AMALIEWJ

nytt kamera!!!

 • 27.04.2012 - 16:40

Har ikke vært blogging på ei stund siden jeg ikke har hatt kamera osv. Men i går fikk jeg endelig det nye kameraet i posten. Canon EOS 60D, beste kameraet ♥ Det var veeldig dyrt, men bruker bursdagspengene mine og konfirmasjons pengene + at jeg har solgt kameraet og har fått litt penger for det. Elsker det allerede, er seriøst det beste kameraet jeg har prøvd! Betalte ca 14 000 for hele kamera utstyret.. (selvutløser, linse, blits osv) Hvilken kamera har du?


(litt uklart)herlig vær!

 • 19.04.2012 - 21:09

Det har vært sykt fint vær de siste dagene og ikke minst varmt.. Herlig, skikkelig sommerfølelse! Nå sitter jeg å koser meg melon og ser på nytt kamera. Dagen i dag har gått ganske fort, har ikke rukket å gjort så mye. Har vært på skolen, hos fysoterapauten, raket gress og nå har jeg kommet inn fra sola. Forresten, når jeg var ute isted så jeg nabokatten holdt på å rote med noe. Så var det ei lita mus, ble skikkelig redd, så jeg klatret oppå den nærmeste tingen jeg så. Når jeg hadde gjort det ropte jeg på lillebroren min og noen andre, så kom de å prøvde å fange musa. Jeg er sinnsykt redd mus, også spesielt fugler. Greier ikke å beskrive hvor redd jeg var, haha!! Noe spesielt du er redd for?

  

kveldskos!

 • 17.04.2012 - 22:50

Kveldskos maten min! Ble et veldig dårlig bilde, shit happens! Har ikke hatt blogglyst i dag, dere hører mere fra meg i morgen! Nå skal jeg ordne meg, så blir det natta. Håper alle har hatt en fin dag ♥ Liker du honningmelon?

smoothie love

 • 16.04.2012 - 19:17

I dag har jeg ikke vært på skolen. Var veldig forskjølet og hadde vont i magen, men skal på skolen i morgen da.. Dagen har bare bestått av one tree hill for det meste. Har uheldigvis sett ferdig sesong åtte i helgen. Da må jeg bare vente til sesong ni blir billigere.. Fikk tårer i øynene når siste episode var ferdig, tenkte bare på at det bare var en episode igjen, så kom tårene! Haha, jeg er så følelsemessig, gråter av hver lille ting. Og hvis noen andre gråter, gråter jeg også.. One tree hill er seriøst verdens beste serie. Skulle ønske at det gikk enda flere episoder enn det det er! Nå sitter jeg å ser på reiser til North Carolina, har så lyst dit one tree hill spilles inn! Vil heller dra dit enn til London, og da er det ille da..


slapp fisk

 • 15.04.2012 - 22:16

Denne helga har for det meste bestått av one tree hill, beste serien på jord!♥ I dag har det vært kjempe fint vær, knallblå himmel og varmt! Har for det meste vært ute og sett one tree hill. I kveld begynte alt stresset. Jeg og familien koste oss meg god kveldsmat isted, så har jeg bare sett litt tv, trent og nå gjør jeg ei lekse jeg skulle ha gjort hele helga, men setter alt ut i siste tiden.. Typisk meg! Men nå må jeg skynde meg å gjøre den ferdig.. Jeg har også klart å blitt forskjølet, sykt kjedelig! Håper jeg blir bedre snart. Det er så kjiipt å spørre om å få gå på do i timene bare får at du er så forskjølet.. Hvilket vær hadde du hos deg i dag?


dagens bilde

 • 15.04.2012 - 21:50


nikon d 3000 // uredigert

 

Hva synes du om bildet?

pakke i posten

 • 14.04.2012 - 21:39


Fotballfrues dagbok // 262 kr.

En fantastisk bok!  Den handler om hennes beste oppskrifter, treningstips, private bilder, personlige tekster og annet spennende innhold gjennom et helt år. Masse inspirasjon!

Treningsvideoer // 99 kr pr stk.

