AMALIEWJ

london 2012

  • 13.07.2012 - 15:39

Dro til London forrige lørdag morgen og kom til Norge på tirsdags kveld. Var en veldig koselig tur, jeg koste meg masse! På lørdagen sto vi opp kl 05.00 og tok flyet fra Vigra i 06.00 tiden. Når vi kom til London dro vi rett på hotellet med koffertene. Men gjett hva som skjedde de første 20 meterene? Jo, jeg var så oppslukt over fine London, og det var så mye å se. Så jeg klarte å gå på en jernlyktestolpe. Trodde jeg skulle besvime. Alt ble svart når det skjedde, så jeg husker ikke så mye av akkurat det. Men husker at jeg var veldig svimmel, kvalm og hadde sykt vont i hodet. Når dette skjedde kom det en skjokkert dame bort å spurte om alt gikk bra, om jeg ville sette meg ned og om jeg ville ha is. Men det gikk heldigvis bedre. Heldigvis var det ikke en hjernerystelse, da hadde London turen vært ødelagt! Senere den dagen dro vi til Notting hill og Oxford street, og kjørte masse undergrundsbane. Så en del i butikker også. På kvelden gikk vi ut og spiste god mat og hygget oss. 

 Neste dag dro vi på Madam Tussauds. Var veldig gøy. Men var ikke sånn som forventet. Det var sykt mye folk og bråk, så det var det som gjorde det utrivelig. Vi dro også i en kjempe stor park du ser på noen av bildene under. Parken var kjempe fin med masse blomster. 

 På mandagen var det shopping som sto på menyen. Dro litt overalt. Vi tok også to etasje`s buss i flere timer, som var veldig spennende. Kjørte veldig masse, så vi fikk se mye ting london er kjent for. Det regnet også i London de dagene vi var der, så det var veldig dumt. Mange gikk med paraplyer og regnklær. Så sikkert minst femti personer med hunter støvler der, så det er sikkert populært på shopping, haha! På kvelden dro vi innom hotellet for å pynte oss, siden vi skulle på Mamma mia forestilling. Det var det beste jeg har sett! Anbefaler alle som skal til London om å dra på dit. Det var ikke lov å ta bilder der, så det ble dessverre ingen bilder derifra.  Skuespillerne var perfekte for rollene, var masse humor og fine sangstemmer.

 Han var skummel. Vi trodde han var en statue, men når vi gikk forbi rørte han på seg. Haha, da ble vi skremt ja!


Han sa: "Ta bilde av meg og si at du har møtt en uteligger i London!" (på engelsk)
Jeg ble veldig skuffet over primark. Hadde gledet meg veldig mye til den, så for meg en skikkelig stilig motebutikk bare drit billig. JA, det var veeldig billig. Men det var sykt stappfullt, veldig rotete og ikke så mye fine klær. Fant meg bare en topp faktisk! Men det var mange fine billige sko og smykker. Og de lange køene til prøverommene.. Jeg synes i hvertfall det var utrivelig når det var så mye bråk og støy. Folk var jo helt ville siden ting var så billig!


London Eye. Nesten ingen av oss turte opp, høydeskrekk much? Haha, men det var var sykt høyt!

Fine harrods!

 På tirsdag var det dagen vi dro hjem. Vi sto opp tidlig og pakket kofferten. På hotellet var det ikke en plass å sette fra seg koffertene, så vi måtte kjøre undergrundsbane over en time før vi fant en plass. Da dro vi i hvertfall på shopping i Oxford street. De beste butikkene er der, så anbefaler alle til å shoppe i Oxford street. Der er det butikker som Topshop, Miss Selfridge, Mango, Zara osv. Tror det er en av de dyre strøkene, men de har de beste butikkene. Favoritt butikken min var Miss Selfridge, fiineste klærne! Når vi skulle hjem var flyet selvfølgelig en og en halv time forsinket, så når vi kom til Gardemoen, hadde flyet til Vigra dratt. Selv om de sa de skulle vente.. Så da fikk vi 250,- på mat hver + ei natt på det fineste hotellet jeg har vært på, de hadde også den beste frokosten jeg har smakt! 

 

Haha, var veldig gøy og fasinerende å se på han. Bildet var uklart, men så tøft! Jeg hadde i hvertfall IKKE turt å stått der!


Klar for mamma mia forestilling!

Starbucks ♥♥


Hvem er det som ikke tar bilde av en telefonkiosk i London når man er der?

Spiste også makroner for første gang, synes det ikke var så spesielt godt. Men fint var det.
Har du vært i London før?

Kristine og Alexandra

13.07.2012 kl.15:41

fine bilder :)

jeg var på dagstur i London i går :)

sarai94

13.07.2012 kl.15:52

ja, og det er fantastisk :D forståelig at det blir litt kaos når det er så billig synes jeg :D

#Mariell Renate Bjørkhaug#

13.07.2012 kl.17:37

sv; Kjipt med dårlig vær!:/ Jaa, vær sin smak så sånn er det bare :)

madeleinehongslo

13.07.2012 kl.18:25

åh! har så lyst til å dra til London! <3 heldig!

Kristine og Alexandra

13.07.2012 kl.19:23

sv: ja, jeg kan lage en video av øvelsene, men jeg vet ikke helt når det blir. Siden da må jeg få noen til å filme meg på treningssentret, men i såfall kan jeg lage en video av øvelsene som kan gjøres hjemme :)
Fine bilder. London er virkelig flott, og en kjekk plass å være :D

Mia

13.07.2012 kl.19:56

jeg har vært i london :D

Camillaohrvik

13.07.2012 kl.21:59

Det så gøy ut, holdt på å lo meg ihjel når jeg leste at du gikk på stolpen :)

Camillaohrvik

13.07.2012 kl.22:53

sv: joa, men det er litt typisk deg og da :)

Amalie

14.07.2012 kl.12:29

så gøy ut!:-)

Sofie nyheim

14.07.2012 kl.16:44

fine bilder:-D
hits