AMALIEWJ

welcome your busy month

 • 01.05.2015 - 13:56

1. mai er ankommet, og ikke minst den travleste skolemåneden for min del. Det betyr at jeg har som mål å ligge litt på forkant med skolearbeid denne måneden, for at stresset ikke skal ta helt overhånd. Det er også ganske avgjørende for meg å få bra resultater på skolen. Etter en rolig morgen, bestående av ingenting nyttig - setter jeg meg inn i prøvemodus, og skal bli der et par timer. Jeg burde utnytte denne fridagen godt, men det er ikke så lett når det fins så mange andre fristelser. Vil ikke at denne måneden skal bli et mareritt, derfor burde jeg begynne å gi gass allerede nå og ikke utsette alt. Håper dere alle får en super start på denne fine måneden, og nyter dagen ♥Katy perry consert soon

 • 19.03.2015 - 15:03

I dag er planen å pakke ferdig kofferten, og få alt på stell før Osloturen i morgen tidlig. Flyet går tidlig fra Kristiansund, så får vi noen timer i hovedstaden før Katy Perry konserten begynner. Jeg gleder med så innmari masse! Vi bestilte billettene før sommeren i fjor, faktisk i samme minuttet billettene kom ut for salg. Vi var så heldige å fikk tak i Refection Section plasser, så jeg har veldig store forventninger. Kan ikke tro at jeg skal på konsert med selveste Katy Perry!! Det er nesten uvirkelig! Noen andre som skal på konsert?

morgenstund

 • 20.12.2014 - 11:41

Morgenstund med gull i munn ♥ Noe av det beste jeg vet i helgene er å våkne tidlig, spise en god frokost og bare nyte stillheten. I morges gjorde jeg akkurat dette. Alarmen ringte klokka halv ni, morgenkåpen ble tatt på og jeg lagde meg en god pastasalat & kakao med krem. Musikken stod også på i bakgrunnen. Jeg nyter de siste dagene før jul og prøver å drøye tiden litt. Synes tiden går litt for fort og 2014 nærmer seg slutten. Håper dere får en superfin lørdag! Nyt den! Hva gjør du i dag?

 

Ny uke, nye muligheter

 • 22.09.2014 - 17:30

Nå er det endelig mandag igjen og jeg er klar for en ny uke. Faktisk så har jeg gledet meg til i dag, det er ikke så ofte. Grunnen til det er at jeg er motivert til å gjøre denne uken best mulig. Jeg har mål om å legge meg tidlig på kveldene, hjelpe til mer hjemme, blogge hver dag, drikke mye vann og spise sunnere (mindre usunn mellomspising), få til noen treningsøkter og tilslutt få bra resultat på prøven på fredag. Ganske mange mål kanskje, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg gleder meg til å komme i gang, for jeg er veldig motivert. Om man er positiv innstilt så kan man klare det man vil. Ny uke, nye muligheter! Denne uken skal bli bra, det har jeg på følelsen. Ønsker dere en fin mandag videre ♥ Nå skal jeg øve til prøve og deretter dra på Zumba på treningssentret. Har du noen mål denne uken?

cozy day in the city

 • 04.09.2014 - 21:57

I dag dro jeg og noen jenter fra klassen til byen for å spise middag. Det ble til at vi vandret rundt på kjøpesentret et par timer før vi ble sultne. Planen var egentlig å kjøpe oss noe spennende og kanskje litt ekslusiv middag, men gjett hva vi kjøpte oss da? Nemlig kebab, fordi det fristet mest. Vi satt oss ned på en restaurant som heter Blue Corner og skravlet i vei. Veldig koselig! Jeg er så utrolig sjeldent ute å spiser middag fordi jeg synes det oftest er unødvendig å bruke penger på mat. Men man må jo få lov til å kose seg i blant også! Jeg kom hjem for noen timer siden og det eneste jeg har rukket på denne tiden er å blogge. Prøvde meg på en ny redigering i dag, som ble litt annerledes fargenivå enn hva jeg pleier. Egentlig så redigerer jeg sjeldent bilder som jeg legger ut her, for det tar så lang tid. Nå må jeg hoppe i dusjen og deretter pakke til morgendagen. Vi reiser nemlig til Oppdal på hytta i morgen etter skolen og skal tilbringe helgen der. 

