AMALIEWJ

søndag igjen da

 • 31.08.2014 - 19:42

I dag har jeg hatt besøk av ei venninne. Sola skinte ute, men likevel satt vi inne i kulden og slappet av totalt. Vi spiste god middag, leste blogger, så på TV opptak. Vi lagde også nydelig smoothie, noen som er interessert i oppskrift kanskje? Bare å skrike ut, så skal jeg lage et innlegg om det. Jeg har iallefall hatt en kjempefin dag med koselig selskap! Nå skal fortsette å jobbe med en skoleoppgave jeg skal ha ferdig til i morgen, er kommet halvveis, så nå må jeg få rumpa i gir. Håper dere har hatt en fin søndag ♥ Hva har du gjort i dag?nelly favoritter

 • 30.08.2014 - 21:52


Kjole her
Cardigan her


Genser her
Jeans her 

Kjole her
Topp her


Sko her
Topp her

Noe du likte? 

busy all day

 • 28.08.2014 - 20:42

Jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned før nå, så denne dagen har vært slitsom. Har tilbringt mesteparten av tiden på skolen, en times tid på treningssentret og en kort tur innom matbutikken for å finne noen gode ingredienser. Jeg tok meg av middagen i huset i dag, dersom det bare var jeg og mamma som var hjemme. Da fikk jeg velge akkurat hva jeg ville, så jeg lagde potetbåter i ovnen, kalkun løvbiff, scampi og salat. Beste middagen på lenge! Kjenner jeg har veldig vondt i ryggen nå, så det blir godt å legge seg tidlig i kveld. Hva har du gjort i dag?

Anbefaler alle å smake denne friske og gode Imsdalen med smak av eple, agurk og mynte. En stor favoritt hos meg i alle fall! 

Når kveldens gjøremål er overstått skal jeg slenge meg ned i favorittsofaen med noe kjedelig lesestoff i hendene, før jeg tar tidlig natta. Men vi snakkes, nå må jeg skynde meg ut med søppelet og deretter ta en dusj. Håper alle får en fin kveld! ♥

back to start

 • 27.08.2014 - 19:22

I dag var en ganske koselig dag på skolen ettersom vi hadde "bli-kjent" dag med klassen. Vi ble delt inn i grupper og fikk i oppgave å gå rundt i sentrum å ta selfies foran spesielle plasser, som sykehjem, sykehus, boliger.. De mest kreative ville få en liten premie etter fremføringen. Det ble ikke noe premie på gruppen min, men det ble noen kreative selfies uansett. Ellers fikk vi pizza da vi kom tilbake til skolen og så hadde vi noen konkurranser. Etter skolen dro jeg på trening, noe som var ganske tøft å starte på igjen etter sommeren. Kjenner at jeg er gangsperr allerede, selv om jeg tok det ganske rolig i dag. Hadde i tillegg glemt av vannflaska mi, så det ble ikke mye vann på meg dessverre. Ser veldig frem til å komme i gang med treningen og sette meg mål igjen. Håper alle har hatt en fin onsdag! ♥ 


tilbake til hverdagen

 • 26.08.2014 - 20:11

Har ikke gjort så mye spennende i dag utenom å vært på skolen. Kvelden min består av av "Ingen kjære mor "på tv og organisering av morgendagen. Håper alle får en fin kveld! Hva gjør du i kveld?

mål og ambisjoner

 • 25.08.2014 - 18:53
Kjenner nesten litt at jeg er kommet inn i skolerutiner allerede. Ei uke har gått siden skolestart og jeg er motivert! Jeg prøver å gjøre mitt aller beste på skolen og gi en innsats. Da gjenstår bare treningsrutinene, noe som jeg kjenner er litt tungt å starte på igjen. Tenker at det blir lettere om jeg kommer i gang og setter meg klare mål og ambisjoner. Jeg skal få dette året til å gå fort, holde meg motivert, gjøre mitt aller beste på skolen og vise at jeg klarer hva jeg vil med en positiv innstilling. Det er mitt mål og jeg skal gjøre en innsats til å klare dette nogenlunde bra. Jeg vil bli fornøyd med karakterne mine, slik at jeg ikke har noe å skylde på når året er omme. Føler også presset på hvor viktig det er å jobbe best mulig den siste tiden, for det er nemlig karakterne fra dette året jeg kommer til å søke med til neste år.

