AMALIEWJ

this lovely triangl bikini

 • 02.05.2015 - 09:54

Link her <-- It was love at first sight

Forrige mandag bestilte jeg meg denne fine Triangl-bikinien som jeg hadde ønsket meg en god stund. Jeg var overrasket at det kun tok en uke å sende pakken. Var litt usikker på størrelsene, men heldigvis passet den perfekt. Nå ser jeg virkelig frem til sommeren og Kreta med jentene. Er så glad for at jeg valgte akkurat denne bikinien som heter Lily - Strawberry Kiss, for fargene er så fine sammen ♥ Uten tvil et godt kjøp!

 

Olympus pen E-PL7

 • 17.03.2015 - 15:12

In love with my new camera

For noen få uker siden mottok jeg dette fantastiske kameraet i posten. Jeg hadde lenge ønsket meg et kamera som tok liten plass og ikke minst som hadde enkle instillinger. Det forrige kameraet mitt var litt for vanskelig for meg, så jeg slet veldig med kvaliteten. I tillegg var det veldig tungt å bære på. Olympus Pen var akkurat det jeg var på utskikk etter. For å ikke snakke om den rene og sofistikerte stilen. Bildekvaliteten, flip-skjermen til selfies, wifi for rask overføring av bilder og ulike filtre. Dette var midt i blinken for meg, og jeg gleder meg til å bli mer kjent med kameraet. Størrelsen gjør også at jeg kan knipse bilder overalt, for det er så lite og lett. Kamerastroppen er fra camillapihl by david andersen ♥

 

new in

 • 17.08.2014 - 14:23

A little sweet mix of clothes, shoes and other necessities ♥

// personligalmanakk.no

// zara

// zara// nike

// vita og h&m

Kjøpte enda mer, men det er i bruk allerede. Div ting som salatboks,  pukka te, rosa joggebukse, juicebok, ice sticks og lipliner fra mac.  Håper alle får en super søndag ♥ Noe du likte?

boyfriendjeans

 • 14.08.2014 - 16:47

Kjøpte meg en etterlengtet bukse her om dagen, såkalte boyfriend-jeans. Dette er uten tvil favorittbuksene mine nå ettersom de er så gode å gå med. Tror de fleste har et hat-elsk forhold til de. Men jeg er nok ikke alene i boyfriend-jeans boblen. Jeg husker med en gang trenden kom, da var jeg litt speptisk. Stylet på den riktige måten er jeansene noe av det kuleste jeg vet for tiden, og har vært på jakt etter "the one" ei god stund. Jeg eier nesten bare sorte jeans, så det er greit å innføre litt variasjon i garderoben. Simple and casual, akkurat som jeg liker de. Jeg kjøpe min på Urban. Hva synes du om denne trenden?

t-skjorte monki bukse urban skjorte monki klokke daniel wellington sko converse


Regnet høljer ned og vi er på vei hjem fra Oppdal. Tidligere i dag var det knallvær, nesten litt rart hvor fort været skifter. Det er tydelig at sommeren er over, etter min mening har den gått alt for fort. Forhåpentligvis blir det et par stopp på turen, så da er vi hjemme i løpet av kvelden. I tillegg til at det høljer ned, så tordner deg også ute. Usj hater dette været! Hvordan er været hos deg?

 

The last month

 • 01.08.2014 - 12:49

Min personlige almanakk ♥

Jeg lagde dette bildet for noen dager siden da jeg bestilte meg en personlig almanakk, derfor trengte jeg en fin og oversiktig forside med mine favorittbilder. Alle bildene er mine. Kjøpte meg en personlig almanakk for over et år siden, og jeg kan ikke akkurat si at den ble godt brukt. Men nå har jeg store planer om å planlegge alt innen skole, trening, husarbeid, innkjøp, turer og generelt datoer. Jeg er elendig til å huske ting, derfor passet det fint med en ny start. Almanakken kommer i posten om cirka to uker og da skal jeg vise resultatet. Jeg ble veldig fornøyd med forsiden!

nytt i posten

 • 24.06.2014 - 18:47

Eyebrown kit fra Glo Minerals! Alt det du trenger for å stelle øyenbrynene dine er her - to forskjellige farger til brynene, highlighter, brynvoks, napper, kost og pensel. Jeg begynte å abonnere på et blad på bladkongen.no og fikk deretter med denne paletten til 200,- om jeg ikke husker feil. Hvis du skulle kjøpt dette utenom, så måtte du betalt nesten 400,- men jeg fikk både 3 blad (costume eller elle), glo minerals paletten og frakt til halve prisen. For et kupp! 

