AMALIEWJ

oslo bilder, del 1

 • 31.07.2012 - 23:29

I går var vi som sagt i Oslo hele dagen. Vi så masse i den fine byen! Var på Operaen, var på 2-verdenskrig museum, gikk i Karl Johans gate, spiste god lunch på Deli De Luca, gikk veldig masse, spiste god middag på Fridays og god dessert. Åh, den beste! Kjøpte oreo madness, anbefales masse! Når vi var å spiste lunch, så pappa også Maria Haukaas Mittet. Det hadde vært lykke hvis jeg hadde sett hun og fått tatt bilde med hun. Så også Omar fra The Voice. Hele kjendis dagen. Senere på kvelden etter vi hadde spist god mat på Fridays, dro vi rett bort på Karl Johan og så på Vamp spille på Sommerkveld med Kataria og Øyvind. Tok bilde sammens med de, hvis dere vil se det, kan du se i forrige innlegget. Har ikke noe annet å skrive egentlig, men det var en veldig koselig tur. Skulle gjerne vært der noen dager i selve Oslo mer, men har ikke så mange dager igjen på Rygge.

 

Når vi var i Oslo utsatte vi shoppingen til senere på dagen, så når vi dro å spiste hadde butikkene stengt. Så typisk! Men fikk gå gjennom noen butikker på veien da.. Kjøpte meg ingenting uten et super fint  iphone deksel. Men da blir det mere jeg kan bestille på nettet som jeg har ønsket meg lenge da..

 

I morgen er det verdens beste Allsang på Grensen vi skal på. Gleder meg noe sykt! Har gledet meg i hele år! Det kommer outfit om hva jeg skal ha på meg i morgen. Har du vært i Oslo før?


Fine slottet! Håper jeg blir bedt inn en dag..

Vi var på 2-verdenskrig museum, kjempe spennede! Gledes mer til Polen med klassen nå ja!Fint vær!

 

happy girl in oslo

 • 31.07.2012 - 00:10

I dag har vi vært i the city Oslo. Stod opp kl halv åtte i morges, så er passe sliten nå. Skal legge meg, så legger bare ut bildene fra i kveld. Vi var på Sommertid med Katarina og Øyvind. Kjempe gøy var det!! Vamp var der å sang også. Skriver mere i morgen. Har du vært der før?

Katarina (programleder) og meg ♥

Lillebror, Øyvind (programleder) og meg ♥
Flinke Vamp!

hvilken kjole?

 • 29.07.2012 - 10:59

Lilla kjole herfra ♥Beige kjole herfra Hvilken likte du best?


tips til hvordan bli vakker og fotogen?

 • 28.07.2012 - 21:45

 

Er du tynn, feit, smal, bred, høy eller lav? Det har i hvert fall ikke noe å si på din skjønnhet. Ingen kropp er perfekte, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan bli enda vakkerog fotogen uten å faktisk gjøre så mye 

 

 

1. Vær sunn. Bytt ut smågodtet med jordbær og banan. Det er både bra for humøret og kroppen din! 

 

2. Drikk mye vann. Drikk så ofte du kan. Jeg har alltid med meg en vannflaske samme hvor jeg er. Om det bare er en tur til byen eller om det er en hyttetur.

 

3. Få håret bort fra ansiktet. Da virker du ikke så sjenert, og det fine ansiktet ditt blir vist til verden. I tillegg virker du mer attraktiv.

 

4. Smiiiil 


5. Ha en god holdning. Ikke la det bli en vane å stå som en potetsekk. Rett deg opp! Det funker alltid.

 

6. Hold hodet opp! Det er ikke alltid vits å se ned i bakken. Vis verden hvor vakker du er ved å holde hodet oppover.

 

7. Vær et godt forbilde. Ikke røyk og snus! Huden og kroppen blir aldeles ikke fin av slik møkk. I tillegg er det mye bedre og morsommere å være et godt forbilde for de yngre (lillesøster, blogglesere o.l)

 

8. Vær positiv. Prøv å tenk positivt så ofte du kan. La det negativet i livet blir noe positivt. Har du kjærlighetssorg kan du tenke at det alltid er noen som er bedre og som vil ha akkurat DEG.

 

9. Ha selvtillitt! Stå for dine meninger selv om dine venner mener noe annet. Kle deg som du vil fordi DU synes det er fint.