Planene mine etter at jeg har fullført dette skoleåret er å bli lærling som helsefagarbeider, èn eller annen plass i fylket. Mest sannsynlig vekk herfra.   Jeg vil vokse som person og sette meg realistiske mål som jeg vet at jeg klarer å fullføre med innsats og motivasjon. Det er også viktig å ha noe positivt å se frem til. Fremtiden skremmer meg litt, fordi jeg ikke har kontroll på hva som vil skje. Det er ganske usikkert hva jeg vil jobbe med, men jeg vet iallefall at jeg må tenke realistisk. Det er jo lov å drømme, men bare ikke være altfor urealistisk. Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe, hva jeg kommer til å arbeide med eller hvor jeg kommer til å bosette meg. Jeg har veldig lyst til å flytte til èn by, spesielt Oslo eller Ålesund er noe jeg kunne tenkt meg. Skulle ønske jeg kunne spole litt frem i tid for å se hvordan jeg klarer meg og hvor jeg ender opp i verden. Hva er dine mål? 


sosial søndag

 • 24.08.2014 - 23:18

I dag har jeg vært i bursdagsselskap til ungen til søskenbarnet mitt. Hun fylte nettopp 5 år, så dagen bestod både av barneselskap og voksenselskap. Masse folk, god mat og kake, og nokså varierende vær. Etter at selskapet var ferdig fikk jeg besøk av Stine. Vi har bestilt flybilletter og hotell i Oslo til neste år, nemlig Katy Perry konserten. Nå ser jeg virkelig frem til 20. mars 2015, det blir også min første flytur som 18 år!! Akkurat nå sitter vi slitne med føttene slengt på bordet og lader opp til enda en skoleuke. Hva har du gjort i dag?

 

perfekt morgen

 • 23.08.2014 - 11:57

Denne morgenen har vært den roligste på lenge. Jeg har vandret rundt i morgenkåpe, spist god frokost, lest magasiner fulle av inspirasjon og ikke minst tenkt positive tanker. Dette blir en fin dag! Har ikke sett på klokken et minutt, så tiden får bare gå så fort den vil. En fin start på dagen gjør at hele dagen blir fin uansett hva man skal gjøre. Dagens planer er å vaske hus og ta en liten rydderunde i skolepapirene, for et kaos. Ha en nydelig lørdag alle sammen ♥ Hva gjør du i dag?linkerunde

 • 19.08.2014 - 20:31

Siden jeg ikke har noe annet å blogge om i dag tenkte jeg å ha en linkerunde. Jeg kommer til å anbefale noen av bloggene deres i slutten av uken. Kunne godt trengt flere inspirerende blogger å lese, så det er bare å melde deg på! Lykke til! ♥

Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på er å:

1: Like min facebook- side her 

2: Kommentere innlegget med bloggadressen din

 

Avslappet mandag

 • 18.08.2014 - 22:35

Første skoledag er overstått og jeg gleder meg til helg allerede. Dagen bestod av mye informasjon, ny klasse og ny lærer. Dette blir et spennende skoleår med nye utfordringer, oppturer og nedturer! Etter skolen i dag dro jeg til ei venninne. Hun drar snart til Frankrike og blir borte i et helt år.. Vi bare slappet av med masse god underholdning på tv, mat og snikksnakk. Har forresten gledet meg lenge til denne kvelden, Det Nye-jenta, Idol og dokumentaren Født i feil kropp gikk nemlig på tv! Disse ukene fremover blir bra! Det var også mange kjente fjes på Det Nye-jenta. Ønsker Jeanette masse lykke til videre! ♥ Heier på deg! Beklager for sent innlegg! Noen andre som har sittet foran tven i kveld? new in