Favorittleppestiften min fra Barry M! Til dere som lurer så blir denne knæsj rosa på leppene. Er ikke ofte jeg finner noe så bra, så jeg bare måtte kjøpe en ny for den forrige ble nylig tom. I tillegg kostet den bare 49,- på coverbrands i går, da måtte jeg bare slå til.

Sminkemappe/toalettmappe fra Lulu´s! Har en helt lik toalettmappe fra før i lys rosa, men jeg bestilte et blad- abonnement fra Bladkongen.no og fikk med denne i beige. Jeg betalte bare 200,- for 3 blad (costume eller elle), lulu´s toalettmappe og inkludert frakt. Dette kaller jeg et kupp!

smakebit av innkjøp

 • 14.06.2014 - 00:37
Hei alle sammen! I dag (igår) har jeg vært på bytur og kino sammen med to venninner! Kjempe koselig! Det ble shopping først og senere dro vi på premiere på den nye filmen "The fault in our stars". Gud for en trist film, gråter nesten bare med tanken! Det er virkelig en film å anbefale, alle burde dra på kino for å se den! En veldig sterk og fin film! Hadde egentlig ikke planer om å shoppe noe i dag, men uheldigvis gikk jeg litt amok, og ble litt blakkere enn jeg hadde forestilt meg.. Jeg kan vise resten av innkjøpet i morgen, her kommer en liten smakebit! 
Se så perfekt!!

// amaliewj - instagrambilde fra i dag

new in

 • 16.11.2013 - 21:06

Tok meg en tur til Kristiansund i dag for å handle billig på bik bok. Kjøpte to ullgensere, ei joggebukse og et smykke, gleder meg til å bruke dette i vinter, for en gang skyld kjøpte jeg noe jeg virkelig trengte. Elsker smykket! Hva synes du?


smakebit av innkjøp

 • 13.10.2012 - 22:26

I dag har vi vært på Moa mye av dagen med familien, det var kjempe koselig! Var også en snartur på sykehuset på besøk. Kom hjem fra Skodje for litt over en time siden. Skal legge meg snart, er utslitt.. Hva har du gjort i dag?

Resten får dere se i morgen! Er sykt fornøyd ♥

millitærjakke

 • 07.10.2012 - 19:01Millitærjakke fra Zara! Elsker den! Kjøpte den da jeg var i Polen på klassetur for en måned siden. Den var heller ikke så dyr som den er i Norge.. 

Hva synes du?

bjørn borg

 • 14.08.2012 - 19:39


haha, fint hår

ny skolesekk // 499,-

 

Hva synes du?

2 nye deksler

 • 11.08.2012 - 20:27

rosa fra london og diamanter fra oslo ♥ elsker dem!

 

STILL GJERNE SPØRSMÅL OM BESTEVENNINNA MI CAMILLA HER!

 

Hva synes du?

pakke fra coverbrands

 • 10.08.2012 - 23:18

Tangle teezer børste

Billion dollar browns øyenbrynsnapper


Fineste lulu`s sminkeveske!

 

Hva synes du?

siste innkjøp

 • 06.08.2012 - 20:54

Topp fra bikbok // 99,- salg

Smykke fra bikbok // 29,-


Hårkur fra Frisørsalong // 279,- Har brukt opp den forrige jeg hadde, så dette er min andre. Elsker den, den er kjempe bra! Håret mitt har blitt mye finere etter jeg startet med den..

bikinitruser fra bikbok // 20,- pr stk


Eos shave cream fra Boots/Apotek // 99,- Krem fra Boots/Apotek // husker ikke pris

Neglelakk fra Sverige // 10,- pr stk

Trenings skjorte fra Sverige // 99,-

 

Det var det meste jeg kjøpte i når jeg var i Moss.

+Ei bukse og et smykke fra bikbok, kjøpte også noen belter fra Lindex. 

