AMALIEWJ

nytt design

 • 20.12.2014 - 10:38

Jeg var så utrolig lei av designet på bloggen min, derfor måtte det skiftes ut med det samme. Jeg satt hele kvelden i går og er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Simple and casual, akkurat som jeg liker det! Nå er motivasjonen på topp og jeg gleder meg til å poste nye innlegg fremover. Fant også ut at det skal ganske lite til for å gjøre store endringer. Hva synes dere om det nye designet? Ønsker dere en fin lørdag ♥

julestemning

 • 07.12.2014 - 11:20

De siste ukene har jeg hørt på julemusikk hver eneste dag og bare gledet meg veldig til jul. Kan ikke beskrive hvor godt det vil bli med juleferie om ikke så alt for lenge. Jeg har vært på to julekonserter allerede og julestemningen er på topp. De siste ukene før jul er ganske travle på skolefronten, men jeg skal gjøre mitt beste og prøve koble litt ut i blant også. Jeg skal nyte årets siste måned og gjøre det beste ut av den. I dag er det andre søndag i advent, tiden går så utrolig fort! Håper alle nyter søndagen og koser seg med sine nære & kjære ♥

//weheartit

Hva kan jeg blogge om?

 • 08.09.2014 - 19:02

Bloggingen har ikke vært på sitt beste i det siste og grunnen til det er ganske enkel. Jeg har ingen inspirasjon til hva jeg kan blogge om og er helt tom for ideer. Er det noe jeg kan blogge om som jeg ikke har gjort tidligere? Det kan for eksempel være noe med video, noe dere vil vite om meg, personlige innlegg om et tema, ønskelister, interiør, throwbacks, trening, mat, spørsmålsrunde osv. Velg og vrak! Hva synes dere mangler på bloggen for at den skal bli mer spennende? Hadde blitt veldig takknemlig hvis du ville svart ♥

lørdagskveld på hytta

 • 06.09.2014 - 20:32

Kvelden består av tente lys, tv-kos, god mat og brettspill. Det har vært godt å koble litt vekk fra sosiale medier denne helgen, derfor har det ikke blitt noe blogging før nå. I tillegg kjørte vi hit etter skolen i går, så jeg var ganske sliten etter en lang uke. Vi har hytte på Lønset på Oppdal hvis noen lurer på det. I morgen kjører vi hjem ganske tidlig, for jeg skal på førstehjelp-kurs i Kristiansund med Røde Kors. Det blir sikkert utrolig spennende og lærerikt. Det varer i fem timer, så morgendagen blir en slags skoledag, bare enda viktigere, hehe. Håper alle får en fin kveld! Hva gjør du i kveld?

 

linkerunde

 • 19.08.2014 - 20:31

Siden jeg ikke har noe annet å blogge om i dag tenkte jeg å ha en linkerunde. Jeg kommer til å anbefale noen av bloggene deres i slutten av uken. Kunne godt trengt flere inspirerende blogger å lese, så det er bare å melde deg på! Lykke til! ♥

Det eneste du trenger å gjøre for å melde deg på er å:

1: Like min facebook- side her 

2: Kommentere innlegget med bloggadressen din

 

pink girl

 • 06.10.2012 - 23:29

I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på å vaske huset til onkelen min. Vi har også hatt krabbe og rekefest i garasjen vår med familien, kjempe koselig! Har ikke rukket å gjøre så mye annet egentlig, har bare sunget karoke og sett litt serier på macen. Har ingen bilder nå, så dere får nøye dere med photobooth bilder. I morgen kommer det et innkjøpsinnlegg fra Polen og naturbilde innlegg eller noe sånt. Håper alle får en fin kveld videre! Hva har du gjort i kveld?

 

 

Bloggpause

 • 19.08.2012 - 11:15

Da tar jeg en lang bloggpause.. Kan si at det minst blir et halvår, men dere får høre av meg av og til, kanskje i helger og ferier? Grunnen til det er at jeg skal ta skole seriøst, lære og få mye bedre karakterer. Skal jobbe masse og bli flinkere på skolen. Dette er siste året på ungdomsskolen, så dette er viktig. Håper dere får det fint, vi snakkes ♥ Vurderingene av blogg, oslo bilder, del 2 og svar på spørsmålsrunden, del 2 kommer etter hvert. 

dårlig bilde..girlsnight

 • 16.08.2012 - 00:45

Jeg beklager for at jeg ikke har blogget  i dag, men har vært opptatt mesteparten av dagen. Har jobbet en del, klippet gress og malt hus. Nå er jeg og Johanne hos Camilla, har skikkelig girlsnight skal jeg si. Vi har snakket en del om alt mellom himmel og jord. Kjempe koselig! Har også kjørt scooter og ATV. Nå skal vi kose oss med litt godteri og se "The notebook". Hva har du gjort i dag?

 

koselig kveld

 • 05.08.2012 - 22:54

Ble ikke blogging i går fordi jeg var barnepike for noen som giftet seg. Det var på et hotel i Kristiansund, veldig god mat. Sov over der og passet ei lita jente den natta. Ble ikke så mye søvn, men det fikk fint uansett.

Da jeg kom hjem i dag pakket jeg ut sakene mine, ryddet og støvsuget rommet mitt, fordi jeg fikk besøk litt senere på dagen Vi spiste også middag her hjemme med familien. Litt senere fikk jeg besøk av Johanne og Mia. To koselige venninner. Vi spilte bord tennis, laget smoothie, snakket en del og så en masse one tree hill. Var kjempe koselig. Har nesten ikke møtt noen av jentene i hele sommer..

Nå dro de for en liten halvtime siden, skal legge meg ganske snart. Er veldig sliten etter i går natt, så blir sikkert tidlig kveld. Det har vært skikkelig sløv blogging i det siste, men skal prøve å blogge litt mere. Men man har jo ferie også, så man må nyte den siste tiden igjen før skolestart. Blir slitsomt, men også litt greit å begynne på skolen igjen. 10énde klasse, hehe. Blir spennende, skal ta skolen mer seriøst, jobbe masse mere, få bedre karakterer osv. Men nå tar jeg natta. Gleder du deg til å begynne på skole/jobb igjen snart?tips til hvordan bli vakker og fotogen?

 • 28.07.2012 - 21:45

 

Er du tynn, feit, smal, bred, høy eller lav? Det har i hvert fall ikke noe å si på din skjønnhet. Ingen kropp er perfekte, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan bli enda vakkerog fotogen uten å faktisk gjøre så mye 

 

 

1. Vær sunn. Bytt ut smågodtet med jordbær og banan. Det er både bra for humøret og kroppen din! 

 

2. Drikk mye vann. Drikk så ofte du kan. Jeg har alltid med meg en vannflaske samme hvor jeg er. Om det bare er en tur til byen eller om det er en hyttetur.

 

3. Få håret bort fra ansiktet. Da virker du ikke så sjenert, og det fine ansiktet ditt blir vist til verden. I tillegg virker du mer attraktiv.

 

4. Smiiiil 


5. Ha en god holdning. Ikke la det bli en vane å stå som en potetsekk. Rett deg opp! Det funker alltid.

 

6. Hold hodet opp! Det er ikke alltid vits å se ned i bakken. Vis verden hvor vakker du er ved å holde hodet oppover.

 

7. Vær et godt forbilde. Ikke røyk og snus! Huden og kroppen blir aldeles ikke fin av slik møkk. I tillegg er det mye bedre og morsommere å være et godt forbilde for de yngre (lillesøster, blogglesere o.l)

 

8. Vær positiv. Prøv å tenk positivt så ofte du kan. La det negativet i livet blir noe positivt. Har du kjærlighetssorg kan du tenke at det alltid er noen som er bedre og som vil ha akkurat DEG.

 

9. Ha selvtillitt! Stå for dine meninger selv om dine venner mener noe annet. Kle deg som du vil fordi DU synes det er fint.

 

 Kopiert fra flinkeste carolinemaria ♥

white converse

 • 23.07.2012 - 11:04

Tenkte å slenge inn et raskt innlegg før jeg drar. Vi drar først til Oppdal i dag, så til Sverige på hotell noen dager. Der er det tennisbane og svømmebasseng osv.. Så reiser vi til Oslo. Gleder meg som en liten unge, kommer til å bli kjempe koselig. Har med macen, så skal blogge så mye jeg kan. Eller blogge på hver plass de har internett i hvertfall. Hva skal du denne uken?follow me on social media?

 • 22.07.2012 - 15:11

♥ Facebook: http://www.facebook.com/pages/httpamaliewjbloggno/212938562059950


Instagram: amaliewj
Follow meg, så follower jeg deg!

smoohie night

 • 21.07.2012 - 21:37

Nå sitter jeg å ser på Grey`s Anatomy på bliss. Skjønner ingenting, alt er forandret. Eller folkene bare, blir helt forvirret! Noen som vet hvilken sesong som går på bliss nå? I dag har jeg vasket i hele dag hos onkelen min, har jobb der. Ellers bare slappet av.
Typisk meg!

Så når jeg skulle tørke av rotet, skjedde dette: 
just me

 • 16.07.2012 - 14:28

 

Nå drar jeg hvert øyeblikk. Blir en lang tur til Ålesund.Håper du får en fin dag videre! ♥ Hva skal du i dag?

vurdere din blogg?

 • 11.06.2012 - 21:17

Har ingenting å blogge om i dag, har ingen inspirasjon. Så da tenkte jeg å vurdere noen blogger. Det er bare å skriver inn bloggadressen deres i kommentarfeltet, så leser jeg gjennom alle bloggene. Om noen dager skal jeg vurdere de beste bloggene og kanskje skrive litt om de.. Lykke til! ♥
a orange flower

 • 06.06.2012 - 21:51

I dag var det første dag på utplassering i barnehagen, det var veldig koselig. Vi var for det meste på tur ute og lekte/passet barna. Dette ble et ganske kort innlegg, men orker ikke skrive mer nå. Jeg og mamma sitter å ser på GCB, noe vi gjør hver uke. Lover at det blir bedre blogging i morgen. Håper alle har hatt en fin dag! ♥ Hva har du gjort i dag?


favorite songs

 • 04.06.2012 - 21:10

Hvilken sang likte du best?

fotballkamp i bilder

 • 30.05.2012 - 22:28
Stillingen ble 17-1, herlig!

 

Bildene blir ikke store, men det er vel bedre å få litt mindre bilder, enn ikke noe bilder i det hele tatt? Jeg skal i hvertfall endre på det så fort jeg finner ut grunnen til at bildene blir så små. Tror det er noe jeg har stillt kameraet på.. I dag har jeg vært på skolen, kjedeligste dagen i uka. Så har jeg skrevet søknad til sommerjobb. I kveld har jeg slappet av foran tven og tatt det med ro. Håper alle har hatt en fin dag!♥ Hva synes du om bildene?

the last time

 • 28.05.2012 - 21:52

Har ikke blogget sikkelig på ei stund, fordi det har vært travelt med skole og andre ting. Har heller ikke hatt stort med blogglyst.. Og selvfølgelig når jeg har hatt blogglyst, har ikke blogg.no virket eller bildeopplastningen, typisk!! Men nå tenkte jeg å slenge inn et innlegg om hva jeg har gjort den siste tiden. Har forresten holdt på i flere timer nå med dette innlegget.. Nå skal jeg se ferdig en film som heter  

"I don`t know how she does it", så tar jeg natta. I morgen har vi tentamen, ønsk meg lykke til! ♥ (det trenger jeg!!)

Gått med krykker! Hvis dere vil så kan jeg sikkert lage et innlegg om det senere..

Feiret 17. mai. Var en veldig koselig dag, men det som var kjedelig var at jeg gikk på krykker da, så jeg kunne ikke gå i tog. Som jeg synes er en veldig koselig tradisjon..

Tatt en del naturbilder/sommerbilder

Spist masse jordbær!

Gått med shorts i sommervarmen som var..

Drukket masse smoothie!

Vært i konfirmasjon til ungen til mannen til søskenbarnet mitt (haha, avansert..)kveldskos!

 • 17.04.2012 - 22:50

Kveldskos maten min! Ble et veldig dårlig bilde, shit happens! Har ikke hatt blogglyst i dag, dere hører mere fra meg i morgen! Nå skal jeg ordne meg, så blir det natta. Håper alle har hatt en fin dag ♥ Liker du honningmelon?

smoothie love

 • 16.04.2012 - 19:17

I dag har jeg ikke vært på skolen. Var veldig forskjølet og hadde vont i magen, men skal på skolen i morgen da.. Dagen har bare bestått av one tree hill for det meste. Har uheldigvis sett ferdig sesong åtte i helgen. Da må jeg bare vente til sesong ni blir billigere.. Fikk tårer i øynene når siste episode var ferdig, tenkte bare på at det bare var en episode igjen, så kom tårene! Haha, jeg er så følelsemessig, gråter av hver lille ting. Og hvis noen andre gråter, gråter jeg også.. One tree hill er seriøst verdens beste serie. Skulle ønske at det gikk enda flere episoder enn det det er! Nå sitter jeg å ser på reiser til North Carolina, har så lyst dit one tree hill spilles inn! Vil heller dra dit enn til London, og da er det ille da..


dagens bilde

 • 15.04.2012 - 21:50


nikon d 3000 // uredigert

 

Hva synes du om bildet?

dagens bilde

 • 12.04.2012 - 22:06


nikon d 3000 // uredigert

I dag har jeg vært hos fysiteropauten, på møte og spilt bord tennis. Gidder ikke å skrive så mye nå, så slutter her. Nå skal jeg ordne meg og legge meg om en stund. Er så utrolig sliten og trøtt, så blir godt med en god  natt søvn! Snakkes i morgen, lover at det blir bedre blogging da.. Hva synes du om bildet?


familie middag

 • 09.04.2012 - 21:11

I dag har det vært veldig travelt til blogging. Vi har hatt middagsbesøk, vært barnevakt og tatt opp bord tennis bordet vi kjøpte for noen dager siden.. Kjempe gøy! Skal snart ut en tur får å spille med pappa. Så i morgen er det skole igjen. Åh, som jeg gruer meg! Kunne gjerne tenkt meg en uke til ja.. Har dere bord tennis hjemme?
Har senebetendelse i hånden, så må gå med støttebandasje i noen dager..

smile

 • 08.04.2012 - 22:13

Nå sitter jeg jo her å smiler. Har nylig bestilt noe dere får se senere. Skikkelig happy, det er i hvertfall noe trenings dvd`er. Skal begynne å trene hjemme, har sagt det mange ganger får. Men nå mener jeg det virkelig. Skal begynne å legge meg tidlig om kvelden når det er skole og da får jeg mer energi. Skal få mye inspirasjon til å trene og bare spise godteri/usunt i helgene. Det er jo en start! Spiller jo egentlig fotball, men er skadet enda. Har vært det siden slutten av januar.  Så får ikke trent ellers utenom gym på skolen. Så det blir gøy å se hvordan det går. Bruker du å trene?tusen takk, dere!

 • 08.04.2012 - 20:38

Jeg vil takke til alle som leser bloggen min. Har fått en del nye lesere og kommentarer i det siste. Skal prøve å blogge bra og regelmessig for deres (og min) skyld. Vil bli en bedre blogger, så skal få prøve å blogge hver dag. Dere er best! ♥ Og dere må huske at jeg kommenterer hele tiden tilbake og svarer på spørsmål. Hvis det er noe du lurer på, så er det bare å kommentere i innleggene, så kan jeg lage et innlegg om spørsmålene hvis det er sånn.. Dere må vite at jeg setter stor pris på dere, og det gjør jeg også til tilbakemeldinger. Dere lyser opp hverdagen min med å kommentere, blir så glad! "nobody's perfect"

familie kveld

 • 25.03.2012 - 00:20


I dag har jeg vasket bil, laget taco til familien,gjort husarbeid og sett film med mamma og pappa. Veldig koselig! Nå skal jeg se noen episoder av Greys, før jeg skal legge meg. I morgen består dagen av å øve til prøve og skrive en engelsk  bokrapport som vi skal ha foran klassen i neste uke.. Gruer meg! Hva har du gjort i kveld?

summerfeeling

 • 11.03.2012 - 00:03

3 nye ringer

 • 04.03.2012 - 18:23

 


 


På bursdagen på lørdag fikk jeg disse ringene i gave, synes alle var kjempe fine! 

 

Synes?

har bursdag

 • 28.02.2012 - 20:39

i dag har jeg bursdag. (Hint hint!)  Endelig 15 år!! Dagen har bestått av masse gratulasjoner, masse usunt og masse kos. Når jeg kom hjem fra skolen ble jeg møtt med kjempe god kyllingsalat, pitabrød, hvitløksbrød og cider. Og til dessert ble det napoleonskake og sjokolademousse. Sykt godt! Ellers har vi vært med bestemor med familien og spist vafler og div. Er vel lov å spise så masse søtsaker på bursdagen sin.. 

Nå skal jeg kose meg å se favoritt serien min One tree hill. Etterpå må jeg øve siste rest til stilen vi skal ha i morgen, hele 4 timer.. Så må jeg svare på nesten 200 gratulasjoner på facebook, kjempe koselig! ♥ 

Når har du bursdag?

oppdal

 • 23.02.2012 - 13:23

Nå drar jeg til Oppdal snart. Blir der resten av ferien, får se om det blir noe blogging. Har ikke internett  på hytta sjø. Må forte meg å pakke ferdig og kle på meg, så drar vi. Ha en fin ferie fortsatt folkens! ♥

 

Har du hytte på Oppdal?

 

pakke i posten

 • 22.02.2012 - 19:16


I dag fikk jeg produktene jeg bestilte for to dager siden, de kom raskt frem. Fra coverbrands.no. Det kommer anbefalinger av produktene senere, men skal ikke begynne å bruke de før konfirmasjonen. Så det kommer litt senere. Dagen i dag har gått veldig fort. Har vært barnevakt igjen for ungen til søskenbarnet mitt, syk stakkars! Ellers i kveld skal jeg bare se hotel cæsar og pakke til jeg drar på hytta på Oppdal i morgen. Blir der helt til søndag.

dagens bilde

 • 21.02.2012 - 23:40


nikon d 3000 // uredigert

 

Synes?

coverbrands.no

 • 20.02.2012 - 23:02


I dag bestilte jeg dette fra coverbrands.no. Gleder meg noe sykt til å prøve tannblekingen, har hørt mye bra om den fra bloggere. Så måtte jeg jo prøve det siden vil ha hvitere tenner til konfirmasjonen og fotografen.. Smilelab fås kjøpt her og selvbruningen fås kjøpt her ♥

 

Har du prøvd noen av disse produktene? Hva synes du dem?

dagens bilde

 • 20.02.2012 - 22:14

 


nikon d 3000 // redigert

 

Synes?

overnatting

 • 17.02.2012 - 21:27

Nå er jeg hos Mia, skal overnatte her til morgen. Vi har nylig spist taco og skal se en film å spise mye godt. Ha en fin fredagskveld folkens! ♥

  

Hva gjør du i kveld? 

#just candy

 • 09.02.2012 - 21:58

Synes?

juleball 2011 (del 2)

 • 30.12.2011 - 18:30


Lena, jeg, Mia, Tonje

Camilla og Asle


Beste!

Kjempe herlig juleball! 

 

Hva synes du om bildene?

juleball 2011 (del 1)

 • 26.12.2011 - 21:22


Meg

Mia

Camilla

Lena og Tonje

Meg og MiaHEHEHE, Tonje

Resten av bildene fra selve juleballet kommer senere.

 

Hva synes du om bildene?

 

julegavene mine

 • 25.12.2011 - 00:29


Parfyme

Maria Mohn - Bli med meg  (platekompaniet.no)

Smykker, armbånd og ørdobber

Nisse

Sminke, neglelakker, ansiktmaske osv

Godteri og lommevarmer

Veske

Sokker, bukse, ullundertøy og Bjørn Borg truser

Verdens deiligste morgenkåpe (cubus)

Høytlivsbukse - elsker disse buksene, min tredje av samme sorten og samme fargen.. (bikbok)

Varm ullgenser og hals (bikbok)

Gavekort på bikbok, penger og flax lodd

Perfect Home hjerte

One Tree Hill (platekompaniet.no)

 

Hva har du fått til jul i år?

julaften

 • 24.12.2011 - 13:41
For noen bilder..

Nå holder jeg på å ordne meg til at jeg skal i kirka. Forresten i dag er det julaften, god jul alle sammen! kos dere!♥ I dag skal i hvertfall jeg kose meg, gaver-familie-god mat ♥

Hva gleder du deg mest til i kveld?

lille julaften

 • 23.12.2011 - 23:08

I dag er det lille julaften, gleder meg kjempe mye til i morgen, men det dummeste er at jeg ikke har julestemning i det hele tatt! Håper at snøen kommer til i morgen, men er da meldt storm tydligvis.

"Julaften uten snø er nesten det samme som nyttårsaften uten raketter",  ikke sant? 

Tidligere i kveld koste jeg og lillebror oss innpå stua, vi så IKKE på julegavene.. Hehe! 


Tommel opp for at det er julaften i morgen.

Da tror jeg at jeg bare går å legger meg snart.. Jo tidligere jeg legger meg til for å sove, jo tidligere blir det julaften.

 

Har du klemt på julegavene dine?
Gleder du deg til julaften?

sol og trening

 • 18.12.2011 - 19:48

I dag har jeg tatt sol for første gangen i mitt liv. Veldig rart å tenke på at det er første gangen egentlig, men må få litt farge til jul. Ellers isted har jeg trent en times tid, skal begynne med egentrening nesten hver kveld. Vil se forskjell når 2012 kommer.. Nå har jeg akkurat tatt en dusj, tatt mange skrubber til ansiktet, for i morgen er det juleball. Det blir en travel dag i morgen. Etter skolen skal jeg gå av på sentret og se etter såler til høyhælte skoene mine, eller noe å ha bak i hælen, siden skoen glir litt opp når jeg går. Kan lage et innlegg om skoene etterpå. Etter jeg har gjort det skal jeg ta sol, og rett til Camilla. Der skal vi og noen andre jenter ordne oss til juleballet. Så reiser vi på juleball og kommer hjem i 12 - halv 1 tiden.


Litt julestemning ♥

 

Har du tatt sol før?

naam ja

 • 24.11.2011 - 18:45

Jeg har hatt veldig mye blogglyst i det siste, men har ikke hatt tid og har ikke pc akkurat nå. Låner mamma sin pc nå. I dag var første dagen min på skolen etter en uke, rart å si det, men jeg savnet faktisk skolen. Og ikke mins folka..  Hadde lungebetendelse og 40 i feber. Skolen dagen i dag var ganske kjedelig, men det fikk greit. Har savnet å blogge lenge, men vet ikke hva jeg skal blogge om.. Nå skal jeg kose meg med brownies og ta en rolig kveld, og øve litt på engelsk prøven jeg har i morgen.


Desserten i bryllupet jeg var i for søskenbarnet mitt for noen uker siden. Det var utrolig godt!

Så det godt ut?

bulgaria i morgen

 • 03.08.2011 - 20:51

Det har jeg helt glemt å sagt til bloggen. Drar til Bulgaria ihvertfall i morgen. Vi skal ta flyet fra Ålesund, så skal vi på Moa noen timer før vi tar flyet til Bulgaria. Åh, gleder meg som et barn. Hvis dere lurer så har jeg aldri vært i syden før, så det blir gøy. Er vel på tide.. Flyet vårt går kl 19.20, så vi kommer frem i natt. Gruer meg til å ta fly, fordi at jeg får popper i ørene, eller hva jeg skal kalle det. Det er svært vont, så vi har med mye tyggis og drops, da blir det ikke så vont. Vet ikke om det er noe mer jeg trenger å nevne om Bulgaria. Det blir ikke blogging på en stund. Siden imorgen drar jeg til syden i to uker, så begynner skolen på igjen med mye lekser og prøver, så er det Hessacup. Blir vel bare blogging i helgene eller en skjelden gang i uka når jeg har tid. Har bestemt meg sterkt at jeg skal bruke mer tid på lekser og øving til prøver. Skal prøve å jobbe mer med det, så karakterene stiger. 

I dag har jeg og familien grillet i stranda,bada og hatt det veldig koselig i finværet. Var veldig godt og varmt å bade, jeg bada forresten i klær. Nå skal jeg ta meg noe å spise, lage smoothie,lakke negler og litt tid. Ha en fin kveld folkens!♥


Pakking til: hva jeg skal ha på meg på flyet,skolestart klær og klær til Hessacup.Har du vært i syden før?
Ønske meg god tur? ♥ 

kiwi smoothie

 • 01.08.2011 - 22:12
Den var kjempe god! Helt klart den beste smoothien jeg har smakt ♥

Har du smakt kiwi-smoothie før?

frukt kos

 • 30.07.2011 - 00:00

Er veldig sløv med blogginga for tiden, blogger bare om kvelden/natta. Sorry for det folkens, men har ikke tid ellers. I dag har jeg ikke gjort stort. Har vært litt ute,ryddet litt og slappet av foran tven. I kveld fortsatt koste jeg meg med tv og frukt.  I morgen tidlig skal jeg klippe plener og kl tolv halv ett skal jeg sykle til bingen,der jeg skal møte Emilie.Hva skal du imorgen?

grilling i stranda

 • 28.07.2011 - 22:25

I kveld dro tente vi bål og grillet i stranda. Var veldig koselig, vi var åtte stk til sammen. Det som var minuset var at det var mye mygg,og litt kaldt i lufta. Har badet to ganger i sjøen i dag, var deilig, men litt kaldt. I dag har det egentlig vært en slitsom dag. Kl halv elleve på morgenen begynte jeg å male, holdt på noen timer. Senere dro jeg på fotballtrening og grilling med en gang jeg kom hjem. 


Nå skal jeg legge meg snart. Jeg og lillebror sitter å drikker kakao og solbærtoddy etter et kaldt bad i sjøen. 

Hva har du gjort i dag?gårsdagens photoshoot

 • 27.07.2011 - 21:50


Silje

Cora
Noen av bildene ble litt dårlige, så måtte redigere de litt i picasa. Kanskje de ble litt for mye redigert, men går vel bra. 

Hva synes du om bildene?


trøtt ja

 • 27.07.2011 - 00:50

I kveld dro jeg,Cora og Silje i stranda og hadde en liten photoshoot, bildene kommer imorgen. 
Godnatt! ♥

Hva har du gjort ikveld?

foto: purple flower

 • 25.07.2011 - 21:52

Uredigert.

Redigert.

 

Hvilket bilde likte du best? redigert eller uredigert?

varierende

 • 24.07.2011 - 20:15

Har vært veldig varierende vær i sommer. Noen dager med sol, og mye regn og overskyet. I kveld har det tordna,lyna og regna. Og dagen i dag har egentlig vær veldig fin, sol og greier. I dag har jeg solt meg, hatt vannkrig og spist rester fra 50 års selskapet jeg var i igår. Det glemte jeg forresten å nevne i går/natt, men det er så mye som skjer i det siste. Det i Oslo og Utøya er da helt grusomt, har ikke ord. Men orker ikke å blogge om det, det er så trist!

Her er bloggen til ei jente som var på Utøya når det skjedde, hun skriver om hvordan hun opplevde det osv. http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

Hvilket vær har det vært hos deg  i dag?
Hva synes du om det som skjedde i Oslo sentrum og på Utøya? 

konkurranse - elisabethskram.blogg.no

 • 24.07.2011 - 01:31

Meld dere på --> her <-- Dere kan vinne en header. Det er lurt å melde seg på konkurransen hvis du har lyst på en ny header, siden Elisabeth er veldig flink! Du trenger bare å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet, så trekker hun vinneren i neste uke. Har lånt to av headerene hos henne, håper det er greit. Se hvor fine de er da:


Er du med på konkurransen? Hvis du ikke er med, bli med! :-)

photoshoot

 • 23.07.2011 - 23:48


Ble en del bilder, men hvis noen vil lage header, så bare velg noen av disse bildene..


Hva synes du om bildene?

Vil du være snill å lage en header til meg? :-))

frukt og tv - kos

 • 21.07.2011 - 22:43

I kveld har vi kost oss med frukt og Allsang på Grensen ♥ Elsker Allsang på Grensen, elsker musikk, og elsker å synge! Har så lyst å flytte til Halden for å dra dit hver onsdag.. 

I dag dro jeg hjem fra Emma kl halv åtte. Var utrolig kvalm, så jeg bare måtte hjem. Når jeg kom hjem sov jeg til kl ett. Ellers i dag har jeg ikke gjort noe. Rolig dag i hjemmet. I morgen kommer Viktoria hit. Da kommer det masse bilder.

Hva har du gjort i kveld?

overnatting

 • 20.07.2011 - 19:54

I dag har Emma vært med meg i nesten hele dag, eller fra klokka to da. Vi har badet i sjøen, som var kjempe deilig, samtidlig litt kaldt. Ellers i dag har vi badet i boblebadet og sittet på pcen. Overnatter med Emma nå, vi sitter bare på pcen. 
PS: designet er ikke ferdig enda, altså under oppussing :-) så det ser ikke så bra ut enda.

badenymfene

 • 20.07.2011 - 16:58

Nå stikker jeg og Emma i stranda å bader. Det har nylig tordnet,regnet og lynt litt, og så er det overskyet.  Blir deilig! ♥

Liker du å bade?

ut på tur,aldri sur

 • 20.07.2011 - 11:50

I går sto jeg opp tidlig, for vi og noen andre familier skulle ut på tur. Vi gikk tur i skog og mark, var veldig koselig! Når jeg kom hjem derfra dro jeg og Cora å badet i sjøen. Når vi hadde badet en stund bestemte vi oss for å ro med en liten gummibåt på et lita øy ikke så langt vekk i fra der vi bada. Så ville vi ro enda mer, så vi rodde til bestemoren til Cora. Og da vi skulle hjem gikk vi etter veien i badeklær med en gummibåt etter oss. Haha, det så sikkert veldig dumt ut, var ihvertfall veldig gøy..

Ekkilsøya ♥

Hva synes du om bildene?

god morgen

 • 18.07.2011 - 12:02

Nå sitter jeg i senga med pcen på fanget og spiser frokost. I dag skal jeg vaske bil,bade og møte Emma. Blir koselig!  Ha en fin dag! ♥

Hva skal du i dag?

innkjøp..

