AMALIEWJ

dagens innkjøp

 • 01.06.2012 - 00:27

I dag har jeg vært i byen på MR med foten min. Gleder meg til å få tilbakemeldig! Etter vi var der dro jeg, mamma og pappa i butikker å kjøpte litt av hvert. Veldig lenge siden vi dro til byen sammen, så det var koselig! Ellers har jeg jobbet med øving til engelsk tentamen i hele kveld. Har også snakket nesten to timer med Camilla (bestevenninna mi) Må vel sitte ei stund til med den denne dritt jobben her.. Blir godt med helg nå! Hva synes du om innkjøpet?


Sports t-skjorte fra G-sport // 299,-

Sportsbh fra H&M // 149,- 

Kjole fra sparkjøp // salg 74,- Dere får se bilder senere med kjolen på, har ønsket meg en lang kjole lenge, så det passet perfekt! Kjolen er forresten masse finere på.

Joggesko fra G-sport // 1499,- (Synes de ikke var så fine, men måtte virkelig ha noen joggesko som passet bra. Skoene satt veldig bra på og er veldig gode å gå i..)

 

+ En svart kjole, kamerastativ og noen andre ting. Dere kan få se bilder av det andre senere.

fotballkamp i bilder

 • 30.05.2012 - 22:28




















Stillingen ble 17-1, herlig!

 

Bildene blir ikke store, men det er vel bedre å få litt mindre bilder, enn ikke noe bilder i det hele tatt? Jeg skal i hvertfall endre på det så fort jeg finner ut grunnen til at bildene blir så små. Tror det er noe jeg har stillt kameraet på.. I dag har jeg vært på skolen, kjedeligste dagen i uka. Så har jeg skrevet søknad til sommerjobb. I kveld har jeg slappet av foran tven og tatt det med ro. Håper alle har hatt en fin dag!♥ Hva synes du om bildene?

jordbær med sjokolade

 • 29.05.2012 - 17:08

Det er faktisk første gang jeg har smakt jordbær med sjokolade. Sykt godt! Skjønner ikke hvorfor bildene ble så små, trykte på 800px som jeg alltid bruker, så blir bildene mye mindre. Prøvde flere ganger, noen som vet hva problemet er? 

I dag hadde vi norsk tentamen på skolen, det gikk bedre enn forventet faktisk! Etterpå drar jeg for å se på kamp, beste laget mitt skal spille. Blir gøy! Skal ha med kameraet, så det kommer bilder senere ikveld..  Håper alle får en koselig dag videre! ♥Liker du jordbær med sjokolade?

the last time

 • 28.05.2012 - 21:52

Har ikke blogget sikkelig på ei stund, fordi det har vært travelt med skole og andre ting. Har heller ikke hatt stort med blogglyst.. Og selvfølgelig når jeg har hatt blogglyst, har ikke blogg.no virket eller bildeopplastningen, typisk!! Men nå tenkte jeg å slenge inn et innlegg om hva jeg har gjort den siste tiden. Har forresten holdt på i flere timer nå med dette innlegget.. Nå skal jeg se ferdig en film som heter  

"I don`t know how she does it", så tar jeg natta. I morgen har vi tentamen, ønsk meg lykke til! ♥ (det trenger jeg!!)

Gått med krykker! Hvis dere vil så kan jeg sikkert lage et innlegg om det senere..

Feiret 17. mai. Var en veldig koselig dag, men det som var kjedelig var at jeg gikk på krykker da, så jeg kunne ikke gå i tog. Som jeg synes er en veldig koselig tradisjon..

Tatt en del naturbilder/sommerbilder

Spist masse jordbær!

Gått med shorts i sommervarmen som var..

Drukket masse smoothie!

Vært i konfirmasjon til ungen til mannen til søskenbarnet mitt (haha, avansert..)



