AMALIEWJ

Mobilbilder

 • 30.04.2011 - 22:48

Dro ikke på tivoli i dag fordi jeg ikke hadde så mye penger,og så skal vi kanskje på tivoli neste uke når vi skal til Stavanger i konfirmasjon. Kl sju i mårrest måtte jeg stå opp fordi jeg skulle sitte barnevakt for naboen. Så tidlig!! Ellers i dag har jeg vasket,støvsuga bilen til onkel, som tok 2,5 timer. Og feiret voksen selskap til lillebror.


Nå sitter jeg å sorterer bilder på dataen,sletter sikkert halvparten av bildene.. 


Hva synes du om bildene?

Hot or not: Kates brudekjole

 • 29.04.2011 - 23:17

Bildene ble litt små,men går vel bra.  

Jeg sier hot,litt spesiell brudekjole, men fin. Kan vel bare si at den passer perfekt til Kate. Det er min mening!

Hva synes du? Hot or not?

Ingenting skjer

 • 29.04.2011 - 22:56

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å vært på skolen,jobbet litt og sett Norske talenter. Har forresten ikke noe å skrive om for tiden, det skjer liksom ingenting. Men i morgen skal jeg kanskje på tivoli..


Har ingen nye bilder,så det blir bare et fra sommeren 2010.

Har du vært/skal du på tivoli?

Vi vant!

 • 28.04.2011 - 22:52

På tirsdag spilte vi fotball kamp mot Ekko/Aurosen, og vi vant 4-2. Othelie scora to mål,Johanne ett og jeg ett, med hodet. Hehe, det første jeg spurte om var om jeg fikk femti kr, så de får jeg senere.. 
Camilla

Et hjerte for at vi vant!

 

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å vært på skolen, vært ute og slappa av inne.

Hvilken aktivitet går du på? 

Spammmm

 • 28.04.2011 - 22:00

Ja,som i overskriften så har jeg smamma, 81 kommentarer på Guri sin blogg (hun har en konkurranse, bli med du også!) Det har tatt meg en hel time å skrive alle kommentarene. Skikkelig vont i hendene etter å skrive.. 

Men nok snakk om det. Etter skolen i dag feiret lillebroren min bursdag på en gammelskole med 18-19 bråkete gutter. Så jeg hjalp til der,vaska osv. Når jeg kom hjem ville jeg jobbe mere,så jeg støvsuga hele huset og vasket,svøvsuga bilen. 


Åhh, som jeg savner brunfargen!


 Litt sommerbilder må man jo ha når sommeren er rundt hjørnet..

PS: Dette innlegget skulle blitt publisert igår.

Hva synes du om bildene?
Grattis lillebror

 • 26.04.2011 - 17:00

I dag har lillebroren min bursdag,så gratulerer med dagen verdens beste lillebror! Loveu.

Nå har jeg nylig kommet hjem fra skole, nesten. Om ca en halvtime skal jeg spille fotballkamp. Skal blogge mere på onsdag om hvordan det gikk på kampen osv. 

Ønsk meg lykke til?♥

Lese din blogg?

 • 25.04.2011 - 20:58

Hei! Nå kjeder jeg livet av meg,så trenger noen blogger å lese. Bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet så skal jeg lese og kommentere den, kanskje bli fast leser også? 

Skal jeg lese din blogg?

Naturbilder - Oppdal

 • 25.04.2011 - 19:54

Dårlig blogging i det siste, pgq jeg har vært på Oppdal,og der er det ikke internett.. Men orker ikke skrive hva jeg har gjort der,så under kommer noen av bildene jeg tok..

Jeg har også blitt ferdig med ALLE sesongene med "Frustrerte fruer". Har sett det nesten hele påskeferien. Trist at jeg er ferdig! 

Hva synes du om bildene?

Kveldens outfit

 • 20.04.2011 - 00:06

Singlett cubus
Skjorte bikbok
Øredobber låvebutikken
Bukse cubus

Hva synes du om kveldens outfit?

