AMALIEWJ

busy day

 • 30.06.2011 - 22:32

I dag våknet jeg kl 12, veldig sent for meg egentlig. Bruker som oftes å våkna i skikkelig tid, men herlig å sove lenge iblandt. Noen timer etter ordna jeg meg og dro i bursdag til verdens beste bestemor som har bursdag i dag. Gratulerer med dagen bestemor! Veldig koselig med nesten hele familien samlet..

I kveld har jeg sett mitt favoritt sommerprogram "Allsang på Grensen." Jeg bare elsker det programmet! Det er så koselig  å se på. Har så lyst til å flytte til Oslo når jeg blir litt større, så tar jeg bare trikken til Halden. Var der i fjor sommer og vil tilbake. Men uheldigvis blir det ikke i år.. Har du vært på Allsang på Grensen før?

Er forresten med i en konkurranse på denne bloggen. Du kan vinne en header,og Elisabeth er veldig flink! Hvis du ikke er med, bli med du også!


Hva har du gjort i dag?
Er du med i konkurransen?

hot or not: justin bieber

 • 30.06.2011 - 00:12Hot or not?

kosekveld med mamma

 • 28.06.2011 - 23:53

Ikveld har jeg kost meg sammens med mamma, laget  smoothie (skogsbær) og sett Ugly Betty. 

Liker du smoothie?

Hva har du gjort ikveld?

siste skoledag - del 2

 • 28.06.2011 - 17:14

jeg har savnet deg..

 • 28.06.2011 - 16:25

.. bloggen. De siste dagene har jeg helt klart savnet den. Har fått bedre blogglyst også. Vil bare minne dere på at jeg får mere blogglyst og blogger mere da jeg får kommentarer. Dere bestemmer jo selv om dere vil kommentere eller ikke, men dere lyser helt klart opp hverdagen min da jeg får så søte kommentarer. Jeg blir så glad! Håper dere fortsetter å kommenterer,da lover jeg at jeg skal bli flinkere og blogge. Men en ting til: kameraet mitt virker ikke helt enda, men da pappa kommer hjem skal han hjelpe meg å ordne det. Så dere må ikke forvente så mye bilder disse dagene. Han kommer forresten hjem om noen få dager.. Kommer sikkert bare til å legge ut bilder fra bilder som jeg har på dataen min fra før og mobilbilder. Skal også prøve å blogge noen innlegg hver dag, sånn at det ikke blir så mye tekst. 


Bildet er fra ifjor vinter.. 

 

Leser du bloggen min fast? 

bloggpause..

 • 24.06.2011 - 23:07

Jeg tar ei lita bloggpause, eller blogger når jeg har tid og gidder. Dagene er lange,men gjør nesten alt annet enn å sitte foran pcen.  Jeg gidder heller ikke sette meg på pcen om dagene, er jo ingenting å gjøre på dataen. Ingen varsler på facebook, bloggen min er kjedelig, pluss jeg er sykt lei av designet. Bloggen min er rotete,blir det bare mere og mere etter mer jeg blogger raske innlegg,med mye tekst og lite bilder. Kameraet mitt er klikkings, eller lettere sagt minnekortet. Tar en pause med bloggingen, blogger rett og slett når jeg har noe intressant å blogge om, med mye bilder,og når jeg har tid.


Kjedelig bilde,men har ingen andre bilder akkurat nå. Forresten så synes jeg det er utrolig kjedelig med sommerferie uten fin vær. Noen som er enig?Er jo bare overskyet og regn etter regn. Kanskje en dag blir det sol, og dagene etter styggvær. 

Hvordan er været hos deg?


sankthansaften

 • 23.06.2011 - 23:06

Blogget ikke i går,fordi jeg skulle prøve å ha en datafri dag. Det jeg gjorde da var å se Home and Away på iphone og chillet hele dagen.

I dag er det jo sankt hans. Dagen min har bare bestått av gjøring av husarbeid, sett Home and Away,og isted dro vi en plass på øya vi bor på får å spiste grøt osv. Mye folk sier bare jeg.. Ble ikke båltenning på meg i går. Orket ikke, og så er det så kaldt ute for tiden, uten sol. Har ikke sommerfølelse i det hele tatt!

