AMALIEWJ

frukt kos

 • 30.07.2011 - 00:00

Er veldig sløv med blogginga for tiden, blogger bare om kvelden/natta. Sorry for det folkens, men har ikke tid ellers. I dag har jeg ikke gjort stort. Har vært litt ute,ryddet litt og slappet av foran tven. I kveld fortsatt koste jeg meg med tv og frukt.  I morgen tidlig skal jeg klippe plener og kl tolv halv ett skal jeg sykle til bingen,der jeg skal møte Emilie.Hva skal du imorgen?

grilling i stranda

 • 28.07.2011 - 22:25

I kveld dro tente vi bål og grillet i stranda. Var veldig koselig, vi var åtte stk til sammen. Det som var minuset var at det var mye mygg,og litt kaldt i lufta. Har badet to ganger i sjøen i dag, var deilig, men litt kaldt. I dag har det egentlig vært en slitsom dag. Kl halv elleve på morgenen begynte jeg å male, holdt på noen timer. Senere dro jeg på fotballtrening og grilling med en gang jeg kom hjem. 


Nå skal jeg legge meg snart. Jeg og lillebror sitter å drikker kakao og solbærtoddy etter et kaldt bad i sjøen. 

Hva har du gjort i dag?gårsdagens photoshoot

 • 27.07.2011 - 21:50


Silje

Cora
Noen av bildene ble litt dårlige, så måtte redigere de litt i picasa. Kanskje de ble litt for mye redigert, men går vel bra. 

Hva synes du om bildene?


trøtt ja

 • 27.07.2011 - 00:50

I kveld dro jeg,Cora og Silje i stranda og hadde en liten photoshoot, bildene kommer imorgen. 
Godnatt! ♥

Hva har du gjort ikveld?

foto: purple flower

 • 25.07.2011 - 21:52

Uredigert.

Redigert.

 

Hvilket bilde likte du best? redigert eller uredigert?

varierende

 • 24.07.2011 - 20:15

Har vært veldig varierende vær i sommer. Noen dager med sol, og mye regn og overskyet. I kveld har det tordna,lyna og regna. Og dagen i dag har egentlig vær veldig fin, sol og greier. I dag har jeg solt meg, hatt vannkrig og spist rester fra 50 års selskapet jeg var i igår. Det glemte jeg forresten å nevne i går/natt, men det er så mye som skjer i det siste. Det i Oslo og Utøya er da helt grusomt, har ikke ord. Men orker ikke å blogge om det, det er så trist!

Her er bloggen til ei jente som var på Utøya når det skjedde, hun skriver om hvordan hun opplevde det osv. http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

Hvilket vær har det vært hos deg  i dag?
Hva synes du om det som skjedde i Oslo sentrum og på Utøya? 

konkurranse - elisabethskram.blogg.no

 • 24.07.2011 - 01:31

Meld dere på --> her <-- Dere kan vinne en header. Det er lurt å melde seg på konkurransen hvis du har lyst på en ny header, siden Elisabeth er veldig flink! Du trenger bare å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet, så trekker hun vinneren i neste uke. Har lånt to av headerene hos henne, håper det er greit. Se hvor fine de er da:


Er du med på konkurransen? Hvis du ikke er med, bli med! :-)

photoshoot

 • 23.07.2011 - 23:48


Ble en del bilder, men hvis noen vil lage header, så bare velg noen av disse bildene..


Hva synes du om bildene?

Vil du være snill å lage en header til meg? :-))

frukt og tv - kos

 • 21.07.2011 - 22:43

I kveld har vi kost oss med frukt og Allsang på Grensen ♥ Elsker Allsang på Grensen, elsker musikk, og elsker å synge! Har så lyst å flytte til Halden for å dra dit hver onsdag.. 

I dag dro jeg hjem fra Emma kl halv åtte. Var utrolig kvalm, så jeg bare måtte hjem. Når jeg kom hjem sov jeg til kl ett. Ellers i dag har jeg ikke gjort noe. Rolig dag i hjemmet. I morgen kommer Viktoria hit. Da kommer det masse bilder.