 

 Kopiert fra flinkeste carolinemaria ♥

ukens wants

 • 27.07.2012 - 22:29

Korall grønn her // 399,- Korall rosa her // 399,-Mørk rosa her // 349,- Svart med nagler her // 599,- fra nelly

 

Noen favoritter?

fiin dag

 • 26.07.2012 - 22:29

I dag har jeg og mamma gått tur her, veldig fint og gammeldags. Det har også vært veldig varmt og kokende sol her i Sverige i dag, har fått litt farge. Ellers har vi handlet litt, badet i bassenget, spilt tennis og spist kjempe god 2-retters middag. I morgen drar vi til Rygge i tolv tiden på dagen, blir travelt. Skal pakke, ta sol, bade og spille basketball. Gleder meg! Hvilket vær har det vært hos deg i dag?

fiine nye skoa

nobodys perfect (heldigvis)

dagens innkjøp

 • 25.07.2012 - 22:31

I dag har vi vært på shopping mesteparten av dagen. Det var ikke så mye butikker der, men var greit nok. Ellers har det vært grilling til middag på hotellet. Akkurat når vi skulle spise fosset regnet ned. Men var veldig varmt da. Vi har også spilt basketball og badet i bassenget. Nå skal vi ta kvelden snart, det har vært en laang dag! Hva synes du om innkjøpet?dagen i bilder

 • 24.07.2012 - 20:52

I dag kom vi til Sverige. Har ikke fått gjort så mye enda, men vi har mange dager igjen. Koste oss med å spilte tennis ute isted, og så straks når jeg er ferdig å blogge skal vi bade i svømmebassenget. Herlig å være her, litt sommer også! Skal ta masse bilder i morgen også, så det blir blogging. Håper du får en fin kveld videre♥, det har i hvertfall vi! Hva gjør du i kveld?

white converse

 • 23.07.2012 - 11:04

Tenkte å slenge inn et raskt innlegg før jeg drar. Vi drar først til Oppdal i dag, så til Sverige på hotell noen dager. Der er det tennisbane og svømmebasseng osv.. Så reiser vi til Oslo. Gleder meg som en liten unge, kommer til å bli kjempe koselig. Har med macen, så skal blogge så mye jeg kan. Eller blogge på hver plass de har internett i hvertfall. Hva skal du denne uken?follow me on social media?

 • 22.07.2012 - 15:11

♥ Facebook: http://www.facebook.com/pages/httpamaliewjbloggno/212938562059950


Instagram: amaliewj
Follow meg, så follower jeg deg!

smoohie night

 • 21.07.2012 - 21:37

Nå sitter jeg å ser på Grey`s Anatomy på bliss. Skjønner ingenting, alt er forandret. Eller folkene bare, blir helt forvirret! Noen som vet hvilken sesong som går på bliss nå? I dag har jeg vasket i hele dag hos onkelen min, har jobb der. Ellers bare slappet av.
Typisk meg!

Så når jeg skulle tørke av rotet, skjedde dette: 
innkjøp fra london

 • 20.07.2012 - 22:36

I dag kom jeg hjem fra fra Ålesund. Var kjempe koselig å se litt av slekta igjen. Vi var for det meste på Moa, i byen og hjemme å så film. Kom hjem i fire tiden, pakket ut, ryddet rommet og dro på middagselskap til noen svenske slektninger. Det var veldig koselig og god mat. Nå sitter vi å ser på krim på tven, vil ta tidlig kveld i dag. Det har blitt ett, to, tre tiden hver natt de siste dagene. Så trenger å få igjen litt søvn til vi skal til Oslo. De tingene som er på bildene under er ikke alt jeg har kjøpt, kjøpte også litt annet småtteri. Kjøpte meg også en hettegenser, mobildeksel og mange neglelakker.

Genser fra Miss Selfridge // 390,-Fineste shortsen fra Miss Selfridge // 300,-


Nydelig topp fra Topshop // 340,-

Topp fra Primark // 100,- ca


Armbånd fra Primark


Leppestift fra MAC Highlighter fra MAC 


Bukse fra Harrods // normal pris: 1600,- salg: 800,-


Tørr shampoo 


Øredobber og mascara


Fineste koppen fra Starbucks 

 

Hva synes du om innkjøpet?

just me

 • 16.07.2012 - 14:28

 

Nå drar jeg hvert øyeblikk. Blir en lang tur til Ålesund.Håper du får en fin dag videre! ♥ Hva skal du i dag?

pink lips

 • 15.07.2012 - 21:53

Blir dessverre ikke noe blogging de neste dagene. Så innkjøpet fra London kommer senere.. Skal til Ålesund å besøke søskenbarna mine som egentlig bor i Stavanger. Og det er ikke internett der. Men skal ta bilder, og dere får se noen av outfitene når jeg kommer hjem. Håper alle får noen fine dager videre. Skal prøve å slenge inn et innlegg før jeg drar i morgen. Blir en lang busstur alene, tre og en halv time faktisk! Blir koselig!