 • 18.07.2011 - 11:48

..fra Ålesund og Oppdal.
//Bod i Ålesund 99,-

// cubus 99,- salg

// europris 299,-

Hva synes du om innkjøpet?


hyttekos

 • 17.07.2011 - 21:48Orker ikke å skrive så mye nå, så det blir en rask oppsummering om hva jeg har gjort i de siste dagene. 
På torsdag dro familien på båtfestival i Ålesund. Det var mye salg, mange bodet fulle av alt mulig og mye god mat, utenlanske folk som sang og spilte musikk. Det var også noen kule indianere der som sang og spilte musikk, de var veldig flinke! Senere dro vi hjem, pakket og dro rett på hytta. Vi kom fram i 01.00 tida på natta. Neste morgen dro vi i Oppdal sentrum, der handlet vi og dro på hytta igjen. Lørdagen dro vi på fjellet der vi fisket,badet og koste oss hele dagen. Senere den kvelden koste vi oss inne på hytta med kortspill og latter. I dag dro vi hjem fra hytta. Kom hjem kl halv fem. Det er ikke så lenge siden jeg kom inn nå, har vært ute siden. Eller det er jo noen få timer siden. Nå sitter jeg bare i senga med pcen plantet i fanget,sitter vel sånn noen timer til også..

Hva synes du om bildene? kommenterer tilbake

new ring

 • 17.07.2011 - 20:50

Kjøpte den i Ålesund for noen dager siden. Det var båtfestival der, så var salg i alle butikkene og fullt av boder der de solgte nesten alt på. Jeg kjøpte ringen min i ei bod med fullt av ringer. Regner med at den kostet rundt 90,- 

Hva synes du om ringen? kommenterer tilbake

foto: flowers

 • 13.07.2011 - 19:57

Hei dere. Jeg blogger når jeg har tid og prøver minst å skrive ett innlegg hver dag. Men tror jeg har mistet mange lesere, hadde mye mer lesere før, men nå har jeg ca 20 lesere hver dag. Veldig lite egentlig. Så er det ikke så gøy å blogge når jeg ikke har så mye kommentarer og lesere.. Blogglysten min minsker mer og mer etter hver dag så går, og det er ikke så gøy, siden jeg liker å blogge. Skal prøve å ta bilder etter hver dag å legge de ut på bloggen. Og dere må at hvis dere kommenterer så kommenterer jeg alltid tilbake :-)) 

Nå skal vi spise middag,så snakkes senere ikveld. Ha en fin kveld!♥

Hva synes du om bildene? kommenterer tilbake

musikk tips?

 • 13.07.2011 - 00:19

Nå holder jeg på å rydde og sletter sanger i spotify lista mi. Så det hadde vært svært hyggelig at dere skriver noen brae sanger i kommentarfeltet. Ha fortsatt en fin kveld/natt folkens!♥


 

Hva heter favoritt sangene dine? kommenterer tilbake

ice coffee

 • 11.07.2011 - 23:43


Isted lagde jeg og Madeleine oss iskaffe. Det var kjempe godt! Har ikke gjort noe annet enn å sett på tv og kost oss med iskaffe.. Etterpå så blir det sikkert film. Ha en fin kveld/natt folkens! ♥

Hva har du gjort ikveld?
Liker du iskaffe?
kommenterer tilbake

yes da

 • 11.07.2011 - 13:58

Sorry for null blogging i går, men glemte å blogge. På kvelden i går var det også film kos igjen med søskenbarnet mitt Madeleine. Dagene her på Sunnmøre bare chiller jeg, hjelper til, fordi de holder på å male,rive osv. Siden neste år er det konfirmasjon, så det skal bli ferdig til da.. Ser mye på tv også.. Nå sitter jeg å ser på tv, veldig spennende.. not. Og så sitter jeg bare på facebook, men akkurat nå står dette på facebook: 

Brukerkonto midlertidig utilgjengelig

Kontoen din er for øyeblikket ikke tilgjengelig på grunn av et problem på nettstedet. Vi regner med å løse dette umiddelbart. prøv igjen om et par minutter. 


Har ventet i fem minutt nå, og det står "prøv igjen  et par minutter. Noen andre som har det samme problemet med facebook akkurat nå?


Disse bildene er fra sist gang jeg var på Sunnmøre hos Martine og Torill. Skal overnatte med de en dag når jeg er her også (hvis det passer for dem.) 

Hva skal du i dag? kommenterer tilbake

mine favoritt skuespillere

 • 10.07.2011 - 03:37


Cameron Diaz ♥

Teri Hatcher ♥

Bethany Joy Galeotti ♥

Kate Walsh ♥

Jodi Gordon ♥

Noen favoritter blandt disse?
Hva heter favoritt skuespillen/skuespillerne dine? 

regn vs sol?

 • 10.07.2011 - 00:45

Nå sitter jeg og søsenbarna mine å ser film. Pappa og de er å fisker, så de kommer vel hjem senere i natt. Sorry for at jeg ikke har blogget før i dag, men har ikke orket. Har ikke gjort så mye heller, sløv sjø.. Skal bli flinkere å blogge å ta bilder en dag, men dere, det er jo sommerferie. Orker ikke sitte på pcen så ofte når jeg har andre ting å gjøre. Slenger inn ett innlegg her og der, når jeg har tid. Men nå avslutter jeg innlegget med en random vs, altså regn vs sol.. jeg velger sol selføligelig, hva med dere? Snakkes! ♥
Regn vs sol? 


todays pictures

 • 07.07.2011 - 23:32

I dag har jeg badet og sett tv i hele dag, veldig chill dag.. I kveld tok jeg meg en liten tur ut for å ta litt bilder, ble ikke så lenge ute fordi det var så mye mygg! Vi reiste ikke til Sunnmøre i dag fordi pappa måtte gjøre noe med brygga vi nylig har fått. Så vi drar i morgen, drar i tolv tiden.

(Skal forresten ikke fortsette med bilde greiene. Synes det var finere det jeg gjorde før, altså vanlige bilder, istedet for det bildet med mange bilder på hvis dere skjønner. Er ikke så flink i å forklare da men...)

 

Hva synes du om bildene? kommenterer tilbake


male outfit

 • 06.07.2011 - 22:43

Ja, flink å male jeg. Mesteparten av malingen var på bakken og på meg, hehe. Har ikke på meg så fine klær fordi jeg skulle male som dere sikkert skjønner. Tok noen klær jeg skal kaste i søpla. I dag har jeg malet nede med naustet til onkel, har holdt på siden ca kl halv to til kl seks eller noe. Er utrolig sliten og trøtt,så det blir ikke så langt innlegg. Når jeg var ferdig å male dro jeg og lillebror ut i en liten gummibåt og rodde. Det var store bølger og det blåste litt, men før vi dro hjem badet vi. Det var veldig varmt, ihvertfall i forhånd til igår.. 

Imorgen drar jeg til Sunnmøre. Blogges da. Good night, dream sweet! ♥Hva synes du om male outfiten?
Har du badet i dag?  

summerfeeling

 • 05.07.2011 - 22:26

Tenkte å prøve en liten forandring her på bloggen. Altså, de dagene jeg tar så mange bilder skal jeg bare lage dette jeg har lagt ut litt lengre oppe. Da trenger jeg ikke å legge ut så mange bilder osv. Forandring fryder, er ikke det de sier? Men ihvertfall så skal jeg se hvordan det går, så hvis det ikke blir så vellykket så skal jeg gjøre det jeg gjorde før med bildene. 

I dag måtte jeg stå opp tidlig, fordi vi skulle til Kristiansund å ordne pass til meg og lillebror. Vi har aldri vært i syden før,så det blir jo koselig. Vi drar forresten den 4.august hvis noen lurer.. Når vi kom hjem derfra dro vi til bestemor å spiste lunch. Senere på dagen ble det sol og varmt, så da gikk jeg ut en tur så endte med stranda med bading. Må si at jeg ble veldig overasket når lillebroren min hoppet utti vannet nesten med en gang. Han har aldri vært særlig badenymfe, veldig pysete når det gjaldt bading i sjøen. Men fra og med i dag tror jeg han har blitt  litt eldre og tøffere, haha. Men ihvertfall så var vannet veldig kaldt, men var herlig når jeg hadde svømt ei stund. Det er meldt sol i morgen også, så da blir det sikkert bading igjen. Ellers i dag har jeg vært barnepike en times tid og sett tv. 

Hvilket vær har det vært hos deg i dag? 
Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om den lille forandringen min, når det gjelder bilder? 

reddhare!

 • 04.07.2011 - 14:49

Jeg er en reddhare der det gjelder fugler. Altså i dag har jeg klippet gresset til bestemor og tjent meg en hundre lapp. Men da jeg skulle begynne å klippe, så var det noen småfugler som fløy rundt og rundt meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg ble bare så redd. Hver gang de nermet seg meg skrudde jeg av plenklipperen og løp inn til bestemor. Pappa og bestemor sa at de ikke var noe farlige, at de bare var redd meg. Men da plenklipperen var av var fuglene vekk, og da jeg skrudde den på igjen kom de tilbake. Det samme skjedde da bestemor skulle være med meg ut får å "skremme" de vekk var de borte, men da hun gikk kom de tilbake. Men tilslutt bestemte jeg meg får at jeg måtte skjerpe meg hvis jeg skulle bli ferdig i dag, og vips så var jeg ferdig. Brukte ca litt over en time, ble ikke så lenge som jeg hadde forestilt meg. Jeg hater fugler, alle slags fugler. Jeg synes de er bare skumle og jeg er redd alle slags fugler. En dag hadde lillebroren min og en annen funnet en  fugl som hadde skadet vingen sin. Så de tok godt vare på den i dokkestua eller hva jeg skal kalle det. Da de viste den til meg hylte jeg bare å løp, mens de holdt den i handa! Skjønner ikke at de tørr! 

//google

Liker du småfugler/fugler, eller er du like pysete som meg?

lørdagskos med lillebror

 • 02.07.2011 - 21:33

Nå sitter jeg og lillebror å ser på tv,  vi har nylig spist pizza. I dag har mamma og pappa 17 års bryllupsdag. Så nå sitter de på stua og har kost seg med romantisk middag. Men nå kommer lillebror ned til meg med jordbær, nam! Dere får ha en super koselig lørdagskveld videre, det skal ihvertfall jeg! ♥ 
Skal forresten i bursdag til denne søte jenta på bilde i morgen..

Hva gjør du ikveld?

 

mine favoritt blogger

 • 02.07.2011 - 00:36

http://fannyba.blogg.no/

http://andreabadendyck.blogg.no/http://ragnhildfredrikke.blogg.no/
http://amalieha.blogg.no/

http://ltamalie.blogg.no/http://carolinemaria.blogg.no/

http://tcmn.blogg.no/

http://haawt.blogg.no/

http://marenviks.blogg.no/

+ alle vennene mine sine blogger osv, men orker ikke ramse opp alle siden det er så mange..

 

Noen favoritt blogger blandt disse?
Hva heter favoritt bloggene dine? 

busy day

 • 30.06.2011 - 22:32

I dag våknet jeg kl 12, veldig sent for meg egentlig. Bruker som oftes å våkna i skikkelig tid, men herlig å sove lenge iblandt. Noen timer etter ordna jeg meg og dro i bursdag til verdens beste bestemor som har bursdag i dag. Gratulerer med dagen bestemor! Veldig koselig med nesten hele familien samlet..

I kveld har jeg sett mitt favoritt sommerprogram "Allsang på Grensen." Jeg bare elsker det programmet! Det er så koselig  å se på. Har så lyst til å flytte til Oslo når jeg blir litt større, så tar jeg bare trikken til Halden. Var der i fjor sommer og vil tilbake. Men uheldigvis blir det ikke i år.. Har du vært på Allsang på Grensen før?

Er forresten med i en konkurranse på denne bloggen. Du kan vinne en header,og Elisabeth er veldig flink! Hvis du ikke er med, bli med du også!


Hva har du gjort i dag?
Er du med i konkurransen?

hot or not: justin bieber

 • 30.06.2011 - 00:12Hot or not?

kosekveld med mamma

 • 28.06.2011 - 23:53

Ikveld har jeg kost meg sammens med mamma, laget  smoothie (skogsbær) og sett Ugly Betty. 

Liker du smoothie?

Hva har du gjort ikveld?

siste skoledag - del 2

 • 28.06.2011 - 17:14

jeg har savnet deg..

 • 28.06.2011 - 16:25

.. bloggen. De siste dagene har jeg helt klart savnet den. Har fått bedre blogglyst også. Vil bare minne dere på at jeg får mere blogglyst og blogger mere da jeg får kommentarer. Dere bestemmer jo selv om dere vil kommentere eller ikke, men dere lyser helt klart opp hverdagen min da jeg får så søte kommentarer. Jeg blir så glad! Håper dere fortsetter å kommenterer,da lover jeg at jeg skal bli flinkere og blogge. Men en ting til: kameraet mitt virker ikke helt enda, men da pappa kommer hjem skal han hjelpe meg å ordne det. Så dere må ikke forvente så mye bilder disse dagene. Han kommer forresten hjem om noen få dager.. Kommer sikkert bare til å legge ut bilder fra bilder som jeg har på dataen min fra før og mobilbilder. Skal også prøve å blogge noen innlegg hver dag, sånn at det ikke blir så mye tekst. 


Bildet er fra ifjor vinter.. 

 

Leser du bloggen min fast? 

bloggpause..

 • 24.06.2011 - 23:07

Jeg tar ei lita bloggpause, eller blogger når jeg har tid og gidder. Dagene er lange,men gjør nesten alt annet enn å sitte foran pcen.  Jeg gidder heller ikke sette meg på pcen om dagene, er jo ingenting å gjøre på dataen. Ingen varsler på facebook, bloggen min er kjedelig, pluss jeg er sykt lei av designet. Bloggen min er rotete,blir det bare mere og mere etter mer jeg blogger raske innlegg,med mye tekst og lite bilder. Kameraet mitt er klikkings, eller lettere sagt minnekortet. Tar en pause med bloggingen, blogger rett og slett når jeg har noe intressant å blogge om, med mye bilder,og når jeg har tid.


Kjedelig bilde,men har ingen andre bilder akkurat nå. Forresten så synes jeg det er utrolig kjedelig med sommerferie uten fin vær. Noen som er enig?Er jo bare overskyet og regn etter regn. Kanskje en dag blir det sol, og dagene etter styggvær. 

Hvordan er været hos deg?


sankthansaften

 • 23.06.2011 - 23:06

Blogget ikke i går,fordi jeg skulle prøve å ha en datafri dag. Det jeg gjorde da var å se Home and Away på iphone og chillet hele dagen.

I dag er det jo sankt hans. Dagen min har bare bestått av gjøring av husarbeid, sett Home and Away,og isted dro vi en plass på øya vi bor på får å spiste grøt osv. Mye folk sier bare jeg.. Ble ikke båltenning på meg i går. Orket ikke, og så er det så kaldt ute for tiden, uten sol. Har ikke sommerfølelse i det hele tatt!

Nå er jeg med naboen vår, så er eldste datteren til mannen til søskenbarnet mitt her nå. Hehe, komplisert er det. Hun heter forresten Vilde og bor i Bergen. Hun har ikke vært her siden i fjor i påska eller noe. Vi sitter bare å ser Synske barn  på tven, scary.Hva har du gjort i dag?

ny favoritt blogg

 • 21.06.2011 - 15:14

http://marenviks.blogg.no/ 


Maren er en jente på 16 år som ikke har det så lett. Hun virker som ei kjempe koselig jente. Bloggen hennes er kjempe bra, masse nydelige bilder av alt. Annbefaler dere å lese denne bloggen! Jeg har ikke lest bloggen så lenge, men nå leser jeg den ofte..


(Håper det er greit jeg har lånt bildene dine)

 

Lest bloggen hennes?

siste skoledag - del 1

 • 21.06.2011 - 14:32

Nå er endelig sommerferien kommet. Har ikke serlig særlig sommerfølelse enda, fordi det er overskyet og regn, men håper på sol resten av sommerferien. Regner med at regnet regner vekk en dag, hehe. Som det tydligvis ikke gjør. Er ikke skikkelig sommer her jeg bor, men jeg overlever jo.. Lager et innlegg senere om hva jeg skal i sommer og hva jeg gleder meg mest til, altså skikkelig sommer, men sol og greier..
Resten av bildene kommer senere i dag. I fire tiden stikker jeg på kamp mot Misund. Krysser fingrene for seier. Orker ikke å skrive hva vi har gjort på skolen i dag, gjør det senere. Nå sovner jeg snart! 

Har dere sommerferie nå?lørdagens innkjøp

 • 20.06.2011 - 20:44


Singlett 129,- pr stk cubus

Sko 99- H&M

Bikini 59,- pr delT-skjorte 50,- bikbokShorts 199,- cubusCardinan 50,- bikbok
Veske 99,- H&M

Skjerf 3 ting for 50,- bikbok

Topp 50,- bikbok

Hva synes du?

bading next

 • 19.06.2011 - 13:39I dag er det fantastisk fint vær ute. Jeg og Ina har solt oss, spilt fotball og mye annet. Og nå blir det neste å bade i bassenget til naboen og bade i sjøen. Blir herlig! Men nå drar vi, ha en fin søndag! ♥


Hvordan er været hos dere? Skal du bade i dag?

shopping med ina

 • 18.06.2011 - 10:04

Nå har jeg akkurat bølget håret og jeg holder på å ordne meg ferdig til at jeg og Ina skal til Kristiansund på shopping. Gleder meg! ♥ I dag våkna jeg halv ni og da var det sol. Nå er det uheldigvis overskyet, men varmt. 


Men nå må jeg dra. Ha en fin dag folkens! ♥


Hva skal du i dag?

vi vant fotballturneringa

 • 17.06.2011 - 22:25

Ja, som i overskrften så vant klassen vår, (8C) fotballtureringa på skolen i dag. I begynnelsen av skoledagen hadde vi forskjellige idretter. Vi hadde jo idrettsdag,så dere skjønner sikkert hva jeg mener. Og senere på  dagen hadde vi fotballturnering. Først spilte vi mot 8C,8A,9C,9A og vant. Det var veldig morsomt,og mange var veldig gode. Da vi hadde fått pokalen, skulle vi spille mot lærerne. Det med at lærerne scoret det første målet gjorde oss veldig nervøse. Men senere i kampen scora vi endelig. Det ente med 2-2, altså uavgjort. Jeg scora forresten ene målet, hehe. 

Når jeg kom hjem fra skolen dro jeg rett til bestemor og klippet plen. Brukte noen få timer. Var veldig slitsomt,siden jeg holdt på å sovne og det verka i føttene mine, men det viktigste var jo at jeg overlevde.. 

Skal slutte å klage på denne bloggen her, dere synes sikkert det ikke er så koselig. Så jeg skal prøve å være positiv. Er jo stross alt bare to skoledager igjen nå.


Skal forresten begynne og ikke legge ut så veldig mange bilder ut i samme innlegg,heller flere innlegg..

Ikveld har jeg bare ligget i senga mi,halsovet og sett One Tree Hill. Nesten ferdig med tredje sesongen nå.. har ikke kommet så langt enda,fordi jeg må jo spare penger til de neste sesongene,og det tar jo litt tid. Og så har jeg jo selfølgelig sett litt her og litt der fra de nye seriene også.

Hva synes du?

photoshoot med silje

 • 16.06.2011 - 23:04


Ene bestevenninnen min er i syden, så blogger på hennes sin blogg også, trykk her  for å komme på bloggen hennes. Good night! ♥
Hva synes du om bildene?

fjelltur

 • 16.06.2011 - 19:21

På skolen i dag har vi vært på fjellet. Der hadde vi konkurranser, sjukamp elns. Lettere sagt syv konkurranser..  Om å gjøre å fylle 1liters bøtte først ved hjelp av en mindre bøtte, hestesko-kasting, sekkeløp, potetløp, eggkasting, gå på stylter og tautrekning. Kjempe koselig! Ble litt brun også. Klassen vår fikk 46 poeng,8B fikk 61 poeng og 8A fikk 61 poeng. Men klassen vår ble kåret til den smarteste og sterkeste klassen,så dere må ikke tro vi er dårlige. Må si at klassen vår hadde bare en liten oppvarming for morgendagen, da vi skal ha idrettsdag og fotballturnering. Men da skal vi finne, håper jeg.. Når vi kom på skolen igjen var det ca en halvtime til bussen kom, og da hadde mange vannkrig og mange solte seg. 

Når jeg kom hjem fra skolen skiftet jeg til shorts og t-skjorte,spiste middag og gikk ned til Silje Beate. Vi tok litt bilder,solte oss og hørte på musikk. Bildene kommer kanskje senere ikveld, fordi vi tok bilder med Silje sitt kamera. 

Flere bilder kommer senere, men nå må stikker jeg ut. Ha en fin kveld folkens! ♥

Hva har du gjort i dag?

outfit 14.06.11

 • 14.06.2011 - 15:56

Genser bikbok
Bukse cubus 

Nå skal jeg dusje, ha på meg en kjole og stikke i bursdag til søskenbarnet mitt, altså naboen. Ha fortsatt en fin dag folkens!♥

Hva synes du?

photo: lights

 • 13.06.2011 - 22:00

Nå er jeg sykt lei av designet mitt,så prøvde jeg ett annet design. Men nå greier jeg selfølgelig ikke skifte tilbake igjen. Så designet mitt ser ikke så bra ut akkurat nå. Er ikke så tålmodig nå, så jeg fortsetter imorgen..

Er du utålmodig?
Hva synes du om bildet? 

innkjøp fra Ålesund

 • 13.06.2011 - 19:32
Topp 50,- bikbokGenser 125,- bikbok 


Kjøpte meg utrolig lite,men da får jeg jo spare pengene jeg har igjen til  noe annet.. Begge toppene er litt store til meg,men orker ikke bytte de. Begge toppene var på salg på bik bok. 

Var ei ekstra natt på Sunnmøre,så i dag fant jeg ut at fotballkampen jeg skulle på begynte kl to,og bussen jeg skulle ta hjem gikk da. I natt var det kjempe koselig, jeg, søskenbarnet mitt og tanta mi satt oppe til kl fire på natta. Vi så noen filmer,vidio fra vi var små og snakket en del. I dag kom mamma og hentet meg i Kristiansund, jeg hadde tatt bussen dit. Når jeg kom hjem så jeg bare One Tree Hill og slappet av. Isted pakket jeg ut alle klærne og ryddet rommet. Nå stikker jeg en tur ut på trampolina. Ha en fin kveld! ♥

Hva synes du?

ny favoritt drikke

 • 13.06.2011 - 19:15
♥ Sunn og god

 

Har du smakt olden eple? Synes du den er god?

photoshoot - amalie, martine og torill

 • 12.06.2011 - 01:30Dårlig blogging i det siste. Men har hatt det veldig travelt.  I går dro jeg til Sunnmøre etter skolen. Og når jeg kom var jeg så sliten at jeg orket ikke på dataen. Senere dro vi på ungdomsklubben, der møtte jeg mange av vennene deres og det var da koselig! Når jeg kom til Madeleine igjen, slappet bare av foran tven, og spiste hamburger og koste meg sammens med søskenbarna mine. 

I dag ble jeg henta av Martine og Torill,så dro vi på Moa. Shopping selfølgelig! Det er så typisk at når jeg har med mye penger bruker jeg nesten ikke noe, men når jeg har med lite penger bruker jeg opp alt og trenger mye mer.. Jeg hadde med speilrefleksen,men det gikk nesten ikke å ta noen bilder. Det sto altså at minnekortet var fullt da jeg hadde under hundre bilder. 

Nå overnatter jeg og Martine med Torill. Vi bare sitter på dataen og chiller. Isted spiste vi pizza,snakket,flirte og spilte spill. Kjempe koselig! 

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene? 

tommel opp for...

 • 08.06.2011 - 21:48

...  at jeg skal til Sunnmøre i helga. Holder på å pakke nå, så det blir bare et kort innlegg med webcam bilder. Men da jeg skal til Sunnmøre skal jeg ta en del bilder til bloggen, gled dere! 

Ble dessverre ikke blogging i går,fordi kom hjem fra fotballkamp kl 10,og da måtte jeg øve på rle prøve og skrive foredrag om One Tree Hill. Vi vant forresten fotballkampen, 11-2 mot Ekko. Forrige gang vi spilte mot de vant vi 4-1. Bra vi slo de mer en sist gang, siden i første omgang var stillingen 1-1 og i andre omgang scora vi hele ti mål. 
Hva skal du i helga?

travel dag

 • 06.06.2011 - 22:22

I dag har vi hatt aktivitetsdag på skolen. Der grillet vi, fisket vi,skjøt med luftgivær og hadde forskjellige poster. Jeg synes det var kjempe koselig og ganske chill. Etter skolen dro jeg på fotballtrening. Og når jeg kom hjem var det godt og legge seg i bobblebadet og slappe av med litt musikk. 

Nå har jeg nylig spist middag. Ganske seint,ikke sant? Men har ikke hatt tid før nå. Var forresten barnevakt isted også. For ungen til søskenbarnet mitt, som ikke ville sove. Hun var jo helt frirfull eller hva jeg skal si. Hun skrek når jeg gikk ut av rommet,fliret når jeg så på henne og mye annet.. Så satt jeg der en times tid og holdt henne i handa. Men like våken var hun. Veldig travell dag skal jeg si. 

Imorgen er det "på`n igjen", bare at da skal jeg på sang og spille fotballkamp. 
Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag? 

fotballtreninga i bilder

 • 05.06.2011 - 22:18

I dag har jeg badet i sjøen, faktisk årets første bad. Ble litt seint i år, men har vært forskjøla osv. Ellers i dag har jeg solet meg,vært på fotballtrening og vært hos Camilla. Kom hjem får ca en time siden.

I morgen på skolen skal vi være ute hele dagen, grilling og tur. Etter skolen (da vi i 8ènde er sliten) må vi på fotballtrening! 

Hva synes du om bildene? 

sol, men vind

 • 04.06.2011 - 20:14

Tusen takk for alle de søte kommentarene jeg har fått i de siste innleggene ♥ Dere er så søte! Blir veldig glad når jeg får sånne kommentarer. Smiler mer og får mere blogglyst. Har ikke blogget så mye fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive.

I dag er det sol,men vind og litt kaldt! Men jeg har nesten vært ute i hele dag. Tror jeg har fått litt farge også. Ute så har jeg spilt fotball,passet barn og slappet av litt. Nå sitter jeg og ser One tree hill og spiser vannmelon. Men har lyst ut igjen,så etter jeg har blogget ferdig tror jeg at jeg stikker ut med lillebror og spiller fotball.  

Nå er nesten sommeren kommet og jeg gleder meg mye til å: Bli brun,bade, spille mye fotball og seine kvelder. Det er så koselig å sitte ute å høre fuglene synge og småbarn som leker. Lyst er det også ute til seint på kvelden/natta. Gleder meg til det blir skikkelig sommer. Varm sommer får å si det sånn. 


Greier ikke å legge inn bildene fra speilrefleksen min på pcen, prøver mer etterpå. Et bilde fra forrige helg,da jeg overnatta hos Camilla.

Hva synes du om bildet?
Hvilket vær er det hos deg?

sover du?

 • 04.06.2011 - 01:50

Det gjør jeg,snaaaaaaart! Må vel komme meg opp i skikkelig tid i morgen. Natta ♥

Tok bare et tilfeldig bilde fra i dag...

sommer photoshoot

 • 03.06.2011 - 23:26
I dag har jeg gått tur på Bremsnes hatten med mamma. Koselig tur! Ellers har jeg bare sett One tree hill, vært ute og spilt fotball. Iste før jeg skulle dusje fant jeg ut at jeg ville ha en liten photoshoot alene, så jeg slengte på meg en kjole,sminket meg og gikk ut. Lillebroren min var fotograf. Kan skrive et innlegg om kjolen senere, om hvor den er fra osv. 

Hva synes du om bildene?

lese din blogg?

 • 02.06.2011 - 22:00

Jeg har nesten ingen blogger å lese for tiden. Så hvis du vil at jeg skal lese og kommentere bloggen din, så bare legg igjen en kommentar med bloggadressen.

Skal jeg lese din blogg?
Hva synes du om bildet? 

min smoothie oppskrift

 • 02.06.2011 - 20:19

Annabelle lurte på om jeg kunne lage et innlegg om oppskriften min til smoothie. Så det kan jeg gjerne gjøre. 

Først finner jeg fram det jeg skal i smoothien. Jeg bruker litt vanilje yoghurt, litt eple juice og frossen jordbær. (som du for kjøpt i dagligvarebutikker.) Du bestemmer selv hvilken bær du vil ha oppi, etter det du liker best. Jeg liker den best når jeg ikke blender den så mye, for da blir det nesten som sorbet. Etter jeg har hatt alt oppi blenderen skrur jeg den på, og når det er ferdig blandet tømmer jeg det i et glass og pynter med ei jorbær. 
Det første bildet var smoothien litt lys rosa, fordi jeg ikke hadde så mye jordbær oppi og den hadde banan i også..  Det andre bildet hadde jeg veldig mye jordbær oppi.

Skal du prøve denne oppskriften neste gang du lager smoothie?

sunn nattmat

 • 01.06.2011 - 23:45Liker du salat?

søt sang!

 • 01.06.2011 - 23:35

I hele kveld har jeg sittet å hørt på en utrolig søt sang. De som synger den er fra Ålesund, samme som meg. Og så er vi slekt med de. Var i en åttiårsdag til faren  til han mannen som synger for mange år tilbake, da var de også der. Sangen er vel litt gammel, men liker den veldig godt fordi den er så avslappende og rolig.. 

I dag fikk vi forresten vite at moren til han som synger sangen døde i mars. Det stod i avisa for andre gang i dag. Veldig trist!! 

 


Et bilde fra 70 årsdagen. Skikkelig koselig var det. Da bildet ble tatt hadde vi rockering konkurranse, og jeg vant. Jeg er forresten hun lengst unna kameraet.

Hva synes du om sangen?

tidlig helg

 • 01.06.2011 - 15:59

Dagen i dag var utrolig lang, kjedeligste skoledagen i uka. Vi fikk karakter på norsk tentamen, der vi hadde stil. Jeg fikk 4+ som jeg er fornøyd med fordi jeg ikke er en av de smarteste i klassen. Har forresten fått bare 4ère i dag, altså: norsk tentamen, musikk for dette skoleåret og "finbok" som de kaller det i naturfag.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og nå har vi endelig tidlig helg. Blir ganske chill,men må da også tjene litt penger til jeg skal reise til Sunnmøre neste helg. Når jeg er ferdig på dataen, så skal jeg bare sette meg foran tven og spise mint-is.

Ha en fortsatt fin dag folkens! ♥ 

Hva synes du om sangen?
Har dere tidlig helg? 

hvilket bilde var finest?

 • 31.05.2011 - 22:50
De er veldig like, men hvilket bilde likte du best?

day 5 - noe du savner

 • 30.05.2011 - 19:24


Jeg savner denne herlige dagen her sammens med Guri og Marianne! ♥

Verdens koseligste konfirmasjon i Stavanger ,der vi møtte nesten hele familien i pappa sin slekt ♥ Gøy å se familien igjen når du ikke ser de så ofte..

Sommer 2010, når Martine og Torill kom på Averøya og overnatta ei helg! ♥ Bildet er tatt når vi kom hjem fra en lang tur barbeint, turen avslutta etter et herlig bad i sjøen seint på kvelden..

