AMALIEWJ

details of my room

  • 04.05.2015 - 16:56
homemade orangejuice with a twist

  • 03.05.2015 - 13:41

C- vitaminbombe:
2 appelsiner
1 eple
2 cm ingefær
1 cm chilli 

Timene i dag har bare sust unna. Jeg har fått slappet av med god samvittighet, der jeg har sett på serier, laget hjemmelaget juice og spist vannmelon som snacks. Nå er planen å hive på seg treningsklærne og gå meg en lang tur, i tillegg til at jeg leser på helseprøve. Snakk om å slå to fluer i en smekk! Mobilen er lagt igjen hjemme, slik at jeg ikke har annet valg enn å lese, haha. Håper alle får en super søndag videre, enjoy!

this lovely triangl bikini

  • 02.05.2015 - 09:54

Link her <-- It was love at first sight

Forrige mandag bestilte jeg meg denne fine Triangl-bikinien som jeg hadde ønsket meg en god stund. Jeg var overrasket at det kun tok en uke å sende pakken. Var litt usikker på størrelsene, men heldigvis passet den perfekt. Nå ser jeg virkelig frem til sommeren og Kreta med jentene. Er så glad for at jeg valgte akkurat denne bikinien som heter Lily - Strawberry Kiss, for fargene er så fine sammen ♥ Uten tvil et godt kjøp!

 

put my sunglasses on

  • 01.05.2015 - 16:52

welcome your busy month

  • 01.05.2015 - 13:56

1. mai er ankommet, og ikke minst den travleste skolemåneden for min del. Det betyr at jeg har som mål å ligge litt på forkant med skolearbeid denne måneden, for at stresset ikke skal ta helt overhånd. Det er også ganske avgjørende for meg å få bra resultater på skolen. Etter en rolig morgen, bestående av ingenting nyttig - setter jeg meg inn i prøvemodus, og skal bli der et par timer. Jeg burde utnytte denne fridagen godt, men det er ikke så lett når det fins så mange andre fristelser. Vil ikke at denne måneden skal bli et mareritt, derfor burde jeg begynne å gi gass allerede nå og ikke utsette alt. Håper dere alle får en super start på denne fine måneden, og nyter dagen ♥hits