Nå er jeg med naboen vår, så er eldste datteren til mannen til søskenbarnet mitt her nå. Hehe, komplisert er det. Hun heter forresten Vilde og bor i Bergen. Hun har ikke vært her siden i fjor i påska eller noe. Vi sitter bare å ser Synske barn  på tven, scary.Hva har du gjort i dag?

ny favoritt blogg

 • 21.06.2011 - 15:14

http://marenviks.blogg.no/ 


Maren er en jente på 16 år som ikke har det så lett. Hun virker som ei kjempe koselig jente. Bloggen hennes er kjempe bra, masse nydelige bilder av alt. Annbefaler dere å lese denne bloggen! Jeg har ikke lest bloggen så lenge, men nå leser jeg den ofte..


(Håper det er greit jeg har lånt bildene dine)

 

Lest bloggen hennes?

siste skoledag - del 1

 • 21.06.2011 - 14:32

Nå er endelig sommerferien kommet. Har ikke serlig særlig sommerfølelse enda, fordi det er overskyet og regn, men håper på sol resten av sommerferien. Regner med at regnet regner vekk en dag, hehe. Som det tydligvis ikke gjør. Er ikke skikkelig sommer her jeg bor, men jeg overlever jo.. Lager et innlegg senere om hva jeg skal i sommer og hva jeg gleder meg mest til, altså skikkelig sommer, men sol og greier..
Resten av bildene kommer senere i dag. I fire tiden stikker jeg på kamp mot Misund. Krysser fingrene for seier. Orker ikke å skrive hva vi har gjort på skolen i dag, gjør det senere. Nå sovner jeg snart! 

Har dere sommerferie nå?lørdagens innkjøp

 • 20.06.2011 - 20:44


Singlett 129,- pr stk cubus

Sko 99- H&M

Bikini 59,- pr delT-skjorte 50,- bikbokShorts 199,- cubusCardinan 50,- bikbok
Veske 99,- H&M

Skjerf 3 ting for 50,- bikbok

Topp 50,- bikbok

Hva synes du?

bading next

 • 19.06.2011 - 13:39I dag er det fantastisk fint vær ute. Jeg og Ina har solt oss, spilt fotball og mye annet. Og nå blir det neste å bade i bassenget til naboen og bade i sjøen. Blir herlig! Men nå drar vi, ha en fin søndag! ♥


Hvordan er været hos dere? Skal du bade i dag?

shopping med ina

 • 18.06.2011 - 10:04

Nå har jeg akkurat bølget håret og jeg holder på å ordne meg ferdig til at jeg og Ina skal til Kristiansund på shopping. Gleder meg! ♥ I dag våkna jeg halv ni og da var det sol. Nå er det uheldigvis overskyet, men varmt. 


Men nå må jeg dra. Ha en fin dag folkens! ♥


Hva skal du i dag?

vi vant fotballturneringa

 • 17.06.2011 - 22:25

Ja, som i overskrften så vant klassen vår, (8C) fotballtureringa på skolen i dag. I begynnelsen av skoledagen hadde vi forskjellige idretter. Vi hadde jo idrettsdag,så dere skjønner sikkert hva jeg mener. Og senere på  dagen hadde vi fotballturnering. Først spilte vi mot 8C,8A,9C,9A og vant. Det var veldig morsomt,og mange var veldig gode. Da vi hadde fått pokalen, skulle vi spille mot lærerne. Det med at lærerne scoret det første målet gjorde oss veldig nervøse. Men senere i kampen scora vi endelig. Det ente med 2-2, altså uavgjort. Jeg scora forresten ene målet, hehe. 

Når jeg kom hjem fra skolen dro jeg rett til bestemor og klippet plen. Brukte noen få timer. Var veldig slitsomt,siden jeg holdt på å sovne og det verka i føttene mine, men det viktigste var jo at jeg overlevde.. 

Skal slutte å klage på denne bloggen her, dere synes sikkert det ikke er så koselig. Så jeg skal prøve å være positiv. Er jo stross alt bare to skoledager igjen nå.


Skal forresten begynne og ikke legge ut så veldig mange bilder ut i samme innlegg,heller flere innlegg..

Ikveld har jeg bare ligget i senga mi,halsovet og sett One Tree Hill. Nesten ferdig med tredje sesongen nå.. har ikke kommet så langt enda,fordi jeg må jo spare penger til de neste sesongene,og det tar jo litt tid. Og så har jeg jo selfølgelig sett litt her og litt der fra de nye seriene også.