 • 17.08.2014 - 14:23

A little sweet mix of clothes, shoes and other necessities ♥

// personligalmanakk.no

// zara

// zara// nike

// vita og h&m

Kjøpte enda mer, men det er i bruk allerede. Div ting som salatboks,  pukka te, rosa joggebukse, juicebok, ice sticks og lipliner fra mac.  Håper alle får en super søndag ♥ Noe du likte?

busy day

 • 16.08.2014 - 10:05Do it with passion or not at all

Tenkte bare å stikke innom for å si god morgen! I dag er en av mine travleste dager på lenge og jeg klarte selvsagt å forsove meg. Dagen består av klipping av gress, vasking av hus og så skal jeg jobbe i siloen på gården. Kommer mest sannsynlig hjem sent i kveld, akkurat som i går. Blir nesten stresset av å skrive alt som skal gjøres. Nå må jeg få rumpa i gir og begynne å jobbe. Ikke mye søvn her i gården nei.. Ha en fin dag alle sammen! Nyt lørdagen!

 

Ting du ikke visste om meg

 • 15.08.2014 - 12:07

  Jeg er ofte skikkelig perfeksjonist, kan aldri gjøre ting halvveis.

  Jeg er født i Ålesund. Bodde der i fem år, før vi flyttet til Averøy. 

  Jeg elsker sunn og spennende mat, gjerne om jeg lager det selv. Jeg er heller ikke så begeistret for kjøtt, men fisk derimot elsker jeg. Kunne spist laks hver dag

  Jeg elsker å synge

  Jeg er en veldig sårbar person som gråter av alt. Jeg tar meg også utrolig fort nær av ting, så da ender jeg opp med å bli lett såret.

  Mitt store idol er Venke Knutson! Det kom nok ikke som et sjokk for dere som kjenner meg, hehe

  Jeg gikk på søndagsskole hele barnedommen og er glad for at jeg gjorde det. 

  Jeg trives godt uten sminke, og kan gjerne gå sminkefri på skolen, i byen og offentlig uten at det gjør noe.

  Jeg har kun vært i syden to ganger før, Tyrkia og Bulgaria.

  Jeg har unormalt dårlig hukommelse.

  Er helt totalt avhengig av å få med meg hver eneste episode av Home & Away, takk lov for sumo. Jeg kan ikke begynne på en ny serie uten å ha sett alle episodene ferdig først.

  Fremtiden skremmer meg. Usikkerheten på hva som vil skje.

  Jeg er skikkelig kaldblodig, fryser mesteparten av tiden. Kan nesten gå med vinterjakke og bukse hele året.   Jeg er avhengig av å ha carmex på leppene HELE tiden. Tar det sikkert på 100 ganger om dagen, hater å ha tørre lepper.

  Er ikke så særlig begeistret for sukkerbrus med kullsyre. Drikker heller vann og saft. 

  Jeg elsker Allsang på Grensen, det er alltid sommerens høydepunkt. Jeg har en tradisjon at jeg drar dit minst èn gang i året og denne tradisjonen skal jeg fortsette med lenge.

  Jeg har fobi for fulger

  Jeg legger meg enten hver hele eller halve time. Aner ikke hvorfor, men hvis jeg tenker å legge meg, ser jeg på klokken og utsetter det til hver hele eller halve time. Litt irriterende i blant. Jeg er et typisk A- menneske. Føler at jeg går glipp av så mye viktig hvis jeg sover hele natten.