 

Hva synes du om innkjøpet?

dagens innkjøp

 • 25.07.2012 - 22:31

I dag har vi vært på shopping mesteparten av dagen. Det var ikke så mye butikker der, men var greit nok. Ellers har det vært grilling til middag på hotellet. Akkurat når vi skulle spise fosset regnet ned. Men var veldig varmt da. Vi har også spilt basketball og badet i bassenget. Nå skal vi ta kvelden snart, det har vært en laang dag! Hva synes du om innkjøpet?innkjøp fra london

 • 20.07.2012 - 22:36

I dag kom jeg hjem fra fra Ålesund. Var kjempe koselig å se litt av slekta igjen. Vi var for det meste på Moa, i byen og hjemme å så film. Kom hjem i fire tiden, pakket ut, ryddet rommet og dro på middagselskap til noen svenske slektninger. Det var veldig koselig og god mat. Nå sitter vi å ser på krim på tven, vil ta tidlig kveld i dag. Det har blitt ett, to, tre tiden hver natt de siste dagene. Så trenger å få igjen litt søvn til vi skal til Oslo. De tingene som er på bildene under er ikke alt jeg har kjøpt, kjøpte også litt annet småtteri. Kjøpte meg også en hettegenser, mobildeksel og mange neglelakker.

Genser fra Miss Selfridge // 390,-Fineste shortsen fra Miss Selfridge // 300,-


Nydelig topp fra Topshop // 340,-

Topp fra Primark // 100,- ca


Armbånd fra Primark


Leppestift fra MAC Highlighter fra MAC 


Bukse fra Harrods // normal pris: 1600,- salg: 800,-


Tørr shampoo 


Øredobber og mascara


Fineste koppen fra Starbucks 

 

Hva synes du om innkjøpet?

pink lips

 • 15.07.2012 - 21:53

Blir dessverre ikke noe blogging de neste dagene. Så innkjøpet fra London kommer senere.. Skal til Ålesund å besøke søskenbarna mine som egentlig bor i Stavanger. Og det er ikke internett der. Men skal ta bilder, og dere får se noen av outfitene når jeg kommer hjem. Håper alle får noen fine dager videre. Skal prøve å slenge inn et innlegg før jeg drar i morgen. Blir en lang busstur alene, tre og en halv time faktisk! Blir koselig!


Ny leppestift fra mac, elsker rosafargen! Hva synes du?

dagens innkjøp

 • 01.06.2012 - 00:27

I dag har jeg vært i byen på MR med foten min. Gleder meg til å få tilbakemeldig! Etter vi var der dro jeg, mamma og pappa i butikker å kjøpte litt av hvert. Veldig lenge siden vi dro til byen sammen, så det var koselig! Ellers har jeg jobbet med øving til engelsk tentamen i hele kveld. Har også snakket nesten to timer med Camilla (bestevenninna mi) Må vel sitte ei stund til med den denne dritt jobben her.. Blir godt med helg nå! Hva synes du om innkjøpet?


Sports t-skjorte fra G-sport // 299,-

Sportsbh fra H&M // 149,- 

Kjole fra sparkjøp // salg 74,- Dere får se bilder senere med kjolen på, har ønsket meg en lang kjole lenge, så det passet perfekt! Kjolen er forresten masse finere på.

Joggesko fra G-sport // 1499,- (Synes de ikke var så fine, men måtte virkelig ha noen joggesko som passet bra. Skoene satt veldig bra på og er veldig gode å gå i..)

 

+ En svart kjole, kamerastativ og noen andre ting. Dere kan få se bilder av det andre senere.

siste innkjøp

 • 13.05.2012 - 17:52


dongrijakke fra cubus 299,-

topp fra bikbok 49,- 

topp fra bikbok 49,-

tubebh fra bikbok 129,- 

+ verdens deiligste joggebukse og en bikini.

nytt kamera!!!

 • 27.04.2012 - 16:40

Har ikke vært blogging på ei stund siden jeg ikke har hatt kamera osv. Men i går fikk jeg endelig det nye kameraet i posten. Canon EOS 60D, beste kameraet ♥ Det var veeldig dyrt, men bruker bursdagspengene mine og konfirmasjons pengene + at jeg har solgt kameraet og har fått litt penger for det. Elsker det allerede, er seriøst det beste kameraet jeg har prøvd! Betalte ca 14 000 for hele kamera utstyret.. (selvutløser, linse, blits osv) Hvilken kamera har du?