Hva synes du?

photoshoot med silje

 • 16.06.2011 - 23:04


Ene bestevenninnen min er i syden, så blogger på hennes sin blogg også, trykk her  for å komme på bloggen hennes. Good night! ♥
Hva synes du om bildene?

fjelltur

 • 16.06.2011 - 19:21

På skolen i dag har vi vært på fjellet. Der hadde vi konkurranser, sjukamp elns. Lettere sagt syv konkurranser..  Om å gjøre å fylle 1liters bøtte først ved hjelp av en mindre bøtte, hestesko-kasting, sekkeløp, potetløp, eggkasting, gå på stylter og tautrekning. Kjempe koselig! Ble litt brun også. Klassen vår fikk 46 poeng,8B fikk 61 poeng og 8A fikk 61 poeng. Men klassen vår ble kåret til den smarteste og sterkeste klassen,så dere må ikke tro vi er dårlige. Må si at klassen vår hadde bare en liten oppvarming for morgendagen, da vi skal ha idrettsdag og fotballturnering. Men da skal vi finne, håper jeg.. Når vi kom på skolen igjen var det ca en halvtime til bussen kom, og da hadde mange vannkrig og mange solte seg. 

Når jeg kom hjem fra skolen skiftet jeg til shorts og t-skjorte,spiste middag og gikk ned til Silje Beate. Vi tok litt bilder,solte oss og hørte på musikk. Bildene kommer kanskje senere ikveld, fordi vi tok bilder med Silje sitt kamera. 

Flere bilder kommer senere, men nå må stikker jeg ut. Ha en fin kveld folkens! ♥

Hva har du gjort i dag?

outfit 14.06.11

 • 14.06.2011 - 15:56

Genser bikbok
Bukse cubus 

Nå skal jeg dusje, ha på meg en kjole og stikke i bursdag til søskenbarnet mitt, altså naboen. Ha fortsatt en fin dag folkens!♥

Hva synes du?

nytt design (gjesteinnlegg)

 • 14.06.2011 - 08:12

Hei! 

Nå er det Camilla som blogger her. Jeg har vært her og fikset designet til Amalie litt. Det ble ikke så bra, eller hva synes dere? Er ikke helt ferdig, men rekker ikke bli ferdig i dag heller, fordi etter skolen i dag drar jeg til Tyrkia. Så jeg skal snakke med amalie på skolen i dag og spørre om hun vil blogge for meg. Da må dere besøke bloggen min hverdag for og se på innleggene hennes. 

(Bestevennen min hun sjø ♥)

Dette er da meg:


Hva synes du om designet til amalie?
Synes du Amalie har en bra blogg? JA?

- http://camillaohrvik.blogg.no

photo: lights

 • 13.06.2011 - 22:00

Nå er jeg sykt lei av designet mitt,så prøvde jeg ett annet design. Men nå greier jeg selfølgelig ikke skifte tilbake igjen. Så designet mitt ser ikke så bra ut akkurat nå. Er ikke så tålmodig nå, så jeg fortsetter imorgen..

Er du utålmodig?
Hva synes du om bildet? 

innkjøp fra Ålesund

 • 13.06.2011 - 19:32
Topp 50,- bikbokGenser 125,- bikbok 


Kjøpte meg utrolig lite,men da får jeg jo spare pengene jeg har igjen til  noe annet.. Begge toppene er litt store til meg,men orker ikke bytte de. Begge toppene var på salg på bik bok. 

Var ei ekstra natt på Sunnmøre,så i dag fant jeg ut at fotballkampen jeg skulle på begynte kl to,og bussen jeg skulle ta hjem gikk da. I natt var det kjempe koselig, jeg, søskenbarnet mitt og tanta mi satt oppe til kl fire på natta. Vi så noen filmer,vidio fra vi var små og snakket en del. I dag kom mamma og hentet meg i Kristiansund, jeg hadde tatt bussen dit. Når jeg kom hjem så jeg bare One Tree Hill og slappet av. Isted pakket jeg ut alle klærne og ryddet rommet. Nå stikker jeg en tur ut på trampolina. Ha en fin kveld! ♥

Hva synes du?

ny favoritt drikke

 • 13.06.2011 - 19:15
♥ Sunn og god

 

Har du smakt olden eple? Synes du den er god?