Og da jeg møtte Venke Knutson på Allsang på Grensen! ♥♥♥♥♥


Hva savner du?

day 4 - noe du gruer deg til

 • 29.05.2011 - 22:13

Ja, det var et vanskelig spørsmål.. gruer jeg meg til noe da? Gruer meg ikke til noe som skjer snart eller i år tror jeg, men hvis det må være noe jeg gruer meg til så blir det vel eksamen. Det er jo to år til, men kommer ikke på noe jeg gruer meg til nå. Hva gruer du deg til?

jentekveld - bilder

 • 29.05.2011 - 21:21

Tok bildene fra Camilla sin blogg, og der var de veldig små i forhånd til den størrelsen jeg bruker. Så jeg måtte bruke photoscape og sette sammen fire og fire bilder.

I går overnatta jeg og Ina med Camilla. Kjempe koselig kveld! Vi var ute, sang singstar, snakket og mye annet.. Jeg skulle blogge,men nettet virket ikke! 

Hva synes du om bildene?

Day 3 - Et magasin du leser.

 • 28.05.2011 - 01:21

 

Leser egentlig ingen faste blad lengre,  abbonerte jo på topp, men nå er det over. Favoritt bladet mitt akkurat nå er "Costume"

Men nå er jeg så trøtt at jeg må legge meg. Så jeg sier natta! ♥

Hvilke blad leser du?

Just some pictures

 • 28.05.2011 - 01:14

Hva synes du om bildene?

Bloggings for fullt

 • 27.05.2011 - 18:13

 Ja, da skal jeg begynne å blogge for fullt igjen.. Skulle egentlig ikke blogge før jeg kjøpte meg ny pc, men i dag støvsuga pappa pcen min. Det kom jo ut store klumper med støv.. æsj! Skal tømme pcen min for mye rart å sånn den ikke fortsetter å være så treig. Så håper jeg den blir bedre enn den har vært tidligere. Skal forresten vente med å kjøpe meg ny pc til neste år. Da blir pcen min 3 år gammel..


Jordbær og ananasjuice♥

One tree hill♥ Skal sikkert se det mesteparten av helgen, veldig usosialt da, men alle må nå få være det i blandt..

I dag har vi hatt engelsk tentamen og hard gymtime med pip-test. Etter skolen dro jeg og mamma på butikken. Men nå må jeg stikke. Skal til naboen, altså søskenbarnet mitt på "kaffe"

Liker du One tree hill?

Besøk hos Camilla

 • 25.05.2011 - 14:52

I dag har vi hatt norsk-tentamen, vi skulle skrive stil. Det gikk egentlig bedre enn jeg trodde. Etter skolen dro jeg og Camilla på sentret og feiret med softis,og nå er jeg med Camilla. Skal hjem kl halv fire da..

Hva synes du om de "fine" bildene?

Macbook?

 • 20.05.2011 - 22:57

Har så sykt lyst til å blogge hver dag,men dataen min funker ikke.. kommer meg ikke på internett osv. Det jeg skulle si var bare at det ikke blir mer blogging før jeg for meg ny pc.Tar meg ei bloggpause bare da. Tror jeg skal kjøpe meg macbook pro. Er det noen der ute som har det? Er den bra? Hvis du har bestilt den,tar det lang tid før du får den?


Flink! Jeg sto i oppvasken meste parten av måltidene der.

Ferdig pyntet, var nylig ferdig i kirken der.

♥

Bildene er forresten fra vi var i konfirmasjon i Stavanger. 
Hvis dere lurer så sitter jeg på mamma sin pc nå..

Hva synes dere om bildene?

Anbefaler dere macbook,eller en annen pc?

Natta

 • 15.05.2011 - 23:39
Hei! Vil bare si at det ikke blir blogging om hva jeg har gjort i dag fordi jeeg har vært så opptatt.. Bursdag,karoke osv. Men nÅ sovner jeg, er utslitt etter helga. Blir mere blogging i morgen :-)

Hva har du gjort i helga?

Mobbing - må leses!

 • 15.05.2011 - 00:23

Utrolig trist! 

 

Ble du mobbet lille Amy? 
Alt var en glede den første skoledagen, vi var spente, ett skritt den voksne verden..
Vi ble ropt opp, en etter en. stolte foreldre sto og så på.
Hvor var du da lille amy?

Etter en uke kom det en ny jente.
Vi måtte være snille mot henne, hun hadde ingen foreldre.
Vet er for sent og begynne etter en uke, du får ingen venner da.
Hva drev du med lille amy?

Årene gikk, vi ble strerkere: du svakere.
Vi ble gjenger som gikk sammen til skolen og hjem til hverandre etterpå.
Var du ikke ensom lille amy?

Jeg husker et selskap i 4.klasse.
Alle var bedt, du også.
Vi kledde oss opp i de fineste kjolene.
Vi måtte le da du kom inn.
Vi spiste kaker og lo.
Du smilte....kansje.. 
Før vi skulle gå, ville vi leke en morsom lek.

Det var min ide og du ble valgt ut.
Du fikk vasket håret i klissete cola. vi lo, du gråt.
Kom det tårer lille Amy?

Du var ikke så smart, hadde mange feil, julen kom og julen gikk, men først skulle vi ha julespill på skolen.
Josef, Maria og Jesus.
Du var jesus-barnet i krybben.
Jeg var maria.
Vi kløp og klorte deg.
Selv under forestillingen plaget vi deg.
Du var jesus barnet det uskyldige.
Hva tenkte du da lille Amy?

Jeg husker en dag.
Vi skulle ta med gamle familieting,
og fortelle om dem til klassen.
Jeg hadde med bestefars tresko.
Du hadde en nydelig dukke.
Den var din oldemors.
Den var for fin.
Vi tok den og knuste hodet.
Vi badet den i søla.
Reiv av klærene og klippet av håret.
Vi ødela den helt, vi ødla en bit av deg.
Kan du tilgi lille Amy?

Jeg husker en gang i 7.klasse noen stjal jakka mi.
Jeg så hvem det var, to gutter fra første.
Jeg gråt, den var ny og innmari dyr.
Jeg gikk nedover korridorene, egentlig var det vel time, men jeg gråt.
Helt i enden traff jeg deg.
Jeg hulket.
Du kom bort til meg å spurte hva det var.
Jeg fortalte deg gråtende alt, du trøstet meg med få ord. jeg gråt intill din magre kropp. 
Hvorfor var du så snill lille Amy?

Vi gikk inn i neste time, du litt etter meg, for jeg ville jo ikke at det skulle se ut som vi var sammen.
Da skoledagen var over, tok vi deg.
Alt det myke hadde jeg glemt.
Vi klorte deg.
Jeg beskyldte deg til og med for å ha tatt jakken min, så jeg tok din.
Den var ikke like fin, men den dugde. 
Frøs du da lille amy?

Vi hadde om mobbing på skolen, var det nødvendig?
Klassen vår var jo så god, godt miljø og iværtfall ingen mobbing!
Vi hadde prøver og du måtte hjelpe oss.
Vi lagde lapper som du måtte svare oss på, ellers..
Du gjorde som vi sa, det gjorde du alltid!
Men så kom lærern og du ble tatt i juks, bare du.
Du protesterte ikke, du fikk straffen, den straffen vi skulle hatt.
Det ble mange sånne, vi røpet oss ikke, du tok imot vår straff. 
Husker du da du var jesus-barnet lille Amy?

Vi hadde vinter også, den var vel verst for deg.
Jeg husker vinteren i 7.
Den var litt spesiell, jeg var sur på alle og det gikk utover deg.
Hele klassen var med.
Vi tok tak i hodet ditt.
Ristet deg, rev av deg jakka.
Hodet ble dynka i snøen mange ganger.
Vi begravde deg i snøen og kjørte over deg med akebrett.
Så du noe lille Amy? 

En lærer kom og fant deg, sykehuset neste.
Klassen måtte skrive brev til deg, der du lå.
En av klassekameratene våre hadde besvimt i sneen.
Vi var en god klasse, så god-bedring kort og konfekt var en selvfølge, men hva tenkte du da du så de skjulte trusslene i brevene, og da du så at alle de beste sjokoladebitene var borte.
Hva tenkte du da, lille Amy?

Du kom på skolen igjen.
Litt stillere enn før, litt reddere enn før?
Vi tok skolebøkene dine, du gjorde jo alltid lekser, så slapp vi det også.
Karakterene dine sank vel?
Hva sa de hjemme da, lille Amy?

Det ble sommer, og klassen dro på utflukt til stranda.
Du var så spinkel i din blå badedrakt.
Vi svømte og spilte ball i det herlige vannet.
Så tok vi deg... igjen.
Vi gjorde det for moroskyld.
Du så altfor fredelig ut der du svømte.
Vi hang oss på deg og holdt deg under vann.
Du hostet og svelget vann.
Hvorfor skrek du ikke lille Amy?

Du besvimte i vannet og vi dro deg til land i håret.
En lærer fikk liv i deg.
Stakkars liten, hun fikk kramper i vannet. 
Drømte du lille Amy?

Sommerferien kom, vi gledet oss.
Du ble glemt i gleden.
Du var vel glad da, gledet deg, når vi gledet oss.
Sommerferien skilte våre veier, sommerferiens gleder stod for døren. 
Hadde du det gøy lille Amy?

Skolestart igjen, du var enda tynnere, enda blekere.
Skoleåret åpnet nye blåmerker for deg.
Vi banket deg opp første skoledag, omtrent en gang i uka fikk du.
Du ble holdt utenfor, aldri hadde du en venn.
Vi stjal ting fra deg, det vi ville ha, tok vi. 
Hvordan hadde du det lille Amy?

Intill en dag i mai.
Vi kom på skolen, vi så deg ikke.
Læreren var blek, rektor kom inn i klasserommet: "hun druknet seg i natt"
Klassen var stille, samvittighetene mørknet.
Ute var våren fullt i gang, sommeren var kommet. 
Du valgte en fin dag å dø på lille Amy. 

Takk for at dere sa jeg var stygg. Takk for at dere sa at jeg var stress, rar, stygg og alt annet.
Dette er det siste dere hører fra meg. 
Jeg kommer aldri til skolen mer.
Takk til alle mobbere!

Det er deres feil at jeg gjørdette. 
Stina, du er verdens beste storesøster, igår var jeg så glad når jeg fikk være med deg på 
kino. Mamma, jeg elsker deg, deg også pappa, men jeg kan ikke leve med dette.

Vi sees i himmelen.♥

//google

Foto: outside

 • 15.05.2011 - 00:05I dag har jeg tatt bilder, sunget karoke i garasjen alene,ryddet og vært mye ute. 

Hva synes du om bildene?

Day 2 - Dine 5 yndlingssanger akkurat nå.

 • 14.05.2011 - 23:10

 

♥♥♥♥

Hva synes du om sangene? Hvilken likte du best?

Smoothie love

 • 13.05.2011 - 22:35

På skolen i dag hadde jeg to prøver, naturfag og engelsk. I gymmen jogga vi ned til Bruvoll skolen,skretting og opp til skolen igjen. Var litt slitsomt,og så hadde jeg vont i foten.. Men ellers var skole dagen treig og kjedelig. 

Når jeg kom hjem fra skolen ryddet jeg og støvsuget hele huset. I kveld har jeg,mamma og lillebror kost oss med pizza,smoothie og Norske talenter. Koselig fredagskveld! 
Ha en fin kveld alle sammen! ♥

Hva har du gjort i kveld?

Skjerpings!

 • 12.05.2011 - 22:23

Nå skal jeg virkelig skjerpe meg med blogginga, er ikke rart jeg har dårlig med kommentarer når jeg blogger så dårlig og lite. Men har bestemt meg for å begynne for fult igjen. Hvis det ikke blir blogging en dag,så skal jeg informere dere om det. Det er noen som har spurt hvorfor jeg ikke blogger så mye og at jeg var bedre å blogge før. Alt skjedde jo da jeg begynte på undomsskolen. Har nesten ikke tid, fordi vi har så mye lekser,prøver,fotballkamp osv. Skal ihvertfall minst bli ett innlegg per dag. Men hvis jeg blogger mer må jo dere kommentere, det er jo derfor jeg synes det er gøy å blogge. At jeg før hyggelige kommentarer som gjør meg glad. Hvis dere kommentarer bloggen min,så får dere en igjen. 

 

Dere ser sikkert at jeg har fått nytt design. Gratis design fra carolinemaria. Synes det er bra at mange tar seg tid til å lage gratis design til leserne og andre bloggere. Jeg er ikke så flink å lage design, noen er flink,noen ikke. Liker designene hun har laget veldig godt, hun lager ett design hver måned. Anbefaler bloggen hennes, den er kjempe bra med masse fine bilder.
Dette var den beste smoothien jeg har smakt! Frister det?

Hva synes du om bildene? Frister smoothien?

Ble du skremt?

 • 12.05.2011 - 13:34

Nå holder jeg på med ei skoleoppgave i matte. Jeg har England,London. Mamma har sagt at vi kanskje kan reise dit noen dager neste år sammens med en annen familie, men bare kanskje. Jeg har i hvertfall utrolig lyst å reise dit!

Er jeg ikke kul? 

60 oppgaver!

 • 11.05.2011 - 22:45

Ja, denne uka har vi nesten 60 oppgaver i mattematikk + et ark som er 6 timers arbeid. Vi skal liksom skjekke hva det koster å fly til et annet land osv. Jeg har valgt England, London. Da skal jeg skrive hva det koster å ta fly fram og tilbake, hotell, hva jeg vil gjøre der og mye annet. Jeg synes det er vanskelig, fordi jeg er ikke så flink og liksom "bestille" flybilletter,selv om vi ikke akkurat skal bestille de. Men nå orker jeg ikke snakke mer om det. Har vært nok skole for i dag. 

I morgen skal vi, altså 8`ende klasse være hjemme fra skolen fordi 10`ende skal ha muntlig eksamen. Da skal vi jobbe med det arket jeg snakket om lengre opp, som skal være ferdig til fredag. Så da blir det hjemmeskole alene. 

Da jeg for en gangs skyld skulle blogge i går virket ikke dataen. Hadde skrevet lang tekst,så gikk det ikke mer. Ikke bilde eller noe. Men det jeg hadde skrevet var det jeg hadde gjort i går,og at vi tapte kampen mot Misund, 4-3. Det var veldig jevnt. Og til det aller viktigste: jeg scora ett mål, jippi! Neida, ikke så viktig :-)


Hva skal du i morgen? 

Traff nettopp Mia Gundersen

 • 09.05.2011 - 15:08

 

Hei! Nå er sitter jeg på flyet i Stavanger.Vi skal begynne å kjøre snart. Men før jeg gikk på flyet gikk vi forbi en cafè, og der traff jeg Mia Gundersen. Tok også et bilde sammens med henne som kommer under.. Nå tar vi ihvertfall turen til gardemoen, der skal jeg kjøpe meg noe. Og så tar vi turen til Molde. Blir mer blogging med bilder når jeg kommer hjem.

Åh, som jeg gruer meg til vi begynner å kjøre, på torsdag da vi tok fly til Stavanger fikk jeg popper i ørene, eller hvajeg skal kalle det. Kjempevont. Hadde vont hele dagen da!


Munnen min var rar på bildet,så jeg måtte sette noe over..

Har du truffet Mia Gundersen før?

Liker du å ta fly?

Pakkings på G!

 • 01.05.2011 - 22:51


Ja,som dere ser på bildene holder jeg på å pakke ting til konfirmasjonen til søskenbarnet mitt i Stavanger,som vi skal til på torsdag rett etter skolen. Vi skal ta fly nedover,gleder meg! På det nederste bildet er det en del dilldall, greier ikke å plukke ut hva jeg skal ha med,så bare har med alt.. 

Tror ikke det blir noe blogging denne uka som kommer. En liten oppsummering:

I morgen drar jeg på skolen som begynner ni,og slutter åtte på kvelden. På skolen skal vi ha vanlige fag,gjøre lekser,gå tur,grille osv. Og kl åtte skal jeg spille fotball kamp som blir på kunstgressbanen rett ved skolen. Vi får gå en halvtime tidligere siden vi må varme opp før kampen. Det blir en laaaang dag! 

Tirsdag skal jeg på skolen,der har vi matteprøve og musikk prøve(?). Etter skolen skal jeg på sang,og når jeg kommer hjem skal jeg bare gjøre lekser og slappe av.

Onsdag skal jeg på skolen, der skjer det ikke noe spesielt. Men når jeg kommer hjem skal jeg pakke ferdig siste rest av tingene jeg skal ha med til Stavanger. Og så er det jo den dagen vi skal plukke søppel, men det tror jeg ikke det blir noe av for oss. 

Torsdag skal jeg på skolen,i gymmen skal vi ha turn,læreren skal skrive ned hva vi kan osv. Etter skolen kjører vi til Ålesund og tar flyet til Stavanger.

Fredag skal vi kanskje til byen å shoppe og kanskje tivoli. 

Lørdag er jo dagen konfirmasjonen er på. Mange i slekta er samlet. Blir koselig!

På søndag og mandag skal vi sikkert være med venner,søskenbarn,tanter og onkler.

Lover i hvertfall å ta masse bilder. 


I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å pakket,slappet av foran tven og hatt besøk. har forresten veldig vont i ene øra for tiden.. hadde det i påskeferien også. Kanskje det er ørebetennelse? Skal til legen en dag hvis det ikke blir bedre.

 

Skal du noe spesielt denne uka, hva?
Mobilbilder

 • 30.04.2011 - 22:48

Dro ikke på tivoli i dag fordi jeg ikke hadde så mye penger,og så skal vi kanskje på tivoli neste uke når vi skal til Stavanger i konfirmasjon. Kl sju i mårrest måtte jeg stå opp fordi jeg skulle sitte barnevakt for naboen. Så tidlig!! Ellers i dag har jeg vasket,støvsuga bilen til onkel, som tok 2,5 timer. Og feiret voksen selskap til lillebror.


Nå sitter jeg å sorterer bilder på dataen,sletter sikkert halvparten av bildene.. 


Hva synes du om bildene?

Hot or not: Kates brudekjole

 • 29.04.2011 - 23:17

Bildene ble litt små,men går vel bra.  

Jeg sier hot,litt spesiell brudekjole, men fin. Kan vel bare si at den passer perfekt til Kate. Det er min mening!

Hva synes du? Hot or not?

Ingenting skjer

 • 29.04.2011 - 22:56

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å vært på skolen,jobbet litt og sett Norske talenter. Har forresten ikke noe å skrive om for tiden, det skjer liksom ingenting. Men i morgen skal jeg kanskje på tivoli..


Har ingen nye bilder,så det blir bare et fra sommeren 2010.

Har du vært/skal du på tivoli?

Vi vant!

 • 28.04.2011 - 22:52

På tirsdag spilte vi fotball kamp mot Ekko/Aurosen, og vi vant 4-2. Othelie scora to mål,Johanne ett og jeg ett, med hodet. Hehe, det første jeg spurte om var om jeg fikk femti kr, så de får jeg senere.. 
Camilla

Et hjerte for at vi vant!

 

I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å vært på skolen, vært ute og slappa av inne.

Hvilken aktivitet går du på? 

Spammmm

 • 28.04.2011 - 22:00

Ja,som i overskriften så har jeg smamma, 81 kommentarer på Guri sin blogg (hun har en konkurranse, bli med du også!) Det har tatt meg en hel time å skrive alle kommentarene. Skikkelig vont i hendene etter å skrive.. 

Men nok snakk om det. Etter skolen i dag feiret lillebroren min bursdag på en gammelskole med 18-19 bråkete gutter. Så jeg hjalp til der,vaska osv. Når jeg kom hjem ville jeg jobbe mere,så jeg støvsuga hele huset og vasket,svøvsuga bilen. 


Åhh, som jeg savner brunfargen!


 Litt sommerbilder må man jo ha når sommeren er rundt hjørnet..

PS: Dette innlegget skulle blitt publisert igår.

Hva synes du om bildene?
Grattis lillebror

 • 26.04.2011 - 17:00

I dag har lillebroren min bursdag,så gratulerer med dagen verdens beste lillebror! Loveu.

Nå har jeg nylig kommet hjem fra skole, nesten. Om ca en halvtime skal jeg spille fotballkamp. Skal blogge mere på onsdag om hvordan det gikk på kampen osv. 

Ønsk meg lykke til?♥

Lese din blogg?

 • 25.04.2011 - 20:58

Hei! Nå kjeder jeg livet av meg,så trenger noen blogger å lese. Bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet så skal jeg lese og kommentere den, kanskje bli fast leser også? 

Skal jeg lese din blogg?

Naturbilder - Oppdal

 • 25.04.2011 - 19:54

Dårlig blogging i det siste, pgq jeg har vært på Oppdal,og der er det ikke internett.. Men orker ikke skrive hva jeg har gjort der,så under kommer noen av bildene jeg tok..

Jeg har også blitt ferdig med ALLE sesongene med "Frustrerte fruer". Har sett det nesten hele påskeferien. Trist at jeg er ferdig! 

Hva synes du om bildene?

Kveldens outfit

 • 20.04.2011 - 00:06

Singlett cubus
Skjorte bikbok
Øredobber låvebutikken
Bukse cubus

Hva synes du om kveldens outfit?

Overnatter med Emilie

 • 19.04.2011 - 23:52

Nå er jeg med Emilie , vet nesten hva jeg skal skrive. Ja, vi har jo nesten bare sittet på dataen, hørt på musikk,spist godter og tatt bilder. 


Hva har du gjort i dag?

Pictures

 • 19.04.2011 - 00:35
I dag har jeg selfølgelig sett min favoritt serie "Frustrerte fruer",spist middag med bestemor og ellers vært usosial som jeg er for tiden. Egentlig har jeg vært det siden jeg begynte på undomsskolen. I morgen skal jeg i hvertfall til Kristiansund på shopping med mamma,og kanskje overnatte med Emilie.

Nå hører jeg bare på musikk,ikke noe å finne på. Må vel legge meg snart,fordi jeg skal stå opp tidlig i morgen.

Hva har du gjort i dag?

Bilder til Emilie

 • 18.04.2011 - 22:35

Under kommer  noen bilder av meg til Emilie. Hun skal lage noe til meg,og så går det ikke å sende de på msn. 


Håper bildene er bra nok!

Hva synes du om bildene?

God påske!

 • 17.04.2011 - 23:40

I dag har jeg vært i bursdag hos tanta mi, laget brownie og sett "Frustrerte fruer." Sorry for dårlig blogging,men vet ikke hva jeg skal blogge om,og så har jeg nesten ikke tid. Er ikke så mye på pcen lengre, fordi pcen min er så rar.. den skrur seg av etter en halvtimes tid pga pcen blir for varm under. Jaja,blir vel ny pc en gang i sommer..

Hva synes du om bildene?

Foto: heart

 • 16.04.2011 - 23:05

Fotograf: Amaliewj

I dag har jeg gjort husarbeid, sett "Frustrerte fruer",vært på butikken og sett film sammens med mamma. Nå sitter jeg bare på facebook og ellers kjeder jeg meg! 

Hva har du gjort i dag?

Kine (3) Tomorrow

 • 14.04.2011 - 21:34

Hehe, søt da!

Hva synes dere?

 

Camilla - The story

 • 13.04.2011 - 22:08

Hei! Er skikkelig hekta på denne sangen:

Camilla er sykt flink! Hun sang forresten på tæl show i Molde når jeg var der. Her er et bilde jeg tok av hun:

Hva synes dere?Jogging

 • 12.04.2011 - 20:56

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en joggetur. Skal prøve å jogge hver kveld nå, fordi jeg må få bedre kondis.. Det var ihvertfall godt å komme seg ut litt. 

I dag har jeg øvet til rle prøve som vi skal ha i morgen. I hele år har vi nesten ikke hatt prøver osv, men denne uka har vi rle,samfunnsfag-prøve, tegneserie framføring og bokanmeldelse + lekser! Hadde ikke tid til å gjøre noe lekser igår, i dag må jeg øve til rle prøve,i morgen tegneserie framføring, og på torsdag må jeg øve til samfunnsfagprøve & bokanmeldelse. Har forresten bare lest halve boka. Travel uke.

Dette ble et lekse,jogge innlegg. Skal prøve å blogge hver dag nå. 

Hva har du gjort i dag? ♥

Rommet mitt i bilder

 • 11.04.2011 - 16:38


JA! Ikke så fine bilder,men det går vel bra.  Sånn er da rommet mitt nå, tviler på at jeg kan ha det så ryddig så lenge.. 

PS: det tredje bildet, i rammene der er det ikke kommet bilder inni enda bare hvis dere lurer..

Hva synes du om rommet mitt?

Sukkerspinn-maskin

 • 10.04.2011 - 10:01

Forrige helg kom naboen vår på besøk,og han hadde med en sukkerspinn maskin. 

1. Først tok vi oppi sukker:

2. Så rullet vi  pinnen rundt i maskina:


3. Og  her er resultatet:

NAM! Så godt,men så usunt!

Liker du sukkerspinn?Chill

 • 10.04.2011 - 09:35

Nå har jeg nylig våknet, og sitter bare senga å sløver. Er blitt en del forskjøla også.. I dag skal jeg ikke gjøre noe annet enn å se "Frustrerte fruer♥" I går gjorde jeg det samme. Skikkelig chill helg. 


Ina og meg ♥

Disse bildene ble tatt på onsdag, da altså Ina var med meg hjem fra skolen.

 

Hva har du gjort i helga?

Macbook pro vs macbook air

 • 09.04.2011 - 23:24

Til konfirmasjonenen min neste år,skal jeg kjøpe meg macbook. Lurer på på om macbook pro eller air er best? Om du har en av dem,hadde det vært fint med en kommentar med din mening om den, og hvem av de du anbefaler..

 

BURSDAGEN TIL JOHANNE

 • 09.04.2011 - 23:07Ja, som dere ser så var jeg i bursdag hos Johanne i går. Det var kjempe koselig! Vi spiste taco, så "Norske talenter",tok bilder og mye annet. 

Bloggingen for tiden er utrolig dårlig. Har null blogglyst + så har jeg ikke tid.. Neste uke har vi rle og samfunnsfag prøve,da blir det vel bare å gjøre lekser meste parten av fritiden. Skal i hvertfall prøve å slenge inn et innlegg av å til.

Hva synes dere om bildene?

NOEN SOM VET BRAE NETTSIDER DE SELGER KJOLER?

 • 07.04.2011 - 18:14

Hei! Om 1 måned skal vi reise til Stavanger i Konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Så det eneste jeg har igjen å tenke på er å kjøpe en kjole. Men lurer på om dere vet noen brae nettsider de selger kjoler og div  på? Hvis du vet noen nettsider,skriv som kommentar.

VIL DERE SE BILDER AV ROMMET MITT?

 • 05.04.2011 - 23:02

Hei! Lurer bare på om dere vil se noen bilder av rommet mitt. Siden i dag så ble jeg endelig ferdig med å henge opp bilder osv. Men har ikke fått bildene inni rammene enda da,så det er bare noe svart hvitt bilde ting inni rammene.. Haha! Utrolig dårlig til å forklare..

Nå har akkurat gjestene fra partyet til mamma dratt, og så holder jeg på å ble forskjøla, kanskje innfluensa? Er ihvertfall veldig tett i nesen,vont i halsen og hadde vont i hodet iste. Gjett hva jeg gjør nå da? Sitter på senga stapper i meg halsdrops.. skal vel legge meg snart.
Kjempegod is vi kjøpte med isbilen i dag.

Også et bilde av lillebroren min,fordi han slo hull i hodet i dag. Hvis det er noen som lurer så var det en gutt på skolen hans som kastet stein..


Vil du jeg skal legge ut bilder av rommet mitt?

APRILSNAR

 • 01.04.2011 - 20:56

Hei! I dag er det jo første april. Noen som har blitt lurt? Ene læreren var var desverre ikke på skolen i dag,og hun bruker å tulle hele tiden.. så det var jo litt dumt da,siden hvis hun har vært på skolen, har hun sikkert lurt alle i klassen og hatt latterkrampe etterpå, hehe!

I dag har jeg bare vært på skolen. Skjedde ikke noe spesielt. Ellers har jeg bare sittet på stua å sett "Frustrerte fruer ♥" Låner sesong 1 av en venninne. Nå ser jeg "Norske talenter" i mens jeg spiser grønnsaker m/dipp og melkesjokolade. Når det er ferdig blir det Frustrerte fruer igjen. Herlig fredagskveld. I helga blir det sikkert bare chilling foran tven med Frustrerte fruer! Har ikke sett det så lenge,men elsker den serien allerede!

Har du blitt lurt i dag?

SEIERS POKAL

 • 28.03.2011 - 17:28

Ja, som i overskriften så har jeg er seiers pokal på rommet mitt,og den er fra Engacupen som vi vant. KHF-jente 14 vant alle kampene, scoret litt over tjue mål,og slapp inn tre. En forkjent seier sier du meg. Snart må jeg sikkert sende den videre, siden vi hadde det sånn at alle var captein i ca en kamp hver,så da må alle bytte på å ha den hjemme med seg.. Under kommer det  noen bilder av den vakre pokalen vår.. men en ting jeg synes var litt rart: "Hvorfor er pokalen sølv,når vi fikk gull, altså første plass?" Hadde vært bedre hvis pokalen hadde vært i gull farge. JAJA, samma det. Skal ikke snakke mer om det nå,er jo fornøyd! ♥Hva synes du?

INNKJØP 26.03.11

 • 27.03.2011 - 22:03

Sko fra Eurosko 499 ,-
Øredobber bik bok 79,-

Øredobber bik bok 29,-

Bluse: bik bok 299 ,-
Bukse: bik bok 199 ,-
BLE SUPER FORNØYD ! ♥
Synes om innkjøpet?

INNKJØP 24.03.11

 • 25.03.2011 - 23:40

Denne genseren kjøpte jeg ikke igår,men forrige gang jeg var på shopping. (altså forrige helg) 
49.00 ,- fra bik bok

Også kjøpte jeg disse klærne under, på en butikk der det bare var salg, altså ting fra cubus,only osv. 
Vi kjøpte 10 ting for 50 kr. Husker ikke hva det kostet. MEN BILLIG!! Fra cubus.
Body 30,- fra only
10 kr.

Hva synes du om innkjøpet?

TÆL SHOW, MOLDE

 • 24.03.2011 - 23:39

Idag har jeg vært på shopping,og konsert senere på kvelden. Må bare si det var kjempe kjekt der,og det var mange flinke folk og kjendiser som sang,rappet,tullet og snakket :-) Her er bildene:Peneste kjolen jeg har sett! Mona Grudt ♥♥ Hun ble kåret til "Miss Universe i 1990." Verdens vakreste kvinne. 


Åge Sten Nilsen satt seg to seter attmed oss.. Han er kjempe flink til å synge!