 Noe du visste?

boyfriendjeans

 • 14.08.2014 - 16:47

Kjøpte meg en etterlengtet bukse her om dagen, såkalte boyfriend-jeans. Dette er uten tvil favorittbuksene mine nå ettersom de er så gode å gå med. Tror de fleste har et hat-elsk forhold til de. Men jeg er nok ikke alene i boyfriend-jeans boblen. Jeg husker med en gang trenden kom, da var jeg litt speptisk. Stylet på den riktige måten er jeansene noe av det kuleste jeg vet for tiden, og har vært på jakt etter "the one" ei god stund. Jeg eier nesten bare sorte jeans, så det er greit å innføre litt variasjon i garderoben. Simple and casual, akkurat som jeg liker de. Jeg kjøpe min på Urban. Hva synes du om denne trenden?

t-skjorte monki bukse urban skjorte monki klokke daniel wellington sko converse


Regnet høljer ned og vi er på vei hjem fra Oppdal. Tidligere i dag var det knallvær, nesten litt rart hvor fort været skifter. Det er tydelig at sommeren er over, etter min mening har den gått alt for fort. Forhåpentligvis blir det et par stopp på turen, så da er vi hjemme i løpet av kvelden. I tillegg til at det høljer ned, så tordner deg også ute. Usj hater dette været! Hvordan er været hos deg?

 

middag på tyholttornet

 • 13.08.2014 - 23:59

I dag bestilte vi bord på Tyholttornet  for å spise middag. Nydelig utsikt og opplevelse! Vi kjøpte oss god middag og dessert på Egon, så dette er absolutt noe å anbefale om du er turist i Trondheim. Ellers så brukte vi noen timer på å shoppe enda litt mer.Tror jeg har mistet kontrollen på hva jeg har kjøpt meg på denne turen.. Heldigvis har jeg god samvittighet ettersom jeg bruker mine egne penger. I kveld kjørte vi tilbake til hytten vår på Oppdal og vi drar antakeligvis hjem igjen i morgen! Gleder meg til å vise innkjøpet når jeg kommer hjem. Har et innlegg på lur til i morgen av noe av innkjøpet. Håper alle har hatt en fin dag! Beklager for sent innlegg! God natt ♥

dagens outfit

 • 12.08.2014 - 17:14

I dag mens resten av familien var på museum, dro jeg på shopping på Trondheim Torg. Storkoste meg i mitt eget selskap i flere timer. Etter en koselig lunch gikk vi tilbake til bilen for å slappe av litt. Nå sitter vi her å hviler pengboka litt før det er klart for en liten runde med vandring til. Håper alle får en fin tirsdag! ♥ Hva gjør du i dag?topp fra gina tricot bukse fra bik bok sko fra nelly klokke fra daniel wellington veske fra malene birger

blåbærtur

 • 11.08.2014 - 20:10

I dag har vi bare slappet av inne på hytta og spist god mat. Ellers har vi vært ute et par timer å plukket blåbær, det ble rundt 2 kg tilsammen. Nå er vi på vei fra Oppdal til Trondheim, for å tilbringe et par dager der. Gleder meg! I morgen blir det dagens outfit på bloggen igjen, og jeg gleder meg til å ha noe å blogge om. Ha en fin kveld ♥ Hva har du gjort i dag?

Neste Låt - TV 2

 • 10.08.2014 - 11:53

I kveld spilles TVs nye og helt unike konsertserie "Neste Låt" inn. Programmet vil ikke gå på tv før til høsten en gang. Det er et helt nytt programkonsept som skal spilles inn på Sentrum Scene i Oslo. I tillegg til de etaberte musikerne, velges hver låt av publikum/fans som har en spesiell opplevelse eller historie rundt låten og musikerne. De får anledning til å dele sin historie med artisten og seerne før fremførelsen. Deretter blir låten neste låt.

Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å dra på Venke Knutson sin konsert som er i kveld, ettersom det var 18 årsgrense. Men da jeg traff henne på Allsang på Grensen, ble jeg spurt om å fortelle min historie, så hun gav navnet mitt til TV2. En uke senere ble jeg kontaktet av produsenten av programmet. Og for to dager siden ble jeg ringt opp. Da fikk jeg vite at jeg var èn av de åtte som skal begrunne mitt låtvalg ved å fortelle min historie. Dette går over telefon, så i kveld blir jeg ringt opp og får ett minutt til å snakke med Venke Knutson over telefon. Jeg er veldig spent allerede og holder på å forbrede meg på hva jeg skal si. Er ikke så lett å fortelle noe på bare ett minutt..

