AMALIEWJ

APRIL

  • 01.04.2014 - 22:35

Feirer 1. april med å dele noen bilder med dere. Det er et århundre siden jeg sist blogget, men har så utrolig lite å gjøre disse ukene fremover, så da fikk jeg lyst å starte å blogge igjen. Er også veeldig kjekt å høre at folk savner blogginga mi ♥ Ikke skjønner jeg det med denne dårlige og uoppdaterte bloggen.

Bildene over er tatt i desember i fjor faktisk. Mimret tilbake på "gamle" bilder, da jeg kom over disse bildene. Savner virkelig denne naturlige hårfargen min, angrer skikkelig på at jeg stolte sånn på frisøren som ødela håret mitt med å bleke det til ombre. Etter tre forsøk er det fortsatt stygt, og tidligere dag så ringte jeg tilbake til salongen, og de sa at de kunne farge håret tilbake, men da måtte jeg betale 2000,- Ikke nok var det at jeg måtte betale nesten 2500,- for de andre mislykkede forsøkene. Dårlige frisører nå til dags! Så nå har jeg ikke noe annet valg enn å finne en seriøs/billigere frisør og farge det tilbake. Noen som har tips til frisørsalonger som er flinke?

Tonje

01.04.2014 kl.22:59

Hårmakeriet er jo flinke hvis du går til hildegunn:-)

Elise

01.04.2014 kl.23:28

På dale er det ei som er ganske flink, ikke er det så dyrt heller :-) Ei venninne av meg farget håret sitt til obre og hun betalte bare 600kr! Vet ikke helt hva det koster og farge det tilbake igjen da.. :-)
hits