Overnatter med Emilie

 • 19.04.2011 - 23:52

Nå er jeg med Emilie , vet nesten hva jeg skal skrive. Ja, vi har jo nesten bare sittet på dataen, hørt på musikk,spist godter og tatt bilder. 


Hva har du gjort i dag?

Innkjøp 19.april

 • 19.04.2011 - 13:52


Blomster klemmer bikbok 29,-  pr stk
Genser bikbok 49 ,-
Parfyme cubus 355 ,-

Nå har jeg og mamma akkurat kommet hjem fra shopping. Men nå skal vi til bestemorå spise middag. Snakkes!

Synes?

Pictures

 • 19.04.2011 - 00:35
I dag har jeg selfølgelig sett min favoritt serie "Frustrerte fruer",spist middag med bestemor og ellers vært usosial som jeg er for tiden. Egentlig har jeg vært det siden jeg begynte på undomsskolen. I morgen skal jeg i hvertfall til Kristiansund på shopping med mamma,og kanskje overnatte med Emilie.

Nå hører jeg bare på musikk,ikke noe å finne på. Må vel legge meg snart,fordi jeg skal stå opp tidlig i morgen.

Hva har du gjort i dag?

Bilder til Emilie

 • 18.04.2011 - 22:35

Under kommer  noen bilder av meg til Emilie. Hun skal lage noe til meg,og så går det ikke å sende de på msn. 


Håper bildene er bra nok!

Hva synes du om bildene?

God påske!

 • 17.04.2011 - 23:40

I dag har jeg vært i bursdag hos tanta mi, laget brownie og sett "Frustrerte fruer." Sorry for dårlig blogging,men vet ikke hva jeg skal blogge om,og så har jeg nesten ikke tid. Er ikke så mye på pcen lengre, fordi pcen min er så rar.. den skrur seg av etter en halvtimes tid pga pcen blir for varm under. Jaja,blir vel ny pc en gang i sommer..

Hva synes du om bildene?

Foto: heart

 • 16.04.2011 - 23:05

Fotograf: Amaliewj

I dag har jeg gjort husarbeid, sett "Frustrerte fruer",vært på butikken og sett film sammens med mamma. Nå sitter jeg bare på facebook og ellers kjeder jeg meg! 

Hva har du gjort i dag?

Kine (3) Tomorrow

 • 14.04.2011 - 21:34

Hehe, søt da!

Hva synes dere?

 

Camilla - The story

 • 13.04.2011 - 22:08

Hei! Er skikkelig hekta på denne sangen:

Camilla er sykt flink! Hun sang forresten på tæl show i Molde når jeg var der. Her er et bilde jeg tok av hun:

Hva synes dere?Jogging

 • 12.04.2011 - 20:56

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en joggetur. Skal prøve å jogge hver kveld nå, fordi jeg må få bedre kondis.. Det var ihvertfall godt å komme seg ut litt. 

I dag har jeg øvet til rle prøve som vi skal ha i morgen. I hele år har vi nesten ikke hatt prøver osv, men denne uka har vi rle,samfunnsfag-prøve, tegneserie framføring og bokanmeldelse + lekser! Hadde ikke tid til å gjøre noe lekser igår, i dag må jeg øve til rle prøve,i morgen tegneserie framføring, og på torsdag må jeg øve til samfunnsfagprøve & bokanmeldelse. Har forresten bare lest halve boka. Travel uke.

Dette ble et lekse,jogge innlegg. Skal prøve å blogge hver dag nå. 

Hva har du gjort i dag? ♥

Rommet mitt i bilder

 • 11.04.2011 - 16:38


JA! Ikke så fine bilder,men det går vel bra.  Sånn er da rommet mitt nå, tviler på at jeg kan ha det så ryddig så lenge.. 

PS: det tredje bildet, i rammene der er det ikke kommet bilder inni enda bare hvis dere lurer..

Hva synes du om rommet mitt?

Sukkerspinn-maskin

 • 10.04.2011 - 10:01

Forrige helg kom naboen vår på besøk,og han hadde med en sukkerspinn maskin. 