Hver episode vil sende en fullverdig konsert med artister som Venke Knutson, DDE, deLillos, Jan Eggum og Erik og Kriss. I forkant av hver låt vil den utvalgte fansen begrunne sitt låtvalg ved å fortelle sin historie om hva låten har betydd.

//tv2.no og dagbladet.no

herlige fredag

 • 08.08.2014 - 17:58

I dag våkna jeg tidlig og ble kjørt på treningssentret. Det ble både løping på mølla og styrketrening i dag også. Herlig å ha treningssentret for meg selv for en gangsskyld. Ellers har jeg bare slappet av. Tok nettopp en powernap, noe jeg trengte for jeg følte meg ikke helt i form tidligere. Nå sitter jeg her utrolig trøtt og vet ikke helt fra jeg skal finne på. Kjøpte meg forresten sushi på butikken tidiligere, så nå skal jeg kose meg med det. Håper dere får en superfin fredagskveld ♥ I morgen reiser vi til Oppdal, skal prøve å blogge som normalt i løpet av neste uke i Trondheim også. 
Hva gjør du i kveld?

// gårsdagens bilder

rett fra sjela

 • 07.08.2014 - 16:20

Er så lei av at alle sier hva jeg skal gjøre. Er så lei av mas. Er så lei av å ikke bli fornøyd. Er så lei av å tenke. Er så lei av å være sliten. Er så lei av å være ensom. Er så lei av å ikke bli invitert. Er så lei av å ikke vite hva jeg vil. Er så lei av å være sint. Er så lei av å grue meg til ting. Er så lei av å ha så store forventninger. Er så lei av å bruke krefter og energi.  Hva er du lei av?Ville bare skrive noe rett fra sjela, måtte bare få det ut. 

//bildene fra weheartit

i mitt eget tempo

 • 07.08.2014 - 13:18

I dag sto jeg opp klokka ni og dro på treningssentret. Løp på mølla i en halvtime og trente litt styrke. Nå er jeg kommet hjem og sitter å spiser en sen lunch med rundstykker og frukt. Etterpå skal jeg klippe gress i noen timer før jeg skal hjem å øve litt. De siste dagene har jeg begynt å synge på en ny sang. Kanskje jeg skal legge ut video når jeg føler meg klar? Vi har mikrofoner og keyboard, så pappa spiller og jeg synger. Ønsker alle en fin torsdag ♥ Hva gjør du i dag?rolig onsdag

 • 06.08.2014 - 16:14

I dag har jeg hatt besøk av ungen til søskenbarnet mitt i nesten hele dag. Kjempe koselig å se godjenta igjen! Vi slappet bare av og så på film i flere timer. Nå er det stille i huset og jeg holder på å rydde rommet mitt. Ble ikke noe lesing i går, derfor prøver jeg igjen i dag. Har ikke noe spennende og si derfor avslutter jeg her. Måtte bare ønske dere en fin onsdag ♥ Dagene går litt i surr for tiden. Noen som har en like rolig onsdag som meg?min morgen

 • 05.08.2014 - 12:10

Våknet klokka ni i dag og lagde meg en kjempegod frokost. Har brukt disse timene på å se ferdig sesong 2 av Orange is the new black, som er en av mine favoritter. Litt trist at det ikke er kommer ut flere sesonger på en stund, men jeg venter spent. Gleder meg innmari mye til å se fortsettelsen senere. 

Har også vært skikkelig hektet på vannmelonsmoothie/juice i det siste, en frisk og god start på dagen. Også ganske lett å lage, ettersom du bare trenger vannmelon, sitronsaft og isbiter. Denne gangen tok jeg også opp i noen frosne jordbær som var supergodt. I dag skal vi til bestemor for å spise rømmegrøt, så nå må jeg skynde meg ut for å vaske bil. Her er hele familien i arbeid. Jeg skal også prøve å komme meg på treningssentret i dag, og forhåpentligvis starte å lese på "veien til førerkortet". Ønsker alle en fantastisk fin tirsdag! ♥ Hva gjør du i dag?gårsdagens båttur

 • 04.08.2014 - 15:56

I går var familien som sagt på båttur der vi fisket og badet. Kjempe koselig! Tok faktisk flere hundre bilder i går, så det var ikke akkurat så lett å plukke ut noen.. 

