AMALIEWJ

Camping i Eidsdalen

 • 28.06.2014 - 22:33

Beklager for dårlig blogging disse dagene. I går dro vi til Eidsdalen (nær Geiranger) på bobiltur for å bli et par dager. Hadde egentlig ikke planlagt å bli med hit, men ettersom søskenbarnet mitt og tanten min ble med, så slengte jeg meg også med. I går kom vi hit midt på dagen. Vi lagde middag, fisket ørret og bare slappet av med musikk resten av dagen/halve natta. Det ble ganske sent i går og da kom det ikke som et sjokk at vi våknet ganske sent i dag. Denne dagen har for det meste bestått av avslapping i sola. Startet dagen i dag med en fantastisk god frokost, altså stekt ørret (som ble fisket i natt), salat, moreller og jordbær. Har også fisket litt igjen i dag. Storkoser meg her ettersom vi bare nyter ferien og det varierende været. I morgen tar noen av oss bussen til Sunnmøre igjen og jeg blir igjen der et par dager. Håper alle får en fantastisk helg videre! Hva gjør du i helga?


Se så nydelig! Dette bildet ble tatt på turen.

sommerjobb

 • 25.06.2014 - 18:09

I dag har jeg vært ute å jobbet siden klokka 9. Hadde alarmen på tidlig i morges og var rask ut døra når jeg merket at det var fint vær. Jeg har klippet gress i 3 timer og gjort annet gårdsarbeid de andre timene. Er så deilig å kjenne at du rører litt på kroppen selv du jobber, i alle fall mens du kjenner sola steker i ansiktet. Nå er jeg på vei til Ålesund for å besøke familien, så om noen timer så er vi fremme. Håper alle får en fin kveld videre! Har du sommerjobb?

nytt i posten

 • 24.06.2014 - 18:47

Eyebrown kit fra Glo Minerals! Alt det du trenger for å stelle øyenbrynene dine er her - to forskjellige farger til brynene, highlighter, brynvoks, napper, kost og pensel. Jeg begynte å abonnere på et blad på bladkongen.no og fikk deretter med denne paletten til 200,- om jeg ikke husker feil. Hvis du skulle kjøpt dette utenom, så måtte du betalt nesten 400,- men jeg fikk både 3 blad (costume eller elle), glo minerals paletten og frakt til halve prisen. For et kupp! 

Favorittleppestiften min fra Barry M! Til dere som lurer så blir denne knæsj rosa på leppene. Er ikke ofte jeg finner noe så bra, så jeg bare måtte kjøpe en ny for den forrige ble nylig tom. I tillegg kostet den bare 49,- på coverbrands i går, da måtte jeg bare slå til.

Sminkemappe/toalettmappe fra Lulu´s! Har en helt lik toalettmappe fra før i lys rosa, men jeg bestilte et blad- abonnement fra Bladkongen.no og fikk med denne i beige. Jeg betalte bare 200,- for 3 blad (costume eller elle), lulu´s toalettmappe og inkludert frakt. Dette kaller jeg et kupp!

min instagram

 • 24.06.2014 - 09:20
mK3GY2zJM-pWsFgOzJLb
pMvXFmTJLC
obLiBCTJNLpTAHAuzJE_n0_ASuTJP5
♥ Jeg heter amaliewj på Instagram. Kunne trenge en dose inspirasjon i hverdagen, så si hva du heter så kanskje jeg følger deg?

frisørbesøk

 • 23.06.2014 - 22:35

I dag har jeg vært hos frisøren og denne gangen ble det bare stussing av hår, dersom det var over et år siden sist.. På grunn av at håret var så flisete og slitt så trengtes det virkelig å klippe av litt. Ble faktisk veldig fornøyd selv om jeg tok nesten 8cm av håret. Det er fortsatt litt slitt, men nå er håret blitt mye friskere og sunnere. Ellers så er det jo Sankthansaften i dag. Her jeg bor er det tradisjon at vi kjøper oss rømmegrøt, tenner bål og griller pølse senere på kvelden. Kjempe koselig! Hva har du gjort på sankthansaften i dag?


sprek søndag

 • 22.06.2014 - 21:38

Dette har vært den sprekeste søndagen på lenge! For to timer siden kom vi hjem fra tur. Mamma og jeg har altså vært på "stikk ut" turer mesteparten av dagen (i regnværet). Det var så utrolig godt å komme seg ut på tur, istedet for å sitte inne hele dagen plantet foran tv´en. Godt å bare nyte utsiktene på alle turene og ha litt kvalitetstid med mamma, som alltid er koselig. På vei hjem plukket vi på pappa som endelig var ferdig på jobb, og da øvelseskjørte jeg hjem. Nå har jeg nettopp spist en supergod middag og planen videre er å finne noe spennende å se på tv2 sumo. I morgen skal jeg til frisøren og deretter feire sankthansaften her jeg bor. Hva har du gjort i dag?