1. Først tok vi oppi sukker:

2. Så rullet vi  pinnen rundt i maskina:


3. Og  her er resultatet:

NAM! Så godt,men så usunt!

Liker du sukkerspinn?Chill

 • 10.04.2011 - 09:35

Nå har jeg nylig våknet, og sitter bare senga å sløver. Er blitt en del forskjøla også.. I dag skal jeg ikke gjøre noe annet enn å se "Frustrerte fruer♥" I går gjorde jeg det samme. Skikkelig chill helg. 


Ina og meg ♥

Disse bildene ble tatt på onsdag, da altså Ina var med meg hjem fra skolen.

 

Hva har du gjort i helga?

Macbook pro vs macbook air

 • 09.04.2011 - 23:24

Til konfirmasjonenen min neste år,skal jeg kjøpe meg macbook. Lurer på på om macbook pro eller air er best? Om du har en av dem,hadde det vært fint med en kommentar med din mening om den, og hvem av de du anbefaler..

 

BURSDAGEN TIL JOHANNE

 • 09.04.2011 - 23:07Ja, som dere ser så var jeg i bursdag hos Johanne i går. Det var kjempe koselig! Vi spiste taco, så "Norske talenter",tok bilder og mye annet. 

Bloggingen for tiden er utrolig dårlig. Har null blogglyst + så har jeg ikke tid.. Neste uke har vi rle og samfunnsfag prøve,da blir det vel bare å gjøre lekser meste parten av fritiden. Skal i hvertfall prøve å slenge inn et innlegg av å til.

Hva synes dere om bildene?

NOEN SOM VET BRAE NETTSIDER DE SELGER KJOLER?

 • 07.04.2011 - 18:14

Hei! Om 1 måned skal vi reise til Stavanger i Konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Så det eneste jeg har igjen å tenke på er å kjøpe en kjole. Men lurer på om dere vet noen brae nettsider de selger kjoler og div  på? Hvis du vet noen nettsider,skriv som kommentar.

VIL DERE SE BILDER AV ROMMET MITT?

 • 05.04.2011 - 23:02

Hei! Lurer bare på om dere vil se noen bilder av rommet mitt. Siden i dag så ble jeg endelig ferdig med å henge opp bilder osv. Men har ikke fått bildene inni rammene enda da,så det er bare noe svart hvitt bilde ting inni rammene.. Haha! Utrolig dårlig til å forklare..

Nå har akkurat gjestene fra partyet til mamma dratt, og så holder jeg på å ble forskjøla, kanskje innfluensa? Er ihvertfall veldig tett i nesen,vont i halsen og hadde vont i hodet iste. Gjett hva jeg gjør nå da? Sitter på senga stapper i meg halsdrops.. skal vel legge meg snart.
Kjempegod is vi kjøpte med isbilen i dag.

Også et bilde av lillebroren min,fordi han slo hull i hodet i dag. Hvis det er noen som lurer så var det en gutt på skolen hans som kastet stein..


Vil du jeg skal legge ut bilder av rommet mitt?

APRILSNAR

 • 01.04.2011 - 20:56

Hei! I dag er det jo første april. Noen som har blitt lurt? Ene læreren var var desverre ikke på skolen i dag,og hun bruker å tulle hele tiden.. så det var jo litt dumt da,siden hvis hun har vært på skolen, har hun sikkert lurt alle i klassen og hatt latterkrampe etterpå, hehe!

I dag har jeg bare vært på skolen. Skjedde ikke noe spesielt. Ellers har jeg bare sittet på stua å sett "Frustrerte fruer ♥" Låner sesong 1 av en venninne. Nå ser jeg "Norske talenter" i mens jeg spiser grønnsaker m/dipp og melkesjokolade. Når det er ferdig blir det Frustrerte fruer igjen. Herlig fredagskveld. I helga blir det sikkert bare chilling foran tven med Frustrerte fruer! Har ikke sett det så lenge,men elsker den serien allerede!

Har du blitt lurt i dag?

hits