Hva har du gjort i kveld?

overnatting

 • 20.07.2011 - 19:54

I dag har Emma vært med meg i nesten hele dag, eller fra klokka to da. Vi har badet i sjøen, som var kjempe deilig, samtidlig litt kaldt. Ellers i dag har vi badet i boblebadet og sittet på pcen. Overnatter med Emma nå, vi sitter bare på pcen. 
PS: designet er ikke ferdig enda, altså under oppussing :-) så det ser ikke så bra ut enda.

badenymfene

 • 20.07.2011 - 16:58

Nå stikker jeg og Emma i stranda å bader. Det har nylig tordnet,regnet og lynt litt, og så er det overskyet.  Blir deilig! ♥

Liker du å bade?

ut på tur,aldri sur

 • 20.07.2011 - 11:50

I går sto jeg opp tidlig, for vi og noen andre familier skulle ut på tur. Vi gikk tur i skog og mark, var veldig koselig! Når jeg kom hjem derfra dro jeg og Cora å badet i sjøen. Når vi hadde badet en stund bestemte vi oss for å ro med en liten gummibåt på et lita øy ikke så langt vekk i fra der vi bada. Så ville vi ro enda mer, så vi rodde til bestemoren til Cora. Og da vi skulle hjem gikk vi etter veien i badeklær med en gummibåt etter oss. Haha, det så sikkert veldig dumt ut, var ihvertfall veldig gøy..

Ekkilsøya ♥

Hva synes du om bildene?

klikk klikk klikk

 • 19.07.2011 - 23:38

Jeg som laget et innlegg på pcen nylig, så plutselig klikka pcen min. Så dere får vite hva jeg har gjort i dag imorgen istedet, og bildene da.. Nå skal jeg legge meg. God natt! ♥god morgen

 • 18.07.2011 - 12:02

Nå sitter jeg i senga med pcen på fanget og spiser frokost. I dag skal jeg vaske bil,bade og møte Emma. Blir koselig!  Ha en fin dag! ♥

Hva skal du i dag?

innkjøp..

 • 18.07.2011 - 11:48

..fra Ålesund og Oppdal.
//Bod i Ålesund 99,-

// cubus 99,- salg

// europris 299,-

Hva synes du om innkjøpet?


hyttekos

 • 17.07.2011 - 21:48Orker ikke å skrive så mye nå, så det blir en rask oppsummering om hva jeg har gjort i de siste dagene. 
På torsdag dro familien på båtfestival i Ålesund. Det var mye salg, mange bodet fulle av alt mulig og mye god mat, utenlanske folk som sang og spilte musikk. Det var også noen kule indianere der som sang og spilte musikk, de var veldig flinke! Senere dro vi hjem, pakket og dro rett på hytta. Vi kom fram i 01.00 tida på natta. Neste morgen dro vi i Oppdal sentrum, der handlet vi og dro på hytta igjen. Lørdagen dro vi på fjellet der vi fisket,badet og koste oss hele dagen. Senere den kvelden koste vi oss inne på hytta med kortspill og latter. I dag dro vi hjem fra hytta. Kom hjem kl halv fem. Det er ikke så lenge siden jeg kom inn nå, har vært ute siden. Eller det er jo noen få timer siden. Nå sitter jeg bare i senga med pcen plantet i fanget,sitter vel sånn noen timer til også..

Hva synes du om bildene? kommenterer tilbake

new ring

 • 17.07.2011 - 20:50

Kjøpte den i Ålesund for noen dager siden. Det var båtfestival der, så var salg i alle butikkene og fullt av boder der de solgte nesten alt på. Jeg kjøpte ringen min i ei bod med fullt av ringer. Regner med at den kostet rundt 90,- 

Hva synes du om ringen? kommenterer tilbake

foto: flowers

 • 13.07.2011 - 19:57

Hei dere. Jeg blogger når jeg har tid og prøver minst å skrive ett innlegg hver dag. Men tror jeg har mistet mange lesere, hadde mye mer lesere før, men nå har jeg ca 20 lesere hver dag. Veldig lite egentlig. Så er det ikke så gøy å blogge når jeg ikke har så mye kommentarer og lesere.. Blogglysten min minsker mer og mer etter hver dag så går, og det er ikke så gøy, siden jeg liker å blogge. Skal prøve å ta bilder etter hver dag å legge de ut på bloggen. Og dere må at hvis dere kommenterer så kommenterer jeg alltid tilbake :-)) 

Nå skal vi spise middag,så snakkes senere ikveld. Ha en fin kveld!♥

Hva synes du om bildene? kommenterer tilbake

musikk tips?