 

 

overraskende fort

 • 02.09.2014 - 21:33

Prøvde denne kjolen på Zara i Oslo i sommer og angrer veldig på at jeg ikke kjøpte den. Nydelig peach farge! Neste gang jeg prøver en kjole i denne fargen skal jeg kjøpe den uansett. Trenger en lignende skatt i klesskapet mitt!


Beklager for sent innlegg, men denne ettermiddagen har gått overraskende fort. Har nesten ikke fått gjort noe av det jeg hadde på planen i dag. Jeg hadde planer om å dra på trening, øvelsekjøre, synge litt, blogge og gjøre ferdig skoleoppgaven som jeg har brukt veldig lang tid på. Har utsatt oppgaven i flere dager nå, og i morgen skal den innleveres. Heldigvis fikk jeg mannet meg opp til å gjøre den ferdig i kveld nå, så gjenstår det bare å lese over oppgaven. Fikk ikke gjort noe annet enn oppgaven i dag, for jeg følte at jeg måtte bruke litt tid på den. Skal også prøve å legge meg tidlig i kveld, ettersom jeg har fått veldig lite søvn i det siste. På bussen hjemover i dag klarte jeg å sovne/dubbe av flere ganger og det samme gjelder timene på skolen. Søvn er utrolig viktig har jeg funnet ut. Håper alle har hatt en fin tirsdag! ♥ Hva har du gjort i kveld?

søndag igjen da

 • 31.08.2014 - 19:42

I dag har jeg hatt besøk av ei venninne. Sola skinte ute, men likevel satt vi inne i kulden og slappet av totalt. Vi spiste god middag, leste blogger, så på TV opptak. Vi lagde også nydelig smoothie, noen som er interessert i oppskrift kanskje? Bare å skrike ut, så skal jeg lage et innlegg om det. Jeg har iallefall hatt en kjempefin dag med koselig selskap! Nå skal fortsette å jobbe med en skoleoppgave jeg skal ha ferdig til i morgen, er kommet halvveis, så nå må jeg få rumpa i gir. Håper dere har hatt en fin søndag ♥ Hva har du gjort i dag?busy all day

 • 28.08.2014 - 20:42

Jeg har ikke hatt tid til å sette meg ned før nå, så denne dagen har vært slitsom. Har tilbringt mesteparten av tiden på skolen, en times tid på treningssentret og en kort tur innom matbutikken for å finne noen gode ingredienser. Jeg tok meg av middagen i huset i dag, dersom det bare var jeg og mamma som var hjemme. Da fikk jeg velge akkurat hva jeg ville, så jeg lagde potetbåter i ovnen, kalkun løvbiff, scampi og salat. Beste middagen på lenge! Kjenner jeg har veldig vondt i ryggen nå, så det blir godt å legge seg tidlig i kveld. Hva har du gjort i dag?

Anbefaler alle å smake denne friske og gode Imsdalen med smak av eple, agurk og mynte. En stor favoritt hos meg i alle fall! 

Når kveldens gjøremål er overstått skal jeg slenge meg ned i favorittsofaen med noe kjedelig lesestoff i hendene, før jeg tar tidlig natta. Men vi snakkes, nå må jeg skynde meg ut med søppelet og deretter ta en dusj. Håper alle får en fin kveld! ♥

tilbake til hverdagen

 • 26.08.2014 - 20:11

Har ikke gjort så mye spennende i dag utenom å vært på skolen. Kvelden min består av av "Ingen kjære mor "på tv og organisering av morgendagen. Håper alle får en fin kveld! Hva gjør du i kveld?

Avslappet mandag

 • 18.08.2014 - 22:35

Første skoledag er overstått og jeg gleder meg til helg allerede. Dagen bestod av mye informasjon, ny klasse og ny lærer. Dette blir et spennende skoleår med nye utfordringer, oppturer og nedturer! Etter skolen i dag dro jeg til ei venninne. Hun drar snart til Frankrike og blir borte i et helt år.. Vi bare slappet av med masse god underholdning på tv, mat og snikksnakk. Har forresten gledet meg lenge til denne kvelden, Det Nye-jenta, Idol og dokumentaren Født i feil kropp gikk nemlig på tv! Disse ukene fremover blir bra! Det var også mange kjente fjes på Det Nye-jenta. Ønsker Jeanette masse lykke til videre! ♥ Heier på deg! Beklager for sent innlegg! Noen andre som har sittet foran tven i kveld? sommerjobb

