AMALIEWJ

JEG HAR BURSDAG I DAG

 • 28.02.2011 - 19:52

Hei!

I dag har jeg bursdag, fjortis å greier..

Dagen i dag begynte med at jeg fikk marengs,brus og ananas på senga. Etter jeg hadde spist det dusja jeg, og så dro vi på Oppdal sentrum. Innkjøpet kommer det bilde av lengre nede i innlegget. Ellers  dro vi på kafè og koste oss! Har hatt en kjempe fin dag!


SLUSH ♥
Bukse fra Cubus-299 kr.

Genser fra Cubus-199 kr.

Sånn ser det ut sammen:

Utrolig dårlige bilder,men tok med iphonen.

Ble kjempe fornøyd med innkjøpet,gleder meg til å bruke det!

Gratulere meg med dagen?♥

1. PLASS

 • 25.02.2011 - 22:54

Hei! ♥

I dag på skolen hadde vi volleyball turnering. Vi spilte jenter mot jenter, og gutter mot gutter (klassevis). Laget mitt,altså 8C jentene kom på 1. plass. Det var kjempe moro! Da vi vant finalen mot 10-ende måtte vi spille mot lærerne. Haha, det var veldig likt, men vi vant til slutt..

Ellers i dag har jeg bare slappet av,men i morgen tiidlig drar vi på Oppdal på hytta vår. Blir ikke blogging da,også blir det ikke så mye bilder fordi linsa til speilreflekset mitt er på reprasjon,så kan ikke bruke kameraet!

Har foresten bursdag på mandag,så kanskje det blir et skjapt innlegg da.. Får se.

Her kommer noen bilder jeg har tatt tidligere:
Gratulerer med dagen,Tonje ♥ 
Bildet ble tatt når jeg overnatte med hun en gang..

Da vil jeg ønske dere en fin vinterferie ♥

Hva synes du om bildene?

Skal du noe spesielt i vinterferien?

NAM/ÆSJ: FREIA PÅSKEEGG

 • 18.02.2011 - 18:44


Jeg sier hot. Men du jeg kan ikke spise for mye av det på en gang,da blir jeg kvalm.

Spiste forresten mitt første påskeegg i dag. NAM!

BLOGGPAUSE

 • 16.02.2011 - 18:00

Hei! ♥

I dag har jeg bare vært på skolen. Vi hadde 2 fremføringer, en  i musikk (da skulle vi spille en sang på gitar helt ALEINE) , og så hadde vi fremføring i naturfag/samfunnsfag om planeten Jupiter.

Nå ser jeg bare på tv,og etterpå skal jeg intervjue mamma.

Ville egentlig bare si at jeg tar en slags bloggpause.. eller lettere sagt jeg blogger når jeg vil og har tid.. Har ikke blogglyst for tiden heller! Også er forresten linsa mi til speilrefleksen på reprasjon elns,fordi det er noe feil med den.


...savner sommeren♥

Hva gjør du akkurat NÅ?

STIL

 • 13.02.2011 - 20:28

Sorry for null blogging i går,men mamma feiret bursdagen sin hele dagen..

I dag har jeg skrevet stil i nesten hele dag, er nesten ferdig nå da. Ellers har jeg bare sett på tv og slappet av. Har ikke mer å skrive nå,+ at jeg er på mamma sin pc så det  kommer bare noen gamle bilder fra når vi var i Telemark en sommer.. Gratulerer med morsdagen,verdens beste mamma! Glad i deg :-)

Hva har du gjort i helgen?

GOD HELG

 • 11.02.2011 - 20:41

I dag har jeg vært på skolen. Vi hadde prøve i matematikk i 3 timer! Etter skolen dro jeg,mamma,pappa,lillebror og en kompis av han til byen. Først dro vi på Låvebutikken,der kjøpte jeg meg en ting jeg skal ha på rommet.. det kommer bilder av rommet mitt når det er helt ferdig,men det kommer til å bli en stund til. Etter det dro vi på bowling.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal spise fajita tortillas elns. Også har forresten mamma bursdag i dag. Gratulerer med dagen, verdens beste mamma! :-)


Ha en fin kveld ♥

MATTEPUGGING

 • 10.02.2011 - 19:39

Hei!

Jeg vil bare si at det ikke blir mer blogging i dag fordi jeg pugger til matteprøven vi skal ha i morgen..


Har dere prøve i morgen?

AVERØYCUP

 • 09.02.2011 - 20:32

Fornøyd jente med blodige knær!

Dette bilde ble tatt på søndag da jeg var kommet hjem etter en lang helg på Averøy cup. Laget mitt kom på 2.plass, vi fikk sølv medalje. Ble ganske fornøyd. Bra spilt alle som var på laget mitt!

Lørdagens kampresultat:  0-0, 1-0, 2-3.
Søndagens kampresultat: 1-0 og 0-6.

Tror det var rett..  Det var ihvertfall kjempe gøy der. Jeg var så uheldig at jeg skada meg på kneet, eller brannsår da.. også ble jeg skubbet noen ganger så jeg falt igjen å slo kneet mitt sånn at blodet rant nedover fotballstrømpene. Og så ble jeg byttet ut og fikk på et plaster som falt av nesten med en gang etter kampen. (det var midt i kampen. Finalen). Det var litt flaut å spille siden det var så mye folk osv,men det var jo gøy.

Dette ble et kjedelig innlegg om cupen, kanskje litt skrivefeil også.

Dagen i dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Etterpå skal jeg pakke fotball og gym klær til i morgen. Har vært veldig sløv blogging i det siste men har ikke hatt tid pga lekser. Nå ser jeg på tv og skal bare chille resten av kvelden.Hva skal du gjøre ikveld?

FREDAG

 • 04.02.2011 - 22:41

Hei!

Nå er det endelig helg! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Så det er ikke noe å skrive om.. Eller forresten, jeg reiste på abc sentret etter skolen og kjøpte meg fotballsko (innesko) som jeg skal bruke på Averøy cupen som er i morgen,og så kjøpte jeg meg en svart regnjakke.


Bare et bilde fra sommeren 2010 fordi jeg gleder meg til sommer,bading,is,sol osv. Jeg skal til Bulgaria sjø.

Skal du på cup i helgen?

ENDELIG FRISK

 • 03.02.2011 - 22:29

Hei!
Jeg vil bare si at jeg er frisk, var på skolen i dag. Var ikke så verst heller.. Dagen gikk utrolig fort.. Men imorgen er det vel fredag, og jeg har ikke vært frisk nok til å gjort lekser alle dagene uten i dag, så i morgen må jeg bli ferdig med ALLE leksene på skolen. Har vel ikke mer å skrive. Blir desverre ikke bilder pga jeg mobilblogger.

Noen som vet om det går ant å legge ut bilder på bloggen med iPhone? Hvordan?

INFLUENSA

 • 01.02.2011 - 13:40

Jeg vil bare si at det ikke blir blogging på noen dager fordi jeg har influensa.. Det eneste jeg gjør er å sove og ser på tv.


Et  bilde fra vi var i Danmark for ca 3år siden..

Er du syk?

hits