(litt uklart)pakke i posten

 • 14.04.2012 - 21:39


Fotballfrues dagbok // 262 kr.

En fantastisk bok!  Den handler om hennes beste oppskrifter, treningstips, private bilder, personlige tekster og annet spennende innhold gjennom et helt år. Masse inspirasjon!

Treningsvideoer // 99 kr pr stk.

One tree hill // 199 kr

Alt fra cdon.com

dagens bilde

 • 07.04.2012 - 23:25


nikon d 3000 // redigert

 

Hva synes du om bildet?

 

dagens innkjøp

 • 07.04.2012 - 19:37

I dag har jeg, Mia og Johanne vært i byen (kristiansund) og shoppet. Det var veldig koselig! Jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe noe, så var det jeg som brukte mest penger.. Typisk! Prøver å spare penger, men det blir ikke akkurat noe bedre av å dra i butikker. Kjøpte to ting til som dere får se senere. For når jeg kom hjem så jeg en brunkrem flekk  på den fine hvite toppen jeg kjøpte. Det er så surt når du bruker mye penger på en ting, så er det en stygg flekk på den.. Noen av bildene under er litt dårlige, fordi blitsen på kameraet mitt virker ikke fortiden. Men skal få den ordnet når pappa kommer hjem i morgen. Hva synes du om innkjøpet?Genser fra Only // 139 kr

Genser fra Cubus // 29 kr (Kjøpte bare genseren fordi den var så billig, men den var kjempe god og stor også da..)

Topp fra Only // 159 kr

Smykke fra Bik Bok // 199 kr 

Ringholder (eller hva jeg skal kalle det) fra Glitter // 199 kr

 

hunter støvler

 • 29.03.2012 - 21:32


Fås kjøpt her 

 

pakke i posten

 • 29.03.2012 - 15:43

Nå har jeg nylig kommet hjem fra skolen, og en herlig pakke ventet på meg hjemme. Gjett hva som var i pakken, kan si at det er dyrt. Vinneren får 5 kommentarer! Hva tror du det er?
new dress

 • 09.03.2012 - 22:52
(Dårlig bilde) Elsker den virkelig! Den er nydelig! Kjolen satt bra på, kjøpte den i str Small. Kjolen er fra Nelly og merket heter Elise Ryan, fås kjøpt her ♥ Skal bruke kjolen når jeg skal ta konfirmasjonsbilde hos fotografen, gleder meg kjempe mye! Dere får se bedre bilder enn speilbilde senere en gang..

 

Hva synes du om kjolen?

new shoes

 • 07.03.2012 - 21:45Converse // Eurosko 849,- (kjøpte noe hvit rense greier også)

 

Hva synes du om skoene? Har du converse?

hjemme

 • 26.02.2012 - 17:28

Da har jeg nylig kommet hjem fra Oppdal. Veldig godt å være hjemme. Resten av denne dagen skal jeg dusje, pakke ut av bagen og gjøre meg klar for skole i morgen. Har ferie modus enda, så det passer ikke å stå opp tidlig i morgen. Men på tirsdag har jeg bursdag, gleder meg! Synes det er så koselig med gratulasjoner. 

På hytta gjorde vi ikke så mye, jeg var for det meste inne. Så var jeg og mamma en dag på Oppdal (sentrum) og shoppet bunadsko og bursdagsgave til meg fra noen i slekta. Ferien har gått veldig fort, har sett One tree hill for det meste av ferien. Holder på med siste sesongen jeg har, nemlig sesong syv. 


mascara fra cubus // 169,-muffins fra glass og stentøy // 39,-

 

Hva synes du om muffinsen?

innkjøp 170212

 • 20.02.2012 - 21:55


ignorer det bleike fjeset mitt, null sminke!

Sportsbutikk husker ikke pris

 

Synes?

innkjøp 100212

 • 10.02.2012 - 23:29


Shampoo og hårkur frisørsalong 229 og 279 kr

Servietter 15 kr Kremmerhuset muffins 49 kr

Tøfler Princess 179 kr ?

