AMALIEWJ

Neste Låt - TV 2

  • 10.08.2014 - 11:53

I kveld spilles TVs nye og helt unike konsertserie "Neste Låt" inn. Programmet vil ikke gå på tv før til høsten en gang. Det er et helt nytt programkonsept som skal spilles inn på Sentrum Scene i Oslo. I tillegg til de etaberte musikerne, velges hver låt av publikum/fans som har en spesiell opplevelse eller historie rundt låten og musikerne. De får anledning til å dele sin historie med artisten og seerne før fremførelsen. Deretter blir låten neste låt.

Jeg fikk dessverre ikke mulighet til å dra på Venke Knutson sin konsert som er i kveld, ettersom det var 18 årsgrense. Men da jeg traff henne på Allsang på Grensen, ble jeg spurt om å fortelle min historie, så hun gav navnet mitt til TV2. En uke senere ble jeg kontaktet av produsenten av programmet. Og for to dager siden ble jeg ringt opp. Da fikk jeg vite at jeg var èn av de åtte som skal begrunne mitt låtvalg ved å fortelle min historie. Dette går over telefon, så i kveld blir jeg ringt opp og får ett minutt til å snakke med Venke Knutson over telefon. Jeg er veldig spent allerede og holder på å forbrede meg på hva jeg skal si. Er ikke så lett å fortelle noe på bare ett minutt..

Hver episode vil sende en fullverdig konsert med artister som Venke Knutson, DDE, deLillos, Jan Eggum og Erik og Kriss. I forkant av hver låt vil den utvalgte fansen begrunne sitt låtvalg ved å fortelle sin historie om hva låten har betydd.

//tv2.no og dagbladet.no

Katy Perry konsert om 285 dager!

  • 08.06.2014 - 15:43

På torsdag bestilte vi Katy Perry billetter. Jeg var altså på Miley Cyrus konserten i mai og da hadde vi ståplasser, det skal jeg aldri ha igjen på Telenor Arena, for jeg så nesten ingenting. Følte dermed at jeg gikk glipp av konsertfølelsen. Denne gangen ble det Reflection section plasser, som er helt fremst!! Kan ikke tro at den 20. mars 2015 er jeg og venninna mi på konserten hennes. Åh, som jeg gleder meg! Noen andre som skal på konsert? Hvilken billett har du?

allsang på grensen

  • 12.08.2012 - 17:05

verdens beste ♥ ♥ ♥


Katrine Moholt og Toiji


Bjarne BrøndboMichael learns to rock


Showgirls


Sval


Elisabeth Andreassen og Bjarne BrøndboHar du vært på Allsang på Grensen før?

hits