 

Har du vært på tæl show før?

HELG PÅ EN ONSDAG + VASKEDAME

 • 23.03.2011 - 21:37

Ja, som i overskriften så vasker jeg badet,som nå er mitt ♥ Veldig kjedelig overskrift,men fant ikke på noe bedre. Sikkert noen av dere som tenker,hvorfor jeg gidder å vaske badet nå, men jeg elsker å rydde å vaske alle steder utenom rommet mitt, hehe.

I morgen har vi arbeidsdag. Vi kan velge hvor vi vil jobbe, også må vi tjene 200,- Tror pengene går til fattige barn i andre land.. Jeg skal jobbe på fredagen da, siden du kan velge en dag, men tror fleste parten skal i morgen. Noen skal jobbe i barnehager,skoler,butikker og hjemme. Gleder meg,blir ganske chill dag med mye jobbing. Jeg skal gjøre husarbeid hjemme.


Torill, Martine og meg, på bursdagen min :-)

Hva skal du  i morgen?

ENGACUP

 • 19.03.2011 - 21:26

I dag har jeg vært på Engacup. Laget mitt altså KHF 97-98, vant alle tre kampene. I morgen skal vi spille to kamper og, så håper vi på finale :-D hehe!

Her er et bilde som ble tatt etter siste kampen :
RØDE øyne gjengen!

Noen andre som har vært på cup i helga?

BURSDAGEN MIN I BILDER

 • 13.03.2011 - 02:19

I dag har jeg feiret bursdagen min, kjempe koselig synes jeg da,men det var "pinlig stillhet i begynnelsen av selskapet da. Orker ikke skrive mer,så her er bildene:


Martine :-)

Viktoria :-)

Tonje :-)

Silje :-)

Torill :-)

Camilla og Tonje :-)

Lena og Ina :-)

Sunniva og Viktoria :-)

Pikekyss♥

Tonje,Sunniva og Viktoria :-)

Camilla,Tonje,Lena og Ina :-)

Tonje :-)

Sunniva og Viktoria :-)

HAHA! Jeg og Ina :-)

Silje og Lena :-)

Silje :-)

Tonje :-)

Jeg og Tonje :-)

Lena :-)

Sunniva og Tonje :-)


Torill og Viktoria :-)

Viktoria og meg :-)

Camilla :-)

Viktoria og Torill :-)

Silje og Viktoria :-)

Viktoria og Camilla :-)

Torill,Camilla og Martine :-)

Camilla og Martine :-)

Martine og Viktoria :-)

Viktoria :-)

Jeg og Viktoria :-)


Tonje :-)

Alle som var i bursdagen:

Fra venstre: Cora,Martine,Tonje,Torill,Johanne,meg,Ina,Lena,Silje,Tonje,Viktoria og Sunniva ♥

Det ble forskjellige størrelser på bildene,men brukte så lang tid på å laste ned bildene,så jeg orker ikke laste opp alle bildene igjen.. Haha, veldig flink til å forklare!

Kommer flere bilder i morgen fra etter selskapet. Da fulgte jeg,Martine,Torill,Silje,Camilla og Johanne,Cora nesten helt hjem. På veien tegnet/skrev vi på veien og tok en del bilder..

Nå overnatter Martine,Torill,Silje og Camilla her. Vi sitter da her med hver sin data og er trøtte..

PS: det kommer bilder av gavene osv i neste innlegg!

Hva synes du om bildene?

JEG HAR BURSDAG I DAG

 • 28.02.2011 - 19:52

Hei!

I dag har jeg bursdag, fjortis å greier..

Dagen i dag begynte med at jeg fikk marengs,brus og ananas på senga. Etter jeg hadde spist det dusja jeg, og så dro vi på Oppdal sentrum. Innkjøpet kommer det bilde av lengre nede i innlegget. Ellers  dro vi på kafè og koste oss! Har hatt en kjempe fin dag!


SLUSH ♥
Bukse fra Cubus-299 kr.

Genser fra Cubus-199 kr.

Sånn ser det ut sammen:

Utrolig dårlige bilder,men tok med iphonen.

Ble kjempe fornøyd med innkjøpet,gleder meg til å bruke det!

Gratulere meg med dagen?♥

1. PLASS

 • 25.02.2011 - 22:54

Hei! ♥

I dag på skolen hadde vi volleyball turnering. Vi spilte jenter mot jenter, og gutter mot gutter (klassevis). Laget mitt,altså 8C jentene kom på 1. plass. Det var kjempe moro! Da vi vant finalen mot 10-ende måtte vi spille mot lærerne. Haha, det var veldig likt, men vi vant til slutt..

Ellers i dag har jeg bare slappet av,men i morgen tiidlig drar vi på Oppdal på hytta vår. Blir ikke blogging da,også blir det ikke så mye bilder fordi linsa til speilreflekset mitt er på reprasjon,så kan ikke bruke kameraet!

Har foresten bursdag på mandag,så kanskje det blir et skjapt innlegg da.. Får se.

Her kommer noen bilder jeg har tatt tidligere:
Gratulerer med dagen,Tonje ♥ 
Bildet ble tatt når jeg overnatte med hun en gang..

Da vil jeg ønske dere en fin vinterferie ♥

Hva synes du om bildene?

Skal du noe spesielt i vinterferien?

NAM/ÆSJ: FREIA PÅSKEEGG

 • 18.02.2011 - 18:44


Jeg sier hot. Men du jeg kan ikke spise for mye av det på en gang,da blir jeg kvalm.

Spiste forresten mitt første påskeegg i dag. NAM!

BLOGGPAUSE

 • 16.02.2011 - 18:00

Hei! ♥

I dag har jeg bare vært på skolen. Vi hadde 2 fremføringer, en  i musikk (da skulle vi spille en sang på gitar helt ALEINE) , og så hadde vi fremføring i naturfag/samfunnsfag om planeten Jupiter.

Nå ser jeg bare på tv,og etterpå skal jeg intervjue mamma.

Ville egentlig bare si at jeg tar en slags bloggpause.. eller lettere sagt jeg blogger når jeg vil og har tid.. Har ikke blogglyst for tiden heller! Også er forresten linsa mi til speilrefleksen på reprasjon elns,fordi det er noe feil med den.


...savner sommeren♥

Hva gjør du akkurat NÅ?

STIL

 • 13.02.2011 - 20:28

Sorry for null blogging i går,men mamma feiret bursdagen sin hele dagen..

I dag har jeg skrevet stil i nesten hele dag, er nesten ferdig nå da. Ellers har jeg bare sett på tv og slappet av. Har ikke mer å skrive nå,+ at jeg er på mamma sin pc så det  kommer bare noen gamle bilder fra når vi var i Telemark en sommer.. Gratulerer med morsdagen,verdens beste mamma! Glad i deg :-)

Hva har du gjort i helgen?

GOD HELG

 • 11.02.2011 - 20:41

I dag har jeg vært på skolen. Vi hadde prøve i matematikk i 3 timer! Etter skolen dro jeg,mamma,pappa,lillebror og en kompis av han til byen. Først dro vi på Låvebutikken,der kjøpte jeg meg en ting jeg skal ha på rommet.. det kommer bilder av rommet mitt når det er helt ferdig,men det kommer til å bli en stund til. Etter det dro vi på bowling.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og skal spise fajita tortillas elns. Også har forresten mamma bursdag i dag. Gratulerer med dagen, verdens beste mamma! :-)


Ha en fin kveld ♥

MATTEPUGGING

 • 10.02.2011 - 19:39

Hei!

Jeg vil bare si at det ikke blir mer blogging i dag fordi jeg pugger til matteprøven vi skal ha i morgen..


Har dere prøve i morgen?

AVERØYCUP

 • 09.02.2011 - 20:32

Fornøyd jente med blodige knær!

Dette bilde ble tatt på søndag da jeg var kommet hjem etter en lang helg på Averøy cup. Laget mitt kom på 2.plass, vi fikk sølv medalje. Ble ganske fornøyd. Bra spilt alle som var på laget mitt!

Lørdagens kampresultat:  0-0, 1-0, 2-3.
Søndagens kampresultat: 1-0 og 0-6.

Tror det var rett..  Det var ihvertfall kjempe gøy der. Jeg var så uheldig at jeg skada meg på kneet, eller brannsår da.. også ble jeg skubbet noen ganger så jeg falt igjen å slo kneet mitt sånn at blodet rant nedover fotballstrømpene. Og så ble jeg byttet ut og fikk på et plaster som falt av nesten med en gang etter kampen. (det var midt i kampen. Finalen). Det var litt flaut å spille siden det var så mye folk osv,men det var jo gøy.

Dette ble et kjedelig innlegg om cupen, kanskje litt skrivefeil også.

Dagen i dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Etterpå skal jeg pakke fotball og gym klær til i morgen. Har vært veldig sløv blogging i det siste men har ikke hatt tid pga lekser. Nå ser jeg på tv og skal bare chille resten av kvelden.Hva skal du gjøre ikveld?

FREDAG

 • 04.02.2011 - 22:41

Hei!

Nå er det endelig helg! I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Så det er ikke noe å skrive om.. Eller forresten, jeg reiste på abc sentret etter skolen og kjøpte meg fotballsko (innesko) som jeg skal bruke på Averøy cupen som er i morgen,og så kjøpte jeg meg en svart regnjakke.


Bare et bilde fra sommeren 2010 fordi jeg gleder meg til sommer,bading,is,sol osv. Jeg skal til Bulgaria sjø.

Skal du på cup i helgen?

ENDELIG FRISK

 • 03.02.2011 - 22:29

Hei!
Jeg vil bare si at jeg er frisk, var på skolen i dag. Var ikke så verst heller.. Dagen gikk utrolig fort.. Men imorgen er det vel fredag, og jeg har ikke vært frisk nok til å gjort lekser alle dagene uten i dag, så i morgen må jeg bli ferdig med ALLE leksene på skolen. Har vel ikke mer å skrive. Blir desverre ikke bilder pga jeg mobilblogger.

Noen som vet om det går ant å legge ut bilder på bloggen med iPhone? Hvordan?

INFLUENSA

 • 01.02.2011 - 13:40

Jeg vil bare si at det ikke blir blogging på noen dager fordi jeg har influensa.. Det eneste jeg gjør er å sove og ser på tv.


Et  bilde fra vi var i Danmark for ca 3år siden..

Er du syk?

UKM BILDER

 • 30.01.2011 - 21:32Dette var bildene, noen av bildene har jeg ikke tatt selv.

Hva synes dere om bildene? ♥

RESULTAT

 • 30.01.2011 - 20:00Ignorer ansiktet på det øverste bilde..

Nå er jeg ferdig med å sminke meg,ordne håret og hatt på kjolen jeg kjøpte igår, som jeg bare gjorde for at jeg kjeda meg.. Dette skal jeg forhåpentligvis ha på meg i den neste bursdagen jeg skal i.

Neste innlegg kommer straks,og der kommer ukm bildene.

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg?

BARNEVAKT

 • 30.01.2011 - 18:04

Nå kjeder jeg meg,har ingenting å gjøre. Så da tenkte jeg å finne fram en kjole,sminke meg også ordne meg på håret. Kommer bilder senere. 
Bildene fra ukm kommer i neste innlegg.


Bruker dere å være barnevakt?

UKM 2011

 • 29.01.2011 - 23:28

I dag dro jeg og Camilla til Kristiansund på sentre. Vi møtte også ei i klassen vår vi var litt sammen med.. Jeg kjøpte meg denne kjolen her:Kjole fra Bik Bok kr 49.

Orker ikke å legge ut bildene fra selve ukm i dag siden jeg er så sliten. Også tok jeg nesten 700 bilder. Bildene kommer imorgen. De ble ikke så brae bilder da,men her er et bilde som ble litt bra. Det er av turnegruppen Nonstop. De var kjempeflinke!!Har dere vært på UKM før?

ER MED I BLOGG VS BLOGG

 • 28.01.2011 - 23:26

Jeg er med i blogg vs blogg på Sofie sin blogg. (trykk på navnet) 
Det eneste du trenger å gjøre er å lage et innlegg på bloggen din om at du er med også kommenterer du bloggen hennes etter du har gjort det..
Hun trekker en lapp om hvem som vinner,og vinneren får vurdering, og linking til sin blogg 5 dager.

Her er et bilde av Sofie:

Meld deg på da vel !

Skal du melde deg på?

HELG JA

 • 28.01.2011 - 21:48

Hei!

Nå er endelig helgen kommet etter ei lang skoleuke med mye lekser..

Ikveld har jeg bare kost meg forran tven og dataen min. Kjempe godt å slappe en gang i blandt.

I morgen skal jeg til Kristiansund på UKM. Gleder meg. Har nesten  ingenting å skrive om for tiden,og har heller ikke tatt bilder,men skal ha med speilrefleksen imorgen så det blir mange bilder da.


Bilde fra når jeg var med Sunniva en gang ♥

Skal du på UKM? Eller har du vært?

SKOLE..

 • 28.01.2011 - 08:12Nå drar jeg snart på skolen .. Gleder meg til engelsk fordypning timen,og litt til svømming..

I kveld skal jeg bare slappe av,men i morgen skal jeg se på ukm. Gleder meg :-)

 

Bruker du å ta webcam bilder?

HOT OR NOT: SPESIELL FLETTE

 • 27.01.2011 - 21:19

braided hair 8 Make your hair look like... a wicker basket?

braided hair 10 Make your hair look like... a wicker basket?

braided hair 9 Make your hair look like... a wicker basket?

a braided hair 7 Make your hair look like... a wicker basket?

Jeg synes den var stygg, hadde ikke passet meg akkurat..

Hva synes du om fletten?

STEMME PÅ MEG?

 • 27.01.2011 - 19:25

Hei!

Det hadde vært kjempe koselig om dere hadde stemt på meg HER ! ♥

Har forresten fått kjempe mange kommentarer og lesere i det siste, kjempe bra! Dere er best ♥

Nå venter jeg på at Hotel Cæsar skal begynne..  I dag har jeg vært på skolen og vært på fotballtrening.

Bildene er fra påsken ifjord.

Stemmer du på meg?

ICE CREAM

 • 26.01.2011 - 18:25


Nå spiser jeg is som dere ser på bildet.. Jeg og lillebroren min er hjemme alene siden mamma kjører pappa på Aukra (jobb) ,som han skal være i 14 dager. Ellers så leser og kommenterer jeg på forskjellige blogger.

Jeg er forresten nr 2 på blogglisten på Averøy. Veldig gøy. Fortsett sånn,så skal jeg fortsette med bloggingen..

I dag har jeg gjort ingenting uten skolen. Når jeg kom hjem fra skolen i dag så hadde vi fått tredemøllen, så det blir jogging hver dag nå.

Liker du is?

GJESTEINNLEGG AV SOFIE

 • 25.01.2011 - 21:55

Heeej! Som sagt Sofie skriver. Jeg logget inn på bloggen til Amalie for å hjelpe henne med noe, så hvorfor ikke bare gjesteblogge også? Håper det er greit , hihi ♥

Bloggen til Amalie er kjempebra ! Hun er en av de første bloggene jeg går innpå for å lese, få blogglyst og inspirasjon. + du er en kjempeflink blogger. Fortsett sånn!

Men nå har Greys Anatomy begynt.. Må få med meg det!


( www.sofiejhh.blogg.no )

Synes du bloggen til Amalie er bra?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

 • 25.01.2011 - 21:30

Nå kjeder jeg meg,så tenkte å lese forskjellige blogger..

Hvis du vil at jeg skal lese din blogg og kommentere den så bare skriv bloggadressen din i kommentarfeltet.


Skal jeg lese og kommentere din blogg?

Hvilke bilde?

 • 25.01.2011 - 20:52

Hei! :-)

Nå ser jeg på et program som heter sporløs og kjeder meg..

I dag har jeg bare vært på skolen,gjort litt lekser og spilt litt fotball INNE.. Har ikke noe å skrive om for tiden,også har det bare vært sjappe innlegg med lite bilder.. har enda ikke tatt fler bilder,men det skal bli når jeg har bedre tid. I morgen har jeg bare litt naturfag- forsøk og engelsk-fordyping lekse, så det blir blogging med kanskje litt bilder som er tatt da.

nr 1.

nr 2.

nr 3.

nr 4.

nr 5.

nr 6.

eller nr 7.

Alle bildene er tatt av meg med kameraet Nikon D 3000 ♥ Kjempe bra kamera!

Hvilke bilde var finest? ♥

Hotel cæsar begynner i dag

 • 24.01.2011 - 18:45

Hei! :-)

Nå sitter jeg i senga å gjør lekser + at jeg venter på at sjokoladeisen skal smelte litt.. Haha, ikke så viktig igrunn da men..

I dag begynner forresten Hotel Cæsar, gleder meg! På skolen i dag skjedde ikke noe spesielt, bare en vanlig mandag. Etter skolen dro jeg på fotball trening.


Bare et bilde fra julaften 2010.

Ser du Hotel cæsar?

23. januaaar

 • 23.01.2011 - 20:36

I dag har jeg vært med Ina ♥ Vi har sittet på dataen,sett tv,drukket tea og vært i bursdag til bestemoren til Ina.  Nå har jeg akkurat kommet hjem og holder på å pakke til i morgen.

 

Har ikke tatt bilder,så det blir bare web-bilder.Hva har du gjort i dag?

Besøk av Ina

 • 22.01.2011 - 20:06

He

I dag har jeg hatt besøk av Ina ♥ Kjempe gøy! Vi har sett tv, tatt litt bilder, sittet på dataen å sett på sminke sider og mye annet.

Skal overnatte med bestemor inatt. Er med onkel nå, siden jeg skulle blogge. Etterpå vi sikkert kose oss og se tv, spise godteri, spille spill,og bare slappe av!

Det var de eneste bildene jeg tok på kameraet mitt.  Flere bilder fra kameraet til Ina kommer imorgen..

Nå tror jeg at jeg skal stikke opp til bestemor,så vi snakkes! :-)

I morgen skal jeg til Ina ,så skal ta en del bilder der også ♥

Hva skal du ikveld?

God heelg

 • 21.01.2011 - 21:59

Nå holder vi på å bestiller sydentur. Har egentlig skulle gjort det hele uken, men vi greier ikke å bestemme oss.. men nå har vi endelig bestemt oss. Vi skal til Bulgaria ♥ Gleder meg kjempe mye!

I dag har jeg vært på skolen og vært på dataen og sett etter sydentur.


Smoothien jeg laget igår ♥

Her skal vi på ferie:

http://www.apollo.no/NO/hvor-vil-du-reise/Europa/Bulgaria/Burgaskysten/ObzorByala/Accomodations/Pages/ByalaBeachResort.aspx?hBookingBtn=true

Kjempefin plass ♥♥♥♥

 

Har du vært i Bulgaria før?

Skal du til syden i sommer?

Cappuccino

 • 20.01.2011 - 20:37

Hei! :-)

Nå er jeg akkurat ferdig med leksene. Tror jeg skal lage meg en kopp med cappuccino og se tv.Har ikke hatt tid til å gjort det hele uken, så det blir godt å slappe av litt..

På skolen i dag var det ikke så mye som hendte, utenom at Ekkilsøy bussen var nesten en time forsinket! Så vi sto ute lenge og snakket. Vi som sto sammen å venta på bussen, fikk bussen helt for oss selv .. Når bussen kom fortalte han at han hadde kjørt utom elns. På skolen i dag hadde bare engelsk-fordyping og gym som var gøy.

Ellers hjemme har jeg bare gjort lekser og sittet ute sammens med naboen vår. Også lekte vi gjemsel med Leonora som er 1 og et halvt år gammel.. det var veldig lett siden hun snakket og ropet,så det var lett å finne henne..

De øverste bildene er fra ifjor sommer når vi overnattet på fjellet,og det nederste bildet er fra når vi var på ferie i Skien  (?) for noen sommere siden..
Gleder meg kjempe mye til sommeren 2011. Da skal vi til syden for ALLER første gang! ♥♥ Vi skal til Kreta en plass!

Er på mamma sin pc nå, så ble ikke noen nye bilder..

Gleder du deg til sommeren 2011?

Fiiisk

 • 19.01.2011 - 21:05


Disse bildene tok jeg igår når jeg var med Silje Beate igår. Vi skal få oss fisker snart da,også skal vi kanskje få to stk av de..

Igår hadde jeg ikke tid til å blogge pga lekser og besøk senere på kvelden. Når jeg var med Silje,hadde hun overnatting. Vi sminket oss skikkelig,og ordnet neglene våre. Det var bare det vi rakk før jeg dro hjem,men vi brukte noen få timer på det da. Bildene kommer en annen dag!

I dag har jeg bare vært på skolen og gjort lekser. Ikke noe spesielt. Bare en vanlig,men kjedelig dag.. Nå sitter jeg og slapper av mens jeg spiser appelsin. I kveld fikk forresten søskenbarnet mitt baby, ei jente!

Har du fisker?

Bilder fra akvariet i Ålesund:

 • 17.01.2011 - 20:38


Leonora (1,5 år) og meg :-) 
De er naboene våre på Averøya, også når vi reiste dit møtte vi de. Moren til hun på bildet er søskenbarnet mitt.Bildene ble veldig uklare,siden det er noe som er feil med kameraet mitt akkurat nå. Også fikk jeg ikke tatt så mange bilder, siden det var dårlig batteri.

I dag har jeg vært på skolen og fotball trening. Når jeg kom hjem fra trening spiste vi sodd også ommøblerte jeg rommet mitt. Jeg ble veldig fornøyd!,kommer sikkert bilde en gang av rommet mitt, pga at veggene er nesten tomme osv.

Nå sitter jeg å spiser frukt/grønnsaker og koser meg forran pcen. Skikkelig deilig å slappe av etter en lang skoledag + trening.. I morgen skal jeg op sang,og så må jeg vel begynne å gjøre en del lekser,som jeg egentlig ikke gidder.

PS: de to nederste bildene har jeg ikke tatt, tok de fra google.no

Har du vært i akvariet i Ålesund før?

Sunnmøre

 • 15.01.2011 - 02:20

Hei! :-)

I dag etter skolen reiste vi (jeg,pappa og lillebroren min)  til Sunnmøre. Vi reiste rett til søskenbarnet mitt Madeleine, der så vi på tv og spiste hamburger.  I ti tiden reiste jeg til Martine og Torill som jeg skulle overnatte med.

Nå sitter jeg og Martine å blogger,i mens Torill maserer Martine IGJEN. Forrige gang vi møttes var i sommer, og da maserte Torill, Martine da også, altså i dette innlegget: www.amaliewj.blogg.no/1281144672_martine__torill.html
Vi har tullesminket oss, sittet på dataen,snakket og spist godteri,

I morgen skal vi sikkert gjøre en del gøye  ting, også kanskje til Moa en tur. Blir blogging i morgen også med flere bilder.

Torill e søt

- TorillSynnøveJohansen 

Whats yaa think?♥

13. januaaar

 • 13.01.2011 - 21:36

I dag har jeg vært på skolen, pakket til Sunnmøre (som vi skal i morgen), ryddet rommet og sett Home and Away på mobilen min. Iste var vi med bestemor å spiste kveldsmat, og nå sitter jeg bare her å gjør ingenting!

I går kom jeg meg ikke inn på blogg.no, så det var derfor jeg ikke blogget, gjorde ikke noe spesielt, nesten det samme som i dag.

I morgen drar vi til Sunnmøre etter skolen, lover at jeg skal ta en del bilder der..

Hva skal du i helgen?

Dooogs

 • 11.01.2011 - 20:55

Hei! :-)

Sorry for null blogging de siste dagene men har ikke hatt tid.

På søndag var vi å spiste middag hos tanta mi, så vi kom ikke hjem før på kvelden.. når vi kom hjem så var vi ute i snøen. Kjempe gøy ♥

På mandag ble all snøen borte! Det var veldig stygt vær, det blåste skikkelig, regnet og haglet kjempe mye! Vi blåste nesten vekk.. også kjørte en buss utenom veien + nesten alle bussene var treig. Etter skolen dro jeg på fotballtrening, det er ca 5-6 måneder siden jeg var der sist. Siden jeg var skada,også måtte jeg ta en laang pause. Senere på kvelden reiste vi i svømmehallen.

I dag har jeg vært på skolen,vi hadde verdens gøyeste norsk time, haha! Eller det har vi jo hatt hele denne uka da, men i dag var den beste.. vi holder på med dialekter. Etter skolen dro jeg på sang. Ellers etter jeg kom hjem fra skolen har jeg bare gjort lekser og sett Home and Away på mobilen min ♥ Nå sitter jeg bare på rommet mitt å fryser i mens jeg gleder meg til helga,siden da skal jeg til Sunnmøre.

Dette ble et veldig langt og kjedelig innlegg, så her er noen bilder fra i sommer:
Søte!  ikkesant?

De  bildene ble tatt når vi var i Stockholm å feiret midtsommer.

Hva synes du?

Bursdags bilder

 • 08.01.2011 - 22:14

Hei!

Nå er det en ca en halv time siden jeg kom hjem fra bursdag til Emilie ♥ Kjempe gøy! Vi var ute, så film, spiste pizza og mye annet. Kjempe gøy! Dro dit kl fem. Ellers i dag har jeg gjort ingenting..
Sunniva :-)

Solveig :-)

Mathilde :-)

Guri og meg ♥

Hanna :-)

Asborg :-)

Hanna :-)

Live :-)

Brownies ♥

Emma :-)

Tonje :-)

Bildene er tatt av Matilde og Guri. Ble ikke så mange bilder, men orker rett å slett ikke å ta bilder jeg, vet ikke hvorfor? men de som var i bursdagen til Emilie var: jeg, Emma, Asborg. Guri, Hanna, Mathilde, Solveig, Natalie,  Matilde, Hanna, Tonje, Iben, Julie og Caroline.

Ps: Hvis dere vil jeg skal slette noen bilder av dere på bildene bare si ifra.

Hva har du gjort idag? :-)

WEEKEND

 • 07.01.2011 - 19:49

Hei!

Nå har Silje akkurat dratt. Vi sang singstar, tv og pc. Sitter å sløver meg i en stol i mens jeg er på "Det store korslaget", det var bedre i fjor synes jeg.. siden kjendisene var bedre, Venke Knutson f. eks ♥ Dette blir sikkert en sløve kveld forran tven og pcen.

I dag har jeg bare vært på skolen, hadde vanlige fag.. litt gøy egentlig. Vet nesten ikke hva jeg skal skrive, har ikke gjort noe spesielt.Emilie har forresten bursdag i dag, så gratulerer med dagen! ♥ Det hadde vært koselig om dere hadde gratulert Emilie med dagen på bloggen hennes :-)

Hva skal du ikveld?

Bilder fra 2010

 • 06.01.2011 - 22:12

Her er noen bilder fra 2010, altså ifjor. Savner det veldig, var et kjempe bra år med mye som hendte.. håper dette året blir like bra eller bedre!


Jeg og Venke Knutson ♥♥♥♥ på Allsang på Grensen i sommer ifjor.Når jeg akkurat hadde fått Iphone 4 ♥

I sommer når vi var i Stockholm med noen i slekta vår. Det regna kjempe mye,men det var kjempe godt med et bad. Det er som oftest varmere å bade når det regner enn når det er sol.
Dette var også i Stockholm i sommer. Da vi var i slottet og fikk se mye. Vi var der noen dager etter at prinsesse Victoria og Daniel giftet seg i sommer. Jeg sto nesten  der Victoria sto å holdte tale. Her er et bilde av hun :

Det var også når vi var i Sverige på et kjempe fint hotell med svømmebasseng,tennisbane og div. Det var første gang jeg prøvde undervannskameraet vårt. Ikke noe fint bilde da..

Også i Stockholm da jeg og ei som heter Emilia kjørte tube, det var kjempe gøy!

SOOOL ♥

På hytta i påska.

Med Sunniva! (sunniva0.blogg.no)

Besøk av Marianne! (mariaanne.blogg.no)

Bursdagen til Emilie! (emilieeliassens.blogg.no)

Donkeyboy konsert!

HAHA! Overnatting med Ina! (inaf.blogg.no)

Orker ikke legge ut flere bilder nå, har holdt på ei stund å lete etter bilder osv.

Idag har jeg bare vært på skolen og ellers gjort vanskelige og kjedelige lekser.. er ikke lenge siden jeg er ferdig nå! Idag har jeg planer om å legge meg tidlig, men jeg greier det bare ikke. Jeg er skikkelig hekta på Home and Away, det er favoritt serien min forresten.. jeg ser det på iphonen til kl tolv/ to tida på natta/kvelden.

Imorgen er det endelig fredag, da skal vi sikkert ta ned juletreet osv. Gleder meg til helg nå, da blir det skikkelig blogging også + at jeg skal ta bilder til bloggen.. i det siste har det bare vært sjappe innlegg, men prioriterer nesten hele dagen fra jeg kommer hjem fra skolen med lekser! Mye og vanskelig er det også,men skal ikke snakke mer om lekser nå.

Hva synes du om bildene?

KATTUNGER

 • 05.01.2011 - 22:06

Hei!

Idag har jeg holdt på med lekser helt fra jeg kom hjem fra skolen, er nesten akkurat ferdig nå. Dagen igår var det også lekser, også var vi å spiste middag med noen i slekta vår. Har egentlig ingenting å skrive om så avslutter dette innlegget her med et bilde fra ifjor.


Hadde egentlig lastet opp mange bilder fra ifjor,men så ble alt bort! Åhh! De kommer en annen dag ihvertfall..

Hva synes du om bildet?

Hvilke header ?

 • 03.01.2011 - 21:24

Hei!

I morges ble jeg med mamma til Kristiansund siden hun skulle til øyenlegen. Jeg var på sentre imens hun var der.. jeg fant meg litt klær som det kommer bilde av en annen dag. Ellers idag har jeg bare sett film fra da vi var små,og nå har jeg akkurat kommet hjem fra svømmehallen. Lenge siden sist nå ja, utenom skolen liksom..

Igår laget forresten Sunniva to søte headere til meg, men jeg vet ikke hvilke header jeg skal ha nå. Da tenkte jeg dere skulle få bestemme.

 


Nr 1.


Nr 2.

 

Hvilke header synes dere var finest?

Mitt første innlegg i 2011

 • 02.01.2011 - 21:32

Hei!

Jeg blogget ikke igår siden jeg hadde datafri. Det jeg gjorde var å sortere klær jeg skal gi vekk, slappe av og mye annet.

Når jeg våknet imorges ville jeg overaske mamma med å støvsuge og rydde HELE huset. Senere fikk vi besøk, også har jeg sett veldig mye film fra da jeg og lillebroren min var små, kjempe gøy, holdt på å flire meg ihjel..

Nå har vi akkurat kommet hjem fra bestemor, der spiste vi mye kake. Sitter å ser på Charlie og sjokoladefabrikken nå.

Har ikke tatt noe særlig bilder idag,så det bilde over tok jeg akkurat..