 • 13.07.2011 - 00:19

Nå holder jeg på å rydde og sletter sanger i spotify lista mi. Så det hadde vært svært hyggelig at dere skriver noen brae sanger i kommentarfeltet. Ha fortsatt en fin kveld/natt folkens!♥


 

Hva heter favoritt sangene dine? kommenterer tilbake

ice coffee

 • 11.07.2011 - 23:43


Isted lagde jeg og Madeleine oss iskaffe. Det var kjempe godt! Har ikke gjort noe annet enn å sett på tv og kost oss med iskaffe.. Etterpå så blir det sikkert film. Ha en fin kveld/natt folkens! ♥

Hva har du gjort ikveld?
Liker du iskaffe?
kommenterer tilbake

yes da

 • 11.07.2011 - 13:58

Sorry for null blogging i går, men glemte å blogge. På kvelden i går var det også film kos igjen med søskenbarnet mitt Madeleine. Dagene her på Sunnmøre bare chiller jeg, hjelper til, fordi de holder på å male,rive osv. Siden neste år er det konfirmasjon, så det skal bli ferdig til da.. Ser mye på tv også.. Nå sitter jeg å ser på tv, veldig spennende.. not. Og så sitter jeg bare på facebook, men akkurat nå står dette på facebook: 

Brukerkonto midlertidig utilgjengelig

Kontoen din er for øyeblikket ikke tilgjengelig på grunn av et problem på nettstedet. Vi regner med å løse dette umiddelbart. prøv igjen om et par minutter. 


Har ventet i fem minutt nå, og det står "prøv igjen  et par minutter. Noen andre som har det samme problemet med facebook akkurat nå?


Disse bildene er fra sist gang jeg var på Sunnmøre hos Martine og Torill. Skal overnatte med de en dag når jeg er her også (hvis det passer for dem.) 

Hva skal du i dag? kommenterer tilbake

mine favoritt skuespillere

 • 10.07.2011 - 03:37


Cameron Diaz ♥

Teri Hatcher ♥

Bethany Joy Galeotti ♥

Kate Walsh ♥

Jodi Gordon ♥

Noen favoritter blandt disse?
Hva heter favoritt skuespillen/skuespillerne dine? 

regn vs sol?

 • 10.07.2011 - 00:45

Nå sitter jeg og søsenbarna mine å ser film. Pappa og de er å fisker, så de kommer vel hjem senere i natt. Sorry for at jeg ikke har blogget før i dag, men har ikke orket. Har ikke gjort så mye heller, sløv sjø.. Skal bli flinkere å blogge å ta bilder en dag, men dere, det er jo sommerferie. Orker ikke sitte på pcen så ofte når jeg har andre ting å gjøre. Slenger inn ett innlegg her og der, når jeg har tid. Men nå avslutter jeg innlegget med en random vs, altså regn vs sol.. jeg velger sol selføligelig, hva med dere? Snakkes! ♥
Regn vs sol? 


todays pictures

 • 07.07.2011 - 23:32

I dag har jeg badet og sett tv i hele dag, veldig chill dag.. I kveld tok jeg meg en liten tur ut for å ta litt bilder, ble ikke så lenge ute fordi det var så mye mygg! Vi reiste ikke til Sunnmøre i dag fordi pappa måtte gjøre noe med brygga vi nylig har fått. Så vi drar i morgen, drar i tolv tiden.

(Skal forresten ikke fortsette med bilde greiene. Synes det var finere det jeg gjorde før, altså vanlige bilder, istedet for det bildet med mange bilder på hvis dere skjønner. Er ikke så flink i å forklare da men...)

 

Hva synes du om bildene? kommenterer tilbake


male outfit

 • 06.07.2011 - 22:43

Ja, flink å male jeg. Mesteparten av malingen var på bakken og på meg, hehe. Har ikke på meg så fine klær fordi jeg skulle male som dere sikkert skjønner. Tok noen klær jeg skal kaste i søpla. I dag har jeg malet nede med naustet til onkel, har holdt på siden ca kl halv to til kl seks eller noe. Er utrolig sliten og trøtt,så det blir ikke så langt innlegg. Når jeg var ferdig å male dro jeg og lillebror ut i en liten gummibåt og rodde. Det var store bølger og det blåste litt, men før vi dro hjem badet vi. Det var veldig varmt, ihvertfall i forhånd til igår.. 

Imorgen drar jeg til Sunnmøre. Blogges da. Good night, dream sweet! ♥Hva synes du om male outfiten?
Har du badet i dag?  

summerfeeling

 • 05.07.2011 - 22:26

Tenkte å prøve en liten forandring her på bloggen. Altså, de dagene jeg tar så mange bilder skal jeg bare lage dette jeg har lagt ut litt lengre oppe. Da trenger jeg ikke å legge ut så mange bilder osv. Forandring fryder, er ikke det de sier? Men ihvertfall så skal jeg se hvordan det går, så hvis det ikke blir så vellykket så skal jeg gjøre det jeg gjorde før med bildene. 