Dagens antrekk

 • 12.06.2011 - 21:31

bluse BIKBOK bukse BIKBOK sko EUROSKO

Hva synes du?

photoshoot - amalie, martine og torill

 • 12.06.2011 - 01:30Dårlig blogging i det siste. Men har hatt det veldig travelt.  I går dro jeg til Sunnmøre etter skolen. Og når jeg kom var jeg så sliten at jeg orket ikke på dataen. Senere dro vi på ungdomsklubben, der møtte jeg mange av vennene deres og det var da koselig! Når jeg kom til Madeleine igjen, slappet bare av foran tven, og spiste hamburger og koste meg sammens med søskenbarna mine. 

I dag ble jeg henta av Martine og Torill,så dro vi på Moa. Shopping selfølgelig! Det er så typisk at når jeg har med mye penger bruker jeg nesten ikke noe, men når jeg har med lite penger bruker jeg opp alt og trenger mye mer.. Jeg hadde med speilrefleksen,men det gikk nesten ikke å ta noen bilder. Det sto altså at minnekortet var fullt da jeg hadde under hundre bilder. 

Nå overnatter jeg og Martine med Torill. Vi bare sitter på dataen og chiller. Isted spiste vi pizza,snakket,flirte og spilte spill. Kjempe koselig! 

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene? 

tommel opp for...

 • 08.06.2011 - 21:48

...  at jeg skal til Sunnmøre i helga. Holder på å pakke nå, så det blir bare et kort innlegg med webcam bilder. Men da jeg skal til Sunnmøre skal jeg ta en del bilder til bloggen, gled dere! 

Ble dessverre ikke blogging i går,fordi kom hjem fra fotballkamp kl 10,og da måtte jeg øve på rle prøve og skrive foredrag om One Tree Hill. Vi vant forresten fotballkampen, 11-2 mot Ekko. Forrige gang vi spilte mot de vant vi 4-1. Bra vi slo de mer en sist gang, siden i første omgang var stillingen 1-1 og i andre omgang scora vi hele ti mål. 
Hva skal du i helga?

travel dag

 • 06.06.2011 - 22:22

I dag har vi hatt aktivitetsdag på skolen. Der grillet vi, fisket vi,skjøt med luftgivær og hadde forskjellige poster. Jeg synes det var kjempe koselig og ganske chill. Etter skolen dro jeg på fotballtrening. Og når jeg kom hjem var det godt og legge seg i bobblebadet og slappe av med litt musikk. 

Nå har jeg nylig spist middag. Ganske seint,ikke sant? Men har ikke hatt tid før nå. Var forresten barnevakt isted også. For ungen til søskenbarnet mitt, som ikke ville sove. Hun var jo helt frirfull eller hva jeg skal si. Hun skrek når jeg gikk ut av rommet,fliret når jeg så på henne og mye annet.. Så satt jeg der en times tid og holdt henne i handa. Men like våken var hun. Veldig travell dag skal jeg si. 

Imorgen er det "på`n igjen", bare at da skal jeg på sang og spille fotballkamp. 
Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag? 

fotballtreninga i bilder

 • 05.06.2011 - 22:18

I dag har jeg badet i sjøen, faktisk årets første bad. Ble litt seint i år, men har vært forskjøla osv. Ellers i dag har jeg solet meg,vært på fotballtrening og vært hos Camilla. Kom hjem får ca en time siden.

I morgen på skolen skal vi være ute hele dagen, grilling og tur. Etter skolen (da vi i 8ènde er sliten) må vi på fotballtrening! 

Hva synes du om bildene? 

sol, men vind

 • 04.06.2011 - 20:14

Tusen takk for alle de søte kommentarene jeg har fått i de siste innleggene ♥ Dere er så søte! Blir veldig glad når jeg får sånne kommentarer. Smiler mer og får mere blogglyst. Har ikke blogget så mye fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive.

I dag er det sol,men vind og litt kaldt! Men jeg har nesten vært ute i hele dag. Tror jeg har fått litt farge også. Ute så har jeg spilt fotball,passet barn og slappet av litt. Nå sitter jeg og ser One tree hill og spiser vannmelon. Men har lyst ut igjen,så etter jeg har blogget ferdig tror jeg at jeg stikker ut med lillebror og spiller fotball.  