Nyttårsaftens outfit:

 • 31.12.2010 - 19:52

Veldig uklart bilde da, men.

Har forresten laget meg en header så jeg skal ha en liten stund nå. Her er den:Nå er vi med onkel,og har nylig spist god mat og god dessert. Vi ser egentlig bare på tv nå imens vi venter på at onkel skal komme inn fra fjøset. Jeg holder på å lage noe på photofiltre av lillebroren min og ungen til søskenbarnet mitt som kanskje kommer på bloggen senere.

Dette blir vel mitt siste innlegg i år,så snakkes neste år.. haha!

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin nyttårsaften og en koselig kveld! ♥

Hva synes dere om headeren?

Godt nyttår :-)

 • 31.12.2010 - 14:14

Hei!

Idag er det nyttårsaften,gleder meg kjempe mye til ikveld når vi skal sende opp raketter,spise kalkun og mye annet. Tror ikke det blir så mye raketter da,siden her regner det og blåser skikkelig og det er meldt storm til ikveld! Om en time skal vi til onkelen min,så nå skal jeg ta meg en dusj. Også må vi vel gå bort dit i uværet. Skal ha med pcen så det blir blogging senere og.

Her er noen bilder fra sommeren 2010,siden jeg gleder meg kjempe mye til sommer og varme! ♥Snakkes senere idag! Ha en fin dag! ♥

 

Hvordan er været hos dere?

 

Det ble smoothie

 • 30.12.2010 - 20:28

Dere kommenterte mest "smoothie" i innlegget nedenfor, så jeg laget meg det. Nå sitter jeg å drikker smoothie, kjempe godt ♥I forrige gårs var jeg og Camilla i Kristiansund på shopping. Kjøpte meg bare litt småtteri, siden hadde ikke med meg så mye penger.. Etter vi hadde vært i byen dro vi til Camilla siden jeg skulle overnatte! Vi spilte wii, så på tv, kreppet/krøllet håret og mye annet. I tre tiden på natta sovnet vi,også våknet jeg i fem tiden pga jeg var ikke helt i form. Dro hjem tidlig. Når jeg kom hjem slappet jeg av,men senere på dagen dro vi på juletrefest. Kjempe koselig. Skrev hva vi gjorde der i går,så orker ikke skrive det her å.

Idag våkna jeg seint, i 11-12 tiden. Det er veldig seint for meg,siden jeg våkner til vanlig i 9-10 tiden i ferier og helger.. Dagen idag var egentlig bare en slapp av dag. Vi hadde besøk noen timer, men har sittet på dataen ellers. Skal legge meg litt tidligere idag enn til vanlig, det er jo nyttårsaften imorgen,så må være uthvilt til da.

Har forresten fått mange flere lesere og kommentarer. Det er veldig gøy,nå har jeg mye mer blogglyst enn jeg hadde før og. Så kommer til å blogge ekstra mye nå,men når skolen begynner på blogger jeg bare når jeg har tid,siden alle leksene,prøvene osv. Bare fortsett å les bloggen og kommenter,så skal jeg gjøre mitt beste med blogginga.

Snakkes 

Liker du smoothie?

Smoothie vs Milkshake?

 • 30.12.2010 - 18:36

Hei!

Nå fikk jeg veldig lyst på smoothie og milkshake, så skal lage meg det, men vet ikke hva jeg skal lage..

SMOOTHIE :

MILKSHAKE :

Smoothie vs Milkshake?

Lese din blogg?

 • 30.12.2010 - 16:30

Hei! ♥

Nå kjeder jeg meg,så tenkte å lese blogger og kanskje kommentere.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive blogg adressen din i kommentar feltet under..

 

 

Skal jeg lese din blogg? ♥

 

Gjesteinnlegg av Emilie

 • 29.12.2010 - 22:50

Heey! ♥

Emilie her. Tenkte å blogge et gjesteinnlegg til Amalie, og legge ut litt bilder og sånn.Jeg elsker bloggen din Amalie,fast leser! Du blogger kjempe bra,med mange bilder ogsånn + du er kjempe flink å ta bilder. På min toppliste ligger du på 1.plass. Isåfall DIGGER bloggen din og deg søta!♥ Du legger ut mange fine og forskjellige bilder som forteller om dagen din ogsånn,koslig!

Til dere som er innom,anbefaler dere å bli faste lesere!

Nå litt bilder ;Fra venstre; Jeg, Amalie og Emma.

Har mange koslige minner sammens med deg Amalie, som den gangen vi var på Hoel i en stor akebakke,så synes vi det ble kaldt så vi satt oss inni bilen og hørte på musikk imens vi spiste kjekse og drakk brus. Også satt Johan i bilden atmed også var det liksom om å ha best musikk, haha.

Elsker bloggen din ! ♥

 

Snakkes :-)

 

-Emilie Eliassen

Juletrefest

 • 29.12.2010 - 21:15

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra juletrefest. Kjempe koselig, utrolig masse folk!  Først var det underholdning av barna på søndagsskolen, så spiste vi, så gikk vi rundt juletreet, og til slutt når spilte korpset så nissen kom, da fikk alle barna gaver.

Igår dro jeg og Camilla til Kristiansund på shopping, dette kjøpte jeg meg;
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. juledag

 • 27.12.2010 - 20:58

HEI ! ♥

Idag har jeg vært med Emilie (http://emilieeliassens.blogg.no/) Veldig koselig ♥ Vi satt litt på pcèn og snakket mye om forskjellige ting,siden vi prøver å spare penger,så vil/ville vi jobbe da. Også spurte faren til Emilie,han sa at vi kunne hente ved ute og ta ut av oppvaskmaskinen,vet dere hvor mye penger vi tjente da? vi fikk 50øre hver. Haha! Det var kjempe gøy. Vi snakka mye tull skjønner dere :-)

Nå gjør jeg egentlig ingenting,bare tv,godteri osv..

 

Har dessverre ikke noen bilder ,så det blir webcamera bilde fra julaften.

Noen som har noen tips om hvordan vi kan tjene penger?

1.Juledag

 • 25.12.2010 - 13:32

Idag er det 1.Juledag. Nå har jeg akkurat sett en film (som jeg fikk i julegave av Sunniva igår), spist godteri og kost meg. Filmen var veldig bra! synes jeg. Men nå skal jeg ordne meg siden vi skal til onkelen min å spise,kommer en del folk. Snakkes ♥

Hva skal du idag?

 

 

Julegavene ;

 • 25.12.2010 - 00:28


Ja! Ble super duper fornøyd med alle de søte julegavene mine! ♥ Tusen takk ♥

Jeg fikk;

Godteri,sminkefjernet,sminke,parfyme,kremer,flakslodd,penger,ullundertøv,neglelakk,øredobler,toalettveske, kose dress (bukse oog jakke) ,varmeteppe,bølgetang,to gensere,film,gavekort,teppe,votter,sports bher,Kari Traa truse & sokker,smykke, ørepropper (?) til iphonen,t-skjorte,lys,armbånd,ring,lipsyl,såpe,sjerf,skrin og iphone 4som  jeg fikk for ei stund siden.

Nå er jeg så sliten etter denne lange og koselige dagen som har godt alt for fort. Så jeg sier god natt nå ! ♥

Imorgen skal hele familien til onkelen min å spise god mat osv.

Ble du fornøyd med julegavene? Hva fikk du?

JULAFTENS OUTFIT

 • 24.12.2010 - 16:04

Da ønsker jeg dere en koselig julaften! ♥

Hva synes dere om outfiten?

JULAFTEN

 • 24.12.2010 - 15:21

God Jul ♥

Nå er det endelig julaften,fikk nesten ikke sove inatt fordi jeg gledet meg kjempe mye.. Familien kommer i fire tiden og jeg er nydusjet og holder på å kreppe håret. Kommer et innlegg etterpå også med outfit osv.

Lille julaften

 • 23.12.2010 - 23:07

<3

Idag er den lille julaften,altså kvelden før kvelden. Gleder meg kjempe masse til at familien er samlet,åpne pakker og god julemat.. Dagen idag har bare bestått av at jeg og den beste lillebroren min har vært ute å rent oss på akebrett og sittet under juletreet å sett på alle de fine pakkene som skal åpnes imorgen. Ellers har vi bare rydda litt her og der.. Kommer til å blogge imorgen før alle gjestene kommer.. Iste var søskenbarnet mitt og onkelen fra rygge(Oslo) her ,og de hjalp meg med å laste ned programmer på iphonen min,så nå sitter jeg å spiller osv. Jeg blogger med iphonen min nå siden jeg har ikke orket å sitte på dataen i hele dag,altså datafei dag for en gangs skyld! Greier ikke å legge ut bilder med den ,men jeg fant en sAng som jeg la ut i utkAst (?) eller hva det heter på bloggen .. Haha! Men orker ikke skrive mer nÅ så HADE og god jul :)

Bitte lille julaften

 • 22.12.2010 - 19:58

Hei, idag er det bitte lille julaften. Bare to dager igjen til jul nå ♥ Idag har jeg vært barnevakt i ca fire timer,ryddet,pyntet,hatt besøk av Johanne m/fam,de har nesten akkurat dratt nå. Også var Sunniva en liten tur innom med julegaven min.

Nå hører jeg på en kjempe fin sang jeg er skikkelig dilla på,fra "Den unge Fleksnes"

Har tatt en del bilder ute og inne idag,så her kommer de ;Nå sitter jeg i sofaen og venter på at "Den unge Fleksnes" skal begynne.

 

Hva synes du om sangen/bildene?

Bruker du å se "Den unge Fleksnes"?

Juleferie

 • 21.12.2010 - 22:17

Igår hadde jeg ikke tid til å blogge siden etter skolen ble jeg og Marianne (mariaanne.blogg.no) med Vilde (vildehoeel.blogg.no) hjem fra skolen. Med en gang vi kom til hun spiste vi og begynte å ordne oss til juleballet.. Vi var skikkelig stressa,eller Vilde var mest stressa,så hun hoppet rundt og hviste ikke hva hun skulle gjøre av seg.. Hun krøllet håret først også likte hun det ikke,og det ble bølger da.. Det samme med Marianne men hun hadde litt krøller tilslutt! Haha,dette ble et veldig interssant innlegg,bare fortsett å les.

Når vi endelig hadde hatt på oss kjolene,sminken og krøllet/bølget håret tok moren til Vilde noen bilder av oss. Når vi kom til juleballet var det kjempe mye folk der,og etter vi hadde betalt gikk vi og satt oss ned. Etter vi hadde sittet å snakket ei stund ble det fremvist litt av forestillingen Footloose som 10-ende klassen skal ha i Mai (?) elns. Gleder meg, de var flinke! Når de var ferdige fikk vi hamburger,salat og brus. Ellers så dansa vi bare..


<- Jeg, Marianne & Vilde ->

Sorry,bildet ble ikke større!

Juleballet var fra kl  19:00 - 23:00. Var hjemme rundt kvart over elleve,og da var jeg så trøtt at jeg sovna rett etter jeg hadde spist, det var i tolv tiden da.

Idag var det siste dag på skolen før jul. Endelig juleferie! ♥ Siden det er 4 dager til jul har jeg egentlig ikke julestemning.. det er litt dumt,jeg vertfall få det til julaften da. Når vi kom på skolen idag så vi bilder fra "bli kjent turen" med 8C tidligere. I andre time tok vi bussen til Bremsnes kirka, der møtte vi faktisk lærerne og elevene på Bruvollv skolen, kjempe koselig å se de igjen! Når vi tok bussen tilbake til skolen igjen så vi resten av bildene og spiste godteri osv og reiste hjem.

Jeg har nesten ikke gjort noen ting etter jeg kom hjem fra skolen,bare litt ryddling og pc kos.

Også glemte jeg nesten noe - GOD JUL ALLESAMMEN ! ♥

Her var juleball outfiten:


SKoene kjøpte jeg på søndag. De er mye finere i virkeligheten enn på bildet..

Hadde dessverre ikke med camera eller mobil så det blir ingen bilder av ballet,men imorgen skal ei i klassen min sende meg noen av bilda,så fårse om de kommer da.

Dette ble et langt innlegg med mye tekst,lover at jeg skal sjerpe meg med å ta bilder. Nå er det jo ferie så det kommer sikkert mange bilder om dagene.

Har du vært på juleball? Var det gøy?

Dagens outfit 19.12.10

 • 19.12.2010 - 12:36

Idag skal vi kjøre rundt med litt julegaver,og vi har hatt opp juletreet så vi skal legge pakker under det. Det er litt tidlig men pappa skal dra på jobb en dag tidlig i uka så vi gjør det bare idag..

 

Imorgen skal jeg ;

- på skolen

- og Marianne skal til Vilde ordne oss til juleballet

- Juleball ♥

- Hjem

Det er egentlig bare det jeg skal. Grugleder meg.

 


Genser og singlett fra bik bok og buksetights fra cubus


Ansiktet var så rart på bildet,så jeg tok på mosaikk og skrev "Synes" over..

Ring fra Farmor ♥

 

Synes om outfit`n?

Fredagen`s innkjøp

 • 19.12.2010 - 12:16Sminkekost 39 kr & solpudder 50 kr fra H&M


Kjøpte meg bare det på bildet lengre oppe,ellers kjøpte jeg meg bare mat og resten av julegavene.

 

Hva synes du om innkjøpet? ♥

Overnatting og julegave shopping

 • 18.12.2010 - 02:36

Hei!

Idag har vært i byen på julegave shopping med Annabelle,Marianne,Vilde og Julie. Vi tok bussen rett etter skolen.. Jeg kjøpte meg bare 2 ting og de kommer på bloggen i neste innlegg,kjøpte alle julegavene uten til pappa og lillebroren min. Når vi dro hjem ble Annabelle og Marianne med meg hjem for de skulle overrnatte. Vi har spist taco,vært ute i snøen,sunget kakoke og mye annet! Kjempe koselig.

Nå sitter vi bare på pcen og gjør nesten ingenting imens jeg er litt trøtt da! Bildene kommer imorgen..

På mandag er det juleball,legger ikke ut bilde av kjolenfør juleballet,men her er to bilder av armbåndet og øredoblene jeg skal ha på juleballet:

Hva synes dere?

Jul snart

 • 16.12.2010 - 22:03

Hei!

Det er ikke så lenge igjen til jul nå,bare 8 dager igjen ♥ Gleder meg! Har fått en del julegaver også.. Imorgen skal jeg kjøpe ferdig julegavene og jeg MÅ finne sko til juleballet som er på mandag. Etter skolen imorgen tar jeg Annabelle og Marianne bussen til Kristiansund,også etter vi har vært å shoppa ei stund skal vi til meg og overnatte.

Nå har akkurat Silje dratt ned til seg (vi er naboen sjø),og jeg skal egentlig begynne på Engelsk fordypning leksa som jeg ikke gidder.. kanskje jeg gjør den i helga heller? haha! Ja,for se.

Har egentlig ikke noe spesielt å blogge om og heller ikke tatt noen bilder,men lover å ta mange bilder i helga.


Juletreet i fjor! PAKKER ♥♥

Gleder du deg til jul?

Fotballcup

 • 15.12.2010 - 22:11

Hei!
På skolen idag var det kjempe gøy! Først hadde vi noen vanlige (kjedelige) timer,men i fjerde timen hadde fotballcup. Jeg skulle egentlig være med å spille,men så sa jeg at jeg ikke ville igår,men etter klassen vår hadde spilt to kamper og vunnet begge masa Camilla på meg til å være med å spille,hun fikk meg med og det angrer jeg ikke på siden det var kjempe gøy! Vi kom til finalen,og tapte 2-1 mot 10ende klassingene..

Bussturen hjem var kjempe skummel! Vi har en fyr som kjører sykt fort + det er mange som har klaget på han. Han kommer fra et annet land.. idag kræsja vi nesten i en annen buss!

Har bare prøvd å gjort en vanskelig geografi lekse som jeg ikke skjønner bæra av. Haha! Jeg har selfølgelig sett yndlings juleprogrammet mitt - Jul i Månetoppen ♥

Nå prøver jeg å laste ned noen "gratisè" spill på mobilen,men det går ikke. På fredag skal jeg, Marianne og Annabelle ( www.annabelles.blogg.no & www.mariaanne.blogg.no ) til Kristiansund på shopping,gleder meg ♥ Jeg skal kjøpe ferdig resten av julegavene,har ikke mange igjen nå.

Igår var Silje ( www.siljebeateholter96.blogg.no ) her,vi sang karoke i garasjen vår,og det var kjempe gøy! Her er noen bilder ;


♥ haha

Her er et bilde av håret mitt,sånn ble det ;

Er du ferdig med ALLE julegavene?

Lucia

 • 13.12.2010 - 18:13

Idag er det Lucia,hadde vært godt med noen lucia kaker nå ja. Har ikke vært på skolen idag fordi vi hadde avspassering elns. Dagen min har bare bestått av tv,skikkelig koselig egentlig. I advendtspakken idag fikk jeg ei hårbørste.Nå ser jeg på Jul på Månetoppen mens jeg snakker med søskenbarnet mitt Lena på msn ♥

Noen andre som ser på Jul i Månetoppen?

Hva fikk du i advendtspakke idag?


Regines bok

 • 12.12.2010 - 20:09

Hei!

Jeg vil bare si Tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i forrige innlegg ♥,det setter jeg veldig stor pris på. Håper dere kan fortsette og kommentere sånn. Ble ikke noe blogging igår fordi kom meg rett og slett ikke på "blogg.no",greide alt annet enn det. Noen andre som ikke kom seg på "blogg.no" ?

Igår slappet jeg og Madeleine bare av foran tven og pcen,det var kjempe koselig. Vi la oss kl halv 3. Jeg ble hentet i 1 tiden idag av mamma og pappa.. på ferga hjem var det utrolig masse folk, det var kjempe lang kioskkø, og mange inne på ferga måtte stå.

Når vi kom hjem dro vi rett i bursdag til naboen og spiste kake og div. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal opp å spise pizza. Imorgen har vi fri fra skolen,husker ikke grunnen akkurat nå,men det blir et innlegg imorgen værtfall.

Skal prøve å ta en del bilder ute imorgen,siden har ikke lakt ut så mye bilder for tiden..

Gleder meg til etterpå for da skal jeg lese "Regines bok".  Mange har sagt at den er trist,bra osv. Kommer til å grine kjempe mye,haha!

 

Har du lest Regines bok? Er den bra?

Overnatter med Madeleine

 • 10.12.2010 - 22:23

Hei!

Nå overnatter jeg med Madeleine, søskenbarnet mitt på Sunnmøre ♥ ( www.madeleinejs.blogg.no ). Kom hit i 6 tida, vi har bare sittet på dataen. Nå sitter vi å ser på tv og skal spise middag snart. Her er et bilde av Madeleine ;Imorgen skal jeg en tur til Martine & Torill,og så skal jeg,tante og Madeleine kanskje til Moa.

Laget en blogg til henne iste,

www.madeleinejs.blogg.no

Besøke bloggen hennes? :)

 

 

Mobilblogg

 • 07.12.2010 - 22:59
Hei :) dette er mitt første mobilblogg fra iphonen.
Dette kommer jeg til å gjøre en del frammover når jeg har dårlig tid øya leksene..
Idag hadde vi bare kjedelige fag på skolen, og det snø,snør & snør!
Det er egentlig bra da,og så er jeg i skikkelig julestemning :)
Iste pakket jeg inn nesten alle julegavene.
Imorgen skal vi kanskje til Johanne og så skal hun hjelpe meg med å laste ned ting og tang.
Gleder meg kjempe mye til torsdag og fredag.
På torsdag skal jeg til frisøren å klippe å stripe eller farge håret og på fredag skal jeg til sunnmøre.
Dette innlegget her ble det litt mye skriving og ingen bilder siden vet ikke hvordan man gjør det enda...

-amalie

Iphone 4

 • 06.12.2010 - 12:34

 

 

Pappa hadde bestilt Iphone 4 for ei stund siden,og idag kom den ♥ Nå holder vi på å laste ned forskjellige programmer og div. Igår var jeg syk, hadde farang. Så idag er jeg hjemme og slapper av..

Har du Iphone 4?

God morgen

 • 04.12.2010 - 12:26

Nå holder vi på å rydde i huset,tømmer skoffer for rot,samtidlig som vi hører på koselig julemusikk. Idag skal vi sikkert bare jobbe,rydde,rydde & rydde. Vi skal også finne fram julenisser,og pynte huset utvendig med lys..

Iste så jeg på blogglisten på Averøy og jeg var nr 12, synes det er litt gøy at det er bloggliste fra den kommunen vi kommer fra. ( "Bloggere fra Averøy" osv.)

Hva synes du om det?

Fredags kveld

 • 03.12.2010 - 19:56

Hei!

Dagen min har vært ganske koselig egentlig. På skolen var det ganske greit, men vi hadde Samfunnsfagprøve. Tror den gikk ganske bra. Ellers har jeg bare vært hjemme og kost meg med Jul på Månetoppen, ganske koselig program, julestemningen går i ett. I advenspakken min idag var det denne her:

Denne fredags kvelden her kommer til å bli forran tven og pcen med godteri,brus,mandarin,kakemenn og potetgull. Har ikke blogg lyst for tiden, har vært veldig lite kommentarer i det siste,men det er jo min feil.

Nå hører på "verdens nydeligste julesang" av ei syv år gammel jente! Fikk nesten tårer i øynene første gang jeg hørte på denne sangen som kommer under her.

Hva skal du gjøre ikveld?

Utfordring

 • 01.12.2010 - 20:29

Hei, jeg er utfordret av ;  Emilie, Sofie, Stine, Mari, Guri & Matilde

Ti ting om deg selv ;

1. Jeg elsker vennene mine og familien min.

2. Hater å være syk.

3. Elsker sommeren & jula.

4.Mine favoritt program er ; Home And Away, One Tree Hill, Hotel Cæsar, Hvaler &    Tangerudbakken.

5. Blir veldig fort flau.

6. Har høydeskrekk.

7. Har verdens beste lillebror & foreldre.

8. Vil bli fotograf, når jeg blir stor.

9. Elsker å shoppe.

10. Hater innsekt/småkryp.

Legg ut et bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det ;

Dette bilde ble tatt på Allsang på Grensen i sommer. På bildet er det jeg & Venke Knutson ♥ Det var kjempe koselig der,det er et av de beste minnene mine fordi er kjempe stor fan av hun!

Dette bildet ble også tatt i sommer da Martine & Torill overnattet med meg for første gang. De bor på Sunnmøre, jeg gikk i barnehagen sammens med de der.


Dette bildet er fra når jeg og Guri var hos Marianne. Vi syklet en plass og tok sykt mye bilder,rågøy!

Legg også ut et bilde du liker og fortell hvorfor.


Jeg liker dette bildet fordi det var en gang når jeg overnattet med Annabelle. Det var kjempe koselig! Vi sminket oss som nisser.. Jeg får skikkelig julestemning av dette bildet.

 

Også et bilde du IKKE liker, og hvorfor du ikke liker det ;

Dette bildet liker jeg ikke fordi det er så trist bilde,og dette bildet tok  jeg etter og nesten brekt foten!


Jeg utfordrer disse 5 ;

Sara

Ane

Camilla

Oda

Silje

Hva synes du?

Overnatter med Sunniva nå

 • 28.11.2010 - 00:50

Heyaa, nå er jeg med Sunniva ♥ skal overnatte. Kom hit i 1 tida idag, før det så hadde jeg,mamma og broren min vært å handla litt forkjellig, kjøpte meg en kjole,øredobber og armbånd jeg skal ha på juleballet,kommer bilder av det når jeg kommer hjem. Vi  har vært på butikken,sett film/tv,tatt bilder,spist kyllinggryte og mye godteri ♥ Det er skikkelig kos! Nå sitter vi nede på stua deres å ser tv og sitter på hver sin data,drikker faktisk vann med isbiter,haha,sunn ja! Samtidlig som jeg fryser,noe som jeg gjør veldig ofte.


Nydelig hus!

Sommergaven min fra Sunniva! Tusen takk ♥ 

Vi ser på et litt spennende men skummelt program,vet ikke hva det heter,men det går på nrk3 nå..

Etterpå skal vi sikkert gå på rommet,sitte litt mer på pcen og legge oss å sove!

Hva har dagen din bestått av?

Hihi

 • 24.11.2010 - 18:27

Heey! ♥

Haha,veldig gøy overskrift, iknow! Kom ikke på noe bedre.

Jeg har ikke blogget på noen dager fordi på mandag hadde vi norsk tentamen og har gjort mye lekser. Idag har jeg kjeda meg ihjel! Det er nesten ingenting å finne på,det er iskaldt ute.. Gleder meg kjempe mye til helga.. Men nå stikker jeg opp å tar meg noe å spise også skal jeg pakke gym klær til i morgen. I gymmen i morgen skal vi ha pip testen,greier sikkert ikke springe en runde,siden er litt forkjøla enda.. håper jeg blir bedre til imorgen da..


Gleder du deg til helga?

 

Tangerudbakken

 • 21.11.2010 - 20:43
Idag har jeg hatt vedig vont i halsen,holder på og bli frisk nå. Har lest til Norsk tentamen vi har imorgen, tror det går veldig bra egentlig.. men,iste når vi leste skrudde jeg på tven,så var det Tangerudbakken ♥ Det har begynnt på igjen, rågøy program! Nå drikker jeg te.. Har tatt litt bilder av litt forskjellig idag,her kommer bildene:søtamiSynes du Tangerudbakken er bra?

Syk!

 • 19.11.2010 - 23:17

Heey! Nå holder jeg på å bli veldig syk,eller er da forskjøla,slapp osv men,føler at jeg blir værre imorgen.. Nå som det er helg og kos. Nå sitter jeg på senga mi og kjeder meg & spiser halsdrops. Imorgen skal jeg sikkert bare sitte på dataen,sove & prøve å bli frisk!Haha! Veldig gamle bilder av meg og Emma! :-)

Skulle ønske jeg hadde alt det der nå!

Er du syk?

Konkurranse: http://maviex3.blogg.no/

 • 19.11.2010 - 22:45

Hei,jeg er med i en konkurranse på > Amalie <

Du kan vinne: Kommentarer på hvert innlegg som du legger ut i 1 uke & linking i hvert innlegg på bloggen hennes.

Her er et bilde av hun:


Er du med på den konkurransen? Bli med?

Is..

 • 17.11.2010 - 21:59

Idag har jeg bare vært på skolen & øvet litt til Samfunnsfagprøve som vi skal ha på fredag.  Disse bildene under her har jeg tatt idag,det ble litt mye bilder av mat og div,skal prøve og ta litt skikkeligere bilder imorgen..Hva synes du om bilda?

Vunnet gavekort på 2500 kr hos Hasselø

 • 16.11.2010 - 22:08

Vet dere hva? Når jeg kom hjem fra skolen idag så hadde jeg fått brev,det sto at jeg har vunnet 2500 kr hos Hasselø. Når jeg var på futura i Kristiansund på lørdag så var det gratis kundelotteri,vi skulle skrive navn,telefon nr og adresse,og jeg var en av de få som vant!


Har dere vunnet noe før?

Gratulerer med farsdagen pappa

 • 14.11.2010 - 20:44

... Takk for at du er her for meg..  ILU♥

Dagen begynte med at pappa fikk tøfler,blomster & god frokost. Det er jo farsdag så dette er liksom alle pappaer sin dag, haha! Idag har jeg vært på basar, jeg vant ingenting men,lillebroren min vant fisk.. Nå prøver jeg å få headern til, eller sånn at det skal stå "AMALIEWJ.BLOGG.NO" istedet for "DIN BLOGGS NAVN" Noen som vet hvordan jeg ordner det? Denne helga her har gått kjempe fort,og imorgen er det skole .. Glegruer meg til denne uka, skal kanskje treffe Viktoria en dag,og så er det lekser osv.


Hva synes du?

Alyson Stoner - Lost And Found

 • 14.11.2010 - 12:20

Hei, nå har jeg akkurat sett en bra film,den heter:

 

Alice upside down

 

Hva synes du om sangen?

Natta

 • 14.11.2010 - 01:55

Iste så leste jeg denne bloggen her: http://thehibi.blogg.no/

Den er kjempe bra og det står veldig mye jeg har lurt på om design, html koder & alt mulig,

jeg har begynt på et design men jeg er så trøtt at jeg sovner snart, så sier "natta" så fortsetter jeg imorgen.

Noen som vil hjelpe meg?

 • 13.11.2010 - 23:32

Hei,nå kjeder jeg livet av meg,så jeg prøver å lage bloggen min litt ryddigere osv.. men kan jo nesten ingenting..

Noen som vil hjelpe meg med: html kode,design osv?

(Kontakt meg ; amalie_jorpeland@hotmail.com)

Hva synes du om bildene?

Innkjøp 13.11.10

 • 13.11.2010 - 23:23

Idag har jeg og mamma vært på shopping, vi kjøpte veldig mange julegaver. Dette kjøpte jeg meg:


Uggs, 499 kr.

Tøfler,kr 199. Verdens beste og varmeste!♥

Foundation, 128 kr.

 

Kjøpte litt annet spåtteri og men, orker ikke legge det ut..

Hva synes du om innkjøpet?

ROSE & VANN BILDER

 • 10.11.2010 - 22:07

Idag har jeg ikke gjort så mye, bare vært på skolen og hatt besøk av Silje. Når Silje var her sang vi og så på tv..     Har ikke mer å skrive om nå,og har heller ikke tatt noen bilder,men kommer bilder av blomster (rose) & vann bilder.
Hva synes du om bildene?

HVALER

 • 09.11.2010 - 20:37

Igår gjorde jeg sykt mye lekser, ble ferdig med alle leksene uten norsk.

Idag har jeg vært på sang,der har vi begynnt å sunget julesanger osv, men nå skal jeg se ferdig hvaler også gjøre norsk leksa, snakkes♥

Disse 2 bildene tok vi når Marianne var med meg på søndag :

 
♥Hva synes du om bilda?

BARE 48 DAGER IGJEN TIL JUL

 • 06.11.2010 - 17:21

Jeg gleder meg kjempe mye til jul, det har snødd idag så jeg har skikkelig julestemning. Åhh, har på følelsen at dette blir den beste jula noen sinne. Fra vær dag nå så teller jeg dager, bare 48 dager igjen nå. Gleder meg spesielt til:

-Familien er samlet ♥

-Pakker ♥

-God mat ♥

-Mye snø ♥

Her kommer et bilde av meg & Annabelle iår/ifjord:(det var ikke så mye snø akkurat da..)

 

GLEDER DU DEG TIL JUL? HVA GLEDER DU DEG MEST TIL I JULA?

SKAL JEG LAGE HEADER TIL DEG?

