AMALIEWJ

Forrige ukes oslotur

  • 02.06.2014 - 21:13

I forrige uke reiste jeg til Oslo, for jeg skulle på Miley Cyrus konsert. Dro nedover på tirsdagskveld og konserten var på onsdagkveld. Derfor hadde vi endel timer til overs og bestemte oss for å nyte finværet i hovedstaden med å spise mat på Fridays, Joe and the Juice og ikke minst shopping (vindushopping). Dagen gikk fort, og i sekstiden var det på tide å dra på konsert, som vi egentlig skulle dra tidligere på. Med full buss gikk turen til Telenor Arena, kom ikke akkurat som et sjokk..Køen gikk overraskende fort, og etter et par timer begynte endelig konserten. De fleste var vel like sliten som meg før konserten hadde begynt, på grunn av at det var så dårlig luft, hadde gått rundt hele dagen og ikke minst lite væske i kroppen. Vi hadde ståplass og kom ganske langt frem, men likevel var det vanskelig å se scenen. Konserten var super bra, men ettersom det var så dårlig luft så trakk det mye ned.. Det var morsomt å ha vært på konsert, og ikke minst sett Miley live ♥ Men neste gang så skal jeg ha Golden Circle billett og stå helt fremst, det har jeg bestemt meg for!

På torsdagen stod vi opp tidlig for å dra på blogg-klessalg på Hendrix hair. Stod tre timer i kø, men ventetiden var verdt det dersom jeg fikk ha med noe fint hjem. Vi stod til og med lengre i kø enn på selve konserten, det sier litt hvor mye folk det var! Resten av dagen bestod for det meste av is-spising og middag på Aker brygge. Kjempe koselig!


Jeg og søskenbarnet mitt var også så heldige å traff på et par ekstra kjendiser enn vi hadde regnet med. Altså den lykkedagen for meg! Aller først så møtte jeg Linni Meister på flyplassen, og så møtte vi seks bloggere, to paradise hotel deltakere og to programledere, og Miley Cyrus da!

(BEKLAGER FOR SENT OG ROTETE INNLEGG)

Natalie Glesnes

02.06.2014 kl.23:12

Hehe så kjekt du har hatt det!! Så gøy!!

Fitfager

03.06.2014 kl.00:31

Morsomt når man treffer på kjente fjes :D flotte bilder

pinkibloggen

03.06.2014 kl.12:25

Kjekke bilder :D

Silje Arnesen

03.06.2014 kl.17:07

så fine bilder! :-) så heldig som var på konserten!

Sarah Elise

03.06.2014 kl.17:48

Herlig! Heldig du som var på konserten :-)
hits