Nå er nesten sommeren kommet og jeg gleder meg mye til å: Bli brun,bade, spille mye fotball og seine kvelder. Det er så koselig å sitte ute å høre fuglene synge og småbarn som leker. Lyst er det også ute til seint på kvelden/natta. Gleder meg til det blir skikkelig sommer. Varm sommer får å si det sånn. 


Greier ikke å legge inn bildene fra speilrefleksen min på pcen, prøver mer etterpå. Et bilde fra forrige helg,da jeg overnatta hos Camilla.

Hva synes du om bildet?
Hvilket vær er det hos deg?

sover du?

 • 04.06.2011 - 01:50

Det gjør jeg,snaaaaaaart! Må vel komme meg opp i skikkelig tid i morgen. Natta ♥

Tok bare et tilfeldig bilde fra i dag...

sommer photoshoot

 • 03.06.2011 - 23:26
I dag har jeg gått tur på Bremsnes hatten med mamma. Koselig tur! Ellers har jeg bare sett One tree hill, vært ute og spilt fotball. Iste før jeg skulle dusje fant jeg ut at jeg ville ha en liten photoshoot alene, så jeg slengte på meg en kjole,sminket meg og gikk ut. Lillebroren min var fotograf. Kan skrive et innlegg om kjolen senere, om hvor den er fra osv. 

Hva synes du om bildene?

lese din blogg?

 • 02.06.2011 - 22:00

Jeg har nesten ingen blogger å lese for tiden. Så hvis du vil at jeg skal lese og kommentere bloggen din, så bare legg igjen en kommentar med bloggadressen.

Skal jeg lese din blogg?
Hva synes du om bildet? 

min smoothie oppskrift

 • 02.06.2011 - 20:19

Annabelle lurte på om jeg kunne lage et innlegg om oppskriften min til smoothie. Så det kan jeg gjerne gjøre. 

Først finner jeg fram det jeg skal i smoothien. Jeg bruker litt vanilje yoghurt, litt eple juice og frossen jordbær. (som du for kjøpt i dagligvarebutikker.) Du bestemmer selv hvilken bær du vil ha oppi, etter det du liker best. Jeg liker den best når jeg ikke blender den så mye, for da blir det nesten som sorbet. Etter jeg har hatt alt oppi blenderen skrur jeg den på, og når det er ferdig blandet tømmer jeg det i et glass og pynter med ei jorbær. 
Det første bildet var smoothien litt lys rosa, fordi jeg ikke hadde så mye jordbær oppi og den hadde banan i også..  Det andre bildet hadde jeg veldig mye jordbær oppi.

Skal du prøve denne oppskriften neste gang du lager smoothie?

sunn nattmat

 • 01.06.2011 - 23:45Liker du salat?

søt sang!

 • 01.06.2011 - 23:35

I hele kveld har jeg sittet å hørt på en utrolig søt sang. De som synger den er fra Ålesund, samme som meg. Og så er vi slekt med de. Var i en åttiårsdag til faren  til han mannen som synger for mange år tilbake, da var de også der. Sangen er vel litt gammel, men liker den veldig godt fordi den er så avslappende og rolig.. 

I dag fikk vi forresten vite at moren til han som synger sangen døde i mars. Det stod i avisa for andre gang i dag. Veldig trist!! 

 


Et bilde fra 70 årsdagen. Skikkelig koselig var det. Da bildet ble tatt hadde vi rockering konkurranse, og jeg vant. Jeg er forresten hun lengst unna kameraet.

Hva synes du om sangen?

tidlig helg

 • 01.06.2011 - 15:59

Dagen i dag var utrolig lang, kjedeligste skoledagen i uka. Vi fikk karakter på norsk tentamen, der vi hadde stil. Jeg fikk 4+ som jeg er fornøyd med fordi jeg ikke er en av de smarteste i klassen. Har forresten fått bare 4ère i dag, altså: norsk tentamen, musikk for dette skoleåret og "finbok" som de kaller det i naturfag.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og nå har vi endelig tidlig helg. Blir ganske chill,men må da også tjene litt penger til jeg skal reise til Sunnmøre neste helg. Når jeg er ferdig på dataen, så skal jeg bare sette meg foran tven og spise mint-is.

Ha en fortsatt fin dag folkens! ♥ 

Hva synes du om sangen?
Har dere tidlig helg? 

hits