 • 06.11.2010 - 12:14

Skriv blogg adressen din i kommentar feltet, også legger dere ut noen bilder av dere på bloggen deres. Bildene må liksom være litt enkel.. ikke speilbilder. Har dette her fordi det er mange som har spurt etter header,men husker ikke hvem.. Er ikke proff, men greier det , og det er veldig gøy!

SKAL JEG LAGE HEADER TIL DEG?♥

HVILKEN HEADER?

 • 06.11.2010 - 00:22


NR 1?


NR2?

NR3?

NR4?

NR6?

NR7?

NR8?

NR9?

NR10?

NR11?

NR12?

NR13?

NR14?

NR15?NR16?

Dette er headerne jeg har fått, tusen takk! <3

PS: noen av headerne er litt gamle.

HVILKEN HEADER VAR FINEST? STEM!

FREDAG

 • 06.11.2010 - 00:10

LØRDAGENS INNKJØP :

( 30.10.10 )

Fra Cubus.

Fra Ica maxi.

Fra BR leker.

Neglelakken var kjempe dårlig,den datt av liksom etter en halv time eller mindre...

Fra Bik bok. Pris: 50 kr for 1.
Fra Bik bok.

Egentlig så skulle jeg kjøpe meg uggs, høyhælte sko & allværsjakke.

 

Har ikke blogget på ei stund nå,siden har vært opptatt av lekser osv.

Igår var jeg med legen å tok vekk noen føflekker,høres sikkert litt rart ut. Først tok hun 2 sprøyter,det var litt vont, også fikk jeg bedøvelse eller hva det heter.. Det var litt ekkelt,siden jeg kjente at hun holdt på men det var ikke vont. Så sydde hun 1 sting,når jeg var ferdig var det kjempe ekkelt å røre handa. Den dagen på skolen var ganske ok.

Idag har jeg vært på skolen,det var litt vont der jeg hadde tatt føflekkene,altså det er under handa. Jeg var ikke med i svømmingen pga det. Ellers har jeg og mamma,pappa & broren min vært i bursdag til en som heter Theo, de bor i Stockholm men de har hus her å, sånn de bruker å være der i feriene osv. Det var et spøkelseparty liksom, tok veldig mye bilder av kake,blomser og ting. Det var kjempe koslig. Nå sitter jeg på rommet mitt mens alle i huset har lagt seg,kanskje kjedelig. Vet ikke hva jeg skal i morgen, kanskje en tur på Bruhagen å se på Averøy cupen?

Orker ikke å legge ut så mange bilder, synes dere jeg legger ut for mye bilder av å til?

Nå er det jul snart så skal prøve å skjerpe meg, synes det er så rotete osv på bloggen.. Legger ut noen av bildene fra bursdagen.


Flygede ballong! haha, det er hjemme med oss da.

Hva synes du skulle vært bedre og finere på bloggen min?

 

29.10.10

 • 29.10.2010 - 21:57

Nå sitter jeg å prøver å lage en header til "header konkurransen" som kommer når jeg har fått fler headere. Kan du lage header til meg? Idag har vi flyttet mamma & pappa sitt rom opp der vi hadde stue hvist dere skjønner, også skal jeg bytte rom med broren min en vakker dag, haha. Gleder med kjempe mye,er så lei av det kjedelige rommet mitt! Har ikke tatt noen bilder idag siden orka ikke sette cameraet på lading + jeg finner ikke ledninga,men her kommer bildene fra en annen dag:

 


Igår fikk jeg bakkortet mitt sendt i posten♥  Skrev egentlig veldig skjevt ...

Kakao ♥Regnbue


Nå har pappa akkurat kommet ned med rundstykke,potetgull & brus til meg, tusen takk pappa ♥ Imorgen skal jeg til Kristiansund å shoppe,kommer innlegg om hva jeg kjøper meg. Senere på dagen skal jeg på Halloween fest for barn. Jeg skal være pusikatt ,haha. Jeg må kle meg ut..

-Amaliewj

LEGEN

 • 27.10.2010 - 18:42

I skole tiden idag var jeg med legen, jeg var der med foten og jeg kan være med i gym. Jeg var der også fordi jeg skal fjerne noen føflekker. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra søskenbarnet mitt, har vært barnevakt noen timer. Jeg gleder meg sykt mye til jul. I fjord var jeg syk i jula, det var da ikke noe gøy. Nå holder jeg faktisk på og skrive ned hvem jeg skal kjøpe julegave til og tenker på hva jeg skal kjøpe..TEIT BILDE!

-Amaliewj


Kan du lage header til meg? Her er bilder:

 • 26.10.2010 - 19:55

Nå skal jeg opp å se ferdig Hotel cæsar og etterpå blir det Hvaler. Prl prøve imorgen så må jeg sikker øve litt mer..

Kan du lage header til meg?

SPØRSMÅLSUNDE - SVAR:

 • 24.10.2010 - 20:01

Hvem liker du? Jeg liker ingen.

Hvem er dine bestevenner? Mange ♥ sier ikke navn.

Si tre positive ting om bloggen din. Har egentlig ikke så mye positivt å si om bloggen min,men er veldig glad for at dere kommenterer og leser bloggen min.

Si tre negative ting om bloggen din. Rotete & kjedelig! Kommer ikke på flere ting.

Hvor mange poeng fikk du på siste prøven du hadde? Husker ikke.

Hva synes du om deg selv? Rar,snill og usmart.

Martinethorsen.blogg.no VS Odatorvik.blogg.no? Kan ikke velge,begge har like bra blogg.

Blogg VS Facebook? Facebook.

Data VS Tv? Data,siden du kan se program på dataen.

Hvilken mobil har du ? Sony Ericsson.

Taco VS Pizza? Ja takk begge deler.

Blogge selv VS lese blogger? Lese & blogge.

Mange venner på blogg.no? 72.

Hobbyer? Fotball,venner og sang.

Favorittmat? Kebab, hamburger, fish & chips, taco, pizza, nachos.

Favorittserie? Home And Away  & One Tree Hill.

Favoritt film? Har egentlig ikke noen "favoritt filmer", jeg liker det meste.

Merke på data? HP.

Blogger leser du? Voe, haawt, annais, amalieha, annabelles, sunniva0, viktoriasmenes, emilieeliassens, emmanedal, inaf, thoought, inagustaad, mariaanne, anegrden, baremei, martinethorsen, odatorvik, camillaohrvik og louisesousa. Glemt noen?

Vil du lese min blogg? ( http://louisesousa.blogg.no/ ) JA :-)

Hvorfor blogger du? Fordi det er gøy.

Bruker du masse sminke? Mascara, men kanskje litt ekstra i bursdager osv.


Er det en eller flere blogger du ikke synes er noe særlig bra? Flere.

Har du hatt flere blogger? ( hva het de ) Hvist jeg tar med de jeg har nå er det: amaliewj,mallamilla,frosker,grevlinger,amaliecamilla og amaliepusi. Har faktisk ikke slettet noen av bloggene, noen av de husker jeg ikke passordet til..

Hva er din største drøm? Å bli en rik kjendis & bo i Los Angeles.

Hva liker du med de 3 vennene dine? Har fler! Men at de er snille & til å stole på.

Cola eller fanta? Fanta.

Gøy på ungdomsskolen? Jepp.

Gjør på der? Hmm, det vanlige?

Liker du best Bruvoll eller Ungdomsskolen? Det er veldig annerledes på Undomsskolen enn på Bruvoll men jeg liker begge to.

Har du hatt noen blogger før... Hvor mange? Står lengre oppe. 6 stk.

Liker du skolen... Mener å være på skolen? Jepp.

Har du dyr... Hva heter dem? Jeg har ingen dyr,men har hatt en katt.

Hva er favoritt antrekket ditt ... Jeg mener bukser eller tights, topp eller genser? Joggebukse og genser.

Favoritt farge? Rosa, blå, grønn, lilla, svart & hvit.

Favoritt artist? Venke Knutson ♥

Favoritt sang? Venke Knutson-Jealous 'cause I Love You.

Favoritt brus? Pepsi max og fanta.

Favoritt bukse? Joggebukse.

Favoritt sminke? Mascara.

Hva liker du med skolen? At jeg kan treffe venninnene mine.

Favorit fag? Gym.

Musikk VS K&H? Musikk.

Svømming VS gym? Gym.

Favoritt blomst? Rose.

Genser VS hettegenser? Hettegenser.

Har du kjæreste? Nei.

Liker du noen? Nei.

Shopping VS sofan? Shopping.

Topp VS Julia? Topp.

Favoritt bok? Har ingen favoritt,leser mest blad.

Når har du bursdag? 28.02.97

Er du goterigal?Av å til.

Shampo VS Balsam? Balsam.

Tunika VS T-shorte? T-skjorte.

Selena Gomez VS Lady Gaga? Selena Gomez.

Fotball lag? Kårvåg Havørn, Liverpool, Ålesund & Rosenborg ♥

Katt VS Hund? Katt.

Rotte VS Mus? INGEN.

Marta VS Embla? Dette var vanskelig,men hvist jeg må velge ei så tar jeg Embla.

Hvilken farge har du på rommet? Hvitt.

Utlandet VS Norge? Norge.

Hest VS Ponny? Er ikke så glad i hester,men tar hest.

Facebook VS Msn? Facebook.

Jente VS Gutt? Haha. Jente,men det er fordi jeg er jente,hvist jeg har vært en gutt har jeg tatt gutt.

Er molde bra fotball lag? Det var det før,men det er rå dårlig nå.

Hvilket kamera har du? Speilrefleks. Nikon D3000 ♥

Hvor er den lengste plassen du har flyttet? Jeg flyttet fra Skodje på Sunnmøre til Ekkilsøya på Averøya.

Liker du hunder? Litt.

Har du dyr? Nei.

Hvor stort rom har du? Ikke så stort.

Vinter VS Sommer? Sommer.

Hvor fotball intrissert er du? Mye.

Er du glad i kjekse? JA.

Hvor stor familie er du? Jeg,Jon-Ole,mamma & pappa. 4 personer.

Har du vinner flax? Litt.

Vann VS Juice? Vann.

Er du en tullekopp? Heha. Vet ikke jeg.

Hamster VS Rotte? Hamster.

Kanin VS Marsvin? Kanin.

Sjokolade VS Smågodt? Begge deler.
Home And Away.

Brus VS Vann? Brus er godt,men det er ikke sunt, vann er godt og er sunt. Men sier begge deler.

Pc VS Tv? Pc.

Msn VS Blogg? Msn.

Yndlings dyr? Katt.

Eplejuice VS Appelsinjuice? Eplejuice.

Høst VS Vår?

Dag VS Kveld? Dag.

Hårstrikk VS Hårbøyle? Hårstrikk.

Hvilken sminke bruker du? Mascara.

Kake VS Boller? Begge deler.

Speilrefleks VS Digitalcamera? Helt klart speilrefleks.

Matte VS Norsk? Norsk.

Fanta VS Solo? Fanta.

Glattetang VS Kreppetang? Kreppetang.

Hvor kjøper du klær? Bik Bok, Gina Tricot, Cubus mest.

Joggebukse VS Jeans? Joggebukse.

Hund VS Hest? Hund.

Saft VS Vann? Vann.

Grønnsak VS Frukt? Frukt.

Skybyen VS Nettby? Egentlig ingen av delene,men nettby.

Ordne deg skype? Ok, men da må du lage det til meg Emilie.

Øyenskygge VS Mascara? Mascara.

Nugatti VS Hapå? Liker ikke noen av delene så godt.

Loff VS Grovbrød? Loff.

Eple VS Pære? Eple.

Plomme VS Nektarin? Nektarin.

Favoritt drikke? Iste, vann,smoothie,milkshake & brus.

Smoothie VS Milkshake? Liker begge likegodt.

Hvem snakker du med på msn? (hvis du er på) Amalie,Ina,Julie,Emilie & Marie.

Hvor mange har du på msn? 263.

Kristiansund VS Averøya? Averøya.

Melk VS Sjokolademelk? Sjokolademelk.

T-skjorte VS Singlett? T-skjorte.

Hjemme VS Borte? Hjemme.

Hva liker du å gjøre i fritida? Være med venner, shoppe ,synge, blogge & spille fotball.

Chips VS Burger? Burger.

Tights VS Bukse? Bukse.

Yndlings:

mobil? Sony Ericsson.

 

Dette var svarene fra spørmålsunden. Håper dere kan kommentere,da blir jeg kjempe glad! ♥

Orker ikke å skrive om hva jeg har gjort idag i et nytt innlegg så gjør det i dette innlegget her.

Idag har jeg sett Home And Away på pcen i hele dag,det er kjempe gøy. Her kommer bilda:


Hva synes du om svarene?

Hva synes du om bildene?

Bilder fra bursdagen til Tonje:

 • 23.10.2010 - 13:14

Vi spiste taco,så film & koste oss.  Tok ikke så mye bilder da men,her er de:

Katten hennes George. Søt ja?

Vi så denne filmen her:
Ina, Marie & Ingrid ♥

Tonje ♥

Lena & Camilla ♥

Josefine & Nora ♥
Vi spiste taco,så film & koste oss.

Idag har jeg egentlig bare slappa av,det skal jeg gjøre i hele dag.

PS: i neste innlegg kommer svarene på spørsmålsrunden.

Hva synes du om bildene?

Hvilke klær skal jeg ha på meg i bursdag?

 • 22.10.2010 - 17:33

Heya,nå skal jeg ordne meg snart,siden jeg skal i bursdag til Tonje i Bådalen. Jeg holder på å finne ut hvilke klær jeg skal ha men jeg vet ikke helt,så dere får bestemme!


nr1

nr2

nr3

Hvilke klær skal jeg ha på meg i bursdag?

SNØ

 • 21.10.2010 - 08:18

Heya,nå har jeg akkyurat vært ute i kulda å tatt noen bilder. Skal på skolen om en halvtime ca, idag skal vi ha gym,gleder meg.


(INNE)

BRR


Idag må jeg øve til sanfunnsfag prøve,så fårse om det blir noe blogging.

Hva synes du om bilda? Vil du ha snø?

Header til Marianne!

 • 19.10.2010 - 19:50

Nå sitter jeg å gjør lekser.. litt vanskelig.

Idag var jeg på sang,det var kjempe gøy!


Også har jeg akkurat laget en header til ; Marianne, den ble ikke så fin da, men Marianne,du får ordne header anneledes og ta på tekst hvis du vil, også kan jeg lage en ny header hvist du ikke liker den..

Hva synes du om headern?

Skolen snart

 • 19.10.2010 - 08:24

Heya,nå drar jeg på skolen om noen minutter. Idag skal jeg på sang etter skolen også er det bare lekser.. skal prøve å blogge ikveld.

Hva synes du om bilde?

KATTUNGER

 • 18.10.2010 - 21:27

Heya,idag har jeg vært på konferansetime,det gikk egentlig veldig bra. Mandager er den lengste lekse dagen min,siden da sitter jeg med lekser hele dag,til sent på kvelden,så kanskje jeg ikke blogger hver mandag..             Her kommer noen av bildene av kattungene, tok de med noboen min (søskenbarnet mitt) på lørdag.

 De er så søte ♥

Hva synes du om bildene? Synes du de var søte?

16 og 17 Oktober 2010

 • 17.10.2010 - 21:09

Heya, jeg skulle egentlig blogge igår men hadde ikke internett! Dette gjorde jeg:

Igår så satt jeg & Marianne barnevakt for ungen til søskenbarnet til Marianne. Vi så på tv,sminket oss,tok bilder,spilte spill,snakket og mye annet. Idag måtte Marianne stå opp i 6 tida,siden hun jenta vi passet våkna da og greide ikke å sove.. jeg fikk sove  :-) Jeg, Marianne & Guri har tatt veldig mye bilder idag,sittet på dataen,syklet,snakket og kost oss kjempe mye ! ♥


Hunden til Marianne.Guri ♥ (uklart)Marianne ♥Haha!Guri & jeg ♥

Guri & Marianne ♥
Imorgen skal jeg på konferansetime rett etter skolen! Også skal jeg legge ut mange bilder av noen søøøte kattunger.. her kommer en smakebit (HAHA):
Hva har du gjort i helga?


Stemme på meg?

 • 16.10.2010 - 15:21

Heisann, jeg lurte på om dere vil stemme på meg på blogg vs blogg? ♥

Hvist du vil stemme så trykk -> her

Jeg hadde blitt kjempe glad om du hadde stemt på "www.amaliewj.blogg.no"

Stemmer du på meg?

Vunnet i en konkurranse!

 • 16.10.2010 - 11:27

Heya, nå har mamma akkurat kommet hjem fra Bruhagen,hun skulle hente noen pakker.. den ene pakken var til meg

Dette vant jeg:Jeg synes det var litt gøy siden jeg har aldri vunnet i en konkurranse før, husker ikke hvilke konkurranse det var,og det står ikke på pakken men det var "Julia.no" elns! :-D

Har du vunnet i en konkurranse før?

15.10.10

 • 15.10.2010 - 21:57

Nå sitter jeg å leser blogger og kjeder meg..

På skolen idag hadde vi svømming, vi var første klassen som hadde det! Ellers så hadde vi språk ..

PS: Jeg avslutter spørsmålsrunden & svarer imorgen > http://amaliewj.blogg.no/1285964368_sprsmlsrunde.htmll

 

Hva synes du om bilda?

ENGELSK STIL!

 • 14.10.2010 - 19:15

Heya, idag hadde vi 5 engelsk timer på skolen! -,- Vi hadde vi engelsk stil i tre timer og den var ikke særlig bra. Vi hadde også brannøvelse.. Ellers idag har jeg bare sittet på dataen,men nå stikker jeg opp for og ser tv.

Har ikke så mange kommentarer, men skal ikke klage, det hadde vært koselig om du hadde kommentert! ♥

 

Dagens bilder :
FINT!


Hva har dere gjort idag?

13.10.10

 • 13.10.2010 - 20:20

Heya, idag har jeg ikke gjort så mye, bare skole,lekser ..                                                                                                             Også sa mamma at jeg kunne være med i gym & svømming,men da måtte jeg ta det med ro og jeg kunne ikke bli med på aktiviteter.. foriksempel fotball.. ÅHH!

Nå kjeder jeg meg,har ingenting å gjøre, har dere noe tips om hva jeg kan gjøre?

Iste hadde mamma & Jon-Ole laget en kjempe god creme brulee ♥

Dette bildet er tatt fra google.no


♥ Emilie

♥ Marta

 

Liker dere creme brulee?

SANG

 • 12.10.2010 - 21:58

Hei,  idag har jeg vært på skolen og vært med Silje & Mari på sang, det var kjempe gøy! Nå har jeg faktisk akkurat meldt meg på.. hehe, gleder meg!

Slenger ut bare et gammelt bilde fra når vi var på Hessa cup for 2år siden!


Søtt! :-)

 

Hvilken fritidsaktivitet går dere på?

HJEM KJÆRE HJEM

 • 09.10.2010 - 21:16

Nå er jeg kommet hjem fra Oppdal, det var kjempe koselig!

Orker ikke ramse opp alt vi gjorde, men skriver noen ord :

shopping - pil & bue skyting - tur - kos!Og på hjemmover turen så jeg selfølgelig "One Tree Hill"


<3

Det kommer noen bilder en annen dag og ifra pappa sin pc.

Nå koser vi oss med mye godt og ser på tv, det skal vi sikkert gjøre i kveld, haha.

Imorgen skal jeg i bursdag til tre-menningen min,og etter det skal jeg besøke Emilie ♥ 
Håper dere er kjempe snille å kommenterer,jeg har vedlig dårlig,rotete blogg.. + jeg blogger ikke så mye, men jeg prøver å blogge så ofte som jeg kan......

Snakkes♥

Hva har du gjort i høstferien?

 

OPPDAL IDAG

 • 06.10.2010 - 15:32

Heysann! Inatt så vi to filmer,  American pie - the band camp, og Mary-Kate & Ashley Olsen - Roma..

Det var kjempe koselig, vi tente lys og spiste mye godt.

Idag våkna vi i 2 tiden og nå sitter vi å ser One Tree Hill på tven og skal spise Sodd nå..

Jeg blir henta i 4 tiden siden da skal vi til Oppdal på hytta ♥ Det blir da kos, det blir ikke noe blogging der fordi det er ikke internett! Skal være der fra idag til Lørdag.

Dette var et veldig kjedelig innlegg men her komme bilda:
& Annabelle ville ikke bli tatt bilde av imorges!

Hva skal du idag?

Overnatting med Annabelle!

 • 05.10.2010 - 21:59

 

Heisann!

Jeg overnatter med Annabelle

Vi har vært på mix,der møtte vi Ina ♥ ,synget singstar og mye mer. 
Det nederste bildet er av den søte hunden til Annabelle og det er ikke tatt idag.

Nå skal vi synge singstar så bloggest!

Hva synes du om bilda?

Hva har du gjort idag?

Liker du Hotel cæsar?

 • 04.10.2010 - 18:16

Nå sitter jeg og ser Hotel cæsar, det er kjempe gøy! ♥

Idag har jeg vært med bestemor og vært hjemme å sittet på dataen. Har ikke mer å blogge om nå+jeg har bare tatt et bilde idag, skal på Oppdal om noen dager,skal ta masse bilder da!Liker du Hotel cæsar?

Hva synes du om bilde?

Basar- Yeey , jeg vant en fotball!

 • 03.10.2010 - 20:59

Heisann, idag har jeg vært på basar og vært og spist rester fra søskerbarn treffet som var igår, det var 35 mennesker der, søskenbarna til mamma og tre-menninge mine.. Det var veldig god mat der! På basar vant jeg faktisk en fotball, yeeey! Og tanta mi vant kjempe mye, vi fikk litt av det hun vant. Nå har jeg akkurat kommet hjem og vi sitter å spiser kveldsmat. Imorgen skal jeg sikkert bare slappe av å sånt,og kanskje få besøk?


Jeg og Julie, hun var eller er kor dame i Donkeyboy. Dette bilde er tatt på Donkeyboy konserten som var på Kvernes i år..

 

Har du vært på vært på Donkeyboy konsert før? Synes du det gøy?

Har du vunnet noe på basar før? Hva da?


Barnevakt!

 • 02.10.2010 - 22:16

Heisann, sorry for at jeg ikke blogga igår men hadde ikke noe og skrive om+hadde ikke bilder.
Idag har jeg ryddet og vasket rommet.. siden tante og Rune (kjæresten hennes) skal sove på rommet mitt idag, pga mamma og dem er på søskenbarntreff. Jeg & Silje er barnevakt for tre-menningene mine, de sover da. Vi koser oss med godteri,potetgull,brus,kjeks og ser "Skal vi danse". Jeg har ikke speilrefleket mitt med så det blir web bilder:Men nå skal Silje ha pcen litt så snakkest!

Håper dere kommenterer!

Og ikke glem spørsmålsrunden: http://amaliewj.blogg.no/1285964368_sprsmlsrunde.html#comment

Hva har du gjort idag/ikveld?

Hva synes du om bilda?

VIL LESE BLOGGEN DIN!

 • 02.10.2010 - 17:15

Skriv blogg adressen din under her ,så skal jeg lese og kanskje kommentere bloggen deres! :-)

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 01.10.2010 - 22:19

Heisann!

Nå skal jeg ha spørsmålsrunde,

du kan spørre om alt mulig og jeg svarer senere i et innlegg helt ærlig!

Spørr i vei :-)
VOND FOT

 • 30.09.2010 - 20:38

Jeg vet,teit overskrift,men kom ikke på noe annet.

Heei, har ikke blogget på ei stund nå fordi jeg har vært så opptatt med lekser,kamp og mye annet!

Igår var hele skolen på fjelltur,det var kjempe gøy,men slitsomt! Det gøyeste var når vi skulle gå nedover, altså ned til dit bussene sto. Jeg og Marianne sprang,flira og snakka veldig mye ♥ Når jeg kom hjem ville jeg gå tur på Skjærneset, når jeg liksom hadde på meg tur klær og var klar til å gå. Jeg var veldig sliten, jeg tok litt bilder og skrev meg inn i boka,da skulle jeg gå hjem,da klarte jeg selfølgelig og vrikle foten skikkelig! Det var råvont! Jeg lå på bakken ei stund og håpet det skulle komme noen folk med mobiltelefon.. men det kom ingen,så jeg måtte bare prøve å gå. Jeg hinket og gikk forsiktig på foten hele tiden.. Jeg brukte noen timer på den turen. Når jeg kom hjem dusjet jeg,gjorde litt lekser og la meg,foten min var helt hoven da!

Idag har jeg ikke vært på skolen pga foten min,det værket kjempe mye imorrest og klarte ikke nesten røre meg! Jeg fant fram krykkene og begynte å gå med dem,det var kjempe uvant. Senere på dagen dro vi til legen på Bruhagen også sa han at jeg måtte til byen på rønken,når vi kom til byen venta jeg ei god stund,men den var heldigvis ikke brekt! Hun sa at jeg hadde strekt noen sener ved ankelen så det hadde hovnet veldig opp. HUN SA OGSÅ AT JEG IKKE KUNNE SPILLE FOTBALL RESTEN AV ÅRET!! ,jeg kan heller ikke delta i gym,eller det spørs hva vi skal gjøre i gymmen da. Jeg er veldig lei meg fordi jeg ikke kan spille mer fotball i år,og det er Ottacup snart,kan ikke være med på den.. Jeg gledet meg kjempe mye til den! ÅÅH! Imorgen skal jeg på skolen med krykker,også skal det være ice hokey & kanonball turnering på skolen imorgen! Men nok snakk om det! Jeg skal gå med krykker i hele høst ferien,etter det skal jeg begynne å gå turer og trene opp foten.. hvist jeg ikke holder foten i ro,så strekker jeg senene i foten enda mer,må jeg kanskje til slutt opperere eller hvordan det skrives.

Dette ble et veldig langt innlegg,her kommer noen bilder:
Dette er skjærneset.

Sauene sprang vekk når jeg kom..Synes du lyst?

..eller mørt er finest?

Jeg elsker sodd♥ Gjør du?

haahaa, skulle liksom blei hoppe bilde,men jaja,sånn ble det :-)Nå sitter jeg og spiser..


PIZZA! Jeg vet, jeg er sunn,neida!

Nå skal jeg øve til naturfag prøve så snakkes!

Har du gått med krykker før?

Hva har du gjort idag?

Overnatting av Camilla ! <3

 • 26.09.2010 - 05:38

Hei kjære lesere!

Idag har det vært "sol" ! ♥ Jeg har vært litt ute og tatt bilder av og til men jeg har mest sittet inne på den kjære dataen min! Nå er Camilla her og hun skal overnatte. Vi har tatt ansiktmaske. Annbefaler serriøst ikke den sjokolade ansiktmaska jeg tok, den var kjempe ekkel,jeg ble råkvalm av den osv, den luktet litt godt i begynnelsen men den var skikkelig ekkel! Vi har også badet i boblebad. Når jeg skulle skylle av sjokolade ansiktmaska ble vannet sånn:

FØR:

ETTER:

Denne ansiktmasken brukte jeg:

Og dette gjorde jeg:

Tok av sminka og vasket hele ansiktet godt!

Sånn ble det!

Jeg synes det ser veldig ekkelt ut, synes du?

Det er samme om du har på mye eller lite,det stinker likevell, min mening!Redigert!

Nam!
Dette kjøpte jeg når vi var på butikken:KEBAB! ♥Når vi var ferdig og bada så vi en film som heter Date Night:

Den var kjempe bra!

<3

Den er kjempe god og bare min! :-)

Bilda jeg tok i går mårrest:


Sol ♥ (Y)

Det er også litt bilder på: www.camillaohrvik.blogg.no

Men nå er det ingen pålogget på facebook og ingen og snakke med, så da får jeg da legge meg jeg og da!

PS: Camilla sover :-)

Natta♥

Hva synes du om bilda?

Var det fint vær med deg?


25 september 2010

 • 25.09.2010 - 00:52

Heisann!♥

Idag har jeg vært på skolen og passet hun søte jenta her:
Jeg skulle egentlig være med til Oppdal på hytta men orket ikke! Jeg og pappa er hjemme :-)

Imorgen skal jeg bare slappe av også skal jeg kanskje få besøk.

,


A ♥

Denne har vi på badet hele året! Hehe, får litt julestemning av den jeg :-) Gleder meg til jul!Nå har jeg akkurat laget en nydelig smoothie! ♥

Nå skal jeg legge meg!

Natta♥

Gleder du deg til jul?

Hva synes du om bilda?

23 september 2010

 • 23.09.2010 - 22:25

Har desverre ikke tatt noen bilder idag,men skal ta ekstra mye bilder imorgen!

Idag har jeg vært på fotballkamp, vi tapte 2-1 ! Men vi spilte veldig bra.

Imorgen er det fredag og da skal jeg slappe og kanskje ha overnatting!

Jeg gleder meg kjempe mye til helga!

Her kommer bare noen søte bilder fra google.no:

Dette bildet er ikke fra google det er et litt gammelt bilde av meg!

Får så lyst å bade når jeg ser på det bilde!

Jeg er kjempe trøtt og sliten,så nå skal jeg gå og legge meg snart!

Snakkes♥

Gleder du deg til helg?

22 september 2010

 • 22.09.2010 - 21:43

Dagens/kveldens bilder:Er ikke noe flink å ta bilder,men jeg elsker  det!

Imorgen skal jeg på skolen også skal jeg på  fotballkamp senere.

Snakkes♥

Liker du å ta bilder?

Hva skal du imorgen?

Hva synes du om bilda?

Smoothie eller Milkshake?

 • 21.09.2010 - 21:50

Hei kjære lesere!

Jeg orker ikke å skive tekst om hva jeg har gjort om dagene osv.. Eller jeg gjør det bare når jeg har god tid til å blogge. Skal ta litt bilder hver dag, så skal jeg prøve og blogge hver dag!

Her kommer noen bilder fra idag,igår & fra forrige uke:
Igår fikk jeg så lyst på smoothie,så jeg laget det.. Men broren min ville selvfølgelig ha det motsatte, milkshake!
Frukt & grønnsaker ♥

haha, bildet ble tatt da jeg var med Cora i forrige uke.

I♥u smoothie

Også idag var jeg å hentet noen tinger med Ane ( anegrden.blogg.no ) , Tusen takk ♥

nam!Kjempe fin jakke!


Imorgen skal vi kanskje på tur hvist det blir oppholdtsvær. Håper det blir regn!

Men nå skal jeg fortsette å lese til RLE prøven!

Snakkes ♥

Liker du milkshake eller smoothie best?

Har dere prøve på skolen imorgen?

HOT OR NOT: Leopard

 • 21.09.2010 - 18:17

Leopard mønster!

 

Hot or not?

