjelp-kurs i Kristiansund med Røde Kors. Det blir sikkert utrolig spennende og lærerikt. Det varer i fem timer, så morgendagen blir en slags skoledag, bare enda viktigere, hehe. Håper alle får en fin kveld! Hva gjør du i kveld?

 

cozy day in the city

  • 04.09.2014 - 21:57

I dag dro jeg og noen jenter fra klassen til byen for å spise middag. Det ble til at vi vandret rundt på kjøpesentret et par timer før vi ble sultne. Planen var egentlig å kjøpe oss noe spennende og kanskje litt ekslusiv middag, men gjett hva vi kjøpte oss da? Nemlig kebab, fordi det fristet mest. Vi satt oss ned på en restaurant som heter Blue Corner og skravlet i vei. Veldig koselig! Jeg er så utrolig sjeldent ute å spiser middag fordi jeg synes det oftest er unødvendig å bruke penger på mat. Men man må jo få lov til å kose seg i blant også! Jeg kom hjem for noen timer siden og det eneste jeg har rukket på denne tiden er å blogge. Prøvde meg på en ny redigering i dag, som ble litt annerledes fargenivå enn hva jeg pleier. Egentlig så redigerer jeg sjeldent bilder som jeg legger ut her, for det tar så lang tid. Nå må jeg hoppe i dusjen og deretter pakke til morgendagen. Vi reiser nemlig til Oppdal på hytta i morgen etter skolen og skal tilbringe helgen der. 

 

 

mine favorittserier

  • 03.09.2014 - 19:44

Ettersom jeg ikke har noe spesielt å blogge om i dag tenkte jeg å vise dere mine topp favoritt-serier! Selv elsker jeg slike innlegg på andre blogger, så hvorfor ikke gjøre det samme på min egen. Håper dere drar noe nytte av det ♥

PRETTY LITTLE LIARSSerien handler om de fire jentene Aria, Hanna, Spencer og Emily som prøver å finne ut hvem som drepte bestevenninnen Allison som ble mystisk borte. En person kalt "A" begynner å kontrollere livene deres og vet om alle hemmelighetene de bærer på. Jentene mottar truende meldinger, så de har ikke noe annet valg enn å holde det for seg selv. Flere blir mysisk drept underveis og "A" prøver å legge skylden på jentene.

ONE TREE HILL

Dette har vært favorittserien min i flere år og jeg har sett alle sesongene flere ganger ettersom jeg har alle sesongene liggende hjemme. Serien retter seg mot ungdommer, og handler for det meste om dramatikk, ungdomsproblemer og livet generelt. Favoritten min i serien er Haley, og det har det vært siden jeg først oppdaget serien da jeg gikk på barneskolen. Jeg lover dere at hvis dere først begynner å se på serien, så klarer du ikke å slutte.


ORANGE IS THE NEW BLACKDette er en hysterisk morsom drama/komedie som handler om Piper Chapman som havner i fengsel for noe hun gjorde for ti år siden. Hun er dømt til 15 måneder i et kvinne føderalt fengsel for transport av en koffert full av narkopenger til hennes tidligere kjæreste, som er en internasjonal narkotikasmugler. Serien handler om livet i fengsel, medfangerne er også med i serien, der vi får se historiene deres. 


KEEPING UP WITH THE KARDASHIANSHvis ikke du har hørt om Kardashians, så blir jeg nesten litt sjokkert. Serien handler om deres virkelige liv der vi får følge deres hverdager, oppturer og nedturer. Dette er uten tvil den kuleste familien i USA, ler like mye hver gang og skulle ønske at jeg var en del av deres kule familie. 

LIFE UNEXPECTED
Denne serien er det ikke lenge siden jeg startet på og jeg elsker den allerede. Den handler om Lux som er en tenåring som ble gitt opp ved fødselen og har bodd i fosterhjem hele sitt liv. Hun har lenge drømt om å finne sine biologiske foreldre og alt blir ikke like lett som hun trodde når hun først finner de. Foreldrene hennes var yngre og mer uansvarlig enn hun trodde. 
 

DESPERATE HOUSEWIVES

Frustrerte fruer er alltid en slager, og handler om vennegjengen som bor i nabolaget Wisteria Lane. Vi møter familiene deres, og serien bygger masse på kjærlighet, drama, humor og spenning. Elsker karakterene, og måten de spilles på, for ikke å snakke om de nydelige omgivelsene! Det begynner å bli en god stund siden jeg så ferdig serien, men jeg elsket hvert sekund av det.

Hvilke serier ser du på? Har du noen å anbefale?

overraskende fort

  • 02.09.2014 - 21:33

Prøvde denne kjolen på Zara i Oslo i sommer og angrer veldig på at jeg ikke kjøpte den. Nydelig peach farge! Neste gang jeg prøver en kjole i denne fargen skal jeg kjøpe den uansett. Trenger en lignende skatt i klesskapet mitt!


Beklager for sent innlegg, men denne ettermiddagen har gått overraskende fort. Har nesten ikke fått gjort noe av det jeg hadde på planen i dag. Jeg hadde planer om å dra på trening, øvelsekjøre, synge litt, blogge og gjøre ferdig skoleoppgaven som jeg har brukt veldig lang tid på. Har utsatt oppgaven i flere dager nå, og i morgen skal den innleveres. Heldigvis fikk jeg mannet meg opp til å gjøre den ferdig i kveld nå, så gjenstår det bare å lese over oppgaven. Fikk ikke gjort noe annet enn oppgaven i dag, for jeg følte at jeg måtte bruke litt tid på den. Skal også prøve å legge meg tidlig i kveld, ettersom jeg har fått veldig lite søvn i det siste. På bussen hjemover i dag klarte jeg å sovne/dubbe av flere ganger og det samme gjelder timene på skolen. Søvn er utrolig viktig har jeg funnet ut. Håper alle har hatt en fin tirsdag! ♥ Hva har du gjort i kveld?

dagens antrekk

  • 01.09.2014 - 18:49

skjorte monki - bukse bikbok - t skjorte zara - jakke h&m - klokke daniel wellington - sko nike

Var så utkoblet i morges at jeg klarte å glemme å ha med meg mat. Heldigvis var det kake-dag i dag, etttersom ei i klassen hadde bursdag. Så jeg klarte å holde ut dagen med litt energi. Kom hjem fra skolen for et par timer siden og ellers så har tiden gått overraskende fort. Vi ble forresten invitert på middag til søskenbarnet mitt/naboen i dag, så da stod god hjemmelaget middag og dessert på planen. Skeier virkelig ut i dag, veldig fin start på uken. Er jo lov å kose seg litt i ukedagene også, det gjør underverker skal jeg si. Nå skal jeg fortsette å jobbe med en skoleoppgave som jeg skal få ferdig til i morgen. Håper alle har hatt en fin mandag! Ønsker alle en fantastisk uke, gjør den til noe positivt! ♥ Hva gjør du i kveld?

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ LINKERUNDE!


 

hits