 • 25.06.2014 - 18:09

I dag har jeg vært ute å jobbet siden klokka 9. Hadde alarmen på tidlig i morges og var rask ut døra når jeg merket at det var fint vær. Jeg har klippet gress i 3 timer og gjort annet gårdsarbeid de andre timene. Er så deilig å kjenne at du rører litt på kroppen selv du jobber, i alle fall mens du kjenner sola steker i ansiktet. Nå er jeg på vei til Ålesund for å besøke familien, så om noen timer så er vi fremme. Håper alle får en fin kveld videre! Har du sommerjobb?

frisørbesøk

 • 23.06.2014 - 22:35

I dag har jeg vært hos frisøren og denne gangen ble det bare stussing av hår, dersom det var over et år siden sist.. På grunn av at håret var så flisete og slitt så trengtes det virkelig å klippe av litt. Ble faktisk veldig fornøyd selv om jeg tok nesten 8cm av håret. Det er fortsatt litt slitt, men nå er håret blitt mye friskere og sunnere. Ellers så er det jo Sankthansaften i dag. Her jeg bor er det tradisjon at vi kjøper oss rømmegrøt, tenner bål og griller pølse senere på kvelden. Kjempe koselig! Hva har du gjort på sankthansaften i dag?


sprek søndag

 • 22.06.2014 - 21:38

Dette har vært den sprekeste søndagen på lenge! For to timer siden kom vi hjem fra tur. Mamma og jeg har altså vært på "stikk ut" turer mesteparten av dagen (i regnværet). Det var så utrolig godt å komme seg ut på tur, istedet for å sitte inne hele dagen plantet foran tv´en. Godt å bare nyte utsiktene på alle turene og ha litt kvalitetstid med mamma, som alltid er koselig. På vei hjem plukket vi på pappa som endelig var ferdig på jobb, og da øvelseskjørte jeg hjem. Nå har jeg nettopp spist en supergod middag og planen videre er å finne noe spennende å se på tv2 sumo. I morgen skal jeg til frisøren og deretter feire sankthansaften her jeg bor. Hva har du gjort i dag?


Hva skal jeg blogge om?

 • 12.06.2014 - 18:50

Hei! Jeg lurer på om det er noe spesielt dere har lyst til at jeg skal blogge om? Er det noe jeg kan blogge om som jeg ikke har blogget om tidligere? Det kan for eksempel være noe med video, noe dere vil vite om meg, personlige innlegg om et tema, ønskelister, throwbacks, trening eller spørsmålsrunde osv. Velg og vrak, hva synes dere mangler på bloggen for at den skal blir mere spennende?

rolig dag

 • 09.06.2014 - 13:33

Planen min i dag var egentlig å sole meg, men ettersom jeg var for sent ute før skyene kom så ble det strøket av listen. Har tilbringt denne formiddagen på sofaen med dyne, joggebukse og potetgull. Er så deilig å vandre uten sminke, behagelige klær og ikke noe mas rundt meg som gir meg dårlig samvittighet. Noe av det beste jeg vet er å slappe av i mitt eget selskap og det skal jeg gjøre i dag! Ønsker alle som leser bloggen min og kommer med så fine tilbakemeldinger en fantastisk dag ♥ Hva gjør du i dag?

lørdagskveld

 • 07.06.2014 - 22:04

Nå har jeg nettopp kommet hjem og er på vei ut døra for å ta en joggetur. Var nylig hos onkelen min å vasket hus i et par timer og ellers i dag har vi hatt familien på middag. Det eneste jeg har på planen i kveld er å lage smoothie og spise vannmelon. Er forresten sykt hekta på vannmelon for tiden, spiser det hele tiden! Såå godt og sommerlig!