Ny leppestift fra mac, elsker rosafargen! Hva synes du?

svar på spørsmålsrunden, del 1

 • 15.07.2012 - 17:42
Hvor er ringen fra?
Ringen kjøpte jeg på en random bod i Ålesund i fjor sommer. Favoritt ringen min, elsker den! 
Hvor søker du etter jobb? :D 
Jeg søkte etter jobb på Drivhuset, var på jobbintervju. Ble ikke valgt, noe jeg synes var greit. Har det travelt nok i sommer uansett, har sommerjobb med å klippe plener og vaske hus. Må jo også ha tid til ferie, venner og familie tid.
Hvor laster du ned filmene? Kan du lage et innlegg om hvordan du gjør det?
Jeg laster ned filmer på pirate bay, veldig enkel og rask måte. Men nå som jeg har kjøpt meg mac vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Noen son har tips? For øyblikket ser jeg filmer på youtube. Veldig greit egentlig, der finner man jo alt. Det eneste negative er at mange av filmene er så utydelige og dårlig lyd/kvalitet på, men det kan man jo leve med..
Kan du legge ut bilder av konfirmasjonen din og gavene dine? :)
Ja det skal jeg gjøre, må bare få bildene fra konfirmasjonen inn på macen. Må også lære meg å redigere i photoshop. Skal prøve å få gjørt den så fort som mulig! :)
Hvilken sminke bruker du hvis du skal pynte deg litt? :))
Kan vise sminken jeg bruker i et innlegg senere :)
Hva vil du gi utseende ditt fra en skala fra 1-10?
Det er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg er ikke så veldig fornøyd med meg selv, har også veldig dårlig selvtillit. Føler at jeg ikke er bra nok, og ikke greier ting. Har lært etter hvert at jeg kan mye hvis jeg vil. Og at man ikke skal fokusere så mye på utseende og kropp. Alle er forskjellig (heldigvis), og har forkjellig kroppsbygning. Kanskje jeg skal skrive et innlegg om selvtillit eller noe senere? Men tilbake til spørsmålet: Midt på treet kanskje? 


Liker du Justin Bieber?
Såklart!
Hvilken blogger leser du?
Leser mange av bloggene jeg er venn med på blogg.no og leser bloggen til de som kommenterer bloggen min. 
Hvorfor startet du å blogge? :D
Jeg startet å blogge fordi flere av vennene mine hadde blogg, så ville jeg også prøve det ut. Det endte med at det ble en gøy ting å gjøre på fritiden. Elsker å blogge når jeg har inspirasjon. Liker å dele ord, tanker og bilder jeg har tatt selv med dere. Det aller beste med å ha blogg er å få fine tilbakemeldinger ♥
Hvor får du inspirasjon til å blogge?
Nesten overalt. Får masse inspirasjon når jeg leser blogger jeg liker, treffer glade folk, leser blad, gjøre noe jeg elsker, drar på ferie, tar bilder jeg blir fornøyd med og masse mer.

pink shoes

 • 14.07.2012 - 20:54

I dag har jeg klippet plen i nesten hele dag. Herlig å ha en fast sommerjobb og tjene seg litt penger. Ellers så har jeg nylig kommet hjem. Nå skal jeg, mamma og lillebror ha en koselig lørdagskveld foran tven med vannmelon og fotbad, elsker lørdagskvelder!

Elsker skoene som er på bildet, de er helt fantastiske å gå i. Kjøpte de for en liten stund siden. Det er også en stor fordel at de er rosa, veldig knæsj til sommeren! Hva synes du om skoene?

 

london 2012

 • 13.07.2012 - 15:39

Dro til London forrige lørdag morgen og kom til Norge på tirsdags kveld. Var en veldig koselig tur, jeg koste meg masse! På lørdagen sto vi opp kl 05.00 og tok flyet fra Vigra i 06.00 tiden. Når vi kom til London dro vi rett på hotellet med koffertene. Men gjett hva som skjedde de første 20 meterene? Jo, jeg var så oppslukt over fine London, og det var så mye å se. Så jeg klarte å gå på en jernlyktestolpe. Trodde jeg skulle besvime. Alt ble svart når det skjedde, så jeg husker ikke så mye av akkurat det. Men husker at jeg var veldig svimmel, kvalm og hadde sykt vont i hodet. Når dette skjedde kom det en skjokkert dame bort å spurte om alt gikk bra, om jeg ville sette meg ned og om jeg ville ha is. Men det gikk heldigvis bedre. Heldigvis var det ikke en hjernerystelse, da hadde London turen vært ødelagt! Senere den dagen dro vi til Notting hill og Oxford street, og kjørte masse undergrundsbane. Så en del i butikker også. På kvelden gikk vi ut og spiste god mat og hygget oss. 

 Neste dag dro vi på Madam Tussauds. Var veldig gøy. Men var ikke sånn som forventet. Det var sykt mye folk og bråk, så det var det som gjorde det utrivelig. Vi dro også i en kjempe stor park du ser på noen av bildene under. Parken var kjempe fin med masse blomster. 