One tree hill // 199 kr

Alt fra cdon.com

verdens beste smoothie

 • 14.04.2012 - 17:58

I dag våknet jeg klokka åtte, var så forskjølet at jeg måtte bare stå opp. Like etter våknet heldigvis lillebroren min, så vi koste oss sammen med one tree hill. Ellers har jeg trent, laget smoothie, vært ute og ryddet i sminkeskapene mine på badet. Nå sitter jeg å leser blogger og spiser appelsin.  Fikk pakken jeg besilte for noen dager siden i går, dere får se hva det er etterpå.. Hva har du gjort i dag?

♥Haley

 

ukens wants

 • 14.04.2012 - 01:14

Fant noen nydelige og sykt billige sko fra ebay.. Tror det blir det neste på ønskelisten, har så lyst på alle!

De blå skoene fås kjøpt her og de nude fås kjøpt her ♥Svarte sko fås kjøpt her 


Elsker dem, nydelige! Ser ut som skikkelig dyre sko med gull hæl. Men er veldig billig! Fås kjøpt her 

Hva synes du?dagens bilde

 • 12.04.2012 - 22:06


nikon d 3000 // uredigert

I dag har jeg vært hos fysiteropauten, på møte og spilt bord tennis. Gidder ikke å skrive så mye nå, så slutter her. Nå skal jeg ordne meg og legge meg om en stund. Er så utrolig sliten og trøtt, så blir godt med en god  natt søvn! Snakkes i morgen, lover at det blir bedre blogging da.. Hva synes du om bildet?


american idol

 • 11.04.2012 - 21:13

I dag har jeg bare vært på skolen, gjort lekser og slappet av forran tven. Nå koser jeg meg med jordbær og ser på American Idol. Så straks det er ferdig skal jeg og pappa ut å spille bordtennis, kjempe gøy! Jeg vil også takke alle søte leserne mine for alle kommentarene jeg hat fått i det siste, det betyr mye! ♥ Happy face!

busy day!

 • 10.04.2012 - 22:13

I dag har det vært veldig travelt. Har vært på skolen, vært hos fysoterapauten og vært i kirka å tatt konfirmasjonsbilder sammen med alle.. Har nesten ikke vært hjemme i det hele tatt heller.. Det skal bli skikkelig godt å legge seg etterpå, er utslitt! Hva synes du om bildene?


Måtte ha på oss bunadskjorte og bunadsko på bildene. Fotografen var det å tok bilder..

familie middag

 • 09.04.2012 - 21:11

I dag har det vært veldig travelt til blogging. Vi har hatt middagsbesøk, vært barnevakt og tatt opp bord tennis bordet vi kjøpte for noen dager siden.. Kjempe gøy! Skal snart ut en tur får å spille med pappa. Så i morgen er det skole igjen. Åh, som jeg gruer meg! Kunne gjerne tenkt meg en uke til ja.. Har dere bord tennis hjemme?
Har senebetendelse i hånden, så må gå med støttebandasje i noen dager..

smile

 • 08.04.2012 - 22:13

Nå sitter jeg jo her å smiler. Har nylig bestilt noe dere får se senere. Skikkelig happy, det er i hvertfall noe trenings dvd`er. Skal begynne å trene hjemme, har sagt det mange ganger får. Men nå mener jeg det virkelig. Skal begynne å legge meg tidlig om kvelden når det er skole og da får jeg mer energi. Skal få mye inspirasjon til å trene og bare spise godteri/usunt i helgene. Det er jo en start! Spiller jo egentlig fotball, men er skadet enda. Har vært det siden slutten av januar.  Så får ikke trent ellers utenom gym på skolen. Så det blir gøy å se hvordan det går. Bruker du å trene?tusen takk, dere!