I dag måtte jeg stå opp tidlig, fordi vi skulle til Kristiansund å ordne pass til meg og lillebror. Vi har aldri vært i syden før,så det blir jo koselig. Vi drar forresten den 4.august hvis noen lurer.. Når vi kom hjem derfra dro vi til bestemor å spiste lunch. Senere på dagen ble det sol og varmt, så da gikk jeg ut en tur så endte med stranda med bading. Må si at jeg ble veldig overasket når lillebroren min hoppet utti vannet nesten med en gang. Han har aldri vært særlig badenymfe, veldig pysete når det gjaldt bading i sjøen. Men fra og med i dag tror jeg han har blitt  litt eldre og tøffere, haha. Men ihvertfall så var vannet veldig kaldt, men var herlig når jeg hadde svømt ei stund. Det er meldt sol i morgen også, så da blir det sikkert bading igjen. Ellers i dag har jeg vært barnepike en times tid og sett tv. 

Hvilket vær har det vært hos deg i dag? 
Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om den lille forandringen min, når det gjelder bilder? 

bad teacher

 • 04.07.2011 - 22:04

Nå er jeg og Camilla i Kristiansund. Vi har vært på kino. Vi så filmen bad teacher som jeg likte veldig godt. Annbefaler dere å se bad teacher. Men nå må vi stikke bort til dit vi skal ta bussen fra. Nå er vi forresten utenfor burgerking. Snakkes! ♥

 

Har dere sett filmen "bad teacher"?

reddhare!

 • 04.07.2011 - 14:49

Jeg er en reddhare der det gjelder fugler. Altså i dag har jeg klippet gresset til bestemor og tjent meg en hundre lapp. Men da jeg skulle begynne å klippe, så var det noen småfugler som fløy rundt og rundt meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg ble bare så redd. Hver gang de nermet seg meg skrudde jeg av plenklipperen og løp inn til bestemor. Pappa og bestemor sa at de ikke var noe farlige, at de bare var redd meg. Men da plenklipperen var av var fuglene vekk, og da jeg skrudde den på igjen kom de tilbake. Det samme skjedde da bestemor skulle være med meg ut får å "skremme" de vekk var de borte, men da hun gikk kom de tilbake. Men tilslutt bestemte jeg meg får at jeg måtte skjerpe meg hvis jeg skulle bli ferdig i dag, og vips så var jeg ferdig. Brukte ca litt over en time, ble ikke så lenge som jeg hadde forestilt meg. Jeg hater fugler, alle slags fugler. Jeg synes de er bare skumle og jeg er redd alle slags fugler. En dag hadde lillebroren min og en annen funnet en  fugl som hadde skadet vingen sin. Så de tok godt vare på den i dokkestua eller hva jeg skal kalle det. Da de viste den til meg hylte jeg bare å løp, mens de holdt den i handa! Skjønner ikke at de tørr! 

//google

Liker du småfugler/fugler, eller er du like pysete som meg?

bursdag til embla

 • 03.07.2011 - 23:04

I dag har jeg vært i bursdag til Embla. Hvis dere lurer så er hun ungen til søskenbarnet mitt. Det var koselig i bursdagen, tok dessverre ikke noen bilder i selve bursdagen. Men da vi skulle dra tok jeg noen få bilder. Bildene er tatt med iPhone, så de ble litt uklare..
Vet ikke om det er mer jeg trenger å si om bursdagen, hva vi gjorde osv. Trenger bare å si at det var en helt vanelig bursdag med deres familie og venner, og at vi spiste mye godt.
Ble bare tre bilder, siden de andre bildene ble så veldig uklare, så jeg legger de ikke ut. Bildene jeg la ut nå er i to forskjellige størrelser, men det går vel greit. Blogger med iPhone btw.

lørdagskos med lillebror

 • 02.07.2011 - 21:33

Nå sitter jeg og lillebror å ser på tv,  vi har nylig spist pizza. I dag har mamma og pappa 17 års bryllupsdag. Så nå sitter de på stua og har kost seg med romantisk middag. Men nå kommer lillebror ned til meg med jordbær, nam! Dere får ha en super koselig lørdagskveld videre, det skal ihvertfall jeg! ♥ 
Skal forresten i bursdag til denne søte jenta på bilde i morgen..

Hva gjør du ikveld?

 

mine favoritt blogger

 • 02.07.2011 - 00:36

http://fannyba.blogg.no/

http://andreabadendyck.blogg.no/http://ragnhildfredrikke.blogg.no/
http://amalieha.blogg.no/

http://ltamalie.blogg.no/http://carolinemaria.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://haawt.blogg.no/

http://marenviks.blogg.no/

+ alle vennene mine sine blogger osv, men orker ikke ramse opp alle siden det er så mange..

 

Noen favoritt blogger blandt disse?
Hva heter favoritt bloggene dine? 

hits