sommer favoritt

 • 21.06.2014 - 13:27

Det er ikke lenge siden jeg kjøpte denne neglelakken og den er blitt en sommerfavoritt allerede. Det jeg liker best med den er beigefargen som kler min hudfarge ganske godt. De siste årene har jeg lært at man ikke kler alle neglelakkfarger like godt. Jeg har funnet min farge, og ettersom fargen er så enkel, kan den brukes til alt. Jeg lakkerte neglene mine for et par dager siden og den sitter fortsatt like bra på. Neglelakken heter Dior Grége 413 og koster litt over 200,- Den er litt dyr for mange, men prisen er verdt det dersom neglelakken sitter så bra. Etter at neglelakken er tørket påfører jeg en blank neglelakk "finishing touch - top coat", den gjør at neglelakken sitter lengre på neglene og holder seg mye finere. Har du en favoritt denne sommeren? 
Men nå må jeg stikke bort til onkelen min å vaske hus et par timer. Kommer et innlegg til senere i dag. Håper alle får en fin lørdag, nyt dagen fine mennesker!

today´s look

 • 20.06.2014 - 22:08

Nå sitter jeg å ser på VG lista på tv og koser meg med moreller. Tror jeg tar tidlig kveld ettersom jeg holder på å sovne her jeg sitter.. Siden det sommerferie nå, så tenkte jeg å slenge inn et par bilder av dagens antrekk. Legg merke til at bakrunnen er grønn, slik blir det når man bor på landet. I morgen er planen å vaske hus hos onkelen min og rydde rommet/sortere klær kanskje om jeg gidder? Håper dere får en fin kveld videre! ♥

kåpe nelly skinnveske bestemor sin genser nelly

siste skoledag

 • 20.06.2014 - 16:18

Har hatt det så travelt den siste tiden at jeg nesten ikke har vært hjemme. Og i går kom jeg hjem fra en fantastisk klassetur sammen med den fine klassen min. Hadde det såå kjekt! Nå er elleve år på skole ovestått og det er ikke mange årene før jeg er ute i arbeidslivet. Dette året har gått så sykt fort at jeg faktisk synes det er trist å ta sommerferie nå, kunne godt hatt noen uker til.. På skolen i dag hadde vi en kjempefin avslutning. Klassen og lærerne hadde hadde med "middag", kaker og is, nesten et herremåltid. Det er så utrolig trist å tenke på at jeg ikke går i klasse med de samme neste år, for de fleste har søkt forskjellig og noen flytter. Dette året har vært det beste skoleåret hittil, men også det verste på noen måter. Noen andre som savner skolen litt allerede?
 

new in + outfit

 • 15.06.2014 - 20:59

Jeg beklager så mye for dårlig blogging de siste dagene, men har hatt det så travelt at jeg nesten ikke har vært hjemme. På fredagen var jeg altså i byen og kom hjem sent. Og i går jobbet jeg i siloen (applaus til meg for ordentlig gårsarbeid) Kom hjem over klokka elleve etter tretten timers arbeidsdag i siloen og klipping av gress. Mandagen og tirsdagen skal jeg også gjøre det samme, så det er ikke mye slappfisk-modus her i gården nei.. Klarte også å knuse mobilen min i går, jeg som akkurat har fått tilbake mobilen fra reparasjon! I dag har jeg vært i bursdagsselskap å spist god mat og kake, kort sagt! Skulle egentlig legge ut bilder av innkjøpet i går, men slenger det bare inn i samme innlegget som outfiten. Kjøpte også en neglelakk som du kan se i innlegget under og et par billige pumps fra h&m. Hva har du gjort helga?

Ny blazer fra h&m topp fra bikbok skjørt fra only ny veske/pengbok fra h&m klokke fra daniel wellington  neglelakk fra dior

 

smakebit av innkjøp

 • 14.06.2014 - 00:37
Hei alle sammen! I dag (igår) har jeg vært på bytur og kino sammen med to venninner! Kjempe koselig! Det ble shopping først og senere dro vi på premiere på den nye filmen "The fault in our stars". Gud for en trist film, gråter nesten bare med tanken! Det er virkelig en film å anbefale, alle burde dra på kino for å se den! En veldig sterk og fin film! Hadde egentlig ikke planer om å shoppe noe i dag, men uheldigvis gikk jeg litt amok, og ble litt blakkere enn jeg hadde forestilt meg.. Jeg kan vise resten av innkjøpet i morgen, her kommer en liten smakebit! 
Se så perfekt!!

// amaliewj - instagrambilde fra i dag

Hva skal jeg blogge om?

