AMALIEWJ

Sunn speltlompepizza

  • 08.04.2014 - 21:34
Har i flere uker hatt lyst til å prøve ut denne pizzaen, men har aldri tatt meg tid til det, selv om den er veldig lett å lage. Speltlompepizzaen smakte faktisk kjempe godt, mye bedre enn forventet. Dette skal jeg lage flere ganger, men neste gang skal jeg endre litt på oppskriften, slik at jeg får prøve noe nytt.
Jeg beklager for sent innlegg, men kom nylig hjem var en koselig tur sammen med ei venninne i skog og mark. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og deretter lage meg en god kveldsmat, nemlig vaniljekesam og kiwi, før jeg tar kvelden. Kan legge ut oppskriften på speltlompepizzaen senere, om det er noen interesse for det. Har du smakt dette før? 

jobbdag på cubus

  • 07.04.2014 - 17:39

I dag har jeg jobbet på Cubus i hele dag, fordi har har noe som heter Aksjon Uganda på skolen. Møtte opp spent og nervøs klokka ti i morges på kjøpesentret, og var nyskjerrig på hva dagen skulle bestå av. Dagen gikk overraskende fort! Det eneste jeg gjorde var å sortere undertøy etter størrelser og merker. Ble ganske sliten av å stå stille hele dagen, men er glad for at dagen er overstått. Jeg synes det var veldig kjekt å se hvordan de jobbet der, men ble litt overrasket over hvor mye de gjorde i løpet av en dag. Vi gjorde også de samme tingene om og om igjen, som var ganske kjedelig i lengden. Nå har jeg i alle fall prøvd det, og kanskje jeg får noen lørdagsjobber fremover hvis jeg spør? Det var utrolig koselige ansatte som jobbet der, som var flinke å si hva jeg skulle gjøre. Arbeidsdagen min sluttet klokka tre, så etter jobb dro jeg på treningssentret. Har du jobbet i butikk før?


Snuppa
sunday morning

  • 06.04.2014 - 10:00

Har en følelse på at dette kommer til å bli en god dag! Starter dagen med en kaffekopp og serie på dataskjermen. Ellers i dag så skal jeg trene, rydde rommet, støvsuge huset, planlegge ei ny uke og se ferdig home and away episodene fra uken. Håper alle får en super fin søndag! Hva skal du i dag? 

cosy time

  • 05.04.2014 - 22:21

Dagen startet med en god frokost før jeg dro avsted til trening klokka 10. Trente styrke og kondisjon i dag! Senere dro jeg til byen sammen med ei venninne. Vi gikk rundt å så i butikker, dro på kafê og spiste kinamat (som forresten ikke var noe godt..) Har hatt en suuper koselig dag med godt selskap! Nå er det full avslapping som står på menyen før jeg tar natta.. Hva gjør du i kveld? 

dagens outfit

  • 05.04.2014 - 14:18


Skinnjakke fra H&M //  Skjørt fra BIKBOK // Klokke fra Daniel Wellington 

fresh flowers

  • 02.04.2014 - 20:20


Denne dagen har vært utrolig herlig! Skoledagen startet med at vi på 1. året på vgs dro på kino for å se filmen "12 Years a Slave." Virkelig en film å anbefale, selv om den var ganske langdryg. Da filmen var ferdig gikk vi tilbake til skolen der noen fra Redningselskapet skulle ha en presentasjon. Det var ei derfra som fortalte en sann historie om en båtulykke hun var med på, som skjedde i fjor sommer da bestevenninna hennes og en bekjent omkom. Tror flesteparten satt der med tårer i øynene, i alle fall jeg! Vi fikk også høre om hvor viktig det er med redningsvest, ikke drikke alkohol før man går ombord i en båt, førstehjelp og at man ikke skal kjøre båt i mørket for sikkerhetens skyld.. Deretter fortalte noen elever om Aksjon Uganda som vi har på mandag neste uke. Tror var den eneste klassen som var så heldige å få dra hjem tidligere fordi vi ikke hadde lærer. Dro på treningssentret etter skolen, der trente jeg styrke og 20 min spinning. Ellers nå i kveld så har jeg ringt rundt om kring til butikker, for å se om jeg kan jobbe der på mandagen neste uke, dette blir spennende! Hva har du gjort i dag?

APRIL

  • 01.04.2014 - 22:35

Feirer 1. april med å dele noen bilder med dere. Det er et århundre siden jeg sist blogget, men har så utrolig lite å gjøre disse ukene fremover, så da fikk jeg lyst å starte å blogge igjen. Er også veeldig kjekt å høre at folk savner blogginga mi ♥ Ikke skjønner jeg det med denne dårlige og uoppdaterte bloggen.

Bildene over er tatt i desember i fjor faktisk. Mimret tilbake på "gamle" bilder, da jeg kom over disse bildene. Savner virkelig denne naturlige hårfargen min, angrer skikkelig på at jeg stolte sånn på frisøren som ødela håret mitt med å bleke det til ombre. Etter tre forsøk er det fortsatt stygt, og tidligere dag så ringte jeg tilbake til salongen, og de sa at de kunne farge håret tilbake, men da måtte jeg betale 2000,- Ikke nok var det at jeg måtte betale nesten 2500,- for de andre mislykkede forsøkene. Dårlige frisører nå til dags! Så nå har jeg ikke noe annet valg enn å finne en seriøs/billigere frisør og farge det tilbake. Noen som har tips til frisørsalonger som er flinke?

hits