Gratulerer med dagen, Ina <3

 • 19.09.2010 - 21:49

Gratulerer med dagen Ina ! ♥♥

Heisann! Igår var jeg i bursdag til Ina ( inaf.blogg.no ), det var kjempe gøy! Det var overnattingsbursdag, vi overnattet på garasjeloftet i garasjen deres! Der var det tv,sofa osv.. Vi spiste taco,så film Valentines day,snakket og mye annet gøy! Idag ble vi henta kl 12. Jeg har vært på basar i nesten hele dag! Det har vært kjempe gøy da, Emma var der også, hun hadde med speilreflekscameraet sitt så vi tok litt bilder,men har ikke bilda.. kanskje de kommer senere. Nå har jeg akkurat spist ostesmørbrød og skriver helt ferdig stilen nå, endelig!!


BURSDAGSBARNET! 

Marie,Nora & Josefine 

Josefine,Johanne,Camilla & Helenè

Ina & ingrid

Dette fikk hun med meg:Josefine & Helenè

Ingrid

Camilla

Nora & Ina

Ina
Camilla


Nora

Marie,Nora & Nora

Ina

Nora

Marie


Marie & nora

Marie

Marie & Nora ( de takket for den gode tacoen!)

Johanne


Men bloggest! Orker ikke og sitte på dataen mere nå.

Hva synes du om bilda?

Gratulerer med dagen, Camilla! <3

 • 11.09.2010 - 22:34
Igår dro jeg til Camilla på overnattings bursdag! Det var kjempe gøy! Vi så film ( The Last Song! den var råbra, men råtrist! ) , vi prata, vi spiste mye godt, vi tok mye bilder og mye mer. Idag har jeg bare slappa av på dataen og vært litt ute med lillebroren min Jon-Ole ♥ Vi sparka fotball og hoppa på trampoline! Nå sitter jeg bare og kjeder meg.. så jeg vil lese noen blogger , bare skriv bloggen din i kommentarfeltet,så kommenterer jeg bloggen deres og leser den! 

Her kommer bilda fra bursdagen:
Alle folka som var der: jeg,Helenè,Josefine,Nora,Marie,Camilla,Johanne,Ina & Tonje ! ♥
Helenè
Nora
Marie & Nora
Josefine & Nora
Andrea, søstra til Camilla
Johanne
Johanne & Josefine
Nora & Ina

Josefine
meg

Ina & Tonje
Bursdags barnet , Camilla


Haha!
Bilda fra idag:
Dette spiser/drikker jeg nå! 
Vist dere lurer,så er det iste i glasset!


Dette kjøpte jeg når vi var på butikken!
Også vant broren min en 4 kløver idag!
nam!

Snakkes♥

Hva heter bloggen din?
Når har du bursdag?

Finvær!

 • 09.09.2010 - 21:19
Heijaa♥ 
Idag har det vært super duper fint vær! ♥
Dette har jeg gjort:

spist potetgull,

Gjort lekser,

Spist is,

Sittet på dataen,
Bilde fra google.no !
vært på skolen
& vært på fotball trening!
Dette bildet er også fra google.

Nå har jeg akkurat tatt dette:

Den er kjempe bra! Annbefaler! 
Sånn ble det:
HAHA

hadebra ♥

Hva har du gjort idag?
Hva synes du om bilda?

08.sep.2010

 • 08.09.2010 - 21:18
Idag har jeg bare vært på skolen. Det var kjedelig, men kjempe gøy i friminuttene da, også var det kjempe fint vær! 
Ellers idag har jeg bare vært med bestemor, sett tv og gjort lekser! 

Nå sitter jeg og drikker vann! ♥ 

Og gjør samfunnsfag leksa! Kjempe vanskjelig! 

Det ble litt uklare web bilder, orker ikke og hente kameraet mitt, haha! 
Imorgen skal jeg på fotballtrening etter skolen.  Skal prøve og blogge imorgen kveld ! 
Håper dere kommenterer mye,da blir jeg kjempe glad og jeg kommenterer tilbake vist dere vil det, og da skal jeg blogge så ofte så mulig! kanskje annenhverdag?

Synes du det er gøy på skolen?

5.SEPTEMBER 2010

 • 05.09.2010 - 22:18
Heisann! 
Forrige søndag var jeg og Ina på hoset cup, og etter vi hadde vært der dro jeg, Ina, Lisa & Marie i dalen og bada.
Denne uka her har jeg mest gjort lekser, men på torsdag dro klassen vår på blir kjent tur på fjellet, det var kjempe gøy! Vi gjorde mye forskjellig, jeg lå i telt med Ina & Tonje. Jeg har dessverre ikke noen bilder fra den turen men det kommer noen andre bilder fra denne uka.. Igår var vi i stranda og grilla og ryddet i stranda, siden det er såmye klass-skrår og tang.. neste sommer blir det værtfall kjempe fint og bade der!
Idag så har jeg vært i Kristiansund på sone, det var kjempe gøy! Vi skal dit en gang til og de som er best skal være med på kretslaget elns..
Ellers idag har jeg bare vært ute og sittet på dataen ..

ÆSJ, en markOgså på Hoset cupen så ble vi tatt bilde av , han sa at vi skulle komme i avisa , men så kom vi ikke i avisa, det var bare noen andre som kom i avisa, haha! Jeg er kjempe flink og forklare , nope!Lisa

Othelie

Ina

Jonas. Lillebroren til Ina

Emilie, Rikke & MariHaha!Nå sitter jeg og spiser egg og bacen!
Men snakkes , nå skal jeg ta meg en dusj og gjøre ferdig engelsk leksa!


Denne sangen er jeg skikkelig hekta på!

Hva synes du om sangen?
Har du vært på sånn "bli kjent tur" med klassen din eller skal du?
INA

 • 29.08.2010 - 03:16
Heisann! Denne uka her har jeg bare vært på skolen og gjort mye lekser.
Det er jo litt herlig på undomskolen da! Synes ikke dere? (som går på undomsskolen), haha.
Idag var det bursdagsselskap hos ungen til søskenbarnet mitt vist dere skjønner.. 
Det var kjempe koselig.
I 4 tida kom Ina & Heidi (moren til Ina) og henta meg.
Jeg & Ina har tatt veldig mye bilder , feks 200 blomsterbilder osv.. 
Ina skulle egentlig kjøpe speilrefleks kamera idag men de stengte rett før de kom -,-
Vi var vært på butikken og kjøpt mye godteri,spist mat,spist godteriet (haha), kreppet håret, snakket og litt forskjellig.
Nå sitter vi på pcen og har snakket med Marie, men nå logget hun akkurat av.
Imorgen skal vi og se på Hoset cup også skal vi kanskje til Marie.

Her kommer noen av bildene vi har tatt:Dette kjøpte vi på butikken , vi har nesten ikke spist noe da.

i♥u cake

HELLO KITTY <3Haha!!Haha! 

Ina når hun var lita! råsøt!

Nora, Ina &  Maria på karnevall for lenge siden.

Nå sitter jeg og ser på Ina tar tusenvis av bilder med speilreflekskameraet mitt, holder på og bli gal!

Hva har dere gjort idag?
Skal dere på hoset cup imorgen?
Liker dere og ta bilder?

Tjue andre August , to tusen og ti

 • 22.08.2010 - 21:01
Idag ha jeg ikke gjort så mye. 
Har bare sittet på dataen og passet Leonora og Ola ogsånn..
Nå sitter jeg og spiser is og hører på musikk, Venke Knutson ♥
Imorgen er det skole igjen,vet ikke om det blir noe blogging imorgen!
Vi får jo lekser.. så vifår se!


Regn, regn, regn! :(

Også har vi fått oss ny data, jeg ,mamma,pappa har vår egen men Jon-Ole har ikke så vi skal ha en på deling, vi hadde en stasjonær èn før men den vi har nå er serriøst råkul ! 
 
Dataen min er bitteliten ifårrhånd til den andre.Den brusa der er egentlig god. 
Har du smakt den brusa som er på bildet før? Synes du den er god?


Også spiste vi pizza iste. NYDERLIG! 

søtt!Hello Kitty.Meg når jeg var "lisjpie"!
Jeg har et spørsmål til dere som leser bloggen min , vist det i heletatt er noen da! 

Leser du bloggen min? 
Synes du den er bra?
Kan du kommentere?
Er det noe jeg skulle vært flinkere til med bloggen?

Gratulerer med dagen ..

 • 21.08.2010 - 21:55
.. Marie Dyrnes , Christoffer Stian Mathisen , Leonora Waagen Antonsen & Mats Even Ellingvåg ! Håper dere har hatt en fin dag! :-D

Igår orka jeg serriøst ikke og blogge! 
Det var regn.. 
Det var kjempe gøy på skolen! Vi hadde gym og vi spillte kanonball! Etter skolen dro jeg hjem og slappa av bare.

Idag har vi feira bursdagen til Leonora, hun ble 1 år! Vi spiste brownies, is og marsipankake. 
Hun skal feire bursdagen sin i neste uke og så dette var bare en liten feiring!
Også har jeg bare rydda, støvsuga ogsånt! 
Nå sitter jeg og spiser smågodt og snart skal jeg se Aidensfield.

Bilda tok jeg igår og idag.


<3 Leonora

Pakken hennes fra oss! Hun fikk klær.

pusi

Gårsdagens outfit.

<3 Speilbilde 

Denne kjolen ønsker jeg meg! Synes den er kjempe fin! 
Fra ; http://www.ginatricot.com/

Hva synes du om kjolen?
Hva synes du om bildene?

Råå koselig dag

 • 19.08.2010 - 21:59
Heisann! Jeg viste ikke hva overskrifta skulle være men jeg har "Råå koselig dag" fordi dette har vært en råkoselig dag! Haha, jeg gruet meg egentlig til skolen men det var ikke så værst , det var kjempe gøy! Etter skolen dro jeg på fotballtrening på KGB, altså kunstgressbanen! Det var kjempevarmt så vi sprang ikke så mye , vi holdt på og svette igjel! OFF! Så gikk jeg ned på Abc senteret og kjøpte meg slush og så kom mamma og henta meg. Når jeg kom hjem spiste jeg fort så gikk jeg, Silje & Cora i vølen og bada! Det var kjempe varmt vann. Vi ringte Emma og de så kom de , Vi bada hele tiden, det var Emma,Morten,Solveig,Silje,Cora og jeg som bada , også var Anna,Max og Ola der men de dro nesten med en gang siden de skulle på fotballkamp! Nå sitter jeg i den deilige kosedressen min jeg kjøpte igår og snakker meg Sunniva & Rikke på msn! Imorgen er det skole igjen så håper det blir et innlegg ikveld! Kommer ikke og blogge så ofte nå siden skolen har begynnt på igjen, men skal prøve og blogge så ofte deg kan.


Kosedress 100 ,- 
Husker ikke hvilken butikk.

Øredobber fra Bik Bok 10 ,-

Ring fra Bik Bok 10,-

Alt fra nilleØredobber fra Glitter 79,-

Eyeliner fra H&M 34,- ?

Annsiktmaske fra cubus , 2 for 29. Kjøpte ei til men den en halv tom, orker ikke og ta bilde av den.

Off! Yeeeees , sånn så den andre annsiktmaska ut!

PIZZA & KOSEDRESS (Y)

Synes du det var gøy på skolen idag?
Har du tatt annsiktmaske før?

Første skoledag

 • 19.08.2010 - 08:11
Heisann! Sorry for at jeg ikke har blogga i to dager nå , men har ikke hatt tid! 
Iforrige fårs var jeg på fotballkamp og kom hjem sent på kvelden! Vi tapte 5-1 , vi skal stå de neste gang!
Og igår var jeg, Silje, Camilla & Helenè ibyen og shoppet og var på Burgerking! Har ikke bilda på pcen så de kommer senere!
Idag er det første skoledag på undumskolen , 8kl! Gleder meg egentlig ikke , men er litt spent! Men nå har jeg akkurat frokost og skal snart ned til Silje , Cora er der også.. Vi skal gå sammen til bussen shø.
Etter skolen idag skal jeg på fotballtrening!

WISH ME GOOD LUCK!!
Gleder du deg til skolen idag?

KONKURRANSE ; jov.blogg.no

 • 17.08.2010 - 14:39
Jeg er med i konkurranse på jov.blogg.no ! Du kan vinne ; godteri, øredobber, smykker og ringer! Du må skrive hvorfor du fortjener og vinne! Jeg vil vinne fordi synes bloggen deres er rååbra osv.. og jeg har nesten ikke noe øredobber , ringer , smykker og godteri! Jeg elsker godteri , det gjør sikkert dere og da men! Jeg har så lyst og vinne, har aldri vunnet en konkurranse før og det hadde vært rå kjekt og vunnet! 

Etterpå skal jeg på kamp så det blir ikke blogging i kveld, kommer hjem sent! Nå skal jeg se reprise av Home And Away så bloggest imorgen!

Det går ikke ant og legge ut bilder så det kommer bare to bilde fra google.no ;såsøtt!
Hva synes du om bilda?
Hva skal du idag?

Something about the sunshine

 • 16.08.2010 - 21:37
Heisann! Nå er jeg mye bedre! Håper jeg blir helt frisk til i morgen siden da skal jeg på fotball kamp på Åndalsnes kl 7, vi må dra kl halv 4! Idag så har jeg ; sittet på dataen , vært ute i sola , slappa av, bada i boblebadet til naboen ( søskenbarnet mitt ) , spist is og kosa meg! Jeg har vært litt forkjøla idag men har vært ute i den varme solsteken! Ville egentlig bli med broren min og mamma på stranda men det var ikke vits når jeg ikke kunne bade! Også når jeg spiste is idag så klarte jeg selfølgelig og miste ned isen på guvet da! Typisk meg! 


Haha! Vist dere lurer så er dette et flagg, vist dere drar sjermen på pcen litt ned så ser dere det sikkert!Der bada broren min! Det er egentlig kjempe fint og bade der og serriøst råvarmt vann!<3HELT blå himmel!

Nå sitter jeg og spiser jordbær yogurt!<3Norge<3

Nå er det ei flue som holder på og plage livet av meg så bloggest!

Hva har du gjort idag?
Er det typisk deg og gjøre noe?
Har du bada idag?

Veske vs Sekk

 • 16.08.2010 - 19:25

Jeg skal ha sekk! Bjørn Borg, likens som den på bildet!

Hva skal du ha? sekk eller veske på første skoledag?


SYK

 • 16.08.2010 - 12:17
Heisann! Sorry for at jeg ikke blogga igår men var jeg forskjøla og senere på kvelden fikk jeg feber og var veldig svimmel og vont i hodet! Hater og være syk! Men jeg er mye bedre nå, har ikke ferber lengre nå , men har vont i hodet og veldig tett i nesen! Idag våkna jeg i 8 tida og jeg har bare slappa av , spist suppe og nå sitter jeg og hører på musikk og drikker tea. Har ikke tatt noen bilder så kommer bare et gammelt bilde av meg når jeg var brudepike i brullupet til søskenbarnet mitt for lenge siden. Har du vært brudepike før?
Hva synes du om og være syk?
Hva synes du om bildet?

Grilling med familien & overnatting med Emilie

 • 15.08.2010 - 02:16
Heisann! Idag så har vi grilla  sammens med familien! Det var kjempe koselig! Vi spiste kotteletter eller hvordan det skrives , pølse, salat osv .. Til dessert spiste vi kake , kjekse & gele. Etter vi hadde spist og koset oss gikk vi en tur på skjærneset! Da skulle jeg ha Ola 3 år på ryggen. Det er en slags sekk da, kommer bilde et lengre nede! Men det er sånn sekk på magen da! Haha, jeg er ikke noe flink og forklare da! Men nok snakk om det! Så kjørte mamma meg til Emilie! Vi har gjort litt forskjellig! Tatt mye bilder , spist pizza, fliret og snakket & sittet på dataen! Nå sitter jeg og Emilie på dataen! Jeg blogger og hun lager header til meg!Her kommer bilda fra idag ;
Emilie


Alma og noen folk hadde vannkrig!
naaw!Julie


haha!
Rådyr
Alma,Julie,Emilie & Amalie ( meg )

Matilde

sjokolade<3
+ her er den nye headern Emilie lage til meg ;

takk for en fin header ; emilieelliassen.blogg.no !

Har flere bilder og men orker ikke og legge ut flere nå.

Hva synes du om bilda?
Har du grilla idag?
Hva synes du om headern?

Jeg har laget meg ny ; HEADER

 • 14.08.2010 - 11:58
Heisann! Jeg har laget meg ny header! Den ble ikke så fin da! 
Men men..Hva synes du om headern?

Min første frappecino

 • 13.08.2010 - 23:51

Heeisann !  Dagen idag har nesten bare vært en slapp av dag! Jeg har gått tur på skjærneset med mamma, sett på tv, passet Ola 3 år, vært på butikken og litt mere men orker ikke og skrive så mye. Og iste laget vi frappecino! Det var kjempe godt!  Har tatt bilder idag og så de kommer lengre ned! Imorgen skal vi ned i stranda og grille .. hvist det blir fint vær! Også skal jeg til Emilie. Oppskriften er fra ; 
dette kjøpte vi på butikken! Vi kjøpte mere da men orker ikke og ta bilder av det!Samsarah!
pusi!Fineste øredobblene jeg har! Bruker de nesten hele tiden!

TIKK TAKK!
Hva synes du om bilda?
Har du smakt frappecino før?

HEADER ; Laget av Oda

 • 13.08.2010 - 23:15
Heeisann ! Jeg har fått meg ny header , laget av ;  http://odahe1en.blogg.no/ ! Tusen takk ! :-)


Hva synes dere?

VIKTORIA & EMILIE

 • 12.08.2010 - 23:16
Hei!

Idag så har Viktoria & Emilie vært her i nesten hele dag!
Viktoria kom i elleve tida & Emilie kom ca i 11 tida & emilie i 1 tida?
Husker ikke ca Emilie kom , haha!
Men samma det!
Vi har ; hoppa på trampoline , tatt bilder, sittet på dataen , sett Home and Away & mye mer! 
Det har vært kjempe gøy! :)
Over en time siden eller mer ble Emilie henta , så kom Alma & Marta ( søstrene hennes , hun har ei til da men hun var der ikke , hun heter Matilde ) , men nok snakk om det!
Da de kom så turna Alma litt for oss og jaa? så dro de, haha!
Veldig viktig!
Også så jeg og Viktoria Allsang på Grensen og tok litt vidioer som kommer på bloggen senere!
Det var råååmye mygg ute , off!! 
Ca kl 21 ble Viktoria henta , så har jeg bare sittet på dataen , nå sitter jeg fortsatt på dataen... 
Nå snakker jeg med Sunniva & Viktoria på msn!
Viktoria! :-*hahaha!

haahah! 

jaa? 

emilie tok

meg!

Emilie!Emilie!naaw :)


Hva synes du om bilda?
Hater du mygg?

BILDER TIL HEADER

 • 12.08.2010 - 00:46
HEI!

Her kommer bilder til header!Vist dere kan lage header til meg så legg den ut på bloggen deres og si ifra til meg eller kontakt meg på ; amalie_jorpeland@hotmail.com ! 

♥Kan du lage header til meg? 

KJEMPE LANG DAG

 • 11.08.2010 - 23:33
Hei!

Jeg synes dette har vært en kjempe lang men fin dag! 
Det var vært sol i nesten hele dag men nå er det skikkelig tåke ;s
idag så har jeg sett tv , sittet på dataen , ryddet , vært mye ute, vært med søskenbarnet mitt og prøvd arva klær fra tanta mi!
Har tatt litt bilder også , bildene er ikke så...  , ja dere vet ! 
Nå sitter jeg og spiser ostesmørbrød og snakker med Ingrid & Viktoria på msn :-*
Og jeg sitter og ser på Home and Away da (L)
Imorgen får jeg besøk av Viktoria , så vi kommer til og ta mye bilder.
Jeg & Jon-Ole!
Bildet ble ikke tatt nå idag vist dere lurer , det ble tatt i jula i fjord, julekort!

Haha!

Mamma,jeg & Jon-Ole! 
Gammelt :)

Leander & Jon-Ole! 
De spiste godteri, vist dere lurer på hva de har i munnen.Denne kjolen fikk jeg av tanta mi, jeg arva den, siden den ikke passa til henne..
Synes den var utrolig fin! (sydenkjole)
Hva synes du om kjolen?
sool!nammi! 
Nektarin <3 jeg elsker nektarin , gjør du?

tåååkee!

noen søte engler!brus! :)

Et søtt kort!Bilde av meg og Jon-Ole når vi var i Legoland i Danmark for noen år siden!
Gode minner!

gammelt!
mamma&pappa♥

meg når jeg var liten!

Jon-Ole når han var liten! 
søøt!Vaniljesaus! 
Nammi!
Jeg bare elsker det!

Dette spiser jeg nå, nammi!


& her kommer bilde av de klærne jeg fikk ;
Bildene ble ikke noe bra, jeg er ikke så flink i å ta bilde!! 

Hva synes du om bilda?
Hva har du gjort idag? Fortell!

I LOVE HOME AND AWAY

 • 11.08.2010 - 22:20
Hei!
Nå sitter jeg og ser Home And Away på dataen  :-* 
Jeg bare elsker det programmet! 
Jeg elsker egentlig One Tree Hill og men akkurat nå liker jeg Home and Away best!
De personene jeg liker best er ;


Martha ♥Nicole ♥


Matilda ♥


Belle ♥


Ruby ♥Cassie ♥Jack ♥
& Geoff ♥

Hehe , det er litt mange da men .. Liker du Home and Away?
Hvem liker du du best? 

HOT OR NOT, ONEPIECE ..

 • 11.08.2010 - 17:42
Onepiece , daffedress, kosedress! :-)Hva synes dere det er ? , Hot or Not? 

SLAPPE AV DAG

 • 10.08.2010 - 22:03
Hei!

Idag så har jeg sittet på dataen og sett Home And Away i nesten hele dag!
Nå sitter jeg fortsatt og ser Home And Away og spiser drops.
Jeg har bare slappa av i dag!
Dette var et kjedelig og lite innlegg men har ikke gjort så mye idag, + har ikke tatt så mye bilder. 
Det kommer noen få bilder som er tatt idag ;


9 :-*

Home And Away :-*

æsj , liker ikke de!
De er ikke farlige da , men de er såekkel!

wæææ

Pcen miiin :-*

Haha! 
Jeg tok bilde av ei tegning jeg tegna når jeg gikk i femte , et troll!

Jeg & Jon-Ole!Godterii :)

Drops, de er rågode!

nammi

Fotball drakta mii ! 

Liker du Home And Away?
Liker du og ha en slappe av dag?

FØRSTE FOTBALL TRENINGA I SOMMER

 • 09.08.2010 - 22:08
Hei!

Idag så har jeg vært på fotball trening! 
Det var kjempe gøy men jeg ble sparka ( ikke med vilje ) , så jeg har kjempe vont i foten , jeg har en stor blåflekk + ja, er litt hoven, kommer bilde. 
Har egentlig ikke gjort så mye annet enn og se One Tree Hill & Home And Away.

Fant bare noen lyrics sanger på youtube vist dere skjønner.

Synes den sangen er såfin , blir aldri lei av den :)
Her kommer bilde av foten min ;

Du ser det ikke så godt da men.

Hva synes du om vidioene?
Hva har du gjort idag?

Sixpence 1988 ÅLESUND

 • 09.08.2010 - 13:39Vi fant noen vidioer på youtube som var av pappa og de han spilte med før ( lenge siden ) , måtte bare legge de ut , haha, synes det er sågøy og se på!

Har dere foreldre/famlile som har spilt i en band/gruppe eller noe lignende før eller spiller nå?
Hva synes dere om vidioen?


VENKE KNUTSON

 • 09.08.2010 - 11:44Her kommer bare to vidioer av Venke Knutson , bare digger hun , 
Jeg er en råstor fan av hun! :-*

Den nederste vidioen var fra Allsang på Grensen ( jeg har ikke filma asså , bare vist dere lurer ) , det var kjempe gøy, jeg ser meg selv fasktisk på vidioen bakifra, i rosa singlett elns,  haha! 

Hvem er dere stor fan av?
Hva synes dere om sangene?

NÅ HAR MARTINE & TORILL DRATT

 • 09.08.2010 - 11:14

Haha, synes den var så gøy , måtte bare legge den ut, håper dere komentererer ! :)

Nå har Martine & Torill dratt , så idag kommer jeg bare til og sitte på dataen , rydde & slappe av forran tven!

Hva synes du om vidioen? 
Hva skal du gjøre idag? Fortell!

09.08.10 GRATULERER MED DAGEN SØTAMI

 • 09.08.2010 - 01:10
Hei!

Gratulerer så mye med 13 års dagen Sunniva ( www.sunniva0.blogg.no )
Håper du får en fantastisk fin dag!
Jeg er kjempe glad i deg søtami !

♥ lig hilsen Amaliewj


Idag våkna vi i 12 tida , vi har vært på Lystastranda og bada, spist taco, sittet i senga og spist drops , potetgull & dipp ..
Nå sitter vi fortsatt og spiser drops og jeg blogger og Martine & Torill holder på og snakke om hvilke buss de skal ta imorgen osv.
Imorgen skal de hjem til Skodje igjen!! :(


Jeg & Sunniva :-*

Såfint bildee!


Når har du bursdag?

TORILL, MARTINE , AMALIE & CAMILLA

 • 08.08.2010 - 00:56
Hei!

Jeg, Martine & Torill sovna i 4 tida igår natt og våkna i 12 tida imårrest.
Idag har det vært kjempe fint vær! (Y) håper det blir det imorgen og.
Idag så har vi vært i Sveggen på Sveggacup men vi kom litt seint da , når det nesten var ferdig.
Vi møtte Camilla der , så vi var var sammen med henne .. Også når det var ferdig så gikk vi til en annen plass i Sveggen , haha! Husker ikke hva det heter der da. 
Men der kjøpte jeg meg ei brus & pølse m/brød, haha , viktig!
Men så var det sånn at det var springe løp , sykkelløp elns .. også var det sånn at det var en tre planke så skulle du ballansere helt ut og ringe i bjella, også måtte du hoppe utti for og komme deg i land igjen, jeg tok litt bilder som kommer lengre ned.
Etter vi hadde vært der og sett litt så gikk vi til Lystastranda, vi hadde bil-leker  og mitt skip er lastet med.
Når vi endelig kom dit etter og ha vært oppe med Camilla litt så hadde vi kjempe vont i føttene -,-
Vi hadde tenkt og bade også sa vi at vi ikke orka, men tilslutt var Martine & Torill uti, jeg og Camilla vasset, jeg orka serriøst ikke og bade ;s 
Vi tok en del bilder.
Så har vi vært påå butikken og handlet godteri åsånn , spist pizza fra resturranten på Bruhagen , spilt spill & hatt det kjempe koselig, ( værtfall jeg ).
Nå sitter vi på senga og Torill maserer Martine IGJEN og jeg blogger.
Etterpå skal Martine blogge ( www.jov.blogg.no ) , så skal vi snakke og legge oss og sove etter vært!
De skal sannsynligvis være til mandag (Y), 
Godteriet vårt ! :) namÆÆÆÆÆÆÆÆÆ

JORDBÆÆR :)

Emma :-*aw :)

Røykerne :)såfint!

Spillet vi spilte -,-

Ikke spørr :)

NEGER
Blei ikke så bra da men..

KUULT :)
Hva synes du om bilda?
Hva har du gjort idag? Fortell!

MARTINE & TORILL

 • 07.08.2010 - 03:31
Heey!

Idag så har jeg vaska , støvsuga hele huset og sett på tv.
Martilde & Torill kom ca kl halv 8.
Når de kom var det pinlig stillhet , men det gikk over til vi begynte og spise godteri ..
Vi så Twilight og spiste godteri, potetgull/m dipp & drakk brus,  nam.
Så begynte Martine og snakke om at det var fristende og gå på fjellet..
Så begynte vi og gå , også la vi fra oss skoene en plass så gikk vi lant ( barbeint ) , det var skikkelig vont og gå barbeint i begynnelsen men etter vært så kjente vi ikke føttene våre lengre.
Så fikk vi så lyst til og bade , så vi badet i singletten & trusa.
Det var kjempe varmt vann!!!
Vi svømte litt utpå fjorden , det var rågøy, også måtte vi gå og hente skoene igjen .. 
Så gikk en nobo tur med hunden .. og vi gikk bare i trusa og singlett , åh så flaut!
Når vi kom endelig kom opp til meg så bada vi inne i boblebadet, herlig! 
Også hadde jeg tydligvis slott foten min elns, sånt at jeg blødde , æsj , det var litt vont og ekkelt!
Nå har vi akkurat spist kveldsmat  og vi sitter på rommet til mamma&pappa , siden vi skal sove der.. også sitter jeg og blogger og Torill maserer Martine :)
Imorgen skal vi og bade også skal vi på Sveggacup.
< Martine & Torill >

Himmelen var kjempe fin! men er ikke så flink å ta bilde da -,-

aw :)

Vi flira shø! xD

såfint!såsøt!
naaw! Sminkeee :) ♥Haha! 
Vi flira shø :)

Der bada vi :-*Etterpå skal vi sikkert sove? 


Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort idag?

BESØK AV CAMILLA

 • 05.08.2010 - 21:40
Hei!

Idag har  Camilla vært med meg i hele dag. Vi har vært i stranda og grilla og bada, det var kjempe gøy og råfdeilig vann  , råå varmt! Når vi kom hjem fra stranda så dusja jeg også har vi hoppet på trampoline ,sto på hendene , så Allsang på Grensen og mye annet. Imorgen kommer Martine & Torill og de skal overnatte til søndag.Nå har hun nesten akkurat blitt henta og jeg sitter og ser på tv og spiser jordbær! Har ikke bilder her, men vi tok ikke så mye bilder men Camilla har de bildene vi tok på cameraet sitt.

Synes du det er " hot or not" ?

4 AUGUST 2010

 • 04.08.2010 - 23:02
Idag så har jeg vært mye inne og ordet på rommet og sånt, kommer ikke bilde enda for jeg er ikke ferdig med og henge opp bilder på veggen osv.. Og nå sitter jeg bare på dataen og hører selfølgelig på musikk : Venke Knutson , min favoritt! + idag så har vi vært og fanga kaninene vi passer ( søskenbarnet mitt sine kaniner ) , de hadde rømt så vi måtte få de inni buret igjen. Det tok en time , da hadde vi fått de inn i buret igjen! 
Også fikk jeg litt når pappa og Jon-Ole var i Kristiansund imårrest. 
Skal prøve og slutte og skrive så mye hjerter.


Boks/eske?

Joggebukse fra en sport butikk!

Bilderamme.

Tyggis jeg fikk med Jon-Ole broren min :) 
Haha!

NAMMI !

DAGENS OUTFIT !Vet ikke hva den tingen heter men man bruker det til og ha pcen oppå vist dere skjønner.
Vet dere hva det heter? Har dere sånn eller noe lignende?

under.

Vennearmbånd fra ; Camillaohrvik 
Ring fra ; Farmor < / 3 savner deg! :-*

Synes de bromsterne var så søte!