 • 12.06.2014 - 18:50

Hei! Jeg lurer på om det er noe spesielt dere har lyst til at jeg skal blogge om? Er det noe jeg kan blogge om som jeg ikke har blogget om tidligere? Det kan for eksempel være noe med video, noe dere vil vite om meg, personlige innlegg om et tema, ønskelister, throwbacks, trening eller spørsmålsrunde osv. Velg og vrak, hva synes dere mangler på bloggen for at den skal blir mere spennende?

dagens outfit

 • 11.06.2014 - 17:24

Jakke H&M Topp og bukse BIKBOK Klokke DANIEL WELLINGTON

today´s look

 • 10.06.2014 - 18:23

I dag hadde vi en ganske rolig skoledag, så vi fikk heldigvis dra hjem litt tidligere. Det eneste vi gjorde på skolen i dag var å spille kort, se filmer og så hadde vi en fremføring som NRK filmet litt av. Selvfølgelig stod jeg fremst i klasserommet da det ble filmet og beina mine ristet så mye av nervøsitet, så håper virkelig at han ikke filmet meg når jeg snakket.. I morgen skal vi forresten levere inn skolebøkene, åh som jeg gleder meg til sommerferie nå! Dette året har gått så inderlig fort at det nesten er skummelt. Hva har du gjort i dag?

Shorts LEVIS T-skjorte BIKBOK Sko TOMS

summerfeeling

 • 09.06.2014 - 19:51

Nå er planen å rydde rommet mitt som er helt bomba. Har ignorert rotet en uke nå, så nå er det på tide med en vaskerunde. Er egentlig en ryddig person som liker å ha orden alle steder enn på rommet mitt selv, men jeg synes at jeg fortjener å ha en plass der jeg kan rote så mye jeg vil på. Hehe, gjør ikke alle det? Knipset et par bilder tidligere i dag, og fikk skikkelig sommerfølelse. Føler at det eneste jeg snakker om for tiden er sommerfølelse ditt og sommerfølelse datt, hehe beklager! Hva gjør du i kveld?


rolig dag

 • 09.06.2014 - 13:33

Planen min i dag var egentlig å sole meg, men ettersom jeg var for sent ute før skyene kom så ble det strøket av listen. Har tilbringt denne formiddagen på sofaen med dyne, joggebukse og potetgull. Er så deilig å vandre uten sminke, behagelige klær og ikke noe mas rundt meg som gir meg dårlig samvittighet. Noe av det beste jeg vet er å slappe av i mitt eget selskap og det skal jeg gjøre i dag! Ønsker alle som leser bloggen min og kommer med så fine tilbakemeldinger en fantastisk dag ♥ Hva gjør du i dag?

Katy Perry konsert om 285 dager!

 • 08.06.2014 - 15:43

På torsdag bestilte vi Katy Perry billetter. Jeg var altså på Miley Cyrus konserten i mai og da hadde vi ståplasser, det skal jeg aldri ha igjen på Telenor Arena, for jeg så nesten ingenting. Følte dermed at jeg gikk glipp av konsertfølelsen. Denne gangen ble det Reflection section plasser, som er helt fremst!! Kan ikke tro at den 20. mars 2015 er jeg og venninna mi på konserten hennes. Åh, som jeg gleder meg! Noen andre som skal på konsert? Hvilken billett har du?

lørdagskveld

 • 07.06.2014 - 22:04

Nå har jeg nettopp kommet hjem og er på vei ut døra for å ta en joggetur. Var nylig hos onkelen min å vasket hus i et par timer og ellers i dag har vi hatt familien på middag. Det eneste jeg har på planen i kveld er å lage smoothie og spise vannmelon. Er forresten sykt hekta på vannmelon for tiden, spiser det hele tiden! Såå godt og sommerlig!

Har hatt skikkelig sommerfølelse helt siden jeg var i Oslo, føles ut som om vi har sommerferie selv om vi fortsatt går på skolen. Heldigvis gjør vi ikke mye på skolen for tiden heller, så livet blir tatt helt med ro, nesten.. Håper bare at jeg ikke kommer opp i matteeksamen muntlig neste uke, da er ukene fremover ødelagt. Da kommer jeg til å trøstespise vannmelon enda mer, hehe! Hva gjør du ikveld? 

Godt og næringsrikt måltid

 • 06.06.2014 - 18:27

Tenkte å tipse dere om denne havregrøten fra Fjordland. Har bare hørt positivt feedback, så da måtte jeg jo såklart prøve den ut! Jeg synes den smakte litt som havregrøten i serien "14" havregrøt fra Tine. Selv om det ikke er det beste jeg har smakt, så gikk det fort ned og ikke minst så metter det magen. Toppet grøten med grantateple, som forresten er sykt godt! Hadde bare smakt det en gang før, men nå er det blitt en favoritt. Jeg varmet grøten i mikroen i noen minutter og voilà! Jeg foretrekker heller vanlig havregrøt som du koker selv, men passer bra innimellom hvis du har dårlig tid, og trenger noe sunt og næringsrikt. Har du smakt dette før?