 På mandagen var det shopping som sto på menyen. Dro litt overalt. Vi tok også to etasje`s buss i flere timer, som var veldig spennende. Kjørte veldig masse, så vi fikk se mye ting london er kjent for. Det regnet også i London de dagene vi var der, så det var veldig dumt. Mange gikk med paraplyer og regnklær. Så sikkert minst femti personer med hunter støvler der, så det er sikkert populært på shopping, haha! På kvelden dro vi innom hotellet for å pynte oss, siden vi skulle på Mamma mia forestilling. Det var det beste jeg har sett! Anbefaler alle som skal til London om å dra på dit. Det var ikke lov å ta bilder der, så det ble dessverre ingen bilder derifra.  Skuespillerne var perfekte for rollene, var masse humor og fine sangstemmer.

 Han var skummel. Vi trodde han var en statue, men når vi gikk forbi rørte han på seg. Haha, da ble vi skremt ja!


Han sa: "Ta bilde av meg og si at du har møtt en uteligger i London!" (på engelsk)
Jeg ble veldig skuffet over primark. Hadde gledet meg veldig mye til den, så for meg en skikkelig stilig motebutikk bare drit billig. JA, det var veeldig billig. Men det var sykt stappfullt, veldig rotete og ikke så mye fine klær. Fant meg bare en topp faktisk! Men det var mange fine billige sko og smykker. Og de lange køene til prøverommene.. Jeg synes i hvertfall det var utrivelig når det var så mye bråk og støy. Folk var jo helt ville siden ting var så billig!


London Eye. Nesten ingen av oss turte opp, høydeskrekk much? Haha, men det var var sykt høyt!

Fine harrods!

 På tirsdag var det dagen vi dro hjem. Vi sto opp tidlig og pakket kofferten. På hotellet var det ikke en plass å sette fra seg koffertene, så vi måtte kjøre undergrundsbane over en time før vi fant en plass. Da dro vi i hvertfall på shopping i Oxford street. De beste butikkene er der, så anbefaler alle til å shoppe i Oxford street. Der er det butikker som Topshop, Miss Selfridge, Mango, Zara osv. Tror det er en av de dyre strøkene, men de har de beste butikkene. Favoritt butikken min var Miss Selfridge, fiineste klærne! Når vi skulle hjem var flyet selvfølgelig en og en halv time forsinket, så når vi kom til Gardemoen, hadde flyet til Vigra dratt. Selv om de sa de skulle vente.. Så da fikk vi 250,- på mat hver + ei natt på det fineste hotellet jeg har vært på, de hadde også den beste frokosten jeg har smakt! 

 

Haha, var veldig gøy og fasinerende å se på han. Bildet var uklart, men så tøft! Jeg hadde i hvertfall IKKE turt å stått der!


Klar for mamma mia forestilling!

Starbucks ♥♥


Hvem er det som ikke tar bilde av en telefonkiosk i London når man er der?

Spiste også makroner for første gang, synes det ikke var så spesielt godt. Men fint var det.
Har du vært i London før?

iskaffe og vannmelon

 • 12.07.2012 - 22:52

Har fått masse inspirasjon når jeg var i London. Så da begynner bloggingen igjen. I dag har jeg vært hos naboen og spist god middag med hele familien, var veldig koselig. Var der mesteparten av dagen. Ellers i kveld har jeg sett Allsang på Grensen sammens med mamma. Nå laster jeg over bildene på bloggen fra London, de første bildene kommer i morgen. Tok over 700 bilder, så orker ikke å redigere de. Koser meg også med vannmelon og verdens beste iskaffe, til og med bedre enn starbucks, synes jeg! Ha en fin kveld alle sammen! ♥ Hva gjør du i kveld?

pretty flowers

 • 12.07.2012 - 21:13
//London 2012

spørsmålsrunde om amalie

 • 07.07.2012 - 12:58

Camilla her. Nå er Amalie på vei til London, turen fikk hun i konf.gave. Hun reiser sammen med moren sin, Johanne (vennine) og moren til Johanne. De blir der til tirsdag, så nå skal jeg sette igang en spørsmålsrunde om Amalie som jeg svarer på på når det er nok spørsmål. Det dere trenger å gjøre er å stille spørsål som dere lurer på om Amalie i kommentarfeltet, også svarer jeg. Kanskje dere ikke vet det, men jeg er bestevennina til Amalie, og det har vi vært siden hun flyttet til Averøya i barnehagen. Still mange spørsmål ♥ 


Her er bilder av meg og Amalie, noen gamle og noen nye. På det nederste bildet til høyre er det bilde av f.v Johanne, meg og Amalie fra 17.Mai i fjor.

♥LINK TIL BLOGGEN MIN HER♥

 

Er det noe du lurer på om Amalie?

hits