AMALIEWJ

mine favorittserier

  • 03.09.2014 - 19:44

Ettersom jeg ikke har noe spesielt å blogge om i dag tenkte jeg å vise dere mine topp favoritt-serier! Selv elsker jeg slike innlegg på andre blogger, så hvorfor ikke gjøre det samme på min egen. Håper dere drar noe nytte av det ♥

PRETTY LITTLE LIARSSerien handler om de fire jentene Aria, Hanna, Spencer og Emily som prøver å finne ut hvem som drepte bestevenninnen Allison som ble mystisk borte. En person kalt "A" begynner å kontrollere livene deres og vet om alle hemmelighetene de bærer på. Jentene mottar truende meldinger, så de har ikke noe annet valg enn å holde det for seg selv. Flere blir mysisk drept underveis og "A" prøver å legge skylden på jentene.

ONE TREE HILL

Dette har vært favorittserien min i flere år og jeg har sett alle sesongene flere ganger ettersom jeg har alle sesongene liggende hjemme. Serien retter seg mot ungdommer, og handler for det meste om dramatikk, ungdomsproblemer og livet generelt. Favoritten min i serien er Haley, og det har det vært siden jeg først oppdaget serien da jeg gikk på barneskolen. Jeg lover dere at hvis dere først begynner å se på serien, så klarer du ikke å slutte.


ORANGE IS THE NEW BLACKDette er en hysterisk morsom drama/komedie som handler om Piper Chapman som havner i fengsel for noe hun gjorde for ti år siden. Hun er dømt til 15 måneder i et kvinne føderalt fengsel for transport av en koffert full av narkopenger til hennes tidligere kjæreste, som er en internasjonal narkotikasmugler. Serien handler om livet i fengsel, medfangerne er også med i serien, der vi får se historiene deres. 


KEEPING UP WITH THE KARDASHIANSHvis ikke du har hørt om Kardashians, så blir jeg nesten litt sjokkert. Serien handler om deres virkelige liv der vi får følge deres hverdager, oppturer og nedturer. Dette er uten tvil den kuleste familien i USA, ler like mye hver gang og skulle ønske at jeg var en del av deres kule familie. 

LIFE UNEXPECTED
Denne serien er det ikke lenge siden jeg startet på og jeg elsker den allerede. Den handler om Lux som er en tenåring som ble gitt opp ved fødselen og har bodd i fosterhjem hele sitt liv. Hun har lenge drømt om å finne sine biologiske foreldre og alt blir ikke like lett som hun trodde når hun først finner de. Foreldrene hennes var yngre og mer uansvarlig enn hun trodde. 
 

DESPERATE HOUSEWIVES

Frustrerte fruer er alltid en slager, og handler om vennegjengen som bor i nabolaget Wisteria Lane. Vi møter familiene deres, og serien bygger masse på kjærlighet, drama, humor og spenning. Elsker karakterene, og måten de spilles på, for ikke å snakke om de nydelige omgivelsene! Det begynner å bli en god stund siden jeg så ferdig serien, men jeg elsket hvert sekund av det.

Hvilke serier ser du på? Har du noen å anbefale?

jenny margrethe goss dikkanen

03.09.2014 kl.19:49

Pretty little liars er bra:) hekta om dagen.

Caroline

03.09.2014 kl.20:48

Anbefaler Hannibal, Teen Wolf, Doctor Who, American Horror Story og Sherlock!

Hanne Elizabeth

03.09.2014 kl.20:49

Elsker PLL og OTH :-D

Maria Sofie H

03.09.2014 kl.22:42

Jeg elsker også alle disse seriene! ;o Vil gjerne anbefale "Drop Dead Diva", det er en fantastisk serie :D Så liker du disse seriene, kommer du til å like den og ;)

Rikke95

04.09.2014 kl.15:36

Digger alle seriene du har valgt! :-)

JUNE CHARLOTTE

04.09.2014 kl.19:10

Ser mange de samme, min absolutte favorittserie er sex og singelliv!

/Jeg har forresten nettopp startet å blogge igjen, hadde blitt utroolig glad for en kommentar på den nye bloggen min<3
hits