Har hatt skikkelig sommerfølelse helt siden jeg var i Oslo, føles ut som om vi har sommerferie selv om vi fortsatt går på skolen. Heldigvis gjør vi ikke mye på skolen for tiden heller, så livet blir tatt helt med ro, nesten.. Håper bare at jeg ikke kommer opp i matteeksamen muntlig neste uke, da er ukene fremover ødelagt. Da kommer jeg til å trøstespise vannmelon enda mer, hehe! Hva gjør du ikveld? 

jobbdag på cubus

 • 07.04.2014 - 17:39

I dag har jeg jobbet på Cubus i hele dag, fordi har har noe som heter Aksjon Uganda på skolen. Møtte opp spent og nervøs klokka ti i morges på kjøpesentret, og var nyskjerrig på hva dagen skulle bestå av. Dagen gikk overraskende fort! Det eneste jeg gjorde var å sortere undertøy etter størrelser og merker. Ble ganske sliten av å stå stille hele dagen, men er glad for at dagen er overstått. Jeg synes det var veldig kjekt å se hvordan de jobbet der, men ble litt overrasket over hvor mye de gjorde i løpet av en dag. Vi gjorde også de samme tingene om og om igjen, som var ganske kjedelig i lengden. Nå har jeg i alle fall prøvd det, og kanskje jeg får noen lørdagsjobber fremover hvis jeg spør? Det var utrolig koselige ansatte som jobbet der, som var flinke å si hva jeg skulle gjøre. Arbeidsdagen min sluttet klokka tre, så etter jobb dro jeg på treningssentret. Har du jobbet i butikk før?


Snuppa
sunday morning

 • 06.04.2014 - 10:00

Har en følelse på at dette kommer til å bli en god dag! Starter dagen med en kaffekopp og serie på dataskjermen. Ellers i dag så skal jeg trene, rydde rommet, støvsuge huset, planlegge ei ny uke og se ferdig home and away episodene fra uken. Håper alle får en super fin søndag! Hva skal du i dag? 

cosy time

 • 05.04.2014 - 22:21

Dagen startet med en god frokost før jeg dro avsted til trening klokka 10. Trente styrke og kondisjon i dag! Senere dro jeg til byen sammen med ei venninne. Vi gikk rundt å så i butikker, dro på kafê og spiste kinamat (som forresten ikke var noe godt..) Har hatt en suuper koselig dag med godt selskap! Nå er det full avslapping som står på menyen før jeg tar natta.. Hva gjør du i kveld? 

iskaffe og vannmelon

 • 12.07.2012 - 22:52

Har fått masse inspirasjon når jeg var i London. Så da begynner bloggingen igjen. I dag har jeg vært hos naboen og spist god middag med hele familien, var veldig koselig. Var der mesteparten av dagen. Ellers i kveld har jeg sett Allsang på Grensen sammens med mamma. Nå laster jeg over bildene på bloggen fra London, de første bildene kommer i morgen. Tok over 700 bilder, så orker ikke å redigere de. Koser meg også med vannmelon og verdens beste iskaffe, til og med bedre enn starbucks, synes jeg! Ha en fin kveld alle sammen! ♥ Hva gjør du i kveld?

jordbær med sjokolade

 • 29.05.2012 - 17:08

Det er faktisk første gang jeg har smakt jordbær med sjokolade. Sykt godt! Skjønner ikke hvorfor bildene ble så små, trykte på 800px som jeg alltid bruker, så blir bildene mye mindre. Prøvde flere ganger, noen som vet hva problemet er? 

I dag hadde vi norsk tentamen på skolen, det gikk bedre enn forventet faktisk! Etterpå drar jeg for å se på kamp, beste laget mitt skal spille. Blir gøy! Skal ha med kameraet, så det kommer bilder senere ikveld..  Håper alle får en koselig dag videre! ♥Liker du jordbær med sjokolade?

barnevakt og smoothie

 • 07.05.2012 - 20:35

På skolen i dag hadde vi tre timer med nynorsk tentamen, og tre timer med film. Var egentlig veldig chill og koselig. Herlig med sånne dager i blant, skulle gjerne hatt det hele tiden.. Ellers har jeg gjort lekser, vært barnevakt for denne vakre skapningen under, og laget smoothie. Nå sitter jeg å ser på tv og er trøtt, blir ikke sent i dag heller, tror jeg! Hva har du gjort i dag? 

Er hun ikke nydelig?herlig vær!

 • 19.04.2012 - 21:09

Det har vært sykt fint vær de siste dagene og ikke minst varmt.. Herlig, skikkelig sommerfølelse! Nå sitter jeg å koser meg melon og ser på nytt kamera. Dagen i dag har gått ganske fort, har ikke rukket å gjort så mye. Har vært på skolen, hos fysoterapauten, raket gress og nå har jeg kommet inn fra sola. Forresten, når jeg var ute isted så jeg nabokatten holdt på å rote med noe. Så var det ei lita mus, ble skikkelig redd, så jeg klatret oppå den nærmeste tingen jeg så. Når jeg hadde gjort det ropte jeg på lillebroren min og noen andre, så kom de å prøvde å fange musa. Jeg er sinnsykt redd mus, også spesielt fugler. Greier ikke å beskrive hvor redd jeg var, haha!! Noe spesielt du er redd for?

  

slapp fisk

 • 15.04.2012 - 22:16

Denne helga har for det meste bestått av one tree hill, beste serien på jord!♥ I dag har det vært kjempe fint vær, knallblå himmel og varmt! Har for det meste vært ute og sett one tree hill. I kveld begynte alt stresset. Jeg og familien koste oss meg god kveldsmat isted, så har jeg bare sett litt tv, trent og nå gjør jeg ei lekse jeg skulle ha gjort hele helga, men setter alt ut i siste tiden.. Typisk meg! Men nå må jeg skynde meg å gjøre den ferdig.. Jeg har også klart å blitt forskjølet, sykt kjedelig! Håper jeg blir bedre snart. Det er så kjiipt å spørre om å få gå på do i timene bare får at du er så forskjølet.. Hvilket vær hadde du hos deg i dag?


verdens beste smoothie

 • 14.04.2012 - 17:58

I dag våknet jeg klokka åtte, var så forskjølet at jeg måtte bare stå opp. Like etter våknet heldigvis lillebroren min, så vi koste oss sammen med one tree hill. Ellers har jeg trent, laget smoothie, vært ute og ryddet i sminkeskapene mine på badet. Nå sitter jeg å leser blogger og spiser appelsin.  Fikk pakken jeg besilte for noen dager siden i går, dere får se hva det er etterpå.. Hva har du gjort i dag?

♥Haley

 

american idol

 • 11.04.2012 - 21:13

I dag har jeg bare vært på skolen, gjort lekser og slappet av forran tven. Nå koser jeg meg med jordbær og ser på American Idol. Så straks det er ferdig skal jeg og pappa ut å spille bordtennis, kjempe gøy! Jeg vil også takke alle søte leserne mine for alle kommentarene jeg hat fått i det siste, det betyr mye! ♥ Happy face!

busy day!

 • 10.04.2012 - 22:13

I dag har det vært veldig travelt. Har vært på skolen, vært hos fysoterapauten og vært i kirka å tatt konfirmasjonsbilder sammen med alle.. Har nesten ikke vært hjemme i det hele tatt heller.. Det skal bli skikkelig godt å legge seg etterpå, er utslitt! Hva synes du om bildene?


Måtte ha på oss bunadskjorte og bunadsko på bildene. Fotografen var det å tok bilder..

lei av snø

 • 08.04.2012 - 16:58

Er veldig lei av snø nå, vil ha sommer! I dag har jeg lastet ned sanger til iphonen i hele dag, er så utrolig lei nå. Vurderer å se en film, spise godteri og kose meg. Har bare kommet halveis i å laste opp, så dette kommer til å ta dagen..  Hva gjør du i dag?

instagram

 • 06.04.2012 - 14:41

Der hadde vært veldig koselig om du ville følge meg på instagram. Jeg heter "amaliewj" og hvis du vil jeg skal følge deg bare skriv instagram navnet ditt i kommentarfeltet ♥ 

 

(Bildene ble veldig små, men greier ikke å få de større)

god morgen!

 • 02.04.2012 - 11:59

Når jeg våknet isted så jeg ut av vinduet, og det var mye snø.. Typisk, jeg som ventet på sommer nå!  

Så jeg gikk ut for å ta noen bilder til bloggen i det kalde været, brr!Nå skal jeg kose meg med en sunn og god frokost. Så ellers består dagen av å trene, blogge, rydde og se Grey`s Anatomy. Hvilket vær er det hos deg?

smoothie & greys

 • 01.04.2012 - 19:52

I dag har jeg tatt det helt med ro og ikke gjort noen ting nesten. Men i kveld fikk jeg så lyst til å være sunn, så jeg trente i 45 minutt, så tok jeg en dusj og lagde meg verdens beste smoothie. Så nå koser jeg meg med smoohie, druer og Grey`s Anatomy ♥ Hva gjør du i kveld?


herlig vær!

 • 17.03.2012 - 18:37

I dag har det vært en ganske fin dag, med herlig vær! Har gjort veldig mye egentlig.. Gjort husarbeid, vært masse ute og spilt fotball, tatt bilder, solt meg litt og litt andre ting. Resten av dagen skal jeg vaske bil og slappe av i kveld. For i morgen skal jeg feire bursdagen min, nemlig voksenselskap. Blir koselig! Hva har du gjort i dag?


Hehe, det har vært begravelse her i dag sjø, skriver mere etterpå..

3. plass!

 • 08.03.2012 - 22:02

Nå kom jeg nylig hjem fra Gründer camp framføring. Gruppen min kom på 3. plass. Synes det gikk greit i selve framføringen og filmen, men det var veldig skummelt.. Premien var penger. Gruppa mi vant 500,- til sammen..

 


Litt stolt da liksom!

Alle vinnerene vant penger og ei t-skjorte. 

 

Har dere hatt gründer camp før?

frukt kos

 • 06.03.2012 - 22:23

I dag har vi enda hatt en gründer dag på skolen, ble ikke så mye som ble gjort i dag heller.. Ellers i dag har jeg hatt en lang styrketrening hjemme og gått/jogget tur med Silje. I kveld har jeg kost meg med frukt, One tree hill og Frustrerte fruer ♥ Herlig! 

 

 

Hva har du gjort i dag?

gründer uke

 • 05.03.2012 - 17:16

På skolen denne uka skal vi være gründere. Vanskelig å forklare, men vi har fått forskjellige oppgaver.. På gruppa mi skal vi lage en reklamefilm av "vest vind" reklamebyrå. Så på torsdag kveld skal alle gruppene framføre dette for hele niende trinn, gründere, lærere, foreldre og søsken.. Blir litt skummelt! Men dagen i dag var veldig koselig, han som skal hjelpe oss var ikke der, så vi gjorde det vi ville nesten hele skoledagen.. Men vi fant på noen ideer. 

 


Random bilde fra helga. 

 

Er forresten med på en konkurranse på en blogg der du kan vinne fine produkter fra BrillianSmile. Trykk her for å komme til konkurransen. Bli med du også!

 

Hva har du gjort i dag?

bursdagsfeiring

 • 04.03.2012 - 17:27

På lørdag feiret jeg og Johanne bursdagen vår sammen. Det var en veldig koselig kveld med herlige folk! Vi spiste taco, spilte spill, snakket og mye annet. Har lånt alle bildene av Camilla.

 

♥♥♥


 Hva synes du om bildene? 


smoothie time

 • 01.03.2012 - 22:05

Nå blir det smoothie og one tree hill time neste. Skal kose meg resten av kvelden! Ha en fin kveld alle sammen! ♥ Blitsen på kameraet mitt virker ikke enda, så blir ikke dagens bilde på noen dager..


litt uklart uten blits..Så forresten Venke Knutson på tven i kveld, gammel episode fra i fjor. (happy day)


Jeg og Venke Knutson på Allsang på grensen i 2010 ♥

 

Elsker du smoothie?

 

skole stil

 • 29.02.2012 - 20:14

I dag har vi hatt fire timer med norsk stil, det gikk veldig greit egentlig. Jeg skrev om "ungdom og reklame." Senere den dagen var det ganske chill. Når jeg har vært hjemme har jeg gjort ferdig leksene og vært barnevakt. Nå skal jeg kose meg One tree hill, så blir vel det natta..


Har ikke noen bilder akkurat nå, kameraet mitt er klikkings i dag, så blir bare et bilde av litt av sminken min.

 

Hva har du gjort i dag?

koselig dag!

 • 21.02.2012 - 23:34

I dag har vært en ganske koselig dag. Det begynte med at vi dro til badeland med barna til søskenbarnet mitt og familien. Senere kom Emilie, vi har sett film, baket brownies, snakket og mye mer. Var kjempe koselig å se henne igjen, veldig lenge siden sist! I ni tiden dro vi til naboen (barna til søskenbarnet mitt) og var barnevakt. Nå har jeg endelig fått den minste til å sove og skal kose meg litt med One Tree Hill. 


nam!

 

Hva har du gjort i dag?

film kos

 • 13.02.2012 - 18:30

I dag har det vært en ganske grei dag på skolen, gjorde ikke noe spesielt. Siden jeg har kommet hjem har jeg gjort lekser og bare sittet på pcen. Nå skal jeg kose meg å se en film, og etterpå blir det bestilling av sminke og hotel cæsar. Ha en fin kveld alle sammen! ♥

 

Hva skal du i kveld?

mitt liv

 • 07.02.2012 - 21:53


Snøen er borte vekk

Ser One Tree Hill hver dag på pcen, og i helgene går hele dagene til det..

Lekser, prøver og framføringer

Sovee!

 

Hva gjør du om dagene?

blue heaven

 • 03.10.2011 - 23:15

Hei, lenge siden sist nå. Ville bare legge ut noen bilder jeg tok i dag, og si at jeg drar på hytta i morgen tidlig, hvis du lurer så har vi hytte på Oppdal. Kommer til å ta en del naturbilder der. På fredag kommer vi hjem, og da skal jeg sikkert ikke gjøre så mye resten av ferien. Også ville jeg si at jeg oppretter dette til en bildeblogg, og så blogger jeg bare når jeg har tid.  

I dag har jeg forresten vært ei kjempeflink pie, har vasket hele huset. Var bare det jeg ville si, ha en fin ferie videre folkens!♥ 
Hva synes du om bildene? 
Bruker du å vaske hus?

herlige helg!

 • 16.09.2011 - 15:38

Nå sitter jeg på jobben til mamma og venter på at hun skal bli ferdig der. Hun jobber ikke så langt fra skolen, så jeg dro hit etter skolen. Skoledagen i dag har egentlig gått veldig fort, en time med lesing i bok, plukke søppel, samfunnsfag og mat og helse i tre timer. I dag lagde pizzasnurrer. Det er så deilig med helg nå! Mamma og pappa drar på Oppdal i helga, så jeg blir hjemme alene. Blir koselig, og ikke minst godt å slappe av. Ha en fin dag videre folkens! <3

<3

Hva skal du i helga?

klikk klikk klikk

 • 19.07.2011 - 23:38

Jeg som laget et innlegg på pcen nylig, så plutselig klikka pcen min. Så dere får vite hva jeg har gjort i dag imorgen istedet, og bildene da.. Nå skal jeg legge meg. God natt! ♥bad teacher

 • 04.07.2011 - 22:04

Nå er jeg og Camilla i Kristiansund. Vi har vært på kino. Vi så filmen bad teacher som jeg likte veldig godt. Annbefaler dere å se bad teacher. Men nå må vi stikke bort til dit vi skal ta bussen fra. Nå er vi forresten utenfor burgerking. Snakkes! ♥

 

Har dere sett filmen "bad teacher"?

bursdag til embla

 • 03.07.2011 - 23:04

I dag har jeg vært i bursdag til Embla. Hvis dere lurer så er hun ungen til søskenbarnet mitt. Det var koselig i bursdagen, tok dessverre ikke noen bilder i selve bursdagen. Men da vi skulle dra tok jeg noen få bilder. Bildene er tatt med iPhone, så de ble litt uklare..
Vet ikke om det er mer jeg trenger å si om bursdagen, hva vi gjorde osv. Trenger bare å si at det var en helt vanelig bursdag med deres familie og venner, og at vi spiste mye godt.
Ble bare tre bilder, siden de andre bildene ble så veldig uklare, så jeg legger de ikke ut. Bildene jeg la ut nå er i to forskjellige størrelser, men det går vel greit. Blogger med iPhone btw.

nytt design (gjesteinnlegg)

 • 14.06.2011 - 08:12

Hei! 

Nå er det Camilla som blogger her. Jeg har vært her og fikset designet til Amalie litt. Det ble ikke så bra, eller hva synes dere? Er ikke helt ferdig, men rekker ikke bli ferdig i dag heller, fordi etter skolen i dag drar jeg til Tyrkia. Så jeg skal snakke med amalie på skolen i dag og spørre om hun vil blogge for meg. Da må dere besøke bloggen min hverdag for og se på innleggene hennes. 

(Bestevennen min hun sjø ♥)

Dette er da meg:


Hva synes du om designet til amalie?
Synes du Amalie har en bra blogg? JA?

- http://camillaohrvik.blogg.no
hits