Duker Princess 29 kr pr. stk

Topp Bik Bok 199 kr

Topp Bik Bok 199 kr

Bukse Bik Bok  199 kr

Genser Sorbet 200 kr (50%)

Genser Sorbet 200 kr (50%)

Donut Glitter 99 kr
Kjempe fornøyd! 

 

Hva synes du om innkjøpet?

nytt smykke

 • 29.12.2011 - 23:46
Fra Glitter 99,-

 

Hva synes du om smykket?

pakke fra makestyle

 • 21.12.2011 - 19:36
Pudderet fås kjøpt HER til kr 325
Selvbruningen er utsolgt. Den var på salg til kr 134

 

Har du produkt fra makstyle? Hva?

sko fra nelly

 • 18.12.2011 - 22:18

 

For ei stund siden fikk jeg noen nydelige sko i posten. Nemlig noen kjempe høye pumps fra Nelly.com. Har ikke fått brukt de skikkelig enda, for de er litt store, eller hælen glir opp når jeg går. Men skal kjøpe meg noe slags såler eller noe å ha i hælen i morgen, før juleballet. 

Skoene kostet 299,- tror jeg. Billig!


Litt dårlige bilder.. 

 

Hva synes du om skoene?

 

innkjøp 16.12.11

 • 17.12.2011 - 21:59

I går dro jeg og mamma til byen på shopping. Jeg handlet ferdig resten av julegavene, og kjøpte mye klær til meg selv.. Handlet nesten for 2000,- Får mye av det til jul, så fikk jeg litt av det igår. Er ikke lenge igjen til jul nå, bare syv dager! Selve desember har gått alt for fort..
Genser fra Cubus 349,-
Sokker fra Cubus 69,- pr stk.

Hva synes du om innkjøpet?

dagens innkjøp

 • 22.10.2011 - 23:41Genser 249,-  bikbok Genser 149,- bikbokGenser 249,- bikbokVarm genser 349,- bikbokVarm cardinan 399,- bikbokSkjørt 299,- bikbok

Bukse 499,- bikbok 

Uggs 399,- økonomi sko

Ørdobber 69,- cubus

Ring 49,- cubus

Smykke 99,- bikbok (fikk det gratis)Kjempe fornøyd! ♥

(mye av klærne fra bikbok var det 30 og 50 % på, så det ble mye billigere enn det som står)

Synes?

innkjøp 24.09.11

 • 24.09.2011 - 22:43
Skinnjakke 599,- bikbokTopp 249,- bikbokTubebhèr 129,- pr. stk bikbok

Bukse 499,- bikbok

 

Hva synes du om innkjøpet? Noe du likte?♥

Innkjøp fra Stavanger

 • 09.05.2011 - 22:16


Sko 399,- (husker ikke butikkens navn)Pengbok Accessorize 199,-


Veske Accessorize 299,-Sko 399-, (husker ikke butikkens navn)

Neglelakk Only 10,-

Eyeliner H&M 29,- Deodrant Vita 39,- Foundation kost H&M 39-,  

Hahah, noen lurer sikkert på hvorfor jeg kjøpte denne maska. Altså: Jeg og søskenbarna mine gikk inn på en butikk de solgte papir,kort osv.. så fant vi denne masken,jeg bare måtte kjøpe den, vet ikke hva jeg skal bruke den til da men. Den ble litt ødelagt på turen. Sånn var det...

Ring Gina Tricot 99-,

Bikinitopp Bikbok 49,-

Singletter Only 99,- pr stk.

Hva synes du om innkjøpet?

Innkjøp 19.april

 • 19.04.2011 - 13:52


Blomster klemmer bikbok 29,-  pr stk
Genser bikbok 49 ,-
Parfyme cubus 355 ,-

Nå har jeg og mamma akkurat kommet hjem fra shopping. Men nå skal vi til bestemorå spise middag. Snakkes!

Synes?

Tirsdagens Innkjøp

 • 15.07.2010 - 22:16

Øredobber 49,- cubus

Øredobber 49,- bik bok
Skjorts 2 for 99,- bik bok

Topp 19,- cubus

Hva synes du om innkjøpet?
hits