Latest on instagram

 • 05.06.2014 - 19:30

Nå er jeg nettopp ferdig med å klippe gress, har hatt sommerjobb i flere år nå, og gjør det nesten hver uke hele sommeren. Etter at noen timer ute i det fine sommerværet er overstått, så er planen å ta en dusj. Føles ut som om jeg kryr av flått og andre insekter, skogen er ikke akkurat den rette plassen for meg tror jeg.. Men jeg holder ut til jeg finner meg en bedre  jobb, og i tillegg er det trening. Ellers så skal jeg øve litt på noen nye sanger, kanskje det kommer en sangvideo i løpet av året hvis noen er interessert? Følg meg gjerne på instagram, heter amaliewj ♥ Skal jeg skjekke ut instagrammen din? Da må du skrive hva du heter!

today´s look

 • 04.06.2014 - 18:35

Etter en travel dag i går er planen å slappe av hjemme i dag. I går trente jeg styrke på treningssentret etter skolen, deretter dro familien på fjelltur, og i tillegg dro jeg og ei venninne på enda en tur når jeg kom hjem. I ti-tiden kom jeg krypende inn døra sliten, sulten og klar for en dusj. Kjente fort at dagen i dag kom til å bli en rolig dag, så heldigvis sluttet vi litt tidligere på skolen. Nå skal jeg skjære opp vannmelon og slappe av med serie rullende på skjermen resten av kvelden. Nå skal jeg kose meg! Hva gjør du i kveld?


Skjørt fra Cubus Skinnjakke fra H&M Topp fra Bik Bok Klokke fra Daniel Wellington

smoothieoppskrift

 • 04.06.2014 - 18:08


Her om dagen lagde jeg denne smoothien, og oppskriften er faktisk ganske enkel. Du trenger bare frossen jordbær, banan, naturell yoghurt, litt fun saft og voilà! Det er en klar favoritt hos meg, og i tillegg er den ganske lett å lage. 

Har du en god smoothieoppskrift å dele?


outfit i oslo

 • 03.06.2014 - 20:12

Jakke fra H&M // Skjørt fra Bik Bok // Solbriller fra Ray Ban // Veske fra Malene Birger // Klokke fra Daniel Wellington

(Bilder fra forrige ukes Oslotur)

 

 

Forrige ukes oslotur

 • 02.06.2014 - 21:13

I forrige uke reiste jeg til Oslo, for jeg skulle på Miley Cyrus konsert. Dro nedover på tirsdagskveld og konserten var på onsdagkveld. Derfor hadde vi endel timer til overs og bestemte oss for å nyte finværet i hovedstaden med å spise mat på Fridays, Joe and the Juice og ikke minst shopping (vindushopping). Dagen gikk fort, og i sekstiden var det på tide å dra på konsert, som vi egentlig skulle dra tidligere på. Med full buss gikk turen til Telenor Arena, kom ikke akkurat som et sjokk..Køen gikk overraskende fort, og etter et par timer begynte endelig konserten. De fleste var vel like sliten som meg før konserten hadde begynt, på grunn av at det var så dårlig luft, hadde gått rundt hele dagen og ikke minst lite væske i kroppen. Vi hadde ståplass og kom ganske langt frem, men likevel var det vanskelig å se scenen. Konserten var super bra, men ettersom det var så dårlig luft så trakk det mye ned.. Det var morsomt å ha vært på konsert, og ikke minst sett Miley live ♥ Men neste gang så skal jeg ha Golden Circle billett og stå helt fremst, det har jeg bestemt meg for!

På torsdagen stod vi opp tidlig for å dra på blogg-klessalg på Hendrix hair. Stod tre timer i kø, men ventetiden var verdt det dersom jeg fikk ha med noe fint hjem. Vi stod til og med lengre i kø enn på selve konserten, det sier litt hvor mye folk det var! Resten av dagen bestod for det meste av is-spising og middag på Aker brygge. Kjempe koselig!


Jeg og søskenbarnet mitt var også så heldige å traff på et par ekstra kjendiser enn vi hadde regnet med. Altså den lykkedagen for meg! Aller først så møtte jeg Linni Meister på flyplassen, og så møtte vi seks bloggere, to paradise hotel deltakere og to programledere, og Miley Cyrus da!

(BEKLAGER FOR SENT OG ROTETE INNLEGG)

hits