 • 08.04.2012 - 20:38

Jeg vil takke til alle som leser bloggen min. Har fått en del nye lesere og kommentarer i det siste. Skal prøve å blogge bra og regelmessig for deres (og min) skyld. Vil bli en bedre blogger, så skal få prøve å blogge hver dag. Dere er best! ♥ Og dere må huske at jeg kommenterer hele tiden tilbake og svarer på spørsmål. Hvis det er noe du lurer på, så er det bare å kommentere i innleggene, så kan jeg lage et innlegg om spørsmålene hvis det er sånn.. Dere må vite at jeg setter stor pris på dere, og det gjør jeg også til tilbakemeldinger. Dere lyser opp hverdagen min med å kommentere, blir så glad! "nobody's perfect"

lei av snø

 • 08.04.2012 - 16:58

Er veldig lei av snø nå, vil ha sommer! I dag har jeg lastet ned sanger til iphonen i hele dag, er så utrolig lei nå. Vurderer å se en film, spise godteri og kose meg. Har bare kommet halveis i å laste opp, så dette kommer til å ta dagen..  Hva gjør du i dag?

dagens bilde

 • 07.04.2012 - 23:25


nikon d 3000 // redigert

 

Hva synes du om bildet?

 

dagens innkjøp

 • 07.04.2012 - 19:37

I dag har jeg, Mia og Johanne vært i byen (kristiansund) og shoppet. Det var veldig koselig! Jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe, så var det jeg som brukte mest penger.. Typisk! Prøver å spare penger, men det blir ikke akkurat noe bedre av å dra i butikker. Kjøpte to ting til som dere får se senere. For når jeg kom hjem så jeg en brunkrem flekk  på den fine hvite toppen jeg kjøpte. Det er så surt når du bruker mye penger på en ting, så er det en stygg flekk på den.. Noen av bildene under er litt dårlige, fordi blitsen på kameraet mitt virker ikke fortiden. Men skal få den ordnet når pappa kommer hjem i morgen. Hva synes du om innkjøpet?Genser fra Only // 139 kr

Genser fra Cubus // 29 kr (Kjøpte bare genseren fordi den var så billig, men den var kjempe god og stor også da..)

Topp fra Only // 159 kr

Smykke fra Bik Bok // 199 kr 

Ringholder (eller hva jeg skal kalle det) fra Glitter // 199 kr

 

dagens bilde

 • 06.04.2012 - 22:20

nikon d 3000 // uredigert

 

Hva synes du?ønskelise del 2

 • 06.04.2012 - 17:53

Bikinier fra victoria secret ♥


Nydelige shortser fås kjøpt her 
Tannblekingspen - Strong fås kjøpt her ♥  Fotballfrues dagbok fås kjøpt her 
 
Pudder fås kjøpt her ♥ Leppestift fås kjøpt her ♥ Concealer fås kjøpt her ♥ Øyenbryns pudder og børste fås kjøpt her ♥

 

Hva synes du?

ønskelise del 1

 • 06.04.2012 - 15:27


 Jeffrey Campbell fås kjøpt her  og veske fås kjøpt her ♥ 


Krølltang fås kjøpt her  ♥

 

Hva synes du?

instagram

 • 06.04.2012 - 14:41

Der hadde vært veldig koselig om du ville følge meg på instagram. Jeg heter "amaliewj" og hvis du vil jeg skal følge deg bare skriv instagram navnet ditt i kommentarfeltet ♥ 

 

(Bildene ble veldig små, men greier ikke å få de større)

god morgen!

 • 02.04.2012 - 11:59

Når jeg våknet isted så jeg ut av vinduet, og det var mye snø.. Typisk, jeg som ventet på sommer nå!  

Så jeg gikk ut for å ta noen bilder til bloggen i det kalde været, brr!Nå skal jeg kose meg med en sunn og god frokost. Så ellers består dagen av å trene, blogge, rydde og se Grey`s Anatomy. Hvilket vær er det hos deg?

smoothie & greys

 • 01.04.2012 - 19:52

I dag har jeg tatt det helt med ro og ikke gjort noen ting nesten. Men i kveld fikk jeg så lyst til å være sunn, så jeg trente i 45 minutt, så tok jeg en dusj og lagde meg verdens beste smoothie. Så nå koser jeg meg med smoohie, druer og Grey`s Anatomy ♥ Hva gjør du i kveld?


hits