I dag har jeg vasket litt hus hos bestemor og klippet gresset hos henne. Nå sitter jeg igjen med god samvittighet og er klar for en rolig kveld her hjemme. Sitter nydusjet og venter på at middagen skal bli ferdig, ellers er det ikke så mye å gjøre. Tittet ut vinduet nå og la merke til at det regnet, heldigvis ble utejobben overstått i tide. Håper alle får en fin mandag/kveld! ♥ 

upostet outfit

 • 03.08.2014 - 15:49

Nå er familien på vei ned til bryggen der vi skal bade og ta en liten kanotur/båttur. Det er overskyet ute, men likevel ganske varmt. Senere blir det biffmiddag med god dessert stående på buffeen, gleder meg! Hva gjør du i dag?

Hadde en upostet outfit på bloggen, så passet bra å legge det ut når jeg ikke har annet å velge mellom.


Kjole og sko fra Nelly

sminkefri lørdag

 • 02.08.2014 - 13:34

Nå er jeg nylig kommet hjem fra trening. Syklet faktisk til treningssentret i dag for å trene styrke. Fikk en kommentar på bloggen i går som spurte om jeg har lagt på meg.. Hehe, takk så mye! For nå fikk jeg nemlig enda mer motivasjon til å trene og spise sunt :-)

Og over til noe annet. Nå i sommer så går jeg sminkefri nesten hele tiden, sminker meg bare noen få ganger i måneden, altså når jeg skal noe spesielt. Er så herlig å gå uten sminke og fortsatt føle seg litt fresh. Husk at smilet er det vakreste smykket man bærer, for da utstråles glede og selvsikkerhet. Var litt kjekt å være naturlig på bloggen for en gangs skyld, ikke pynte på virkeligheten. Jeg er ikke så innmari fin uten sminke, men det viktigste er at jeg trives. Utseende betyr ikke alt.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og lage meg noe å spise. Hva skal du i dag?instaweek

 • 02.08.2014 - 09:27

rHT6ZgzJOM   rJ7OEBTJK6

rHEzmjzJO0   q82drYTJC4

rCCd9bzJAL   q9mClezJL2

1. Lagde årets sommerjuice, nemlig vannmelon og sitron i juiceren med inspirasjon fra Camilla Pihl. 2. Vasket rommet mitt, tørket støv og sorterte klær, da det var på tide. Legg merke til den fine buketten jeg fikk med Venke Knutson på bildet. 3. Mine morgenrutiner denne sommeren og Det Nye.    4. Treningssentret for meg selv, det er pålagt at det skal bli dokumentert. 5. Norges mest solgte softis i Ålesund faktisk. Var på dagstur til Ålesund denne uka.. 6. Joggetur. 
//amaliewj

Ønsker alle en super fin dag! Nyt lørdagen ♥ Mine planer i dag er å sykle til treningssentret (for første gang), lese litt teori til førerkortet og bare slappe av hjemme med en vannmelonjuice.

The last month

 • 01.08.2014 - 12:49

Min personlige almanakk ♥

Jeg lagde dette bildet for noen dager siden da jeg bestilte meg en personlig almanakk, derfor trengte jeg en fin og oversiktig forside med mine favorittbilder. Alle bildene er mine. Kjøpte meg en personlig almanakk for over et år siden, og jeg kan ikke akkurat si at den ble godt brukt. Men nå har jeg store planer om å planlegge alt innen skole, trening, husarbeid, innkjøp, turer og generelt datoer. Jeg er elendig til å huske ting, derfor passet det fint med en ny start. Almanakken kommer i posten om cirka to uker og da skal jeg vise resultatet. Jeg ble veldig fornøyd med forsiden!

hits