Bukse fra sport butikk - 349 kr.

Sko fra ; mamma sine.Søt ja?

Hadde på meg skjorts først på dagen men utover dagen ble det litt kaldt åsånn så jeg skifta.


Og Martine og Torill kommer kanskje og overnatter på Fredag! 
Har ikke sett de på lenge, jeg gikk i barnehagen med de shø .. 
Jeg har overnatta men de en gang , håper de kommer! 
Savner dere!  :-*
Martine har og ei som heter Oda har også blogg 
www.jov.blogg.no Besøk den , den er råbraa (Y)
Her kommer et bilde av Martine & Torill ;

Torill :-*Martine :-*


Nå skal jeg opp og spise tomatsuppe snart så hade.

Hva synes du om bilda?

Gamle bilder!

 • 04.08.2010 - 15:13
Hei !

Idag er det varmt og sol!
Men jeg skal sikkert tilbringe mesteparten av dagen inne pga av jeg skal vaske rommet mitt , rydde ferdig i kleskapet mitt, sortere klær, tørke støv & rydde hele rommet mitt! 
Kommer til og bli en lang dag.
Kommer til og gå ut i blandt da og sole meg og ta meg en is åsånn ..
Det kommer bilde av rommet mitt når jeg er ferdig!


jeg & Martine ♥ 
Savner deg!

Jeg & Jon-Ole ♥

meg.
Jeg & Ane Marte ♥ 

Kommer bilder fra i dag i kveld..


Hva synes du om bildene?

Vinn kosedress!

 • 03.08.2010 - 22:43
Hei!
Jeg er med på en konkurranse på olaavsorvik.blogg.no !


 

Er du med på den konkurransen?

Home sweet home!

 • 03.08.2010 - 22:24
Hei !
Nå er jeg altså kommet hjem fra Rygge! 
Det var en lang biltur.
Jeg satt og så One Tree Hill & hørte på musikk , ( venke knutson ♥) hele bilturen. 
Vi stoppa på dombås og spiste fish and chips og da snakka jeg med Sunniva i telefonen .. Da var de også på Dobås♥
jeg så de ikke men faren til Sunniva sa at han så oss .. 
Haha! Jeg er ikke så flink til og forklare da men.
Så stoppa vi på Kårvåg hos tante Randi en liten tur .. 
Når vi kom hjem pakka vi ut av bilen.
Nå holder jeg på og rydde i kleskapet mitt og sorterer klær som jeg ikke bruker osv ..
Imorgen drar pappa hjem ;( 
Men han drar på kvelden, til der han jobber ( på Aukra ) , han er der i 2 uker og er hjemme i 3 uker.
har desverre ikke noen bilder ifra turen men bare legger ut noen gamle/nye bilder av meg og venner.


Jeg & Camilla ♥

Haha! 
I fjord på sommerleir elns.
Jeg, Marianne & Annabelle ♥

Jeg, Viktoria & Sunniva ♥

På bursdagen til Katrine.
øverst ; Marita,Tara,Simona,jeg,Katrine,Marianne & Vilde ♥

Når vi overnatta med Tonje en gang.
Tonje,jeg,Sunniva & Viktoria ♥

Når jeg var med Sunniva en gang.
Sunniva og jeg ♥

Jeg & Tonje ♥

nisseeeer!
Jeg & Annabelle ♥

Emma , jeg & Emilie ♥ 

Haha!
jeg & Emilie ♥

Jeg & Emma ♥

Viktoria , jeg & Sunniva ♥

Jeg & Viktoria ♥Hva synes du om bilda?I love shopping, friends and svimming ! <3

 • 02.08.2010 - 19:41
Hei !

Sorry for at jeg ikke blogga igår men hadde ikke tid.

Igår var det fint vær så vi dro selvfølgelig på stranda og bada ♥ 
Vi ble også bedt til grilling hos noen i slekta vår i Moss.
Det var kjempe koselig, så var vi der hele kvelden og kom hjem i 12 tida, så derfor ble det ikke noe blogging.

Idag har det også vært sol, så vi har vært på stranda og bada igjen ♥ 
Og glemte det , før vi dro på stranda så var i og shoppa  , kjøpte meg litt smotteri , 
det kommer ikke bilde det , men klærne jeg kjøpte meg kommer det bilde av.
Når vi kom hjem fra stranda spiste vi hamburger, pølse og macaroni eller hvordan det skrives.
Nå sitter jeg bare på dataen og snakker med Sunniva på facebook ♥
Etterpå skal vi ut og sparke fotball på lekeplassen og spille et spill som jeg ikke vet hva det heter..
Her kommer bilder fra igår fra badingaa på stranda , glemte cameraet idag så det ble ingen bilder.
Også kommer det bilde av det jeg kjøpte meg.


Bukse fra :  Gina Tricot 

baseball jakke fra Gina Tricot

Genser fra ?

Bukse fra ?

Det var kjempe store bølger der! ♥ Og kjempe varmt vann!Offda! 

Ps , overskrifta ble bare sånn pga jeg ikke viste hva overskrifta skulle være.

Håper dere kommenterer ! ♥

Men nå skal jeg ned og spise jordbær ♥Liker du og bade?

Lørdag !

 • 31.07.2010 - 19:22
Hei ! 

Idag så har vi vært vært i Sarpsborg og shoppa litt.
Det kommer bilder av det jeg kjøpte meg.
Ellers så har vi bare vært inne , det regner og det regner !
Jeg vil ha sol!! ♥
Nå sitter vi og spiser godteri og jeg sitter og ser reprise av Allsang på Grensen 
Jeg bare digger det programmet!
Og jeg så meg selv faktisk på tven. Men bare bakifra og litt av ansiktet.
Har ikke mer og blogge om nå så det kommer noen bilder..


Nå sitter jeg og spiser sånn klubbe , den er rågod ! 
sur klubbe med tyggis inni  nam

Her er et uklart/dårlig bilde fra når vi var og kjøpte godteri i Sverige 

Også sitter jeg og hører på Venke Knutson  " Holiday "  
Den er kjempe bra & bra vidio 

Dette kjøpte jeg meg igår & idag :


Idag kjøpte jeg meg Venke Knutson cd-plate  149 kr 

Igår kjøpte jeg meg en bluse elns , husker ikke hvilke butikk jeg kjøpte den på .. 
Synes den var såsøt og fin fargee 

Igår kjøpte jeg meg One Tree Hill 
Den kostet 249 kr , holder på og sparer til de andre å ! 

Liker du One Tree Hill?


idag kjøpte jeg meg ei kari traa bukse fra XXL sport elns, den kostet  350 kr , 
Har ei anna bukse som er likkens men det er rosaa istedet for blå vist dere skjønner.

Denne buksa hadde jeg fra før !Hva synes du om det jeg kjøpte meg?

Moss !

 • 31.07.2010 - 00:47
Idag har vi vært og handla litt på Rygge storsenter , jeg kjøpte meg en bluse åsånn, det kommer bilder imorgen!
Også har vi vært i Moss men noen vi kjenner.  
Så har vi spilt fotball , spist hamburger & mye annet !
Men nå har alle lagt seg i huset men ikke jeg , så vi må legge oss snart , kommer et litt bedre innlegg imorgen..

Her kommer bare et bilde av Venke Knutson !
Jeg bare digger hun :) ♥♥

natta ♥

Hva heter yndlingskjendisen din?

Vinn goodiebag !

 • 30.07.2010 - 23:43
Jeg er med i en konkurranse på http://mariexf.blogg.no/ !Du kan vinne en goodiebag med blant

annet sminke/ kosmetikk :)

Allsang på Grensen ! <3

 • 29.07.2010 - 19:52
Hei ! ♥

Sorry for at jeg ikke har blogga på ei stund , har ikke hatt tid !
Altså dette har jeg gjort ; 

I forrigegårs kom vi fram til onkel på Rygge i 24 tida, da var jeg så trøtt etter en kjempe lang biltur at jeg sovna nesten med en gang jeg kom inn døraa.
Dagen etter altså igår dro vi på sparkjøp på morgenen . jeg kjøpte meg litt klær åsånn etter vi hadde vært der dro vi til Allsang på Grensen ♥
Vi sto i kø i over fire timer -,- 
Det var kjempe mye folk der & det var mange som snek i køa. 
Når det endelig begynte , så skulle vi gå ned dit, vi fikk ikke lov og springe for vaktene, men alle sprang ned , vi fant en plass på syvende rad til høyre i kantet , ( siaa ) ? .
Det var : Venke Knutson, Grand prix vinneren Lena, Gaute Ormåsen, Elin Gaustad, Vazelina Bilopphøggers , Klaus Sonstad  & The Blacksheeps som var der ♥
Det var kjempe gøy der ! ♥ Jeg annbefaler dere å dra dit !
Bare det er kjempe kjedelig å stå i kø !!
Men etter det var ferdig var det autografsignering av : Venke Knutson , The Blacksheeps & Lena , men Lena dro nesten med en gang ;s 
Jeg sto 2 timer i kø for å få autograf av Venke Knutson & bilde med Venke Knutson & The Blacksheeps !
Når vi dro hjem så var kl halv 1.

Idag har vi vært i Sverige og handla mye, jeg kjøpte meg godteri og mye annet ! 
Iste spiste vi pizza og kosa oss. 
Etterpå skal vi se Allsang på Grensen , lurer på om at jeg er på tven (A) 
Håper dere er snill og kommenterer , da blir jeg kjempe glad ♥


dette hadde jeg på meg :)


Grand Prix Lena , ifra Tyskland ♥

Biletten min ♥

før det begynte

Jeg & Jon-Ole ♥

Norgee ♥Det var et sjelett inni fengslet, det var kjempe ekkelt ! Og det laget mye lyder inni der !
Jeg ser veldig skremt ut på bildet.

Lena ♥

Allsang på Grensen ♥

Det var kjempe mye folk! 
De sa at det var publikumsrekord på Allsang !
Det var ca 10.000 folk der !Sangheftet ! ♥Hun jenta der vant en konkurranse , 
hun vant : Tur til Oslo til Halden + 2 biletter elns.

Katrine Moholt ♥

Hun dama der fridde til han mannj på scena.Indrianere.

Venke Knutson ♥Gaute Ormåsen ♥♥ 


Jeg & Venke Knutson ! ♥♥♥♥♥♥

Plakaten jeg kjøpte ! ♥
Det står : Til Amalie
Klem fra
Venke Knutson

♥ 

Kor damene :)

Det ble litt mye hjerter da men. 

Og dette kjøpte jeg meg på sparkjøp & på godteri butikken i sverige :

Klubber ♥

små godteriet jeg kjøpte meg, kjøpte mye mer godteri  , men orker ikke og legge ut flere bilder.. 

topp ifra sparkjøp , kr 99

Genser

Kort bukse , kr 50
sengsett , husker ikke hva det kostet.

genser , husker ikke hva den kostet
ullgenser elns , husker ikke hva den kostet.
haha.

Orker ikke og legge ut flere bilder nå , men tok mye mye mer bilder ifra allsang men orker ikke å legge de ut + mange ble uklare åsånn.Har du vært på Allsang på Grensen? Eller har du lyst?

<3

 • 27.07.2010 - 09:54
Hei! 

Nå drar jeg snart! ♥ 
Det blir ikke blogging i kveld , siden vi kommer hjem i natt !
Det blir en kjempe lang biltur !
Men det blir i morgen :-)
Jeg & Marianne ♥Hva skal du idag? 

Foto konkurranse !

 • 26.07.2010 - 22:04
Hei !
Jeg er med på en foto konkurranse på www.misshoel.blogg.no !
Her er mitt sommer bilde :Hva synes du om bildet?

Klaks lodd !

 • 26.07.2010 - 22:00
Idag har jeg klippet plena, hoppet på trampoline , blogga & hatt besøk av naboen ( søskenbarnet mitt ) , vi spiste reke & salat ♥ Nå har jeg akkurat spist jordbær ! ♥


Jordbær ♥

Flaks lodd ! ♥
Jeg vant 25 kr ! haha


Bruker du og vinne på flakslodd?


Bilder !

 • 26.07.2010 - 21:12
Dette var noen bilder av meg , prøvde ut noen frisyrer , så tok litt bilder , men ikke til alle frisyrene .. 


Hva synes du?

Hvilken bikini?

 • 26.07.2010 - 16:40
Hei !

Jeg greier ikke og bestemme meg hvilken bikini jeg skal ha med meg på ferie , så dere får bestemme.Hvilken bikini likte du best?

Grattis Emma ! <3

 • 26.07.2010 - 14:12
Hei !

Gratulerer med dagen Emmasøta ! ♥ Håper du får en fiiiin dag ! 

Idag har jeg ryddet og pakket til imorgen, siden da skal vi til Rygge , litt utenfor Oslo ?
Vi skal besøke onkelen min , også på onsdag skal jeg,mamma,pappa &  Jon-Ole på Allsang på Grensen ?
Har med min eller pappa sin pc så det blir blogging ! :)
Nå har skal jeg bort til bestemor og klippe plena , så jeg tjeneer meg 100 kr !
Bilda ifra barnedåpen kommer ikke i dette innlegget pga har ikke tid og legge de ut nåå.

Jeg & Emma , bursdagsbarnet ! ♥ Glad i deg søta ! 


Bruker du og klippe plenen?

Barnedåp !

 • 25.07.2010 - 20:21
♥ Hei !
Idag har jeg vært i barnedåp , det var kjempe gøy ! ♥
Jeg tok over 500 bilder men det kommer noen bilder av barnedåpen i neste innlegg , har ikke tid og legge de ut nå.
Men det var mye der , det var kjempe koselig.
Nå skal jeg ut og hoppe på trampoline men Jon-Ole & Leander :)
Her kommer et bilde av outfiten for idag , i barnedåpen :


Hva synes du om bildaa?

Barnedåp etterpå !

 • 25.07.2010 - 08:35
God Morgen ! ♥
Nå har jeg akkurat våkna og er kjempe trøtt ! 
Idag skal vi i barnedåp til ungen til søskembarnet mitt Leah-Elise , gleder med.
Kommer bilde av outfiten i neste innlegg.
Her kommer noen bilder av meg:Klubbeee !
Sååå gammelt.

haha.


men nå skal jeg spise frokost og ordne meg.

Har du vært i barnedåp eller skal du i sommer?

Fjellet!

 • 24.07.2010 - 21:35
♥Hei!
Iste kom vi hjem fra fjellet. 
Marianne skulle egentlig blogge for meg igår men det passet ikke! ;(
Men jeg forteller hva vi har gjort :

Det gikk ca 3 timer og gå opp til Trollkirka, eller litt lengre opp enn Trollkirka da , med et stort vann.
det var kjempe tungt og bære , vi hadde med oss kjempe mye.
F. eks , telt , soveposer, liggeunderlag, mye mat+vann , klær & mye annet.
Vi hadde kjøpt nytt 4 manns telt ! 
Det var kjempe varmt i teltet  og det var en del innsekt  -,- 
Det var kjempe fint vær.
Vi fiska,  bada♥ & mye annet , rett og slett koset oss!
Idag har vi også bada og div.
Vi fikk mye fisk.
Husker ikke hva klokken var når vi gikk ned fra fjellet , det gikk mye fortere nedover enn oppover!
Jeg og Jon-Ole bada på vei ned i ei elv, kjempe gøy & det var ikke så kaldt.
Når vi endelig kom til  bilen kjørte vi og kjøpte oss softis , så kjørte vi en liten tur til bestemor , også dro vi hjem !
Nå sitter jeg og spiser Sodd og vi skal se : Med Hjarte på rette staden.
Imorgen skal vi i barnedåp til ungen til søskenbarnet mitt Leah-Elise, håper det blir sol ♥
Har bilder fra fjellet, men  de er ikke på dataen enda , men de kommer senere!
Her kommer bare et bilde av meg når vi var i Sverige , i kirka der Viktoria & Daniel giftet seg.orker ikke og legge ut flere bilder nå.
Husk og kommentere bloggen da , jeg kan kommentere tilbake :)

Har du vært i Sverige før?Vinn solkort !

 • 24.07.2010 - 21:00
Hei ! Jeg er med i konkurranse på www.jentoodii.blogg.no ! ;)  
Du kan vinne solkort , som er vært 100 kr. 
Bli med du også!

Vinn volcom jakke !

 • 24.07.2010 - 20:48
Hei! Jeg er med i en konkurranse på www.helenapus.blogg.no ! Du kan vinne en kjempe fin volcom jakke.
Bli med dere også! :)


Vinn gave kort på 300 kr fra H&M

 • 24.07.2010 - 20:41

Hei ! Jeg er med i konkurranse på marsipankake.blogg.no. Du kan vinne gavekort fra H&M til 300 kr. Håper jeg vinner.

Fjellet + Fint vær !

 • 23.07.2010 - 10:29
Hei !

Nå drar vi på fjellet snart.
Gleder meg, vi skal fiske , bade & kose oss !
Nå sitter jeg og spiser frokost og har akkurat pakket.
Og idag er det sool og fint vær ! ♥

Her er et bilde av når jeg gikk i barnehagen på Sunnmøre ♥ ♥

Men nå drar vi snart så hade ! 


Hva skal du idag?
Har du vært på Sunnmøre før?

Ny header laget av meg

 • 22.07.2010 - 22:36

Hva synes du om headeren?

Besøk av Marianne ! ;*

 • 22.07.2010 - 22:29
Hei !

Idag har Marianne vært med meg i nesten hele dag ! ♥
Det har vært kjempe gøy.
Vi har tatt mye bilder, men legger ikke ut alle nei, men det kommer noen.
Også har vi spist pizza snurrer også skulle vi liksom lage til smoothie, men det ble smoothie-milkshake ♥
Det var rågodt da.
Vi spiste sodd til middag så kom noen som bor i Trondheim , venninna til mamma , de bodde på Averøya før da, 
vist dere skjønner ! hahah !
Iste så jeg og Marianne Allsang på grensen ♥ 
Det er råååbra !
Nå har Marianne dratt ! -,-
Jeg sitter bare på pcen og kjeder meg !
Imorgen skal jeg, mamma,pappa & Jon-Ole på fjellet og overnatte der i telt.
Så jeg skal blogge imorgen tidlig før jeg drar , så skal Marianne blogge for meg på kvelden , jeg skal liksom sende henne ei melding om innlegget ! 
Kommer hjem fra fjellet i overmorgen.
Vi skal fiske og kose oss! 


Marianne ♥

Milkshake-smoothie ♥

kakee !Glad i deg piami ! ♥det var iiiiis kaldt utee.

sool - jeg har savnet deg ! ♥ Hva synes du om bildene?
Har du vært på fjellet og overnattet før?

Sorry for at mange av bildene ble på sidaa , men orker ikke endre det.Nå har jeg trekt de to vinnerene av Blogg vs Blogg !

 • 22.07.2010 - 21:49
Hei !

Nå har jeg trekt de 2 vinnerene av Blogg vs Blogg og det ble : 


Dere vet hva dere skal gjøre, så bare begynn og stem ! 

Det gikk ikke annt å lagre headerne så det kommer bilder av dem !STEM!

JULIA VS TOPP

 • 21.07.2010 - 22:08
423839-3-1245924019430-n600.jpg (600×413)
Hvilke blad liker du best?


Aukra !

 • 21.07.2010 - 22:01
Hei !

Nå har vi akkurat kommet hjem fra Aukra, altså jeg, mamma,pappa & Jon-Ole.
Pappa jobber der , så vi var der og spiste mat og dessert & henta pappa.
Jeg kjøpte meg sitron vann, godteri og noe annet.
Nå snakker jeg med Viktoria , Sunniva, Marianne & Emilie på msn ♥ 
Har ikke så mye mer og blogge om så vi blogges , her kommer noen bilder fra når jeg overnatta med Emilie en gang i fjord !


Matilde ♥

haha ;)

haha ;)

meg.

Emilie ♥Julie ♥


Orker ikke og legge ut flere bilder nå !


Ny header !

 • 21.07.2010 - 13:54
Hei !

Det var den headern jeg fikk av Sunniva som fikk flest stemmer på innlegget " Hvilken header " så jeg bruker den nå :)
Tusen takk ♥

Idag har jeg sittet på dataen , spist taco rester fra igår ,
spist is og nå sitter jeg og snakker med Marianne & Emilie på msn ♥

Åh, det er ikke sol idag heller ! JEG VIL HA SOL 

Vil dere ha sol?

Her kommer noen gamle bilder av meg : )Jeg & Martine når vi var mindre, savner deg ! ♥♥

Jeg & Annabelle ♥

BADE ♥Jeg & Viktoria ♥

Jeg & Emilie ♥

Men nå skal jeg rydde litt så skal vi til jobben til pappa ( på aukra)  og spise mat åsånn !

Hva skal du idag?

RYDDING ! + Headere.

 • 20.07.2010 - 21:07
Hei !

Igår på treningskampen tapte vi 3-0 , forrige gang vi spilte mot det laget vant vi 3-1 , men igår tapte vi !
Vi hadde ikke trena på lenge da og de har trena i hele sommer , Molde skal på Norway cup da , så kanskje de ville slå oss før de dro på Norwaycup , men jaja !

Idag har vi vær med Johanne, der spilte vi playstation & mye mer ♥
Etter vi hadde vært der ei stund dro vi på butikken, der møtte vi Johanne og de,  igjen ! :)
Når vi kom hjem til oss begynte vi og vaske, støvsuge , rydde osv. 
Vi har flytta om på stua vår , så den er helt anneledes ! 
Jeg synes det ble kjempefint.
Men nok snakk om det, vi var værtfall rydda nesten i hele dag , 
har ikke mere og snakke om nå men det kommer noen bilder av headerne jeg har fått av folk lengre nede.

Fra Julie.

Fra Julie.
Fra Emilie.

Fra Oda.

Fra Martine.

Hvem synes du var finest?

Tusen takk for headerne ! ♥

+ jeg glemte og si at jeg skada foten min litt på kampen i går ! 
Så jeg har gått med krykker idag ;s  
Kjempe vont , men det er litt bedre nå :)


Dere må melde dere på blogg vs blogg !

 • 19.07.2010 - 16:01
Dere må melde dere på blogg vs blogg ! 

Her er linken :

http://amaliewj.blogg.no/1279211401_vs_blogg.html#comment 


Slenger bare inn et bilde av jeg , Jon-Ole i fjord når vi var i Bø I Sommerland ♥

Har du vært i Bø I Sommerland før?Kommenter, jeg kommenterer gjerne tilbake ! :)

 • 19.07.2010 - 14:03

PENGER ♥ ♥

Bruker du og få penger?Treningskamp mot Molde idag !

 • 19.07.2010 - 13:53
Hei !

Idag har jeg egentlig bare sittet på dataen og snakket med Emilie , Rikke & Alma ♥ 
Nå sitter jeg og spiser kroneis is og ser på tv.
Kl 19.00 idag skal Kårvåg Havørn spille treningskamp mot Molde , gleder meg ! 
Vi vant forrige gang vi spilte mot de.
+ Iste kom Cora med en hundrelapp fra vi trillet tvillingene til ei som heter Kristina :)

MFK-logo.bmp (496×265)
ELLER

Det ble litt lite bilde av Kårvåg havørn men jaja !
Håper vi vinner ♥ KÅRVÅG HAVØRN !

Hvem tror du vinner ikveld?


Jeg er med på en konkurranse på sandrahagenn.blogg. !

 • 18.07.2010 - 20:31
Jeg er med på en konkurranse på sandrahagenn.blogg.no ! 
Her kommer mitt bilde ;


Hva synes du om bildet?


Besøk av Emilie ! ; *

 • 18.07.2010 - 19:35

Hei !

Idag var jeg , mamma , Jon-Ole , bestemor , onkel , Merethe & Mathias i Sveggen på resturant elns ..
Jeg kjøpte meg hamburger , salat med poteter , det var kjempe god mat  ♥
Etter vi hadde vært der henta vi Emilie ♥ 
Nå sitter på på pcen + vi spiser is , popcorn , vafle & drikker iste ♥
& Emilie er LITT hyper ! 

Her kommer bilder av den kjolen jeg kjøpte meg den 16 juni , altså fredagen.


kjole 279,95 kr - only

Når jeg var med  Sunniva en gang ♥


såsøt !

jeg, Sunniva , Sarah & Marius.

Sunniva ♥

Sarah, jeg & Sunniva ♥

Viktoria , jeg & Sunniva ♥

Viktoria ♥

Sarah & jeg ♥

Men nå blir Emilie henta snart  !! -,-

Hva synes du om kjolen ?


Stranda !

 • 17.07.2010 - 22:40
Hei !

Idag har vi vært på Røsand stranda, har dessverre ikke bilder -,- 
Det var kjempe gøy der. 
Jeg og ei som heter Nora bada, det var kjempe varmt ♥
Så sto vi på hendene , hadde tang krig og solet oss ! 
( det var jeg , Oda 9 år , Emilie 9 år & Nora 6 eller 7år som hadde sånn stå på hendene konkuranse og tang krig ! 
Så ble jeg & Johanne med Camilla og dem til Øksenvågen eller hvordan det skrives.
Vi spilte fotball, rodde båt , vi kom oss nesten ikke i land igjen siden det var så mye bølger åsånn ! 
Så gjorde vi mye annet. 
Også dro vi til Camilla igjen , mamma kom og henta meg litt senere.
Vi henta også Leander på bremsnes med en som heter Thomas , der sparka vi litt fotball og klappa kaninene.
Så dro jeg , mamma , Leander & Ola på butikken , vi kjøpte mye is ♥ 
Iste bada jeg og Jon-Ole i vann sprederen eller hvordan det skrives , det er kjempe kaldt ute nå !!
Nå har vi akkurat sett Sykehuset i Aidensfield , altså jeg , mamma & Jon-Ole + vi spiste sjokolade, potetgull , pizza og drakk Solo & Iste ♥
Nå sitter jeg og snakker med Emilie på msn ♥♥


jeg  & Jon-Ole ! ♥

klasse 7A ♥

7B ♥

& 7C ♥

Savner skolen jeg ! ♥

Savner du skolen din og folkene?


Camilla & Amalie !

 • 17.07.2010 - 00:14
Hei !

I byen kjøpte jeg meg en kjole , kommer bilde lengre nede.

Idag har jeg klippet plena, hoppet på trampoline, vært i byen & badet i bassenget til naboen ( søskenbarnet mitt ).
Og iste var jeg & Camilla på Bremsneshatten og skrev oss inn i boka :)
Sprek vi shø ..
Og rett etter det gikk vi ned til Lystastranda og bada , det var rå herlig !
Nå sitter vi på dataen , eller jeg sitter på dataen til Camilla da og hun sitter på min.
Det har ikke blitt så mye blogging idag men skal prøve og blogge mye imorgen !
Heer kommer bilda fra stranda : + bilde av kjolen jeg kjøpte meg kommer imorgen ,siden bilde er på  dataen min -,-

HAHA :)

Haha ! :) Camilla ber !

ja ?

Kaldt Camilla ? : )

HERLIG Å BADA JA ♥

Vi skal på stranda imorgen og, håper det blir sol og varmt ! :)

Liker du å bade?


-amaliewj

Mr

 • 16.07.2010 - 09:02

Nå skal jeg, mamma og  Jon-Ole snart til byen altså Kristiansund. Jon-Ole skal altså på mr på sykehuset..Hva skal du i dag?

Pcgirls

 • 15.07.2010 - 22:33

Idag har jeg,  Karen og Annabelle sittet på dataen i nesten hele dag. Vi har vært ute og lekt med sauen og geita til Annabelle. Og så har vi kost oss med brownies og jordbær ♥


Jeg & Emilie ♥

Hva skal du i morgen?

Blogg vs blogg

 • 15.07.2010 - 18:30

Tenkte jeg skulle ha blogg vs blogg. Det er bare å kommentere og skrive bloggadressen deres. Vinneren får bloggen din anbefalt.


309364-7-1260281270698.jpg (500×346)
Melde deg på?

Brownies

 • 15.07.2010 - 13:00

Nå sitter vi og spiser brownies ♥ 

4812.gif (323×480)
Liker du brownies?

God morgen

 • 15.07.2010 - 12:37

Nå har vi akkurat våkna og vi sitter på dataen. Altså jeg,Annabelle & Karen.

Hva synes du om bildet?

Overnatting etter overnatting

 • 15.07.2010 - 03:07

Idag har jeg og Annabelle vært i badeland. Det var kjempe gøy! Etter badeland skulle jeg & Annabelle ta bussen hjem, men vi gikk oss litt bort, så måtte vi ringe Viktoria & Sunniva. Bussen kom heldigvis ei lita stund etter vi hadde snakka med de. Vi trodde vi ikke skulle rekke bussen hjem, men det gjorde  vi. Vi tok bussen til Kårvåg, der gikk vi av på mix. Karen & Maren , Karen skulle overnatte med Annabelle hun også.  Vi ha spist reker, eller jeg og Karen ihvertfall, snakket, sittet på dataen, sminket oss og ordnet håret, laget brownies & mye annet ! ♥ Nå sitter vi på rommet til Annabelle på pcene.


Jeg og Sunniva sist gang jeg var med hun ♥
Nå skal vi se en film. Snakkes! ♥
Hva har du gjort i kveld?

Badeland

 • 14.07.2010 - 14:19

Vi våkna ca for en time siden og nå planlegger vi badeland. Annabelle er ute og spørr faren sin om vi kan dra. Håper det blir badeland. Hvis vi skal,så skal vi  treffe Sunniva og Viktoria der.


Fra Sverige turen tidligere i sommer.


Vi fikk lov i badeland , så nå skal vi ordne oss og dra snart. Snakkes!♥
Skal du i badeland?

Hvilken header?

 • 14.07.2010 - 01:17

Nr1

Nr2

Nr3

Nr4


Hvilken header synes du var finest?

Koselig dag

 • 14.07.2010 - 01:02

Idag har jeg, Annabelle,Viktoria og Sunniva vært på futura. Det jeg kjøpte meg kommer det bilde av imorgen, fordi vi ikke finner kameraet til Annabelle.. Etter futura dro vi til Annabelle og overnatta ♥ Vi har tatt bilde, sett film, spist taco & jordbær. Litt tidligere i dag hadde faren til Annabelle funnet hauk , den hadde hektet seg fast ute en plass. Nå sitter vi og spiser pæreis og skal se en film som heter "Stuck On You"


Skummel! 

Har du sett en hauk før? Synes du den er skummel?

Første innlegg

 • 14.07.2010 - 00:25

Jeg heter Amalie W. Jørpeland, 13 år gammel og bor i Averøy komune. Jeg liker å ta bilder,shoppe,One tree hill, være med venner & familie.

Hvis dere lurer på noe så kommenter på bloggen min eller kontakt meg på msn.  
amalie_jorpeland@hotmail.com.

Vil du lage header til meg?

Velkommen til min blogg!

 • 13.07.2010 - 17:59

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits