AMALIEWJ

The Best With Saturday mornings

 • 28.03.2015 - 12:06

Våkne tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Snoke i skap og skuffer for å kose seg litt ekstra. Se på tv i senga med en kaffekopp i handa. Nyte stillheten i heimen. Vandre rundt i morgenkåpe. Ikke tenke på bekymringer og andre stressende ting. Lytte til favorittmusikken på høytaleren. Utsette alle planer til senere på dagen. Ikke få dårlig samvittighet av å ta livet med ro. Dette er noe av det beste jeg vet, og noe alle burde unne seg i blant ♥ 

"Neste Låt" i kveld; innringer

 • 28.12.2014 - 20:49

I kveld klokken 21.45 begynner Neste Låt programmet på tv2 - Venke Knutson sin konsert. I sommer ble jeg nemlig spurt av henne om jeg ville være med på dette, og ble deretter valgt ut til å være en av innringerne. Jeg skulle velge ut en sang og fortelle min historie i telefonlinjen live på konserten. Jeg skjelver nesten når jeg skriver dette her, for jeg er så nervøs for hva som blir i vente. Jeg forventer ikke stort ettersom det sikkert bare var ett minutt i telefonlinjen, uansett så er det litt speielt at hun synger en sang som jeg har valgt ut. Etter min mening synes jeg ikke historien min er så spesiell som de andre jeg har hørt tidligere, men det må da være litt av hvert. Jeg husker nesten ikke et ord av hva jeg sa, for jeg hørte nesten bare min egen stemme. I alle fall så var det mange som ville jeg skulle gi beskjed når dette kom på tv, så nå er det bare å følge med i kveld. Om jeg ikke husker feil, så blir dette cirka etter første pause!in my makeup bag

 • 27.12.2014 - 19:40


Sminkamappen min er fra Lulu´s. Flere av dere har spurt om jeg kan lage et innlegg om sminken min, så i dag passet dette ypperlig. Det er kanskje ikke så spesielt med bare noen bilder, men i teksten under har jeg skrevet hva sminkeproduktene heter. Kan ikke akkurat skryte av at jeg sminker meg så mye når jeg går på skolen, for jeg prioriterer heller å sove litt lengre. Men når jeg først skal pynte meg, liker jeg å stæsje meg litt ekstra. Nå i disse juletider er det jo den perfekte anledning til å teste ut noe nye sminkelooker, kanskje du finner noe inspirasjon til nye sminkeinnkjøp? De fleste av produktene er fra coverbrands og makestyle.

1. Mineralize MAC skinfinish 2. Too Faced Kabuki brush 3. Glo Minerals brow kit 4. Glo Minerals natural Camouflage concealer 5. Too faced Chocolate Soleil 6. Max Factor X masterpiece transform 7. Everyday minerals 8. NYX Super skinny marker 9. Inglot brush 10. Bare Minerals foundation medium 11. Bobby Brown foundation beige 3 12. Sheercover base perfector ♥

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

 

mine favorittserier

 • 03.09.2014 - 19:44

Ettersom jeg ikke har noe spesielt å blogge om i dag tenkte jeg å vise dere mine topp favoritt-serier! Selv elsker jeg slike innlegg på andre blogger, så hvorfor ikke gjøre det samme på min egen. Håper dere drar noe nytte av det ♥

PRETTY LITTLE LIARSSerien handler om de fire jentene Aria, Hanna, Spencer og Emily som prøver å finne ut hvem som drepte bestevenninnen Allison som ble mystisk borte. En person kalt "A" begynner å kontrollere livene deres og vet om alle hemmelighetene de bærer på. Jentene mottar truende meldinger, så de har ikke noe annet valg enn å holde det for seg selv. Flere blir mysisk drept underveis og "A" prøver å legge skylden på jentene.

ONE TREE HILL

Dette har vært favorittserien min i flere år og jeg har sett alle sesongene flere ganger ettersom jeg har alle sesongene liggende hjemme. Serien retter seg mot ungdommer, og handler for det meste om dramatikk, ungdomsproblemer og livet generelt. Favoritten min i serien er Haley, og det har det vært siden jeg først oppdaget serien da jeg gikk på barneskolen. Jeg lover dere at hvis dere først begynner å se på serien, så klarer du ikke å slutte.


ORANGE IS THE NEW BLACKDette er en hysterisk morsom drama/komedie som handler om Piper Chapman som havner i fengsel for noe hun gjorde for ti år siden. Hun er dømt til 15 måneder i et kvinne føderalt fengsel for transport av en koffert full av narkopenger til hennes tidligere kjæreste, som er en internasjonal narkotikasmugler. Serien handler om livet i fengsel, medfangerne er også med i serien, der vi får se historiene deres. 


KEEPING UP WITH THE KARDASHIANSHvis ikke du har hørt om Kardashians, så blir jeg nesten litt sjokkert. Serien handler om deres virkelige liv der vi får følge deres hverdager, oppturer og nedturer. Dette er uten tvil den kuleste familien i USA, ler like mye hver gang og skulle ønske at jeg var en del av deres kule familie. 

LIFE UNEXPECTED
Denne serien er det ikke lenge siden jeg startet på og jeg elsker den allerede. Den handler om Lux som er en tenåring som ble gitt opp ved fødselen og har bodd i fosterhjem hele sitt liv. Hun har lenge drømt om å finne sine biologiske foreldre og alt blir ikke like lett som hun trodde når hun først finner de. Foreldrene hennes var yngre og mer uansvarlig enn hun trodde. 
 

DESPERATE HOUSEWIVES

Frustrerte fruer er alltid en slager, og handler om vennegjengen som bor i nabolaget Wisteria Lane. Vi møter familiene deres, og serien bygger masse på kjærlighet, drama, humor og spenning. Elsker karakterene, og måten de spilles på, for ikke å snakke om de nydelige omgivelsene! Det begynner å bli en god stund siden jeg så ferdig serien, men jeg elsket hvert sekund av det.

Hvilke serier ser du på? Har du noen å anbefale?

sommer favoritt

 • 21.06.2014 - 13:27

Det er ikke lenge siden jeg kjøpte denne neglelakken og den er blitt en sommerfavoritt allerede. Det jeg liker best med den er beigefargen som kler min hudfarge ganske godt. De siste årene har jeg lært at man ikke kler alle neglelakkfarger like godt. Jeg har funnet min farge, og ettersom fargen er så enkel, kan den brukes til alt. Jeg lakkerte neglene mine for et par dager siden og den sitter fortsatt like bra på. Neglelakken heter Dior Grége 413 og koster litt over 200,- Den er litt dyr for mange, men prisen er verdt det dersom neglelakken sitter så bra. Etter at neglelakken er tørket påfører jeg en blank neglelakk "finishing touch - top coat", den gjør at neglelakken sitter lengre på neglene og holder seg mye finere. Har du en favoritt denne sommeren? 
Men nå må jeg stikke bort til onkelen min å vaske hus et par timer. Kommer et innlegg til senere i dag. Håper alle får en fin lørdag, nyt dagen fine mennesker!

CHANEL

 • 23.10.2013 - 18:24


Klokke fra DANIEL WELLINGTON, neglelakk fra CHANEL og skjerf fra KAPPAHL

Hva synes du om bildet?

jeffrey campbell

 • 19.10.2013 - 12:28


Hvilken likte du best?

Cyberbully

 • 26.05.2012 - 17:22

I går kveld så jeg en sykt trist film, en av de beste jeg har sett faktisk! Den heter "Cyberbully". En film absolutt alle burde se! Det burde nesten være obligatorisk å vise den til alle tenåringer, for den er absolutt vært det! Det er en av de tristeste filmene jeg har sett, og en av de beste. Elsker gråtefilmer generelt, men det er ekstra trist å se at filmen er basert på virkeligheten, altså nettmobbing som skjer verden rundt.. Emily Osment spiller hovedrollen i filmen! Anbefaler alle å se denne filmen, hvis du ikke allerede har sett den. Har du sett filmen før? Eller skal du det?

       

 

 

Her er traileren:

 

 

 

 

 

 

 

Parfymene mine

 • 11.03.2012 - 18:59

Hvilken parfymer har du?


favoritt serier

 • 21.02.2012 - 17:58


One Tree Hill ♥


Frustrerte fruer ♥

Pretty little liars ♥ 

+ home and away, hotel cæsar og glee..

 

Hva heter favoritt seriene dine?

My Sisters Keeper

 • 27.12.2011 - 19:59

Jeg har sett mange filmer i mitt liv, men dette er helt klart den fineste filmen jeg har sett! Har sett filmen veeeldig mange ganger og gråter like masse hver eneste gang! Anbefaler denne filmen til alle og jeg vet at ingen kommer til å mislike denne filmen, for den lever seg inn i virkeligheten fordi det er basert på en sann historie. Filmen er ikke noe for deg hvis du ikke liker triste filmer, for dette er nemlig den tristeste og vakreste filmen jeg har sett. "My Sisters Keeper" handler kort sagt om ei jente som har leukemi, altså kreft. Cameron Diaz spiller også i filmen som gjør det lett til min favorittfilm, for det er favoritt skuespilleren min! Har du sett filmen før?

hits