Cyberbully

 • 26.05.2012 - 17:22

I går kveld så jeg en sykt trist film, en av de beste jeg har sett faktisk! Den heter "Cyberbully". En film absolutt alle burde se! Det burde nesten være obligatorisk å vise den til alle tenåringer, for den er absolutt vært det! Det er en av de tristeste filmene jeg har sett, og en av de beste. Elsker gråtefilmer generelt, men det er ekstra trist å se at filmen er basert på virkeligheten, altså nettmobbing som skjer verden rundt.. Emily Osment spiller hovedrollen i filmen! Anbefaler alle å se denne filmen, hvis du ikke allerede har sett den. Har du sett filmen før? Eller skal du det?

       

 

 

Her er traileren:

 

 

 

 

 

 

 

inspirasjon: nasty gal

 • 13.05.2012 - 20:26

 




Nasty gal har sååå mye fint, har lyst på alt! Får sykt mye inspirasjon av å bla gjennom siden deres, kan sitte der i flere timer og bare sikle.. Skulle bare hatt litt mer penger! Hva synes du?


siste innkjøp

 • 13.05.2012 - 17:52


dongrijakke fra cubus 299,-

topp fra bikbok 49,- 

topp fra bikbok 49,-

tubebh fra bikbok 129,- 

+ verdens deiligste joggebukse og en bikini.

outfit

 • 11.05.2012 - 00:28

I dag kom jeg til Sunnmøre tidligere på dagen, ellers har jeg vært litt å handlet og vært på graven til farmor ♥ Tiden har gått veldig fort! På lørdag skal søskenbarnet mitt ha konfirmasjon, så jeg ble med litt tidligere.. Men er så trøtt nå, så tror jeg går å legger meg. Forresten, outfiten er den jeg skal ha i morgen.. Måtte bare prøve det, så tok vi bilder. Hva synes du om outfiten?






dongerijakke fra cubus topp og sko fra bikbok sko fra converse



kjole til 17. mai

 • 08.05.2012 - 19:21

 


Peach kjole til 399,-  HER Hvit kjole til 499,- HER


Hvit kjole til 499,- HER Creme kjole til 479,- HER

Hvit kjole utsolgt Blå kjole til 799,- utsolgt


Nude/lyserosa kjole til 479,- HER   Creme kjole til 399,- HER



Beige kjole til 599,- HER Rosa kjole til 499,- HER

Hvilken kjole likte du best?

barnevakt og smoothie

 • 07.05.2012 - 20:35

På skolen i dag hadde vi tre timer med nynorsk tentamen, og tre timer med film. Var egentlig veldig chill og koselig. Herlig med sånne dager i blant, skulle gjerne hatt det hele tiden.. Ellers har jeg gjort lekser, vært barnevakt for denne vakre skapningen under, og laget smoothie. Nå sitter jeg å ser på tv og er trøtt, blir ikke sent i dag heller, tror jeg! Hva har du gjort i dag? 

Er hun ikke nydelig?



ukens wants

 • 06.05.2012 - 22:26

lilla sko HER og rosa sko HER ♥


t-skjorte HER og sports bh HER ♥



konfirmasjon i stavanger

 • 06.05.2012 - 21:44

I helga har jeg vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt i Stavanger. Det var veldig koselig! Familien var samlet, vi spiste også veldig god mat og kake. Forrige helg var det jeg som ble konfirmert. Og denne helgen var det søskenbarnet mitt i Stavanger, så neste helg er det søskenbarnet mitt i Ålesund. Veldig koselig!

 I morges var det veldig travelt. Siden vi skulle dra klokka tolv, så måtte vi pakke, spise og andre ting. Fikk også tatt et morgenbad. De har stort svømmebasseng inne i huset, veldig deilig og varmt! Tror jeg skal legge meg om ikke så lenge, er helt utslitt og trøtt etter helgen.. Har du vært i konfirmasjon eller blitt konfirmert i år?










søskenbarna mine ♥ (meg til venstre)







hits